To become a global home doors and Windows industry respected factory.

WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen 1
WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen 2
WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen 3
WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen 4
WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen 5
WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen 1
WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen 2
WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen 3
WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen 4
WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen 5

WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen

nakoni, nyelidiki

Sistem Door Thermal Broken Komersial


Nggawa njaba, kanthi lawang geser sing aman, elegan lan hemat energi.

Thermal-efficient sliding doors.sliding doors nyilikake panas utawa transfer kadhemen, lan nyedhiyani efficiency energi banget. Ideal kanggo komersial lan dhuwur-mburi aplikasi omah, sampeyan bisa milih antarane heavy-tugas ngisor Rolling bantalan stainless steel utawa Centor ndhuwur-hung rollers kanggo operasi sing luwih entheng lan lancar. Opsi desain sing fleksibel ngidini sampeyan nggunakake produk sing apik iki minangka lawang geser siji utawa lawang geser tumpukan ing ngendi bukaan sing luwih akeh luwih disenengi. Uga bisa dikonfigurasi minangka lawang hinged utawa poros. Nglengkapi lawang geser anyar sing ramping lan nglindhungi omah sampeyan saka crawlies sing serem kanthi cahya driji, Centor Eco Screen sing bisa ditarik maneh sing mundur menyang pigura lawang nalika ora digunakake. Pintu geser komersial WJW minangka update saka Pintu Sliding Komersial sing nampilake bagean sill anyar kanggo Trek Ganda lan Triple lan sawetara pilihan sash anyar sing ngidini kaca sing luwih kandel, glazing ganda lan pilihan kaca ing situs. Owah-owahan utama kalebu bagean sill anyar karo gulung ing trek kang bisa gampang diganti yen rusak utawa rusak lan desain unik nyakup slot got unsightly ing sills karo entuk manfaat ditambahaké kinerja banyu tambah. Kabeh kusen kothong sing ana terus kasedhiya kanggo aplikasi sing subsill ora digunakake.  Sills talang ing versi trek kaping pindho lan kaping telu saiki kasedhiya kanggo aplikasi siram siram lan iki kalebu grate aluminium, utawa stainless steel kanggo saluran banyu permukaan.


Nggolek cara sing cerdas lan apik kanggo mbukak omah utawa kantor? Ora katon luwih saka lawang geser komersial WJW! Produk sing apik iki bisa digunakake minangka lawang geser utawa tumpukan siji, sampurna kanggo bukaan sing luwih akeh. Pintu geser minangka cara sing apik kanggo njaga panas utawa metu, gumantung ing mangsa.   Ing musim dingin, dheweke mbantu njaga panas ing njero, lan ing musim panas, nyegah hawa panas ora mlebu. Lawang geser sing efisien termal dirancang khusus supaya efisien energi supaya sampeyan bisa ngirit dhuwit kanggo tagihan energi.  Uga bisa dikonfigurasi minangka lawang hinged utawa poros. Kajaba iku, kanthi cahya driji, Centor Eco Screen sing bisa ditarik maneh, sampeyan bisa njaga omah sampeyan bebas saka kewan omo lan hama liyane. Menehi omah sampeyan nganyari sing pantes karo lawang geser komersial WJW!



Napa Pilih Pintu Sliding Triple Track Aluminium?


Yen sampeyan nggoleki lawang sliding kanthi kualitas dhuwur lan tahan lama, ora katon luwih saka aluminium door manufacturers . Sawetara opsi sash anyar ngidini kaca luwih kandel, glazing pindho, lan opsi liyane sing bisa nambah kinerja jendhela.   Sistem Triple Track nawakake cara sing apik kanggo nambah tampilan omah nalika uga nyedhiyakake efisiensi energi sing unggul. Sistem iki ngidini sampeyan nggunakake telung trek tinimbang loro, sing nyedhiyakake bukaan jendhela sing luwih gedhe lan ventilasi sing luwih apik.   Kajaba iku, bisa dibukak saka ndhuwur utawa ngisor, nyedhiyakake kontrol luwih akeh babagan jumlah aliran udara ing omah sampeyan. Dheweke teka ing rong gaya: bantalan baja tahan karat ing ngisor tugas abot utawa rol ndhuwur Centor. Pilih gaya sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen 6

Pilihan lengkap sash saiki kasedhiya:

• sashes SG ana kanggo 5mm - 10.38mm kaca

• sashes anyar karo kanthong sudhut 18mm kanggo nampa kaca nganti 14mm

• sashes DG anyar kanggo 18mm - 25mm IGU kang

• adaptor Glazing lan alur kanggo 28mm IGU kang

• Sabuk SG kanthong jero anyar kanggo kaca kaca 5mm - 6,76mm kaca udan ing situs

• New onsite DG sashes kanggo 18mm, 24mm lan 25mm IGU kang wedge gilap nggunakake "eco" sawetara saka gaskets.


Opsi sill lan sash anyar iki nambah dhaptar lengkap fitur lan keuntungan saka WJW komersial High Performance Sliding Door. Iki kalebu sawetara saka sudhut kombinasi interlocks kanggo ketemu syarat dhuwur lan beban angin, stiles kunci standar sing nampa pasuryan fix utawa kunci mortice, pilihan stile sudhut catering kanggo kunci khusus, highlite lan pilihan screening.


Perkembangan sing terus-terusan iki bakal mesthekake yen WJW komersial High Performance Sliding Door tetep ana ing ngarep desain lawang geser.

Technical Data

Frame Dimensions 150mm
Alum. Thickness 2.0-2.2mm
Glazing details/Single Glazed   5 - 13.52mm  
Glazing details/Double Glazed 18 - 28mm
Maximum Product Performance SLS/ULS/WATER AS BELOW
SLS (Serviceability limit state) Pa 2500
ULS(Ultimate limit state) Pa 4500
Water 300
Maximum Recommended Sizes Dhuwur 2950mm / Jembar 2000mm / Bobot 200kg saben panel  
Thermal Performance Uw range SG 2.3 - 5.1  
SHGC range SG 0.28 - 0.66  
Uw range DG 2.3 - 5.1
SHGC range DG 0.14 - 0.59
Main hardware   bisa Pilih Kinlong utawa Doric, 15 taun babar pisan
Weather resistant sealant Guibao / Baiyun / utawa merek sing padha
Structural sealant Guibao / Baiyun / utawa merek sing padha
Outer frame seal EPDM
Glass glue cushion Silicon

High Performance Sliding Door

WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen 7

WJW komersial High-Performance Sliding Door terus berkembang kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan. Tambahan paling anyar kalebu pilihan sill lan sash anyar, nambahake dhaptar lengkap fitur lan keuntungan lawang.  


Tambahan kasebut kalebu kombinasi interlock sing akeh kanggo nyukupi syarat dhuwur lan beban angin, stiles kunci standar sing nampa ndandani pasuryan utawa kunci mortice, opsi stile lengkap katering kanggo kunci khusus, lan pilihan nyorot lan screening.  


Opsi sash anyar kita nawakake pilihan sing padha karo interlock lebar utawa interlock offset. Dheweke uga kalebu pilihan duwe sash siji utawa pindho gilap.  

Perkembangan sing terus-terusan iki bakal mesthekake yen WJW komersial High-Performance Sliding Door tetep ana ing ngarep desain lawang geser.

Range lawang geser komersial WJW minangka pilihan sing sampurna kanggo wong-wong sing butuh bukaan gedhe lan jembar tanpa ngrusak kinerja utawa estetika. Lawang kita padhet, awet, lan kinerja dhuwur, dadi pilihan sing sampurna kanggo setelan komersial.   Kanthi sawetara lawang ngusapake komersial WJW, sampeyan bisa duwe sing paling apik saka loro donya - gaya lan fungsi. Pintu geser komersial kasedhiya ing macem-macem gaya lan finish, supaya sampeyan bisa nemokake sing cocog karo kabutuhan sampeyan.  Apa sampeyan nggoleki sing apik lan modern utawa luwih tradisional, kita duwe lawang sing cocog karo rasa sampeyan. Lan, amarga lawang kita digawe saka bahan berkualitas tinggi, sampeyan bisa yakin manawa bakal tahan uji wektu.


Key Features:

• Pilihan sill kinerja banyu dhuwur kanggo pengalaman sumelang-free ing kabeh kahanan cuaca

• Panel geser gedhe, becik kanggo omah, lan aplikasi komersial - sampurna kanggo proyek apa wae

• Panel geser ing njero utawa njaba– menehi kebebasan kanggo nggawe papan sing sampurna

• Ngidini nganti 4 panel numpuk ing saben arah - ngoptimalake papan sing kasedhiya

• Interlocks tugas abot - njamin katentreman atine ing kabeh kahanan

• Nampa nganti 13,52mm siji-glazed lan nganti 28mm dobel-glazed unit– tegese sampeyan bisa nggawe papan sing katon lan koyo apik banget nalika nyukupi kabeh kabutuhan praktis.

• 90-degree post-free opsi sudhut - kanggo Rampung ramping lan apik gayane

• Rol tugas abot - kanggo operasi sing lancar lan gampang

• Opsi rel Bevelled - kanggo tampilan kontemporer

WJW Aluminium Brand Custom Aluminium Screen Door Produsen 8

FAQ

1 Q:   Apa tegese lawang rusak termal?

A: Break termal minangka penghalang utawa "break" ing pigura jendhela utawa lawang. Sistem lawang rusak termal digunakake nalika ana beda antarane suhu njero ruangan lan ruangan. Logam minangka konduktor panas lan kadhemen sing apik banget, tegese sampeyan bisa ilang panas liwat pigura lawang.

2 Q:   Apa lawang aluminium efisien termal?

A: Nalika aluminium duwe sawetara positip, mula ana ambruk, bahan kasebut minangka bahan sing konduktif. As a result, aluminium doors and windows rentan kanggo kelangan panas, gampang kadhemen lan nambah masalah karo kondensasi. Nggawe aluminium pilihan materi kurang cocok kanggo omah omah.

3 Q:   Apa tegese aluminium rusak termal?

A: Thermal Broken Aluminium Framing:

Bingkai Thermal Broken yaiku salah sijine sing nduweni strip poliamida sing dikuatake (non metalik, komposit, struktural, bahan) sing dipasang ing antarane profil aluminium ing njero lan njaba, nggawe penghalang terisolasi ing pigura jendhela.

4 Q:   Where aku kudu nimbang aluminium ngusapake Patio lawang utawa aluminium ngusapake lawang?

A: Kita mikir yen ukuran bukaan struktural sampeyan minangka salah sawijining faktor penentu kanggo milih lawang patio geser. Nalika lawang bifolding lan sliding bakal ngidini akeh cahya lan udhara menyang omah sampeyan, lawang patio geser menehi tembok kaca gedhe, efek bingkai gambar ing omah sampeyan. Pintu geser uga bakal duwe mullions vertikal sing luwih sithik nalika ditutup, menehi panel kaca sing luwih gedhe.

Saran kita yen sampeyan duwe bathi kanthi bukaan gedhe patang meter utawa luwih, lawang geser sampurna, menehi tampilan sing ramping, pemandangan lan pemandangan sing apik banget.

Malah yen sampeyan mikir pengin lawang bifolding, kita bisa bantuan, nanging teka lan ndeleng lawang ngusapake banget. Sampeyan bisa uga kaget nalika nemokake sing cocog kanggo omah sampeyan.

5 Q:   Apa lawang patio geser aluminium duwe nilai U sing apik?

A: U-Value minangka ukuran kinerja termal saka lawang ngusapake menehi mundhut panas samesthine saka njero omah. Sing ngisor U-Value, sing luwih apik nindakake lawang.

Kabeh produk jendela lan lawang aluminium kita nawakake bingkai terisolasi termal. Nanging, amarga lawang patio geser aluminium nggunakake kaca luwih akeh, sampeyan uga entuk nilai U sing luwih apik lan efisiensi energi sing apik ing omah sampeyan. Hubungi kita lan kita bisa nerangake carane lawang ngusapake bisa kurban luwih U-Nilai saka sampeyan bisa mikir amarga nggunakake pigura kurang lan luwih kaca.

6 Q:   Apa lawang teras geser aluminium praktis digunakake?

A: Yen sampeyan seneng ventilasi omah kanthi asring, mula lawang geser bisa dadi efisien kaya jendhela utawa lawang hinged. Pintu geser nawakake ventilasi sing luwih dikontrol tinimbang lawang bifolding amarga sampeyan ora perlu melu nyetel lawang sebagean. Panel lawang sliding bisa dibukak minangka akeh utawa sethithik sing dikarepake.

Ing panggunaan saben dina, lawang geser uga praktis. Kabeh produk kita nggunakake generasi paling anyar saka komponen, rollers lan pindah mlaku, menehi operasi effortless apa ukuran utawa bobot saka lawang.

Pintu geser ngidini sampeyan mbukak lawang sebagian sing cocog kanggo dina sing adhem utawa sore tanpa nggawe omah sampeyan adhem. Iki bisa luwih praktis tinimbang lawang bifolding sing asring mbutuhake paling sethithik siji panel sing dibukak kanthi lengkap.

7 Q:   Apa lawang geser luwih apik kanggo tampilan?

A: A loro panel lawang ngusapake wis mung siji mullion vertikal. Pintu panel telu mung duwe loro. Mullions vertikal iki slimmer saka jinis lawang liyane, menehi kaca luwih, aluminium kurang lan kabeh luwih apik views. Lawang bifolding menehi garis pandelengan sing luwih kenthel amarga cara ketemu, geser lan lempitan. Sliding doors do not.

Yen sampeyan manggon ing deso utawa seneng views Fantastic saka ngarep, kita mikir sampeyan bakal seneng iki luwih karo lawang ngusapake.

8 Q:   Apa lawang geser luwih apik kanggo mbukak taman?

A: Nalika nerangake Opening cetha lengkap, lawang ngusapake ora menehi minangka sudhut mbukak minangka lawang bifolding, nanging padha njupuk munggah kurang papan nang utawa metu.

Lawang lipat mbutuhake papan ing njero omah utawa ing njaba ing teras kanggo tumpukan lan lempitan. Panel lawang liyane, luwih kenthel tumpukan lan mundhut papan. Pintu geser geser ing ruang sing wis ana, saengga cocog kanggo area patio cilik utawa loteng.

Pintu teras geser geser ing sadawane trek menehi tampilan sing luwih ramping, mbukak utawa ditutup. Kaputusan sampeyan adhedhasar cara sampeyan nggunakake lawang geser. Kanthi cuaca Inggris tegese lawang kita ditutup meh kabeh taun, sampeyan bisa uga seneng tampilan gedhe lan kaca gedhe ing saindhenging taun tinimbang mbukak lengkap sawetara dina sekaligus.

9 Q:   Apa lantai siram bisa nganggo lawang patio geser?

A: Yes. Kita bisa karo sampeyan utawa tukang kanggo mesthekake instalasi saka lawang ngusapake anyar menehi batesan minangka kurang sabisa. Loro-lorone lawang geser lan bifolding bakal menehi ambang sing kurang. Kita kerep nginstal lawang sing misahake konservatori lan omah utama kanthi lawang geser kanthi efek sing apik.

A lawang ngusapake ngompliti noto trek beda kanggo lawang lempitan tegese sampeyan isih bisa nyetel kurang lan duwe resistance cuaca banget uga. Hubungi kita, lan kita bisa nduduhake cara kerjane.


Company Advantages


· Prinsip manunggalaken ing desain fashion wis uga Applied ing WJW Aluminium manufaktur lawang layar aluminium. Iki menehi produk cara unik lan harmonis kanggo unsur desain.


· Nerangake karo sawetara Rampung. Karakteristik iki digayuh kanthi nggunakake lapisan khusus - supaya pengulangan meh ora ana telas.


· WJW Aluminium attaches gedhe wigati kanggo kualitas produk. Kontrol kualitas sing ketat ditindakake adhedhasar sistem manajemen kualitas lan tim pamriksa kualitas sing berpengalaman. Iki mesthekake yen manufaktur lawang layar aluminium minangka produk sing berkualitas kanthi safety lan kualitas sing dipercaya.


Company Features


· Foshan WJW Aluminium Co., Ltd dadi luwih kompetitif ing manufaktur lan marketing manufaktur lawang layar aluminium ing kompetisi pasar galak saiki.


· Kita duwe tim anggota layanan pelanggan dinamis. Dheweke dilengkapi kanthi macem-macem basa lan kemampuan komunikasi sing kuwat. Iki ngidini dheweke luwih ngerti lan ngatasi masalah lan masalah pelanggan.


· Kita janji ora bakal saingan utawa bisnis ora adil. Kabeh kegiatan bisnis kita ditindakake kanthi legitimasi lan kabeneran. Kanthi mengkono, kita ngarep-arep bisa ngembangake lingkungan bisnis sing adil, padha, lan ora mbebayani.


Application of the Product


Produsen lawang layar aluminium WJW Aluminium bisa ditrapake ing macem-macem lapangan lan pemandangan, sing ngidini kita nyukupi syarat sing beda.


Dipandu dening kabutuhan nyata pelanggan, WJW Aluminium nyedhiyakake pelanggan karo solusi sing komprehensif, sampurna lan berkualitas adhedhasar kapentingan pelanggan.


Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Doors and Windows aluminum profiles, aluminum alloy doors and windows finished products, curtain wall system, you want, all in here! Our company engaged in doors and Windows aluminum research and development and manufacturing for 20 years.
Ora ana data
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Copyright © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap Design by Lifisher
Ngobrol Online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist