To become a global home doors and Windows industry respected factory.

WJW Aluminium Brand Aluminium Louver Shutters 1
WJW Aluminium Brand Aluminium Louver Shutters 2
WJW Aluminium Brand Aluminium Louver Shutters 3
WJW Aluminium Brand Aluminium Louver Shutters 4
WJW Aluminium Brand Aluminium Louver Shutters 1
WJW Aluminium Brand Aluminium Louver Shutters 2
WJW Aluminium Brand Aluminium Louver Shutters 3
WJW Aluminium Brand Aluminium Louver Shutters 4

WJW Aluminium Brand Aluminium Louver Shutters

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Jendela Aluminium



Product Overview


produk hardware kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi. Bisa digunakake ing lingkungan kerja apa wae. Kajaba iku, padha duwe kinerja biaya dhuwur. Ing Manufaktur WJW Aluminium aluminium louver shutters, routing pengawasan lan acak scrutinization bakal conducted kanggo mesthekake yen produk wis rampung tundhuk karo syarat kualitas ing industri hardware. Produk kasebut tahan karat lan karat. Wis diolah ing cairan kimia lan kanthi cara pangolahan kimia kanggo nambah kemampuan anti-karat. Produk kasebut ora gampang nyebabake masalah kualitas kayata retak, serpihan, utawa luntur. Bisa tahan nganti pirang-pirang taun.



Product Introduction


Kanggo luwih sinau babagan shutters louver aluminium, WJW Aluminium bakal nyedhiyani gambar rinci lan informasi rinci ing bagean ngisor iki kanggo referensi.

WJW Aluminium Brand Aluminium Louver Shutters 5
WJW Aluminium Brand Aluminium Louver Shutters 6

PRODUCTS DESCRIPTION

• Louver njaba kanggo sunshade lan decotation.

Sistem Louver karo glathi kothak tetep.

L ouver digunakake kanggo ruangan lan ngadhepi pas ing tembok.


Kisi-kisi kanthi 2 lading opsional.

40x40mm blade.

65.1x16.1mm blade.

Pangobatan permukaan dilapisi bubuk.

Technical Data

WJW Aluminium Brand Aluminium Louver Shutters 7
WJW Aluminium Brand Aluminium Louver Shutters 8



Company Introduction


Foshan WJW Aluminium Co., Ltd (WJW Aluminium), kadhaptar ing minangka perusahaan, kanthi Aluminium, Pintu Aluminium lan Jendela minangka produk utama. Perusahaan kita wis nggawe WJW Aluminium kanggo nyedhiyakake konsumen produk sing luwih cocog. WJW Aluminium ndadekake pelanggan luwih dhisik lan ngupayakake nyedhiyakake layanan sing berkualitas lan nimbang. Perusahaan kita nduweni kekuatan teknis sing kuat kanggo ngrampungake desain produk lan manufaktur cetakan kanthi efisien. Mulane, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo layanan adat paling profesional.
Kita siyap bebarengan karo sampeyan kanggo nggawe masa depan sing luwih apik.


Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Doors and Windows aluminum profiles, aluminum alloy doors and windows finished products, curtain wall system, you want, all in here! Our company engaged in doors and Windows aluminum research and development and manufacturing for 20 years.
Ora ana data
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Copyright © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap Design by Lifisher
Ngobrol Online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist