To become a global home doors and Windows industry respected factory.

Sampeyan Mungkin Ora Ngerti Keuntungan saka Profil Alloy Aluminium

Profil Aluminium Extrusion, bahan struktur logam non-ferrous sing paling akeh digunakake ing industri, akeh digunakake ing penerbangan, mobil, kapal, bangunan, lan dekorasi. Profil Aluminium Extrusion disenengi dening akeh kulawarga kanthi bentuk sing entheng, prasaja, lan rega sing murah. Utamane ing pasar konsumen lawang lan jendela Cina, Pintu Aluminium lan Jendela nduweni kauntungan mutlak ing industri lawang lan jendela kanthi sakabehe. Dadi, pitakonan, apa spesifikasi Aluminium Extrusion, lan apa rega profil Aluminium Extrusion? Dina iki, ayo goleki kawruh babagan profil Aluminium Extrusion: Produk profil Aluminium Extrusion digawe saka aluminium lan unsur paduan liyane. Umumé, sawise Processing menyang casting produk, forging produk, foil, Papan, band, tabung, kelet, profil, etc., nggawe liwat kadhemen mlengkung, sawing, ngebur, Déwan, werna lan pangolahan liyane. Unsur logam utama yaiku aluminium, nambah unsur alloy kanggo nambah kinerja bahan aluminium. 1. plasticity kuwat. Aluminium Extrusion minangka bahan logam, sing entheng lan dhuwur, dhuwur, lan bisa dicithak ing macem-macem profil bagean kompleks kanggo nyukupi macem-macem syarat bagean anyar. Kapindho, kinerja sing ditutup apik. Kapadhetan gas sing kuwat, kapadhetan banyu, insulasi panas lan insulasi swara. Katelu, umur layanan dawa. Kekuwatan dhuwur, tahan karat, deformasi cilik, nyegah geni sing kuwat, umur dawa. Kaping papat, perlindungan lingkungan lan konservasi energi. Konduksi termal nyilikake, insulasi panas lan efek insulasi swara apik. Lima, cuaca apik. Tanpa polusi udara, warna lan luster sing ana ing jangka panjang. 6. Pintu Ekstrusi Aluminium lan Efek Dekorasi Jendela Elegan. Aluminium Extrusion nduweni macem-macem teknologi pangolahan permukaan, milih kamar gedhe kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan. 1. Bedane level: Bingkai jendela aluminium domestik lan bingkai jendela plastik cocok kanggo klompok konsumen saka macem-macem bangunan. Statistik nuduhake yen pigura jendhela plastik cocok kanggo omah-omahé low-munggah umum. Konsumen produk tingkat iki ora mbutuhake syarat kualitas produk. Bingkai jendela aluminium sing dhuwur lan kinerja dhuwur cocog kanggo macem-macem dhuwur 2. Beda kinerja: Efek hemat energi padha, nanging amarga bedane materi, jendhela plastik gampang rusak sawise sawetara wektu. 3. Beda ing urip: Amarga Aluminium Extrusion duwe prabédan gedhe ing kekuatan lan modulus lentur lan resistance abrasion, kang ndadekake dhuwur-kinerja Aluminium Extrusion panggunaan jendhela asring luwih saka urip layanan saka jendhela baja plastik. 4. Bedane rega: Umume, lawang lan Windows Extrusion Aluminium kanthi kinerja dhuwur biasane luwih dhuwur tinimbang rega jendela baja plastik. Nanging, saka roto dawa, sanajan rega dhuwur -kinerja Aluminium Extrusion lawang lan jendhela dhuwur, nggunakake taun dawa; senajan rega kaca plastik baja luwih murah, umur migunani cendhak. Mulane, rasio rega lengkap cukup padha. 09-24

Sampeyan Mungkin Ora Ngerti Keuntungan saka Profil Alloy Aluminium 1

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Projects Resourses FAQ
Sukses Pengembangan Teknologi Ultra-jarang Permukaan Aluminium Alloy Korea Selatan-WJW SUPPLIER
Sukses Pengembangan Teknologi Ultra-jarang Permukaan Aluminium Alloy Korea Selatan-WJW SUPPLIER
Profesor Zheng Canying (transliterasi) saka Bahan Logam lan Teknik Universitas Dongyi ing Korea Selatan bubar ngumumake manawa tim kasebut wis ngembangake teknologi super hidrofobik paduan aluminium lan nglamar paten sing relevan. Teknologi iki kanthi akurat dikontrol dening struktur permukaan campuran logam, supaya bisa entuk fungsi ultra-hidrofobik utawa kinerja hidrofilik. Antarane wong-wong mau, kinerja hidrofobik saka permukaan logam bisa digunakake kanggo nyegah korosi kapal navigasi lan cahya aksesoris mobil lan pesawat. Ing wektu sing padha, bisa uga nyuda gesekan, nyadari pelumasan cairan sistem pipa, nyuda adhesi bakteri saka instrumen medis; Jinis bisa digunakake kanggo aksesoris siji kayata exchanger panas, kang bisa mbusak ambu ora enak lan nambah efficiency exchange panas. Zheng Chanying ujar manawa kanthi ngganti struktur logam kanggo nggedhekake kinerja hidrofobik paduan logam, iki ora gampang. Teknologi sing wis ana uga bisa ningkatake kinerja hidrofobik saka permukaan campuran aluminium. Cara pangolahan pasca sing beda kayata ngisi pelumas, sing akeh wektu lan biaya, ora kondusif kanggo promosi komersial. Tim Zheng Canying wis setya riset babagan pangembangan teknologi perawatan permukaan aloi aluminium lan aplikasi industri wiwit taun 2017. Jeneng teknis pangembangan pangembangan iki yaiku "metode oksidasi anoda", sing ngontrol wangun lan ukuran nanoteknologi permukaan logam, saéngga ngoptimalake kinerja hidrofobik. Oksida sing dikontrol kanthi presisi bisa nggawe permukaan logam duwe macem-macem fungsi, kayata anti-corrosion, pembekuan, frosting, nyuda gesekan, lan nambah resistensi panas. Teknologi iki bisa kanthi cepet mbentuk struktur nano hibrida ing area logam sing akeh, sing murah regane lan nduweni kinerja hidrofobik tartamtu. Ora ana watesan ing ukuran materi. Tim riset wis setya riset babagan kinerja hidrofilik lan hidrofobik saka permukaan logam. Asil riset sing gegandhengan bakal ditrapake kanggo pipa, pager, sumur, lan aksesoris lampu ing medis, kapal, mobil, penerbangan lan industri liyane. Ing 10 wulan kepungkur, tim kasebut nglamar total 15 paten. Perlu dicathet menawa sawetara paten uga wis kasil ditrapake ing Amerika Serikat. Sumber gambar koran logam non-ferrous Cina: jaringan
Panggonan Extensive Gunakake Aluminium-WJW Aluminium Extrusion Suppliers
Panggonan Extensive Gunakake Aluminium-WJW Aluminium Extrusion Suppliers
Aluminium minangka salah sawijining logam non-ferrous sing paling umum digunakake ing donya. Cahya lan daktilitas nggawe Ekstrusi Aluminium minangka pilihan multi-fungsi lan tahan lama kanggo macem-macem aplikasi. Sanajan umume wong ora ngerti babagan aplikasi bahan aluminium sing nyebar, dheweke ngerti panggunaan aluminium ing perabot omah lan peralatan pawon biasa. Bangunan minangka salah sawijining panggunaan bahan aluminium sing paling umum. Ing bangunan, bobot saka logam iku entheng, nggawe luwih gampang kanggo nggunakake lan ngurangi biaya bangunan. Bangunan World Trade Center sing ditutupi aluminium lan Bank of China ing Hong Kong minangka conto sing misuwur sing digunakake dening materi ing bangunan kasebut. Kajaba iku, uga digunakake kanggo kreteg, mesin abot lan peralatan kimia khusus. Kajaba iku, ora perlu kanggo njaga. Aluminium uga digunakake kanggo sistem sepur kacepetan dhuwur. Karakteristik entheng saka materi iki ngidini desainer nyuda resistensi gesekan tanpa mengaruhi kekuwatane. Aluminium uga digunakake kanggo pesawat lan pesawat ruang angkasa, sing bisa digunakake minangka komponen sakabèhé. Struktur sawetara pesawat ruang angkasa malah ngemot nganti 90% aluminium. Aluminium Extrusion uga akeh digunakake ing mobil. Kendaraan sing digawe saka Aluminium Extrusion duwe kerangka ruang sing digawe saka profil squeezing. Iki beda banget karo desain mobil baja tradisional sing gumantung ing cangkang awak kanggo nyedhiyakake baja kaku. Mobil iki diarani mobil "terintegrasi". Saliyane kanggo bangunan lan transportasi, aluminium uga akeh digunakake ing kemasan lan aluminium foil. Tujuan kasebut nggawe aluminium minangka logam sing terkenal lan dadi luwih penting ing pirang-pirang industri. Ing taun 2021, rega aluminium ing pasar donya samesthine bakal tekan US $ 245,7 milyar, lan bakal dadi 498,5 milyar dolar AS ing 2030. Aluminium digawe saka bijih aluminium, sing ana ing macem-macem mineral. Sumber komersial utama yaiku bijih aluminium, diprodhuksi ing Australia, Brazil, Guinea, Rusia lan Amerika Serikat. Saliyane China, India minangka produser aluminium paling gedhe nomer loro. Nanging, ana negara liya sing diprodhuksi alumina, sing minangka produk sampingan saka produksi aluminium. Sampeyan bisa mbentuk macem-macem wesi karo aluminium. Saben profil Aluminium Extrusion nduweni kinerja unik. Iku penting kanggo ngerti beda antarane saben alloy lan ngerti karakteristik saben alloy. Ekstrusi Aluminium, kayata 6061-T6, nduweni kekuatan tarik sing padha karo baja. Nanging, padha uga crispy lan bakal break cedhak kurva. 09-19
Apa Proses Utama Profil Aluminium? Wjw Aluminium Extrusion Suppliers Ngomong Sampeyan-wjw Alumi
Apa Proses Utama Profil Aluminium? Wjw Aluminium Extrusion Suppliers Ngomong Sampeyan-wjw Alumi
Profil aluminium uga Aluminium Extrusion. Iku bener bahan mentahan. Umume profil aluminium kudu diproses dening profil aluminium sadurunge digunakake. Bahan sing bentuke aluminium sing bisa digunakake minangka kerangka kudu dianggep kurang. Iku mung perlu ngiris, banjur dirakit karo konektor. Ana uga sawetara profil aluminium framework sing kudu canggih lan perforated. Ing kasunyatan, Cut nggoleki uga jenis Processing nggoleki profil aluminium. Processing nggoleki profil aluminium ora luwih saka kanggo muter sawetara bolongan gedhe lan cilik ing profil aluminium, lan sawetara bolongan kudu digunakake ing sawetara bolongan. Iki digunakake kanggo nginstal ngawut-awut. Ana sawetara slot panggilingan, pesawat Gamelan, etc. Ing kasunyatan, ana akeh nggunakake aluminium -type Processing olahan. Contone, balok printer, pisanan kabeh, balok kudu njamin linearitas lan flatness permukaan sing dhuwur banget. Profil aluminium sing diekstrusi ora bisa nyukupi syarat kasebut. Mulane. Ana uga sawetara bahan aluminium-jinis sing bakal klelep ing. Sing kanggo estetika instalasi kanggo nyegah bolts saka wungu sirah. Sawetara bahan aluminium saka sawetara slot panggilingan kanggo Déwan gampang, lan sawetara sing diinstal ing. Mulane, ing ringkesan, proses nggoleki profil aluminium bisa digunakake minangka kerangka perakitan, utawa bisa digunakake minangka aksesoris peralatan, produk tapel wates, bagean dhukungan, produk cangkang, basa, balok, panel, lsp. 07-23, lsp. 07-23
Pira Profil Aluminium Siji Ton? 2022 Tren Pasar Paling Anyar saka Rega Profil Aluminium-WJW Aluminium Extrusion
Pira Profil Aluminium Siji Ton? 2022 Tren Pasar Paling Anyar saka Rega Profil Aluminium-WJW Aluminium Extrusion
Pira ton saka profil aluminium? Iku 2022, lan pasar ing saben industri wis ganti. Mulane, industri profil aluminium ganti tanpa istiméwa. Dadi, apa tren pasar paling anyar saka rega profil aluminium ing 2022? Ing ngisor iki WJW Aluminium Supplier editor bakal nganalisa lan nganalisa. Pira regane siji ton profil aluminium? Gumantung ing profil aluminium ing wektu, ana manufaktur tuku beda ing wilayah beda, rega bakal beda. Ana uga pabrikan kanthi macem-macem faktor adhedhasar rega sing beda. Kanggo ngerti tren pasar paling anyar saka profil aluminium, iku perlu kanggo ngerti struktur rega saka profil aluminium. Biasane, rega tuku "ingot aluminium" ditambah "biaya pangolahan rampung" ditambah "biaya transportasi logistik" ditambah "biaya pengepakan produk" ditambah komposisi bagean "Sarmerie Table Sorting". Biaya sing relevan bisa ditemokake online, lan biaya pangolahan angel dideleng, logistik adoh, kemasan lan materi lan materi ora ana kanggo profil konvensional. Adhedhasar ukuran lan kangelan saka salib-bagean sawijining, rega kisaran saka 1000 kanggo puluhan ewu. Ana faktor liyane sing bakal mengaruhi rega profil aluminium. Pojok profil aluminium beda, lan papat sudhut profil aluminium standar nasional ora gedhe. EN profil aluminium standar duwe sudhut sudhut mlengkung gedhe saka papat sudhut. Jinis alur beda, nyetel perkakas beda ing slot materi aluminium nalika profil aluminium tetep lan unmotned. slot aluminium standar National diselehake perkakas kothak umum, EN profil aluminium standar kudu diselehake kanggo perkakas alien darmabakti. Iki kabeh mengaruhi rega sade profil aluminium, supaya ora ana rega tetep. Ing ndhuwur ana analisis "Pinten profil aluminium? Tren pasar paling anyar saka rega profil aluminium ing 2022". Yen sampeyan isih pengin sinau luwih lengkap babagan WJW Aluminium Supplier informasi, kerjo bareng karo kita, hubungi kita, hubungi kita, hubungi kita, hubungi kita, hubungi kita, hubungi kita, hubungi kita, hubungi kita. 12-28
Apa Rega Profil Aluminium Ewon Yuan Per Ton?
Apa Rega Profil Aluminium Ewon Yuan Per Ton?
Apa rega profil aluminium ewu dolar saben ton? Akeh panuku takon rega bahan aluminium sadurunge tuku profil aluminium. Nyatane, rega profil aluminium disepakati dening akeh faktor sing cetha lan kosong. Yen sampeyan setuju karo faktor negatif, yen sampeyan pengin nggunakake rega profil aluminium, bab pisanan sing kudu ngalami iku rega saka profil aluminium. Pangukuran? Kombinasi rega profil aluminium umume dipérang dadi rega wesi silikon. Rega lan biaya pangembangan bahan aluminium lan industri logistik duwe biaya manajemen cetakan injeksi. Kaping pisanan, sampeyan kudu nyoba rega wesi silikon, saiki rega wesi silikon mung 18.000. Nggoleki rega aluminium, elektroplating campuran sing beda bisa nyebul coklat sing beda. Para panuku bisa duwe warna coklat sing dipersonalisasi miturut kabutuhan. Produk rampung sing kasebut ing ndhuwur minangka kewajiban sing dikompres lan sah. Senajan rega rega uga bakal beda saka pengaruh external sawetara faktor cetha. Umumé, rega bahan aluminium bakal kira-kira 4,000 nganti 8000; banjur kanggo ndeleng industri logistik lan karton, biaya manajemen industri logistik miturut Kapadhetan barang. Yen total idin disepakati, perlu kanggo duwe perusahaan logistik kasebut, lan biaya manajemen saben perusahaan industri logistik ora kira-kira padha, nanging bedane ora ala. Persetujuan unanimous saka area alis beda karo panggunaan industri. Banjur biaya manajemen injeksi beda. Ing tampilan saka macem-macem kekandelan saka jamur, desain struktur beda, lan nyawiji saka mbandingake saka rolling ora padha. Cetakan injeksi 1500-15000 kasedhiya. Sing luwih akeh jumlah cetakan injeksi, luwih murah jumlah cetakan injeksi. Bisa dideleng manawa rega profil aluminium. Kerugian kasebut universal. Rega prasaja bakal adhedhasar rega wesi silikon ing wayah wengi. Salajengipun, sawetara biaya manajemen individu ora nyenengake. Umumé, mung udakara 20.000. Review maneh persis sawetara saka WJW Aluminium SUPPLIER. Oh! 06-06
Apa Kaluwihan Paduan Aluminium ing Bidang Otomotif? -Wjw Aluminium Extrusion Su
Apa Kaluwihan Paduan Aluminium ing Bidang Otomotif? -Wjw Aluminium Extrusion Su
Ing taun anyar, Aluminium Extrusion wis digunakake digunakake ing lapangan mobil. Kanthi promosi sing kuat lan nggunakake strategi pembangunan sing lestari, mobil sing entheng wis dadi tren. Ing proses cahya mobil, materi Aluminium Extrusion utamané penting, lan iku utamané dipigunakaké ing transformasi lan bahan baku awak alternatif. Bobot mobil utamane kalebu telung kategori: awak entheng, sasis sing luwih entheng, lan bobote mesin. Tujuan utama yaiku nyuda bobot mobil kanthi nggunakake bahan mentah sing luwih entheng ing konteks kinerja, banjur ngrampungake tujuan konservasi energi lan perlindungan lingkungan. Dadi, apa sing pinunjul khusus saka Aluminium Extrusion ing entheng saka mobil: First, Aluminium Extrusion. Ing proses aplikasi, produk aluminium ora rentan kanggo karat utawa karat tipis. Antarane bahan mentah konvensional sing digunakake ing industri, nilai daur ulang aluminium paling gedhe. Siklus, bahan baku aluminium mung 5%. Senajan kinerja regenerasi iku aluminium non-standar, iku luwih dhuwur tinimbang logam liyane umum. Kapindho, efek saka bobot mundhut lan hemat energi lan lingkungan pangayoman efek pinunjul. Sifat-sifat mekanik saka aluminium apik, lan Kapadhetan mung nyakup siji-pihak saka baja, sing nduweni konduktivitas termal sing apik, lan film oksida sing dibentuk kanthi alami ing permukaan aluminium nduweni resistensi korosi sing luwih apik. Kanggo tujuan iki, aluminium diwujudake dening mobil sing entheng kanggo entuk mobil sing entheng. Pilihan pisanan saka target. Katelu, ningkatake safety lan kenyamanan penumpang. Aluminium Extrusion Automobile nyuda bobot mobil tanpa nyuda kapasitas mobil. Amarga Aluminium Extrusion nduweni kinerja sing apik, nduweni keuntungan sing signifikan ing link kinerja safety tabrakan. Sawise tabrakan, area deformed ing mburi ngarep mobil bakal kelakon, kang bisa adsorb kathah. 08-17
Bagean Bahan Alumunium Apa sing Digunakake ing Mobil? -WJW Aluminium Extrusion Sup
Bagean Bahan Alumunium Apa sing Digunakake ing Mobil? -WJW Aluminium Extrusion Sup
Kang bagean Aluminium Extrusion digunakake ing mobil? Profil Aluminium Extrusion digunakake ing kendaraan: bumper bumper anti-tabrakan balok, energi -absorbing kothak, lawang mobil tabrakan balok, internal instrumental dial support rak, sasis mobil, mobil komponen komponen bagéan awak, Oil pipe, sliding rel, bagasi rak, panas exchangers lan bagean salib liyane saka komponen prefabricated karo bagean salib padha. 1.ALUMINIUM EXTRUSION ALUMINIUM EXTRUSION anti-tabrakan rohé anti-tabrakan rohé banget umum ing mobil, lan lagi berkembang kanggo kurang-mburi dealers kendaraan. Amarga efek pengurangan lemak pinunjul, supaya luwih apik rong taun, ana pangarep-arep kanggo ngganti balok tabrakan baja ing kabeh arah. Bahan baku utama balok beban yaiku 6082, 7003, 6060 ing kothak nyedhot, lan 6082 kanthi versi ngisor lan pancing seret. 2. Panel instrumen ndhukung instrumen instrumen ing mobil kanggo ndhukung profil aluminium sing digunakake dening pemilik stand utama kanthi 6061 lan 6063. Struktur punika relatif prasaja lan efek abang lemak apik banget. Mobil mboko sithik milih. 3. Bagian sasis mobil saka bagean sasis mobil wis dikembangake luwih akeh, lan aluminiumisasi mobil, lan alon-alon diganti saka bagean casting dadi bahan aluminium. Bahan mentah yaiku 6061 lan 6082. 4. Bagean awak mobil: Struktur rangka baja tradisional ditularake kanthi gaya kritis. 5. Rel geser lan rak bagasi 6. 7. Penukar panas Awak aluminium kabeh saiki bus energi anyar nggunakake struktur awak aluminium lengkap. XJ, etc., rapet Integrasi kanggo profil aluminium, Papan Furnitur lan komponen casting. Kunci kanggo kabeh awak aluminium mobil negaraku digunakake ing kendaraan listrik energi anyar, kunci digawe saka profil aluminium menyang arsitektur. Bahan mentah yaiku 6063, 6061, lan 6082 kayata profil Ekstrusi Aluminium. Ing ndhuwur yaiku introduksi "Bagian Aluminium ExtRusion sing digunakake ing mobil", WJW Aluminium Supplier nyedhiyakake profil aluminium liyane, produk Aluminium Extrusion, hubungi kita yen sampeyan kudu kerja sama, hubungi kita. 02-28
Carane Track Material Aluminium Alloy Dipasang? Metode Pambuka-WJW Aluminium Extrusion Su
Carane Track Material Aluminium Alloy Dipasang? Metode Pambuka-WJW Aluminium Extrusion Su
Kepiye Aluminium Extrusion Worching Line? WJW Aluminium Supplier cara instalasi pambuka. Aluminium Extrusion bisa diinstal kanthi rong cara kanthi rong cara. Cara pisanan yaiku nginstal rel pandhuan ing njaba arah lebar awak. Banjur sambungake bagean njaba menyang alur pandhuan profil Aluminium Extrusion. Cara instalasi iki luwih cepet lan luwih murah tinimbang cara liya. Cara kapindho yaiku nyambungake ril aluminium menyang pangkalan kanthi krenjang aluminium kanthi bolongan kacang. Aluminium Extrusion profil wis squeezed menyang macem-macem wangun lan ukuran. Bentuk kasebut kalebu tabung bunder, sudut lan saluran. Sampeyan uga bisa nemokake kanthi macem-macem lapisan permukaan. Profil kasebut nganggo desain modular lan mbutuhake wektu perakitan paling sithik. Dheweke uga mbutuhake pangopènan minimal. Padha uga bisa didaur ulang. Nalika nginstal Pandhuan profil Aluminium Extrusion, sampeyan kudu ati-ati. Sadurunge nginstal, priksa manawa sampeyan duwe alat lan peralatan sing tepat. Contone, sampeyan kudu nggunakake kunci heksagonal njero berkualitas tinggi lan kunci kepala bal baja paduan sing dawa. Yen sampeyan pengin nambah kualitas instalasi, iki perlu. Saliyane ngidini kendaraan ril entheng, Ekstrusi Aluminium uga gampang digawe lan dijaga. Proses welding aluminium wis terus-terusan apik, lan ana akeh cara kanggo ndandani, Paint lan polish bagean ALUMINIUM EXTRUSION. Sampeyan uga bisa nemokake sing Aluminium Extrusion luwih gampang kanggo njaga saka kendaraan alur baja. Bobot Ekstrusi Aluminium entheng, sing bisa nyuda bobote mobil penumpang sepur. Iku 30% nganti 50% luwih entheng tinimbang baja. Bisa digunakake kanggo nyuda kualitas non-spring, saéngga nyuda karusakan ing trek. Kanggo alasan safety, iki penting. Aluminium Extrusion uga nduweni konduktivitas termal sing dhuwur lan mbantu nyegah karat. Aluminium Extrusion bisa diinstal ing rong cara beda ing rong cara beda. Cara sing sepisanan yaiku nggulung ing papan. Nalika nginstal trek profil aluminium, disaranake sampeyan nemokake wong karo pengalaman construction tartamtu. Iki bakal nyuda kemungkinan karusakan nalika instalasi. Menapa malih, yen trek wis diinstal, sampeyan bisa nutupi karo bahan jangkoan lumahing. Cara liya yaiku nginstal Aluminium Extrusion ing tembok. Sampeyan bisa nggunakake cara iki kanggo nginstal Aluminium Extrusion ing tembok sembarang. Railings profil aluminium bisa digunakake nganti pirang-pirang taun, lan menehi perlindungan kanggo tembok. Kajaba iku, kekuatane cukup kanggo ngganti bahan adhedhasar tembaga. 10-14
Apa Varietas Profil Aluminium Alloy?
Apa Varietas Profil Aluminium Alloy?
Apa jinis profil Aluminium Extrusion? Kanggo profil aluminium, sampeyan duwe akeh pilihan. Ana profil arsitektur, profil arsitektur lan profil industri. Saben jinis file konfigurasi iki nduweni atribut lan panggunaan sing beda. Contone, profil struktural entheng, lan menehi kaku mlengkung lan twisting banget. Padha uga cocok banget kanggo nggawe kerangka panel surya lan struktur liyane. Ing sisih liya, profil arsitektur biasane digunakake kanggo nggawe pigura jendhela lan tembok langsir. Profil aluminium industri biasane nindakake perawatan permukaan kanggo nambah resistensi karat lan karakteristik produk liyane. Penting kanggo milih cara pangolahan sing bener kanggo aplikasi tartamtu. Kanggo mbantu sampeyan milih jinis perawatan permukaan sing bener, disaranake sampeyan hubungi pabrikan produksi profil aluminium -WJW Aluminium Supplier. Aluminium Extrusion nduweni macem-macem gelar lan bahan sing bisa dipilih. Intensitas paduan sing ngandung tembaga luwih dhuwur tinimbang paduan tanpa tembaga. Intensitas paduan sing ngemot mangan luwih dhuwur tinimbang paduan seri 1xxx, nanging luwih gampang dibentuk. Nalika milih profil Aluminium Extrusion, priksa manawa sampeyan milih alloy dhuwur-intensitas cocok kanggo sampeyan desain. Paduan kanthi kekuatan ngasilake dhuwur bisa digunakake kanggo balok sayap penerbangan, nanging bisa uga ora cocok kanggo pigura truk. Padha uga gampang corrode. Nalika milih paduan sing paling apik kanggo proyek sampeyan, sampeyan kudu nimbang kabutuhan kasebut kanthi teliti. Profil Aluminium Extrusion asring digunakake ing bidang konstruksi, pertahanan, daya, komunikasi lan lapangan liyane. Dheweke duwe ciri sing ekstensif, lan pabrikan ngolah miturut syarat. Jinis Ekstrusi Aluminium sing paling umum yaiku 6000 seri wesi lan 70 seri wesi. Wesi iki gampang dibentuk lan diproses. Squeezing minangka proses ngowahi Ekstrusi Aluminium dadi wujud. Aluminium Extrusion, kang nduweni konsentrasi dhuwur saka unsur alloy. Proses iki banget ekonomi, lan cocok banget kanggo nggawe bagean desain kapisah. Iki ngidini desainer kanggo nyelehake logam mung ing ngendi logam perlu ing struktur. Paduan liyane yaiku 6005, sing nduweni kualitas squeezing banget. Isine akeh silikon, sing mbantu nyuda suhu leleh. Uga nduweni kekuatan unggul lan kinerja mlengkung. Nanging, kanggo aplikasi sing bisa kedadeyan kanthi stres lan overheating, iki dudu pilihan sing paling apik, amarga paduan bisa pecah amarga stres. Profil Ekstrusi Aluminium liyane yaiku 6082. Iki minangka paduan struktural, sing nduweni kapasitas kekuatan paling gedhe ing antarane kabeh paduan seri 6000. Iku pilihan populer saka bagean struktural, kanggo macem-macem industri. Kekuwatan lan ketahanan karat dadi pilihan sing cocog kanggo macem-macem panggunaan. 08-25
Universal Aluminium Model atose Control Tabel Sharing-WJW Aluminium Extrusion Supplier
Universal Aluminium Model atose Control Tabel Sharing-WJW Aluminium Extrusion Supplier
Enggo bareng tabel kontrol kekerasan model aluminium universal! Tabel kontrol atose aluminium bisa mbantu sampeyan mbedakake beda antarane macem-macem tingkat bahan aluminium. Contone, label HBW nyakup sawetara kekerasan sing cocog kanggo Ekstrusi Aluminium level mobil. Perlu dicathet yen skala iki dipérang dadi rong bagéan: siji yaiku nilai kekerasan ing sawetara suhu tartamtu, lan liyane yaiku nilai kekerasan ing sawetara wektu tartamtu. Pérangan pisanan saka tabel nampilake atose relatif aluminium ing suhu sing beda. Bagean kapindho tabel nuduhake owah-owahan ing atose liwat wektu lan suhu. Tabel perbandingan kekerasan aluminium kalebu kekuatan geser aluminium lan kekuatan tarik ekstrem. Intensitas geser yaiku pangukuran materi kanggo nahan tegangan geser. Kekuwatan geser kertas bisa diukur kanthi ngethok nganggo gunting. Nalika agul-agul saka gunting ing kontak karo saben liyane, padha Cut gunting liwat bagean thinnest. Aluminium kanthi kekuatan geser sing luwih murah luwih gampang dipotong tinimbang aluminium kanthi kekuatan geser sing luwih dhuwur. Aluminium Extrusion digawe kanthi mbentuk campuran logam bebarengan. Bahan kasebut bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Ana luwih saka 30 wesi cocok kanggo macem-macem jinis aluminium, saben kang wis unik papat-digit jeneng lan belongs kanggo seri. Ekstrusi Aluminium sing paling populer lan akeh digunakake yaiku 6061-T6 lan 3003-H18. Paduan iki digunakake kanggo mbangun kerangka lan komponen welding sing mbutuhake kerangka watu. Sanajan aluminium luwih fleksibel tinimbang baja, nanging ora awet banget. Umume pemulihan lan paduan aluminium rawan depresi lan mlengkung ing bobote. Kajaba iku, bobot baja 2,5 kaping aluminium. Baja uga minangka bahan sing luwih kandhel tinimbang aluminium. Iki minangka faktor penting kanggo nemtokake daya tahan bahan. Ana rong jinis utama bahan aluminium. Sing pertama yaiku 6061. Intensitas ngasilake luwih dhuwur tinimbang 3061. Kekuwatan ngasilake dhuwur ndadekake banget disambut dening kerangka arsitektur lan scaffolding. Kapindho yaiku 6061, luwih alus tinimbang 2024, elastisitas luwih cilik. Iki ndadekake pilihan sing luwih apik kanggo aplikasi ngecor, lan mantan luwih cocok kanggo aplikasi Processing mechanical. Kekerasan minangka karakteristik bahan anti-gores utawa indentasi. Kekerasan aluminium yaiku 240 mPa. Senajan atose sawijining, Nilai atose gumantung ing paramèter test. Kanggo nindakake perbandingan sing tepat, paramèter tes kudu ditetepake kanthi jelas. 08-31
Ora ana data
Doors and Windows aluminum profiles, aluminum alloy doors and windows finished products, curtain wall system, you want, all in here! Our company engaged in doors and Windows aluminum research and development and manufacturing for 20 years.
Ora ana data
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Copyright © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap Design by Lifisher
Ngobrol Online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist