To become a global home doors and Windows industry respected factory.

South Korea Developed Alumina and Copper Nano-structure Synthetic Catalysts-WJW SUPPLIER

Recently, Professor Pei Zongyu (transliteration) research team of Chengjun Museum of South Korea successfully developed a chemical process, using aluminum and copper to prepare a synthetic catalyst for nano structures to achieve useful petrochemical intermediates from carbon dioxide - jia ether. It is understood that from the intermediate preparation of methanol and two JIA ether from the carbon dioxide, it can synthesize the production of different petrochemical raw materials. Today, the comprehensive cycle of carbon dioxide is achieved by the increasingly depleted oil resources and the pace of the earth's greenhouses. In fact, there have been technologies that have previously achieved catalysts such as methanol and two JIA ether from carbon dioxide. However, because the catalyst is easy to lose, the catalytic efficiency is significantly low. The nano -structure synthetic catalyst prepared by aluminum and copper, because the aluminum aluminum is distributed with a 5nm 8nm stomach, which can improve the thermodynamic stability of copper, and under high temperature and high pressure reaction conditions, it can also ensure the efficient and stability of the catalyst. It is worth mentioning that the conversion rate of carbon dioxide can also be increased by more than 30%by assisting adding calcium or zinc in catalysts. Professor Pei Zongyu said that the new efficient catalytic technology of the research and development can efficiently transform greenhouse gas such as carbon dioxide. It is expected to become the basic technology of clean energy and synthetic petrochemical intermediates in the future. In addition, the research team will also plan to prepare a stable medium -sized air hole aluminum aluminum or amporor catalyst in the next step. The research has now been supported by the Korean feasible technical intelligence and communication department and the Korean research consortium C1 gas pipeline project. Chinese non -ferrous metal newspaper picture source: network

South Korea Developed Alumina and Copper Nano-structure Synthetic Catalysts-WJW SUPPLIER 1

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Projects Resourses FAQ
Radiance - WJW Aluminium Lawang Lan Windows Produsen
Radiance - WJW Aluminium Lawang Lan Windows Produsen
Project Name: Radiance Project location: 188 Day St, Sydney, NSW 2000 Briefing Proyek lan Ringkesan Bangunan Darling Harbour "Radiance" 2 Bed + Study For Sale Mewah rong kamar turu + apartemen sinau sing didol ing Darling Harbour 'Radiance' minangka landmark kutha kontemporer sing urip dening arsitek sing menang Penghargaan - Tzannes Associates. Dumunung ing tengah-tengah kutha kanthi jarak mlaku menyang stasiun Balai Kota, rel ringan, bis, Darling Quarter, Chinatown, Pitt Street Mall, lan Hyde Park, lan akeh kafe, restoran, bar, lan hiburan ing lokasi sampeyan. ngarep lawang. Features - Urip ultra kontemporer kanthi interior sing kapenuhan cahya - Pawon mbukak kanthi peralatan masak gas - Watu bench ndhuwur lan dishwasher. - Luxury bathroom - Kamar turu sing wiyar kanthi dibangun - AC - umbah-umbah internal - Interkom Keamanan, Lokasi sing Apik banget - Cedhak Taman, Sekolah, Transportasi - Menit lumaku menyang Chinatown, Darling Square Products we supplied: Dinding kaca aluminium unitized, jendela Aluminium, lan sistem lawang, 8200 SQM. Services we supplied: Desain lan produksi, pangiriman Design & Engineering Capability Kaping pisanan, kita ngerti manawa input teknis ing pangembangan desain penting banget kanggo bangunan proyek. Tim WJW kita duwe pengalaman akeh lan duwe spesialisasi nyedhiyakake layanan lan anggaran desain-bantuan lan desain-bangunan sing komprehensif saka wiwitan. Tim Teknik kita bakal nggawe basis kalkulasi profesional babagan Beban Angin Lokal lan kondisi konstruksi bangunan sing tepat, lan syarat bahan kanggo nggawe solusi desain sing fleksibel kanggo ketemu klien kita. ’s expectations. Kanggo kabeh proyek fasad bangunan, sistem tembok langsir, tembok langsir unitized, aluminium windows & informasi dhasar sistem lawang yaiku: Elevation drawing, Plan drawing, Section drawing, Local wind load. Manufacturing Bahan sing berkualitas lan manufaktur sing apik penting banget kanggo proyek sing apik, proses kita wis disertifikasi dening standar ISO 9001. Fasilitas kita kalebu wilayah desain lan produksi sing cedhak, nyumbang kanggo dinamika inovasi lan kolaborasi kanthi kemitraan karo vendor material lan supplier produk. Pihak katelu independen nindakake kabeh tes kontrol kualitas miturut klien ’s syarat, proses Manufaktur dadi liwat latihan kontrol kualitas ketat loro dening testing manungsa lan komputerisasi. WJW nyedhiyakake layanan Instalasi Tim lan layanan bimbingan Instalasi kanggo mbantu maksud desain diterjemahake kanggo mbangun kasunyatan ing wektu lan pelanggan ’s cost within budget. Tim proyek kalebu manajer proyek sing berpengalaman, insinyur proyek, manajer situs, lan mandor / pimpinan operasi situs, Layanan instalasi tim bisa mbantu klien kita njamin eksekusi proyek sing pas lan sukses. Kesehatan lan safety minangka sing paling penting kanggo kabeh proyek kita, lan pernyataan metode khusus lan penilaian risiko diwenehake kanggo praktik.
QVM-Hub - Aluminium bisa dadi jawaban kanggo kabutuhan lawang lan jendhela
QVM-Hub - Aluminium bisa dadi jawaban kanggo kabutuhan lawang lan jendhela
Project Name: QVM-Hub Project Location: CNR saka Ratu lan teori St, Mel Briefing Proyek lan Ringkesan Bangunan Pusat Pasar Ratu Victoria ing 109-133 Thierry Street, Melbourne. Situs Munro ing jejere Pasar Ratu Victoria disetel dadi komunitas campuran, toko lan panggonan omah. Proyek kasebut kalebu pangembangan pusat komunitas paling gedhe ing Melbourne, papan kanggo fasilitas kayata perawatan bocah, layanan kulawarga, lan parkir mobil ing njero lemah bebarengan karo hotel butik, ruang ritel, lan omah sing winates. Produk yang kami sediakan: Dinding kaca aluminium, jendela Aluminium, dan sistem pintu, 4000 SQM. Layanan sing diwenehake: Desain lan produksi, pengiriman Design & Engineering Capability Kaping pisanan, kita ngerti manawa input teknis ing pangembangan desain penting banget kanggo bangunan proyek. Tim WJW kita duwe pengalaman akeh lan duwe spesialisasi nyedhiyakake layanan lan anggaran desain-bantuan lan desain-bangunan sing komprehensif saka wiwitan. Tim Teknik kita bakal nggawe basis kalkulasi profesional babagan Beban Angin Lokal lan kondisi konstruksi bangunan sing tepat, lan syarat bahan kanggo nggawe solusi desain sing fleksibel kanggo ketemu klien kita. ’s expectations. Kanggo kabeh proyek fasad bangunan, sistem tembok langsir, tembok langsir unitized, aluminium windows & informasi dhasar sistem lawang yaiku: Elevation drawing, Plan drawing, Section drawing, Local wind load. Manufacturing Bahan sing berkualitas lan manufaktur sing apik penting banget kanggo proyek sing apik, proses kita wis disertifikasi dening standar ISO 9001. Fasilitas kita kalebu wilayah desain lan produksi sing cedhak, nyumbang kanggo dinamika inovasi lan kolaborasi kanthi kemitraan karo vendor material lan supplier produk. Pihak katelu independen nindakake kabeh tes kontrol kualitas miturut klien ’s syarat, proses Manufaktur dadi liwat latihan kontrol kualitas ketat loro dening testing manungsa lan komputerisasi. WJW nyedhiyakake layanan Instalasi Tim lan layanan bimbingan Instalasi kanggo mbantu maksud desain diterjemahake kanggo mbangun kasunyatan ing wektu lan pelanggan ’s cost within budget. Tim proyek kalebu manajer proyek sing berpengalaman, insinyur proyek, manajer situs lan mandor / pimpinan operasi situs, Layanan instalasi tim bisa mbantu klien kita njamin eksekusi proyek sing tepat wektu lan sukses. Kesehatan lan safety minangka sing paling penting kanggo kabeh proyek kita, lan pernyataan metode khusus lan penilaian risiko diwenehake kanggo praktik. Ana akeh keuntungan kanggo nggunakake lawang aluminium lan jendhela liwat lawang kayu tradisional lan jendhela. Aluminium minangka bahan sing kuwat banget lan tahan kanggo cuaca lan bosok. Uga nduweni konduktivitas termal sing kurang, tegese ora ’t supaya panas metu minangka cepet bahan liyane. Nyatane, jendhela aluminium bisa nganti 30% luwih efisien energi tinimbang jendhela tradisional! Lawang aluminium uga duwe sawetara keuntungan liyane, kayata entheng lan nduweni finish sing apik. So if you ’re looking for materi sing wis akèh keuntungan gedhe, katon menyang nggunakake lawang aluminium lan windows!
Metropolitan - Alasan Kanggo Nganggep Pintu Aluminium Lan Jendela Kanggo Omah Sampeyan
Metropolitan - Alasan Kanggo Nganggep Pintu Aluminium Lan Jendela Kanggo Omah Sampeyan
Project Name: Metropolitan Project location: 7-19 Albany St, St Leonards, NSW 2065 Briefing Proyek lan Ringkesan Bangunan Metropolitan ’s wiyar, interior cahya-nepsu kabeh babagan liveability. Upon entry, there ’s raos langsung saka kemewahan cosmopolitan lan kalem sing everyone tresna kanggo teka ngarep kanggo. Lantai kayu format lebar sing pucet nyebarake anget ing ngisor sikil, mili langsung menyang teras mbukak utawa kebon musim dingin sing dilindhungi. Ing njaba, framing baja perunggu lan watu pasir gergajian nyedhiyakake pratelan keanggunan ing skala dramatis. Inside, Metropolitan ’s Studio, 1, 2, lan 3 Apartemen kamar turu menehi paling utama ing privasi lan sudut pandang. You ’Bakal seneng versatility saka tata letak plus sinau lan penak rapi parking aman ing mburi dina sibuk. Products we supplied: Dinding kaca aluminium unitized, jendela Aluminium, lan sistem lawang, 4000 SQM. Services we supplied: Desain lan produksi, pangiriman Design & Engineering Capability Kaping pisanan, kita ngerti manawa input teknis ing pangembangan desain penting kanggo bangunan proyek. Tim WJW kita duwe pengalaman sing akeh lan duwe spesialisasi nyedhiyakake layanan lan anggaran desain-bantuan lan desain-bangunan sing komprehensif saka wiwitan. Tim Teknik kita bakal nggawe basis kalkulasi profesional babagan Beban Angin Lokal lan kondisi konstruksi bangunan sing tepat, lan syarat bahan kanggo nggawe solusi desain sing fleksibel kanggo ketemu klien kita. ’s expectations. Kanggo kabeh proyek fasad bangunan, sistem tembok langsir, tembok langsir unitized, aluminium windows & informasi dhasar sistem lawang yaiku: Elevation drawing, Plan drawing, Section drawing, Local wind load. Manufacturing Bahan sing berkualitas lan manufaktur sing apik penting banget kanggo proyek sing apik, proses kita wis disertifikasi dening standar ISO 9001. Fasilitas kita kalebu wilayah desain lan produksi sing cedhak, nyumbang kanggo dinamika inovasi lan kolaborasi kanthi kemitraan karo vendor material lan supplier produk. Pihak katelu independen nindakake kabeh tes kontrol kualitas miturut klien ’s syarat, proses Manufaktur dadi liwat latihan kontrol kualitas ketat loro dening testing manungsa lan komputerisasi. WJW nyedhiyakake layanan Instalasi Tim lan layanan bimbingan Instalasi kanggo mbantu maksud desain diterjemahake kanggo mbangun kasunyatan ing wektu lan pelanggan ’s cost within budget. Tim proyek kalebu manajer proyek sing berpengalaman, insinyur proyek, manajer situs, lan mandor / pimpinan operasi situs, Layanan instalasi tim bisa mbantu klien kita njamin eksekusi proyek sing pas lan sukses. Kesehatan lan safety minangka sing paling penting kanggo kabeh proyek kita, lan pernyataan metode khusus lan penilaian risiko diwenehake kanggo praktik. Aluminum punika materi umum digunakake ing akeh macem-macem aplikasi, lan iku uga salah siji saka logam paling Versatile watara. Ing artikel iki, kita bakal nliti sawetara keuntungan lan panggunaan aluminium, uga sawetara tips babagan cara nyimpen lan nangani kanthi aman. Balustrades aluminium bisa nambah sentuhan kemewahan lan gaya ing ruangan ruangan. Dheweke uga tahan cuaca lan gampang dijaga, dadi pilihan sing apik kanggo dek taman utawa kolam renang. Produsen ekstrusi aluminium nggawe produk saka aluminium nggunakake macem-macem proses. Sawetara proses ekstrusi nggunakake gas panas kanggo mbentuk produk sing diekstrusi, dene liyane nggunakake die kanggo mbentuk aluminium. Ekstrusi bisa nggawe wangun lan produk rumit sing ora bisa ditindakake kanthi cara manufaktur liyane.
Keele - Pros lan Cons saka Aluminium Lawang Lan Windows
Keele - Pros lan Cons saka Aluminium Lawang Lan Windows
Project Name: Keele Project location: 17 COKE 6-10Keele Street COLLINGWOOD Briefing Proyek lan Ringkesan Bangunan 10 Keele Street nggawe lawang gedhe ing Collingwood, digawa menyang Pirovich Developments lan Carr Design. Arsitek wis nggawe manawa kanggo ngurmati lingkungan ’s kepungkur dening fusing gaya kontemporer karo unsur pinggiran kutha ’s bangunan warisan lan warehouses. Kanthi 45 omah sing nyebar ing wolung tingkat, bangunan tengah iki nduwe eksterior sing nggambarake lanskap bata-lan-beton ing Collingwood. ’s diverse industry past. Fasad kasebut nanggapi lokal gudang lokal kanthi macem-macem tekstur lan warna netral, glazing saka lantai nganti langit-langit, lan beton industri. Langkah menyang apartemen lan sampeyan ’Bakal disambut karo interior sing nggambarake eksterior, ditondoi kanthi palet warna lan tekstur sing lembut sing menehi kanvas sing sampurna kanggo lapisan gaya individu sampeyan. Siapke kesengsem karo ruangan ruangan pribadi sing nyambungake ruang tamu menyang kamar turu utama, nyedhiyakake papan sing cocog kanggo santai lan nglipur. Pendhudhuk bakal ngormati pawon sing wiyar sing duwe bangku pulo, peralatan Miele sing paling apik, pantry terpadu, lan bangku marmer utawa porselin premium. Kamar mandi uga dilengkapi perlengkapan mewah, nyedhiyakake papan suci sing santai ing ngendi sampeyan bisa ngaso ing wayah awan. Products we supplied: Dinding kaca aluminium unitized, sistem jendela lan lawang aluminium, 3500 SQM. Services we supplied: Desain lan produksi, kiriman Design & Engineering Capability Kaping pisanan, kita ngerti input teknis ing pangembangan desain penting banget kanggo bangunan proyek. Tim WJW kita duwe pengalaman sing akeh banget lan spesialis nyedhiyakake layanan lan anggaran desain-bantuan lan desain-bangunan sing komprehensif saka wiwitan. Tim Teknik kita bakal nggawe basis kalkulasi profesional babagan Beban Angin Lokal lan kondisi konstruksi bangunan sing tepat, lan syarat bahan kanggo nggawe solusi desain sing fleksibel kanggo ketemu klien kita. ’s expectations. Kanggo kabeh proyek fasad bangunan, sistem tembok langsir, tembok langsir unitized, aluminium windows & informasi dhasar sistem lawang yaiku: Elevation drawing , Plan drawing , Section drawing , Local wind load . Manufacturing Bahan sing berkualitas lan manufaktur sing apik penting banget kanggo proyek sing apik, proses kita wis disertifikasi dening standar ISO 9001. Fasilitas kita kalebu wilayah desain lan produksi sing cedhak, nyumbang kanggo dinamika inovasi lan kolaborasi kanthi kemitraan karo vendor material lan supplier produk. Pihak katelu independen nindakake kabeh tes kontrol kualitas miturut klien ’s syarat, proses Manufaktur dadi liwat latihan kontrol kualitas ketat loro dening testing manungsa lan komputerisasi. WJW nyedhiyakake layanan Instalasi Tim lan layanan bimbingan Instalasi sing mbantu maksud desain diterjemahake kanggo mbangun kasunyatan ing wektu lan pelanggan. ’s cost within budget. Tim proyek kalebu manajer proyek sing berpengalaman, insinyur proyek, manajer situs, lan mandor / pimpinan operasi situs, Layanan instalasi tim bisa mbantu klien kita njamin eksekusi proyek sing pas lan sukses. Kesehatan lan safety minangka sing paling penting kanggo kabeh proyek kita, lan pernyataan metode khusus lan penilaian risiko diwenehake kanggo praktik. Pros lan Cons saka Aluminium Lawang Lan Jendela Ana akeh keuntungan kanggo nggunakake lawang lan jendhela aluminium ing omah sampeyan, nanging sadurunge nggawe keputusan, penting kanggo ngerti pro lan kontra saben jinis. Artikel iki bakal njlentrehake kaluwihan lan cacat saka loro jinis lawang lan jendhela supaya sampeyan bisa mutusake sing paling apik kanggo sampeyan. Aluminum Doors And Windows Pintu lan jendhela aluminium minangka pilihan populer kanggo wong-wong sing nggoleki pilihan sing entheng lan hemat energi. Iki uga minangka pilihan sing paling populer kanggo konstruksi anyar, amarga luwih murah kanggo nginstal tinimbang jinis lawang lan jendhela liyane. Nanging, lawang lan jendhela aluminium duwe sawetara kekurangan sing kudu ditimbang sadurunge nggawe keputusan. Kakurangan utama lawang lan jendhela aluminium yaiku ora tahan cuaca. Iki tegese padha ora bakal tetep metu udan utawa salju uga, lan padha mbutuhake jampel tambahan yen kadhemen utawa panas nemen masalah. Padha uga cenderung luwih rapuh tinimbang jinis lawang lan jendhela liyane, sing bisa nyebabake gampang pecah. Pungkasan, lawang lan jendhela aluminium ora irit energi tinimbang pilihan liyane, saengga mbutuhake pangopènan sing luwih dawa.
Erantis - WJW Aluminium Lawang Lan Windows Produsen
Erantis - WJW Aluminium Lawang Lan Windows Produsen
Project Name: Erantis Project location: 76-78 Keilor Rd, Essendon Utara, VIC 3041 Project BA Cracking loteng madhep Lor ing ERANTIS G04/76-78 KEILOR ROAD, ESSENDON Ngadhepi Lor kanthi akeh srengenge lan cahya alami, iki cedhak apartemen ERANTIS anyar, 2 kamar turu, kanthi salah sawijining balkon sing paling apik sing bakal sampeyan deleng. Presentasi sing apik digabungake karo finish kelas dhuwur kalebu bangku watu 40mm, peralatan stainless steel, splashback kaca cermin lan akeh ruang lemari nduwur sirah. Kamar mandi sing apik banget kanthi jubin lantai nganti langit-langit, umbah-umbah Euro, loro kamar turu kanthi jubah sing dibangun, pemanasan, pendinginan, ruang mobil ruang paling ngisor, lan kandhang panyimpenan. Lokasi dalan Keilor sing becik kanthi transportasi umum ing lawang sampeyan, akeh toko, kafe lan restoran kabeh bisa mlaku. Products we supplied: Dinding kaca aluminium unitized, sistem jendela lan lawang aluminium, 3000 SQM. Services we supplied: Desain lan produksi, pangiriman Design & Engineering Capability Kaping pisanan, kita ngerti manawa input teknis ing pangembangan desain penting banget kanggo bangunan proyek. Tim WJW kita duwe pengalaman akeh lan spesialisasi nyedhiyakake layanan lan anggaran desain-bantuan lan desain-bangunan sing komprehensif saka wiwitan. Tim Teknik kita bakal nggawe basis kalkulasi profesional babagan Beban Angin Lokal lan kondisi konstruksi bangunan sing tepat, lan syarat bahan kanggo nggawe solusi desain sing fleksibel kanggo ketemu klien kita. ’s expectations. Kanggo kabeh proyek fasad bangunan, sistem tembok langsir, tembok langsir unitized, aluminium windows & informasi dhasar sistem lawang yaiku: Elevation drawing , Plan drawing , Section drawing , Local wind load . Manufacturing Bahan sing berkualitas lan manufaktur sing apik penting banget kanggo proyek sing apik, proses kita wis disertifikasi dening standar ISO 9001. Fasilitas kita kalebu wilayah desain lan produksi sing cedhak, nyumbang kanggo dinamika inovasi lan kolaborasi kanthi kemitraan karo vendor material lan supplier produk. Pihak katelu independen nindakake kabeh tes kontrol kualitas miturut klien ’s syarat, proses Manufaktur dadi liwat latihan kontrol kualitas ketat loro dening testing manungsa lan komputerisasi. WJW nyedhiyakake layanan Instalasi Tim lan layanan bimbingan Instalasi kanggo mbantu maksud desain diterjemahake kanggo mbangun kasunyatan ing wektu lan pelanggan ’s cost within budget. Tim proyek kalebu manajer proyek sing berpengalaman, insinyur proyek, manajer situs, lan mandor / pimpinan operasi situs, Layanan instalasi tim bisa mbantu klien kita njamin eksekusi proyek sing tepat wektu lan sukses. Kesehatan lan safety minangka sing paling penting kanggo kabeh proyek kita, lan pernyataan metode khusus lan penilaian risiko diwenehake kanggo praktik.
What Are the Benefits of Doors and Windows with Narrow Border Aluminum Materials? -WJW SUPPLIER
What Are the Benefits of Doors and Windows with Narrow Border Aluminum Materials? -WJW SUPPLIER
Aluminum Doors and Windows is a type of doors and windows that are relatively large. It has the advantages of durable, high -resistance to moisture and anti -rust, high corrosion resistance, and high sealing. The effect is better. Today, let's take a look at what is the benefit of using the narrow border aluminum material to use the door and window with the editor of Yinzheng Aluminum? 1. Narrow frame aluminum doors and windows are easy to install. The track of the narrow bezel aluminum is exposed to the outside, so the installation method is very simple. 2. Narrow frame aluminum doors and windows save space. Not only save space, but also solves the problem that the door hole cannot be installed and pushed the sliding door. 3. Narrow frame aluminum doors and windows are closed. Since the barn door is installed, it has a better closedability. 4. Narrow frame aluminum doors and windows are strong decorative. Modern new types of barn gates have been processed and designed, with rich colors and shapes, and stronger decoration. In the modern interior decoration, the narrow border aluminum is commonly installed in places with high liquidity such as kitchen, study, and master guards. If you want to know more about information, please pay attention to Yinzheng Aluminum official website! This article comes from: Yinzheng Aluminum Editorials and organized http://www.skyline-lu.com, reproduced must be indicated.
Ora ana data
Doors and Windows aluminum profiles, aluminum alloy doors and windows finished products, curtain wall system, you want, all in here! Our company engaged in doors and Windows aluminum research and development and manufacturing for 20 years.
Ora ana data
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Copyright © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap Design by Lifisher
Ngobrol Online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist