To become a global home doors and Windows industry respected factory.

Poin Ing ngisor iki Bakal Ngerti Kualitas Profil Aluminium

Titik ing ngisor iki bakal ngerti kualitas profil aluminium

1. Dadi manawa kanggo mbayar manungsa waé kanggo kekandelan tembok saka produk profil alloy aluminium, lan kekandelan saka lawang lan bahan jendhela ngirim ora kurang saka 1.2mm. 2. Deleng produk Aluminium EXTRUSION metu saka sertifikat kualifikasi pabrik, perhatikan tanggal, spesifikasi, kondisi teknis, jeneng perusahaan lan nomer lisensi produksi. 3. Kasebut kanthi teliti, mriksa kondisi lumahing Aluminium Extrusion. Prodhuk kudu padhang lan lustrous, lan lumahing ora bisa temenan scratched, umpluk lan cacat liyane. 4. Pay manungsa waé menyang kekandelan lapisan lumahing Aluminium Extrusion. Ketebalan membran produk ALUMINIUM EXTRUSION μM, panitahan -swimming Paint kekandelan membran Aluminium Extrusion kang ora kurang saka 17 μM, kekandelan lapisan sing disemprotake bubuk ora ngluwihi 40-120 μIng sawetara M, produk nyemprotake cat fluorocarbon kudu ndhuwur lapisan kapindho, ora kurang saka 30 μM. 5. Sajrone pangopènan saben dina, sampeyan ora bisa nggunakake obyek hard liyane kayata sikat minangka alat reresik. Sampeyan kudu milih benang katun alus lan kain katun. 6. Nalika ngresiki, sampeyan bisa nggunakake banyu, roh ngumbah lan sabun, nanging sampeyan ora bisa nggunakake bahan organik liyane. 7. Pangguna ing wilayah pesisir, paling apik kanggo milih cat elektro-swimming kanthi tahan karat Aluminium Extrusion, bubuk uyuh Aluminium Extrusion utawa fluorocarbon uyuh produk Aluminium Extrusion.

Poin Ing ngisor iki Bakal Ngerti Kualitas Profil Aluminium 1

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Projects Resourses FAQ
Nyegah 6063 lan 6061 Profil Aluminium Proses Pemrosesan Squeezing -WJW Profil Aluminium SUP
Nyegah 6063 lan 6061 Profil Aluminium Proses Pemrosesan Squeezing -WJW Profil Aluminium SUP
Nyegah proses pangolahan 6063 lan 6061 profil aluminium -WJW Profil Aluminium SUPPLIER 1. Aluminium Extrusion squeezing Processing kontrol proses produksi 1) Cut rod kanggo jotosan bledug ing rod aluminium karo saluran, ngurangi lemah werna abu-abu digawa ing, etc. Cukup, turahan banget tipis bakal nuntun area mati rod aluminium menyang mburi materi, asil ing Darling lan ampas; 3) Aluminium extrusion squeezing kacepetan Processing kudu èfèktif kontrol, utamané mburi kudu decelerated kanggo nyegah turbulensi saka turbulence Aliran digulung menyang impurities epidermis; 4) Silinder kudu diresiki kanggo saben wektu produksi; , Deformasi lan cacat liyane; 2) posisi tengah jog jamur, ndhuwur, ngisor, kiwa, lan tengen kudu dilarang. Yen kursi jamur seluler dilarang banget kanggo produksi. Lan ngganti anyar, kanggo roti squeezed ing pinggiran mbalek, iku uga bakal nimbulaké scrapped ireng, slag, etc.; 4) Kang digunakake kanggo long-term nggunakake empedu. Akeh, sampeyan kudu narik kawigaten. Bahan anyar kudu mbusak rereget ing gallbladder lan polish bilots utama sadurunge diinstal ing mesin. 3. Desain lan rencana produksi Aluminium Extrusion squeezing Processing cetakan 1) Kanggo jamur bidang, yen sampeyan kudu nginstal piring pangalihan kanggo pangalihan, iki bakal ngurangi welingan feed lan ngempet wilayah mati; Tutuk kudu diubengi kanthi lengkap dening pangalihan jamur. Pimpinan regu kudu mbandhingake saben set cetakan. Yen ana kedadean saka bolongan pangalihan gedhe banget, sampeyan ora bisa ing mesin kanggo gawé, lan sampeyan kudu nransfer menyang mesin gedhe. Mesin asli (diameteripun padha bisa universal) kanggo bukaan jamur. Aja katon cetakan kelet cilik kanggo ngasilake mesin kelet gedhe. (Sumber Artikel: Shandong Aluminium Alloy Co., Ltd.) Ing ringkesan, kanggo ngatasi masalah 6063 lan 6061aluminium extrusion, cacat nyeret lan slag ing proses squeezing. Liwat pelacakan jangka panjang, utamane ditanggulangi kanthi telung langkah ing ndhuwur.
Bahan lan Pancegahan Kanggo Keperluan Material Profil Aluminium Aluminium -WJW Alumni
Bahan lan Pancegahan Kanggo Keperluan Material Profil Aluminium Aluminium -WJW Alumni
Bahan lan pancegahan kanggo syarat materi profil aluminium aluminium -WJW Profil Aluminium SUPPLIER Úa lan status perawatan termal saka aluminium lan aluminium alloy Aluminium Extrusion duwe impact gedhe ing tampilan saka anode oxide kui. Yen paduan aluminium kanthi isi tembaga dhuwur ditindakake, amarga pembubaran CUAL: kanggo nggawe lapisan membran luwih longgar, keropos, aluminium -containing aluminium -containing aluminium. Metal membrane layer is dark. Paduan aluminium kanthi luwih saka 5% utawa silikon sing ngemot silikon sing ngemot silikon ora kudu ditindakake kanthi oksidasi anoda kromat. Paduan aluminium kanthi isi tembaga utawa silikon sing dhuwur ora bisa nindakake oksidasi anodox hard miturut cara ointment, lan kudu digunakake kanggo sumber daya oksidasi hard frekuensi dhuwur. Kanggo oksidasi anoda dekoratif, syarat kanggo bahan aluminium lan aluminium dhuwur. Umumé, mung aluminium murni, aluminium, aluminium -magnesium, aluminium alloy mangan bisa diwarnai karo werna padhang. Kanggo silikon lan wesi wesi sing dhuwur, amarga warna film oksida luwih peteng, mung bisa dicelup kanthi warna sing jero. Nalika bagean aluminium lan aluminium dihias karo oksidasi anoda, poin ing ngisor iki kudu digatekake: Kanggo bagean sing kudu dadi permukaan permukaan pangilon, isi aluminium kudu luwih dhuwur tinimbang 99,99% saka aluminium kemurnian dhuwur utawa aluminium 5A66 - alloy Magnesium. Sawise bagean kasebut dipoles kanthi kimia utawa elektrokimia, oksidasi anoda sulfat bisa dipikolehi kanthi lapisan membran sing ora ana warna, transparan, lan mengkilat, sing bisa dicelup kanthi macem-macem warna sing cerah. Kanggo bagean sing mbutuhake cahya lumahing dadi luwih murah tinimbang ndhuwur, sampeyan bisa milih aluminium -containing industri dhuwur-murni aluminium lan LT65, LT67 aluminium lan LT67 aluminium lan Magnesium aluminium alloy. Kanggo bagean karo syarat hiasan umum, ana isi maksimum allowable kanggo bahan liyane lan impurities ing bahan aluminium. Antarane wong-wong mau, iku paling apik kanggo nggunakake aluminium -magnesium aluminium, lan sampeyan uga kudu mbayar manungsa waé: 1) Ing aluminium alloy Aluminium lumahing Extrusion ngirim ora kasedhiya ing lumahing ngirim ora kasedhiya. Goresan parah, cacat jaringan lan komplikasi. Bakal mengaruhi tampilan lan karat lapisan film oksida. 2) Sawetara wesi aluminium kudu diolah kanthi spesifikasi sing cukup kanggo perawatan panas. Ukuran gandum nduweni efek tartamtu ing struktur lan kinerja film oksida. Biji-bijian kandel nanggapi kanthi ora rata sajrone proses oksidasi, lan katon kaya kulit jeruk asring katon. Mulane, umume ngarepake Aluminium Extrusion nduweni struktur butir tipis. Nalika nggunakake peralatan oksidasi, sampeyan uga kudu menehi perhatian: Nalika nggunakake sumber daya oksidasi hard, dianjurake kanggo nggunakake banyu sumber daya oksidasi hard frekuensi dhuwur lan jinis kadhemen. Amarga bentuk gelombang output minangka gelombang persegi, lan efek hemat energi temenan kacepetan -membrane dhuwur. It is recommended to use it. It is recommended to use it.
Kemasan Balkon, Profil Baja Plastik Utawa Paduan Aluminium?
Kemasan Balkon, Profil Baja Plastik Utawa Paduan Aluminium?
Kemasan loteng, profil baja plastik utawa paduan aluminium? | Pengolahan aluminium umum Q & A | Foshan WJW Aluminium Supplier Co., Ltd. | Foshan WJW | Produsen khusus aluminium industri profesional -WJW Aluminium SUPPLIER situs web resmi -kontak Liangyin: Saiki, ana rong jinis bahan utama kanggo kemasan loteng, siji yaiku campuran aluminium, lan liyane yaiku profil baja plastik. Paduan aluminium saiki nggunakake bahan dekoratif sing luwih akeh, lan proses kualitas lan konstruksi relatif diwasa. Nanging luwih becik sampeyan nemokake tim konstruksi biasa kanggo ngladeni sampeyan sajrone renovasi, supaya ora kedadeyan masalah kayata pangisi daya sekunder lan sudhut nglereni. Profil baja plastik minangka bahan hiasan sing berkembang ing taun-taun pungkasan. Dibandhingake karo bahan lawang lan jendhela liyane, efek insulasi lan insulasi termal saka lawang lan jendhela sing digawe saka plastik lan insulasi swara luwih saka 30% luwih dhuwur. About 10%. Yen digunakake karo kaca pindho lapisan, efek bakal nemen apik. Yen sampeyan nggunakake lawang lan jendhela plastik kanthi kinerja tertutup sing apik, sampeyan bisa ngirit 30% nganti 50% energi, lan nyuda swara ing njero ruangan dadi siji-katelu ruangan, lan njaga udakara 30 desibel. Mulane, nalika anggaran dekorasi luwih akeh, disaranake sampeyan nggunakake lawang lan jendhela baja plastik kanggo kemasan loteng. materi lemah: Yen loteng ora encapsulated, sampeyan bisa nggunakake apik anti banyu non-slip kothak; yen sampeyan encapsulate loteng lan mbukak karo kamar, sampeyan bisa nggunakake bahan hiasan lemah njero ruangan padha. Nanging yen sampeyan lagi garing sandhangan ing loteng, iku isih pilihan pisanan kanggo jubin lantai anti-slip. Tembok lan bahan ndhuwur: Ing cara sing padha, yen loteng ora encapsulated, sampeyan bisa nggunakake cat tembok njaba; Yen sampeyan ngemas, sampeyan bisa nggunakake cat cat lateks tembok njero.
Balcony Packaging, Plastic Steel Profile Or Aluminum Alloy? -Femal Q & a of Aluminum Processing-Fosh
Balcony Packaging, Plastic Steel Profile Or Aluminum Alloy? -Femal Q & a of Aluminum Processing-Fosh
Kemasan loteng, profil baja plastik utawa paduan aluminium? | Pengolahan aluminium umum Q & A | Foshan WJW Aluminium SUPPLIER Co., Ltd. Saiki, ana rong jinis bahan utama kanggo kemasan loteng, siji yaiku campuran aluminium, lan liyane yaiku profil baja plastik. Paduan aluminium saiki nggunakake bahan dekoratif sing luwih akeh, lan proses kualitas lan konstruksi relatif diwasa. Nanging luwih becik sampeyan nemokake tim konstruksi biasa kanggo ngladeni sampeyan sajrone dekorasi, supaya ora kedadeyan masalah kayata pangisi daya sekunder lan sudhut nglereni. Profil baja plastik minangka bahan hiasan sing berkembang ing taun-taun pungkasan. Dibandhingake karo bahan lawang lan jendhela liyane, efek insulasi lan insulasi termal saka lawang lan jendhela sing digawe saka plastik lan insulasi swara luwih saka 30% luwih dhuwur. About 10%. Yen digunakake karo kaca pindho lapisan, efek bakal nemen apik. Yen sampeyan nggunakake lawang lan jendhela plastik kanthi kinerja tertutup sing apik, sampeyan bisa ngirit 30% nganti 50% energi, lan nyuda swara ing njero ruangan dadi siji-katelu ruangan, lan njaga udakara 30 desibel. Mulane, nalika anggaran dekorasi luwih akeh, disaranake sampeyan nggunakake lawang lan jendhela baja plastik kanggo kemasan loteng. materi lemah: Yen loteng ora encapsulated, sampeyan bisa nggunakake apik anti banyu non-slip kothak; yen sampeyan encapsulate loteng lan mbukak karo kamar, sampeyan bisa nggunakake bahan hiasan lemah njero ruangan padha. Nanging yen sampeyan lagi garing sandhangan ing loteng, iku isih pilihan pisanan kanggo jubin lantai anti-slip. Tembok lan bahan ndhuwur: Ing cara sing padha, yen loteng ora encapsulated, sampeyan bisa nggunakake cat tembok njaba; Yen sampeyan ngemas, sampeyan bisa nggunakake cat cat lateks tembok njero.
Kawruh sing gegandhengan karo Plat Aluminium -Pengolahan Modeling Aluminium Liangyin -WJW Profil Aluminium SU
Kawruh sing gegandhengan karo Plat Aluminium -Pengolahan Modeling Aluminium Liangyin -WJW Profil Aluminium SU
Kawruh sing gegandhengan karo piring aluminium -Liangyin Aluminium Modeling Processing -WJW Aluminium Profiles SUPPLIER Aluminium -magnesium manganese paduan panel omah produsen merek pilihan Foshan WJW produk aluminium Co., Ltd. piring aluminium lan piring aluminium, nuduhake nggunakake aluminium murni utawa bahan alloy aluminium kanggo njupuk lumahing nglereni horisontal karo Processing kaku (nyukur utawa sawing) minangka persegi dowo, kekandelan seragam kekandelan, lan kekandelan seragam. Materials. Sifat internasional sing luwih saka 0.2mm, kurang saka 500mm, jembaré luwih saka 200mm, lan bahan aluminium ing dawane 16m. Bahan (mesthi, kanthi kemajuan peralatan gedhe, sing paling jembar bisa entuk 600mm bahan baris). Biasane ana pirang-pirang piring aluminium kanthi komposisi campuran: aluminium murni dhuwur (digabungake saka rolling aluminium murni dhuwur) Plat aluminium murni (komposisi biasane digulung saka aluminium murni) piring aluminium aluminium komposit piring aluminium komposit utawa piring las pyrine (dipikolehi piring aluminium panggunaan khusus. bahan liwat macem-macem bahan), piring aluminium aluminium (ditutupi karo piring aluminium njaba piring aluminium khusus kanggo panggunaan khusus) Dipérang dadi kekandelan: (unit mm) piring tipis 0.2-2.0 papan konvensional 2.0-6.0 papan tengah 6.0-25.0 piring nglukis 25-200 piring Ultra-kandel 200 utawa luwih bisa dipérang dadi rolling kadhemen lan rolling panas miturut pangolahan Processing beda. Miturut macem-macem kekandelan, bisa dipérang dadi piring tipis lan piring kandel medium. GB / T3880-2006 Standard kang kekandelan 0,2 mm diarani aluminium foil. Spesifikasi produk lengkap, rega preferensial, kemasan utuh, materi lengkap, garis lurus apik, inventaris akeh, lan bukti materi lan laporan SGS bisa diwenehake. Spesifikasi bisa disesuaikan, welcome kanggo nelpon, kita bakal nglayani sampeyan kanthi tulus. Perusahaan janji: barang kasebut pancen nyata, ora ana penipuan, dodolan integritas, kargo-kanggo-pembayaran, nyedhiyakake rega, nyedhiyakake wilayah produksi, nyedhiyakake model model model model aluminium, model aluminium Foshan, kustomisasi aluminium Foshan, bahan aluminium Foshan , Mesin bahan aluminium Foshan, pangolahan aluminium, kustomisasi aluminium, pangolahan CNC, pangolahan produk aluminium CNC, pangolahan CNC aluminium, kustomisasi ekstrusi aluminium, bukaan ekstrusi aluminium, pangolahan ekstrusi aluminium
Wilayah Anyar Aplikasi Aluminium, Transportasi lan Profil Aluminium Bangunan -WJW Aluminium Profi
Wilayah Anyar Aplikasi Aluminium, Transportasi lan Profil Aluminium Bangunan -WJW Aluminium Profi
Wilayah anyar aplikasi aluminium, transportasi lan profil aluminium bangunan -WJW Aluminium Profil Supplier Dimangerteni manawa area kunci ekspansi aplikasi aluminium saiki kalebu: transportasi, struktur bangunan, lan lapangan daya. Kajaba iku, produk lan lapangan liyane kayata tray alloy aluminium, fasilitas pencegahan banjir aloi aluminium, jembatan alloy aluminium, kemasan aluminium foil lan produk liyane. Lingkup transportasi: aplikasi ngembangaken Trailer aluminium lengkap, aluminium alloy kendaraan transportasi batu bara konversi, mobil -tliti dhuwur aluminium alloy piring. Panggunaan Aluminium Extrusion ing bidang transportasi kanthi efektif bisa nyuda bobot awak, nambah beban sing efektif, lan ngluwihi umur layanan. Area saka area struktur arsitektur: aplikasi ngembangaken aluminium alloy bangunan Cithakan lan aluminium alloy pager (1) Aplikasi ngembangaken aluminium alloy bangunan Cithakan. Saiki, proporsi template alloy aluminium ing negaraku kurang saka 1%. Perbaikan terus-terusan industrialisasi lan syarat pabrik, lan perbaikan kualitas omah, wis ningkatake aplikasi template alloy aluminium. Ing taun-taun pungkasan, amarga pangembangan industri real estate kanthi cepet, skala produksi industri cithakan konstruksi negara saya njaga tingkat pertumbuhan sekitar 10-15%. Nalika jumlah Cithakan alloy aluminium domestik saya tambah, perusahaan domestik uga nyediakake template alloy aluminium lan Cithakan ing Brazil, India, Venezuela lan negara liyane, uga wilayah Hong Kong lan Macao. (2) Aplikasi saka aluminium alloy pager lengkap ing bangunan sipil domestik. Proyèk-proyèk prasarana gedhé, mligi proyèk-proyèk sing jembaré gedhé lan wujudé rumit, kayata atap lan tembok bangunan umum ing terminal bandara, pusat konvènsi lan pameran, gimnasium, lan bangunan umum liyané Mie wis akèh dipigunakaké. Nanging, ing bangunan industri, sistem pager piring logam saka sistem struktur baja kira-kira 70% saka total construction, lan aplikasi alloy aluminium kurang. Kanthi mundhake panjaluk kandang aloi aluminium kayata konstruksi infrastruktur pertanian, proyek omah sing terjangkau, lan transformasi omah sing rusak ing deso, kayata tuwuhing lapangan kesejahteraan umum, strategis, lan kesejahteraan umum, panjaluk pager aluminium bakal tambah akeh. .
What Are the Main Points of Aluminum Squeezing Mold Heat Treatment? -Femal Q & a of Aluminum Process
What Are the Main Points of Aluminum Squeezing Mold Heat Treatment? -Femal Q & a of Aluminum Process
Apa sing TCTerms utama perawatan panas jamur squeezing aluminium? | Pengolahan aluminium umum Q & A | Foshan WJW Aluminium SUPPLIER Co., Ltd. 1 Kualitas perawatan panas saka cetakan squeezing pangolahan produk aluminium langsung mengaruhi umur layanan cetakan squeezing. The mold is quenched ”Multiple ignition tekan syarat atose. Ing quenching kanggo nambah atose jamur, lan Recovery kaping kanggo nambah kateguhan jamur lan stabil organisasi internal. Nilai atose perawatan termal jamur stipulates: Gedhe aluminium produk aluminium extrusion jamur (F >500mm), HRC45-48; jamur ukuran medium (F300 500mm), HRC47-50; cetakan ekstrusi cilik (F <300mm), HRC48-51; ndeteksi telung TCTerms ing bidang padha pesawat saka cetakan, saben titik atose kudu qualified ing sawetara kasebut. 2. Pay manungsa waé khusus kanggo proses perawatan panas saka produk aluminium squeezing cetakan: A. Kacepetan pemanasan area suhu dhuwur kudu cepet, lan wektu insulasi ora kudu dawa banget kanggo nyegah jamur squeezing saka kobong utawa overheating. —Biji-bijian kandel lan diobong —Unsur titik leleh sing kurang lan macem-macem dissolving; B, aluminium produk aluminium extrusion cetakan kudu mbalekake ing wektu sawise quenching kanggo nyegah retak; C. Nalika perawatan panas jamur ditemokake ora cukup utawa ora rata, geni kudu didol. Miturut proses, miturut proses Re - nindakake perawatan termal (nalika nilai atose <HRC35 ora bisa anil ing wektu dadi panas, lan langsung panas perawatan); D. Kanggo cetakan squeezing aluminium gedhe utawa cetakan cetakan rampung kompleks kudu ditambahake menyang proses pemulihan de-stress (ngilangi pangolahan listrik, stres pangolahan mesin, yaiku, kanggo ngilangi stres termal lan stres jaringan); E, produk aluminium jamur quenching suhu lenga kudu? 100 °C kanggo njamin efek quenching.
What Are the Main Points of Aluminum Squeezing Mold Heat Treatment? -Femal Q & a of Aluminum Process
What Are the Main Points of Aluminum Squeezing Mold Heat Treatment? -Femal Q & a of Aluminum Process
Apa sing TCTerms utama perawatan panas jamur squeezing aluminium? | Pengolahan aluminium umum Q & A | Foshan WJW Aluminium Supplier Co., Ltd. | Foshan WJW | Produsen khusus aluminium industri profesional -WJW Aluminium SUPPLIER situs web resmi -kontak Liangyin: 1 Kualitas perawatan panas saka cetakan squeezing pangolahan produk aluminium langsung mengaruhi umur layanan cetakan squeezing. The mold is quenched ”Multiple ignition tekan syarat atose. Ing quenching kanggo nambah atose jamur, lan Recovery kaping kanggo nambah kateguhan jamur lan stabil organisasi internal. Nilai atose perawatan termal jamur stipulates: Gedhe aluminium produk aluminium extrusion jamur (F >500mm), HRC45-48; jamur ukuran medium (F300 500mm), HRC47-50; cetakan ekstrusi cilik (F <300mm), HRC48-51; ndeteksi telung TCTerms ing bidang padha pesawat saka cetakan, saben titik atose kudu qualified ing sawetara kasebut. 2. Pay manungsa waé khusus kanggo proses perawatan panas saka produk aluminium squeezing cetakan: A. Kacepetan pemanasan area suhu dhuwur kudu cepet, lan wektu insulasi ora kudu dawa banget kanggo nyegah jamur squeezing saka kobong utawa overheating. —Biji-bijian kandel lan diobong —Unsur titik leleh sing kurang lan macem-macem dissolving; B, aluminium produk aluminium extrusion cetakan kudu mbalekake ing wektu sawise quenching kanggo nyegah retak; C. Nalika perawatan panas jamur ditemokake ora cukup utawa ora rata, geni kudu didol. Miturut proses, miturut proses Re - nindakake perawatan termal (nalika nilai atose <HRC35 ora bisa anil ing wektu dadi panas, lan langsung panas perawatan); D. Kanggo cetakan squeezing aluminium gedhe utawa cetakan cetakan rampung kompleks kudu ditambahake menyang proses pemulihan de-stress (ngilangi pangolahan listrik, stres pangolahan mesin, yaiku, kanggo ngilangi stres termal lan stres jaringan); E, produk aluminium jamur quenching suhu lenga kudu? 100 °C kanggo njamin efek quenching.
Keperluan Manufaktur Cetakan Pengolahan Squeezing Aluminium - Pemasok Aluminium WJW
Keperluan Manufaktur Cetakan Pengolahan Squeezing Aluminium - Pemasok Aluminium WJW
Keperluan manufaktur cetakan pangolahan squeezing aluminium -WJW Aluminium Supplier Pabrik cetakan pangolahan squeezing aluminium uga minangka salah sawijining faktor kunci sing nemtokake kualitas lan umur layanan. Amarga cetakan cetakan aluminium extrusion duwe sawetara karakteristik, mbutuhake syarat sing dhuwur kanggo teknologi produksi cetakan Aluminium Extrusion: (1) Amarga kahanan kerja cetakan cetakan ekstrusi aluminium sing ora apik, mula kudu tahan suhu dhuwur sajrone proses squeezing. Efek tekanan dhuwur lan gesekan sing dhuwur, mula kudu nggunakake baja paduan tahan panas kanthi kekuatan dhuwur, lan proses pangolahan leleh, casting, forging, perawatan panas, pangolahan listrik, pangolahan mekanik lan perawatan permukaan baja kasebut. banget rumit, kang ndadekke kanggo Processing jamur ndadekke A seri kangelan. (2) Supaya kanggo nambah urip layanan saka aluminium squeezing Processing cetakan lan njamin kualitas lumahing prodhuk, ing roughness saka workband jamur tekan 0.8-0.4 μM, kekasaran bidang cetakan tekan 1.6 μIng ngisor M, mula, proses polishing khusus lan peralatan polishing kudu diadopsi nalika nggawe cetakan. (3) Amarga pangembangan arah sing dhuwur, apik, lan cetha, syarat kekandelan tembok sawetara profil lan pipa dikurangi nganti 0.5mm. ±0.05mm, kanggo remet produk ultra-high-precision iki, akurasi Manufaktur saka jamur dibutuhake kanggo tekan 0.01mm. Proses tradisional ora bisa digawe kabeh. Therefore. Contone: mesin bubut CNC, pusat pangolahan CNC, lan peralatan pangolahan sutra alon kayata pangolahan kabel alon. (4) Aluminium Extrusion rumit banget, utamane Ultra-high-precision tipis-walled kothong Aluminium Extrusion lan keropos keropos wall Papan Aluminium Extrusion. Sampeyan kudu nggunakake struktur cetakan squeezing khusus, sing asring mbukak macem-macem rongga pori asing ing cetakan ing wektu sing padha. Kekandelan saben bagean diganti banget, ukuran related rumit, lan sudhut busur akeh, kang ndadekke akèh alangan kanggo Processing lan perawatan termal saka jamur. (5) Ana akeh varieties saka aluminium squeezing produk Processing, kelompok cilik, nomer Kerep saka owah-owahan jamur, lan mbutuhake daya adaptasi kuwat saka jamur. Mulane, perlu kanggo nambah efisiensi produksi nggawe cetakan, nyepetake siklus cetakan sabisa, lan ngganti produksi cetakan kanthi cepet. Program kasebut kanthi akurat bisa ngolah cetakan sing cocog miturut gambar, nyuda beban kerja cetakan nganti tingkat minimal. Proses squeezing aluminium dhuwur-mburi WJW Aluminium Extrusion SUPPLIERS Co., Ltd. Hotline Konsultasi Nasional: 4008-082-096 Ponsel: 13724601499 13516586621 Li Sheng nampani langsung kanggo rembugan, matur nuwun
Ora ana data
Doors and Windows aluminum profiles, aluminum alloy doors and windows finished products, curtain wall system, you want, all in here! Our company engaged in doors and Windows aluminum research and development and manufacturing for 20 years.
Ora ana data
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Copyright © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap Design by Lifisher
Ngobrol Online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist