To become a global home doors and Windows industry respected factory.

Si thua për linjën e goditjes aluminium? -Femal Q & një e Processing-Foshan WJW Aluminium SUPPL.

Po në lidhje me linjën e goditjes së aliazhit të aluminit? | Përpunimi i zakonshëm i aluminit Q & A | Foshan WJW Aluminium SUPPLIER Co., Ltd.

Materiali i aliazhit të aluminit ka një fortësi të lartë pas procesit të përpunimit të veçantë, i cili mund të përdoret gjithashtu për aluminin e aviacionit, dhe ngjyra është e ndritshme, ngjyra e vijës së skajit është me shumë qëllime, linja e skajit është e pasur me stil, duke u dhënë njerëzve një nivel të lartë Ndjenja e nivelit të lartë, që i përket linjave të goditjes së aliazhit të aluminit nga mesatarja deri në fund të lartë përdoren gjerësisht në dekorimin e shtëpisë. Përveç kësaj, një skaj i aliazhit të aluminit ka një avantazh shumë të spikatur që nuk zbehet. Krahasuar me materialet e tjera metalike, linja e skajit të aliazhit të aluminit nuk lind kurrë sepse sipërfaqja ka trajtim të oksidimit të anodës. Ndryshk. Nuk është e vështirë të zbulosh se cila është kjo linjë e skajit të aliazhit të aluminit nga materiali i skajit të aliazhit të aluminit? Cili material është i mirë për linjat e skajit, cili është materiali i vijës së skajit? Fundi i aliazhit të aluminit është bërë nga materiali i veçantë i aliazhit të aluminit, dhe kjo aliazh special alumini është shumë më i mirë se materiali i aliazhit të aluminit i përdorur në nxjerrjen e zakonshme të aluminit, jo vetëm më i fortë më i fortë, jo vetëm më i fortë më i fortë. Fortësia e fortësisë gjithashtu ka një shkëlqim ngjyrë;.

Si thua për linjën e goditjes aluminium? -Femal Q & një e Processing-Foshan WJW Aluminium SUPPL. 1

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Burimet FAQ
Parandalimi i procesit të përpunimit të shtrydhjes së profilit të aluminit 6063 dhe 6061 - WJW Profilet e Aluminit SUP
Parandalimi i procesit të përpunimit të shtrydhjes së profilit të aluminit 6063 dhe 6061 - WJW Profilet e Aluminit SUP
Parandalimi i procesit të përpunimit të shtrydhjes së profileve të aluminit 6063 dhe 6061 - WJW Profilet Alumini FURNIZUES 1. Kontrolli i procesit të prodhimit të përpunimit të shtrydhjes së aluminit 1) Prisni shufrën për të fryrë pluhurin në shufrën e aluminit me një kanal, zvogëloni dheun gri të sjellë, etj. Mjaft, mbetja shumë e hollë do ta drejtojë zonën e vdekur të shufrës së aluminit deri në fund të materialit, duke rezultuar në të dashur dhe mbetje; 3) Shpejtësia e përpunimit të shtrydhjes së aluminit duhet të kontrollohet në mënyrë efektive, veçanërisht fundi duhet të ngadalësohet për të parandaluar turbulencën nga turbulenca. Rrjedha rrokulliset në papastërtitë e epidermës; 4) Cilindri duhet të pastrohet për çdo periudhë prodhimi; , Deformime dhe defekte të tjera; 2) pozicioni qendror i sediljes së kallëpit, pjesa e sipërme, e poshtme, e majta dhe e djathta duhet të ndalohet. Nëse sedilja e lëvizshme e kallëpit është rreptësisht e ndaluar për prodhim. Dhe ndërroni të reja, për ëmbëlsirat e shtrydhura në skajin e mbështjellë, do të shkaktojë edhe të zeza të skrapuara, skorje etj.; 4) Përdoret për përdorim afatgjatë të biliare. Shumë, ju duhet të tërhiqni vëmendjen. Përbërësit e rinj duhet të heqin papastërtitë në fshikëzën e tëmthit dhe të lustrojnë bilotat e brendshme përpara se të instalohen në makinë. 3. Plani i projektimit dhe prodhimit të kallëpeve të përpunimit të shtrydhjes së aluminit 1) Për kallëpin e aeroplanit, nëse keni nevojë të instaloni një pllakë devijimi për devijimin, kjo do të zvogëlojë hyrjen e ushqimit dhe do të frenojë zonën e vdekur; Goja duhet të jetë e rrethuar plotësisht nga devijimi i mykut. Drejtuesi i skuadrës duhet të krahasojë çdo grup kallëpësh. Nëse ka një fenomen të vrimave të tepërta të devijimit, nuk mund të jeni në makinë për të prodhuar dhe duhet të transferoheni në makineri të mëdha. Makina origjinale (i njëjti diametër mund të jetë universalisht) për hapjen e kallëpit. Mos u shfaq kallëpi i një shkopi të vogël për të prodhuar një makinë të madhe me shkop. (Burimi i artikullit: Shandong Aluminum Alloy Co., Ltd.) Si përmbledhje, për të zgjidhur problemet e nxjerrjes së aluminit 6063 dhe 6061, defektet e zvarritjes dhe skorjes në përpunimin e shtrydhjes. Nëpërmjet gjurmimit afatgjatë, ai zgjidhet kryesisht nga tre masat e mësipërme.
Materialet dhe masat paraprake për kërkesat materiale të profileve të aluminit -WJW Alumni
Materialet dhe masat paraprake për kërkesat materiale të profileve të aluminit -WJW Alumni
Materialet dhe masat paraprake për kërkesat materiale të profileve të aluminit - WJW Profilet e Aluminit FURNIZUES Përbërësit dhe statusi i trajtimit termik të aluminit dhe aliazhit të aluminit Extrusion alumini kanë një ndikim të madh në pamjen e pamjes së oksidit të anodës së krijuar. Nëse kryhet aliazh alumini me përmbajtje të lartë bakri, për shkak të shpërbërjes së CUAL: për ta bërë shtresën e membranës më të lirshme, poroze, me alumin alumini me përmbajtje alumini. Shtresa e membranës është errësirë. Lidhjet e aluminit me më shumë se 5 % ose silikon që përmban silikon nuk duhet të kryhen nga oksidimi i anodës së kromit. Lidhja e aluminit me përmbajtje të lartë bakri ose silikoni nuk mund të kryejë oksidim të fortë anodoks sipas metodës së pomadës dhe duhet të përdoret për furnizim me energji me oksidim të fortë me frekuencë të lartë. Për oksidimin e anodës dekorative, kërkesat për materiale alumini dhe aliazh alumini janë të larta. Në përgjithësi, vetëm alumini i pastër, alumini, alumini-magnezi, aliazh mangani alumini mund të njolloset me ngjyra të ndezura. Sa i përket lidhjeve të larta të silikonit dhe hekurit, për shkak se ngjyra e filmit të oksidit është më e errët, ajo mund të lyhet vetëm me ngjyrë të thellë. Kur pjesët e aluminit dhe aliazhit të aluminit janë zbukuruar me oksidim me anodë, duhet t'i kushtohet vëmendje pikave të mëposhtme: Për pjesët që kërkohet të jenë sipërfaqe sipërfaqësore si pasqyrë, përmbajtja e aluminit duhet të jetë më e lartë se 99,99 % e aluminit të pastërtisë së lartë ose aluminit 5A66 -aliazh magnezi. Pasi pjesët janë lëmuar kimikisht ose elektrokimikisht, oksidimi i anodës i sulfatit mund të merret nga shtresa e membranës pa ngjyrë, transparente dhe me shkëlqim, e cila mund të lyhet me ngjyra të ndryshme të ndezura. Për pjesët që kërkojnë që drita sipërfaqësore të jetë më e ulët se sipër, mund të zgjidhni një alumin industrial me përmbajtje të lartë alumini dhe alumini LT65, LT67 dhe aliazh alumini dhe magnezi LT67. Për pjesët me kërkesa të përgjithshme dekorimi, ekziston një përmbajtje maksimale e lejueshme për përbërës të tjerë dhe papastërti në materialet e aluminit. Midis tyre, është më mirë të përdorni alumin alumini-magnez, dhe gjithashtu duhet t'i kushtoni vëmendje: 1) Sipërfaqja e aliazhit të aluminit Alumini Extrusion nuk duhet të jetë e disponueshme në sipërfaqe nuk duhet të jetë e disponueshme. Gërvishtje të rënda, defekte të indeve dhe komplikime. Ato do të ndikojnë në pamjen dhe korrozionin e shtresës së filmit oksid. 2) Disa lidhje alumini duhet të trajtohen me specifika të arsyeshme për trajtimin termik. Madhësia e kokrrës ka një efekt të caktuar në strukturën dhe performancën e filmit oksid. Kokrrat e trasha reaguan në mënyrë të pabarabartë gjatë procesit të oksidimit dhe shpesh shfaqej pamja e ngjashme me lëkurën e portokallit. Prandaj, përgjithësisht shpresohet që Alumini Extrusion të ketë një strukturë kokrriza të hollë. Kur përdorni pajisje oksidimi, duhet t'i kushtoni vëmendje gjithashtu: Kur përdorni një furnizim me energji të fortë oksidimi, rekomandohet përdorimi i furnizimit me energji me oksidim të fortë me frekuencë të lartë dhe të tipit të ftohtë. Sepse forma e valës së daljes është një valë katrore, dhe efekti i kursimit të energjisë është padyshim një shpejtësi e lartë e membranës. Rekomandohet ta përdorim. Rekomandohet ta përdorim.
Paketim ballkoni, profil çeliku plastik apo aliazh alumini?
Paketim ballkoni, profil çeliku plastik apo aliazh alumini?
Ambalazhim ballkoni, profil plastik çeliku apo aliazh alumini? | Përpunimi i zakonshëm i aluminit Q & A | Furnizuesi i aluminit Foshan WJW Co., Ltd. | Foshan WJW | Prodhues profesional i nivelit të lartë të aluminit industrial me porosi -WJW Aluminium SUPPLIER -Furnizuesi i faqes zyrtare të internetit të aluminit - kontaktoni Liangyin: Sot, ekzistojnë dy lloje kryesore të materialeve për paketimin e ballkonit, njëra është aliazh alumini dhe tjetra është profili prej çeliku plastik. Lidhjet e aluminit aktualisht po përdorin më shumë materiale dekorative dhe cilësia dhe procesi i ndërtimit janë relativisht të pjekura. Por më mirë të gjeni një ekip të rregullt ndërtimi për t'ju shërbyer gjatë rinovimit, në mënyrë që të mos shfaqen probleme të tilla si karikimi dytësor dhe prerja e qosheve. Profili i çelikut plastik është një material dekorativ në zhvillim vitet e fundit. Krahasuar me materialet e tjera të dyerve dhe dritareve, efekti izolues dhe termoizolues i dyerve dhe dritareve të bëra nga plastika dhe izolimi i zërit është më shumë se 30% më i lartë. Rreth 10%. Nëse përdoret me xhami me dy shtresa, efekti do të përmirësohet shumë. Nëse përdorni dyer dhe dritare plastike me performancë të mirë të mbyllur, mund të kurseni 30% deri në 50% të energjisë dhe të zvogëloni zhurmën e brendshme në një të tretën e jashtme dhe ta ruani atë në rreth 30 decibel. Prandaj, kur buxheti i dekorimit është më i bollshëm, rekomandohet që të përdorni dyer dhe dritare prej çeliku plastike për paketimin e ballkonit. Materiali i tokës: Nëse ballkoni juaj nuk është i kapsuluar, mund të përdorni pllaka të mira të papërshkueshme nga uji që nuk rrëshqasin; nëse e kapsuloni ballkonin dhe e hapni atë me dhomën, mund të përdorni të njëjtin material dekorativ për tokë të brendshme. Por nëse jeni duke i tharë rrobat në ballkon, është gjithsesi zgjedhja e parë për pllakat e dyshemesë kundër rrëshqitjes. Muret dhe materialet e sipërme: Në të njëjtën mënyrë, nëse ballkoni nuk është i kapsuluar, mund të përdorni bojën e murit të jashtëm; nëse e paketoni, mund të përdorni bojën me bojë lateksi të murit të brendshëm.
Paketimi i Balkonit, profili i çelikut plastik apo alumini? -Femal Q & një e Processing-Fosh të Aluminit
Paketimi i Balkonit, profili i çelikut plastik apo alumini? -Femal Q & një e Processing-Fosh të Aluminit
Ambalazhim ballkoni, profil plastik çeliku apo aliazh alumini? | Përpunimi i zakonshëm i aluminit Q & A | Foshan WJW Aluminium SUPPLIER Co., Ltd. Sot, ekzistojnë dy lloje kryesore të materialeve për paketimin e ballkonit, njëra është aliazh alumini dhe tjetra është profili prej çeliku plastik. Lidhjet e aluminit aktualisht po përdorin më shumë materiale dekorative dhe cilësia dhe procesi i ndërtimit janë relativisht të pjekura. Por më mirë të gjeni një ekip të rregullt ndërtimi për t'ju shërbyer gjatë dekorimit, në mënyrë që të mos shfaqen probleme të tilla si karikimi dytësor dhe prerja e qosheve. Profili i çelikut plastik është një material dekorativ në zhvillim vitet e fundit. Krahasuar me materialet e tjera të dyerve dhe dritareve, efekti izolues dhe termoizolues i dyerve dhe dritareve të bëra nga plastika dhe izolimi i zërit është më shumë se 30% më i lartë. Rreth 10%. Nëse përdoret me xhami me dy shtresa, efekti do të përmirësohet shumë. Nëse përdorni dyer dhe dritare plastike me performancë të mirë të mbyllur, mund të kurseni 30% deri në 50% të energjisë dhe të zvogëloni zhurmën e brendshme në një të tretën e jashtme dhe ta ruani atë në rreth 30 decibel. Prandaj, kur buxheti i dekorimit është më i bollshëm, rekomandohet që të përdorni dyer dhe dritare prej çeliku plastike për paketimin e ballkonit. Materiali i tokës: Nëse ballkoni juaj nuk është i kapsuluar, mund të përdorni pllaka të mira të papërshkueshme nga uji që nuk rrëshqasin; nëse e kapsuloni ballkonin dhe e hapni atë me dhomën, mund të përdorni të njëjtin material dekorativ për tokë të brendshme. Por nëse jeni duke i tharë rrobat në ballkon, është gjithsesi zgjedhja e parë për pllakat e dyshemesë kundër rrëshqitjes. Muret dhe materialet e sipërme: Në të njëjtën mënyrë, nëse ballkoni nuk është i kapsuluar, mund të përdorni bojën e murit të jashtëm; nëse e paketoni, mund të përdorni bojën me bojë lateksi të murit të brendshëm.
Njohuri të ngjashme të Pllakës së Aluminit -Përpunimi i Modelimit të Aluminit Liangyin -Profilet e Aluminit WJW SU
Njohuri të ngjashme të Pllakës së Aluminit -Përpunimi i Modelimit të Aluminit Liangyin -Profilet e Aluminit WJW SU
Njohuri të lidhura me pllakën e aluminit -Përpunimi i modelimit të aluminit Liangyin -Profile alumini WJW FURNIZUES Produkti i preferuar prej alumini Foshan WJW nga prodhuesi i markës së paneleve të shtëpisë me aliazh alumini-magnez, Co., Ltd. pllakë alumini dhe pllakë alumini, i referohet përdorimit të materialeve të pastër alumini ose aliazh alumini për të marrë sipërfaqe prerëse horizontale me përpunim stresi (prerje ose sharrim) si drejtkëndëshe, trashësi uniforme dhe trashësi uniforme. Materiale. Zakonet ndërkombëtare që janë më shumë se 0.2 mm, më pak se 500 mm, më shumë se 200 mm gjerësi dhe materiale alumini brenda 16 m në gjatësi. Materialet (natyrisht, me avancimin e pajisjeve të mëdha, më e gjera mund të arrijë 600 mm materiale rresht). Zakonisht ka disa pllaka alumini me përbërje aliazhi: alumini i pastër i lartë (i konsoliduar nga rrotullimi i aluminit me pastërti të lartë) Pllakë alumini e pastër (përbërja në thelb është e mbështjellë nga alumini i pastër) pllakë alumini alumini pllakë alumini e përbërë ose pllakë e salduar me pirinë (pllakë alumini e marrë për përdorim të veçantë materiale përmes materialeve të shumta), pllakë alumini (e mbuluar me pllakë alumini jashtë pllakës së aluminit për përdorime të veçanta) E ndarë në trashësi: (njësi mm) pllakë e hollë 0,2-2,0 dërrasë konvencionale 2,0-6,0 pllakë e mesme 6,0-25,0 pllakë e trashë 25-200 pllaka ultra të trasha 200 ose më shumë mund të ndahen në petëzimi të ftohtë dhe të nxehtë sipas proceseve të ndryshme të përpunimit. Sipas trashësisë së ndryshme, mund të ndahet në pllaka të holla dhe pllaka të trasha mesatare. GB/T3880-2006 Trashësia e standardit prej 0,2 mm quhet letër alumini. Specifikimet e produktit janë të plota, çmimi është preferencial, paketimi është i paprekur, materiali është i plotë, vija e drejtë është e mirë, inventari është i madh dhe mund të sigurohet prova materiale dhe raporti SGS. Specifikimet mund të personalizohen, të mirëpritur të telefononi, ne do t'ju shërbejmë sinqerisht. Kompania premton: mallrat janë absolutisht reale, pa mashtrim, shitje me integritet, ngarkesa deri në pagesë, ofrimi i çmimeve, ofrimi i zonave të prodhimit, ofrimi i modeleve të modeleve të modeleve të aluminit, modelimi i aluminit Foshan, personalizimi i aluminit Foshan, materiali alumini Foshan , Përpunimi i materialit alumini Foshan, përpunimi i aluminit, personalizimi i aluminit, përpunimi CNC, përpunimi i produkteve të aluminit CNC, përpunimi i aluminit CNC, personalizimi i nxjerrjes së aluminit, hapja e nxjerrjes së aluminit, përpunimi i nxjerrjes së aluminit
Zonat e reja të aplikimit të aluminit, transportit dhe ndërtimit të profileve të aluminit -WJW Aluminum Profi
Zonat e reja të aplikimit të aluminit, transportit dhe ndërtimit të profileve të aluminit -WJW Aluminum Profi
Fusha të reja të aplikimit, transportit dhe ndërtimit të profileve të aluminit - Furnizuesi i profileve të aluminit WJW Kuptohet se fushat kryesore të zgjerimit aktual të aplikimeve të aluminit përfshijnë: transportin, strukturën e ndërtesës dhe fushën e energjisë. Përveç kësaj, produkte dhe fusha të tjera të tilla si tabaka aliazh alumini, objektet e parandalimit të përmbytjeve të aliazhit të aluminit, urat e aliazhit të aluminit, paketimi me fletë alumini dhe produkte të tjera. Fusha e transportit: aplikimi i rimorkiove të plota të aluminit në zgjerim, automjeteve të transportit të qymyrit të konvertueshëm me aliazh alumini, makinave me pllaka aliazh alumini me precizion të lartë. Përdorimi i Aluminit Extrusion në fushën e transportit mund të zvogëlojë në mënyrë efektive vetëpeshën, të rrisë ngarkesat efektive dhe të zgjasë jetën e shërbimit. Zona e zonës së strukturës arkitekturore: aplikimi i shablloneve të ndërtimit të aliazhit të aluminit dhe gardhit të aliazhit të aluminit (1) Aplikimi i shablloneve të zgjerimit të aliazhit të aluminit. Aktualisht, përqindja e shablloneve të aliazhit të aluminit në vendin tim është më pak se 1%. Përmirësimi i vazhdueshëm i kërkesave të industrializimit dhe të fabrikës, si dhe përmirësimi i cilësisë së shtëpisë, ka nxitur shumë aplikimin e shablloneve të aliazhit të aluminit. Vitet e fundit, për shkak të zhvillimit të shpejtë të industrisë së pasurive të paluajtshme, shkalla e prodhimit të industrisë së modeleve të ndërtimit të vendit tim ka ruajtur një normë rritjeje prej rreth 10-15%. Ndërsa sasia e shablloneve të aliazhit vendas të aluminit po rritet vazhdimisht, kompanitë vendase furnizojnë gjithashtu shabllone dhe shabllone të aliazhit të aluminit në Brazil, Indi, Venezuelë dhe vende të tjera, si dhe në rajonet e Hong Kongut dhe Makaos. (2) Aplikimi i gardhit të zgjatur të aliazhit të aluminit është në ndërtesat civile shtëpiake. Projektet e mëdha infrastrukturore, veçanërisht projektet me hapësirë ​​të madhe dhe forma të ndërlikuara, të tilla si çatitë dhe muret e ndërtesave publike në terminalin e aeroportit, qendrën e konventave dhe ekspozitave, gjimnazin dhe ndërtesat e tjera publike Noodles janë përdorur gjerësisht. Megjithatë, në ndërtesat industriale, sistemi i gardhit të pllakave metalike të sistemit të strukturës së çelikut përbën rreth 70% të konstruksionit total dhe aplikimi i aliazhit të aluminit është më i vogël. Me rritjen e kërkesës për rrethime të aliazhit të aluminit si ndërtimi i infrastrukturës bujqësore, projektet e strehimit të përballueshëm dhe transformimi i shtëpive të rrënuara rurale, siç është rritja e fushave të përgjithshme, strategjike dhe të mirëqenies publike, kërkesa për gardh aliazh alumini do të rritet ndjeshëm. .
Cilat janë pikat kryesore të trajtimit të nxehtës së aluminit? -Femal Q & a e Procesit Alumini
Cilat janë pikat kryesore të trajtimit të nxehtës së aluminit? -Femal Q & a e Procesit Alumini
Cilat janë pikat kryesore të trajtimit termik të mykut të shtrydhjes së aluminit? | Përpunimi i zakonshëm i aluminit Q & A | Foshan WJW Aluminium SUPPLIER Co., Ltd. 1 Cilësia e trajtimit termik të mykut shtrydhës të përpunimit të produkteve të aluminit ndikon drejtpërdrejt në jetën e shërbimit të mykut shtrydhës. Myku është i shurë ”Ndezja e shumëfishtë arrin kërkesat e fortësisë. Shuarja është për të përmirësuar ngurtësinë e mykut, dhe rikuperimi i shumëfishtë është për të përmirësuar qëndrueshmërinë e mykut dhe për të stabilizuar organizimin e brendshëm. Vlera e fortësisë së trajtimit termik të mykut përcakton: Kallëp nxjerrjeje alumini të produktit të madh alumini (F >500mm), HRC45-48; kallëp me madhësi mesatare (F300 500mm), HRC47-50; myk i vogël nxjerrjeje (F <300mm), HRC48-51; duke zbuluar tre pika në të njëjtin rrafsh të një grupi kallëpësh, secila pikë e fortësisë duhet të kualifikohet brenda intervalit të specifikuar. 2. Kushtojini vëmendje të veçantë procesit të trajtimit termik të kallëpeve shtrydhëse të produkteve të aluminit: A. Shpejtësia e ngrohjes së zonës me temperaturë të lartë duhet të jetë e shpejtë dhe koha e izolimit nuk duhet të jetë shumë e gjatë për të parandaluar djegien ose mbinxehjen e mykut shtrydhës. —Kokrrat janë të trasha dhe të djegura —Elementë me pikë shkrirjeje të ulët dhe tretje të ndryshme; B, kallëpet e nxjerrjes së aluminit të produkteve të aluminit duhet të rikuperohen në kohë pas shuarjes për të parandaluar çarjet; C. Kur trajtimi termik i mykut rezulton të jetë i pamjaftueshëm ose i pabarabartë, zjarri duhet të shitet. Sipas procesit, sipas procesit Ri-krye trajtim termik (kur vlera e fortësisë <HRC35 nuk mund të jetë pjekje në kohën e ngrohjes, dhe direkt trajtim termik); D. Për kallëpët e mëdhenj të shtrydhjes së aluminit ose kallëpët kompleks të përfunduar të mykut duhet të shtohen në procesin e rikuperimit të stresit (duke eliminuar përpunimin elektrik, stresin e përpunimit të makinës, domethënë për të eliminuar stresin termik dhe stresin e indeve); E, produkt alumini myk shuarje temperatura vaj duhet të jetë? 100 °C për të siguruar efektin shuarës.
Cilat janë pikat kryesore të trajtimit të nxehtës së aluminit? -Femal Q & a e Procesit Alumini
Cilat janë pikat kryesore të trajtimit të nxehtës së aluminit? -Femal Q & a e Procesit Alumini
Cilat janë pikat kryesore të trajtimit termik të mykut të shtrydhjes së aluminit? | Përpunimi i zakonshëm i aluminit Q & A | Furnizuesi i aluminit Foshan WJW Co., Ltd. | Foshan WJW | Prodhues profesional i nivelit të lartë të aluminit industrial me porosi -WJW Aluminium SUPPLIER -Furnizuesi i faqes zyrtare të internetit të aluminit - kontaktoni Liangyin: 1 Cilësia e trajtimit termik të mykut shtrydhës të përpunimit të produkteve të aluminit ndikon drejtpërdrejt në jetën e shërbimit të mykut shtrydhës. Myku është i shurë ”Ndezja e shumëfishtë arrin kërkesat e fortësisë. Shuarja është për të përmirësuar ngurtësinë e mykut, dhe rikuperimi i shumëfishtë është për të përmirësuar qëndrueshmërinë e mykut dhe për të stabilizuar organizimin e brendshëm. Vlera e fortësisë së trajtimit termik të mykut përcakton: Kallëp nxjerrjeje alumini të produktit të madh alumini (F >500mm), HRC45-48; kallëp me madhësi mesatare (F300 500mm), HRC47-50; myk i vogël nxjerrjeje (F <300mm), HRC48-51; duke zbuluar tre pika në të njëjtin rrafsh të një grupi kallëpësh, secila pikë e fortësisë duhet të kualifikohet brenda intervalit të specifikuar. 2. Kushtojini vëmendje të veçantë procesit të trajtimit termik të kallëpeve shtrydhëse të produkteve të aluminit: A. Shpejtësia e ngrohjes së zonës me temperaturë të lartë duhet të jetë e shpejtë dhe koha e izolimit nuk duhet të jetë shumë e gjatë për të parandaluar djegien ose mbinxehjen e mykut shtrydhës. —Kokrrat janë të trasha dhe të djegura —Elementë me pikë shkrirjeje të ulët dhe tretje të ndryshme; B, kallëpet e nxjerrjes së aluminit të produkteve të aluminit duhet të rikuperohen në kohë pas shuarjes për të parandaluar çarjet; C. Kur trajtimi termik i mykut rezulton të jetë i pamjaftueshëm ose i pabarabartë, zjarri duhet të shitet. Sipas procesit, sipas procesit Ri-krye trajtim termik (kur vlera e fortësisë <HRC35 nuk mund të jetë pjekje në kohën e ngrohjes, dhe direkt trajtim termik); D. Për kallëpët e mëdhenj të shtrydhjes së aluminit ose kallëpët kompleks të përfunduar të mykut duhet të shtohen në procesin e rikuperimit të stresit (duke eliminuar përpunimin elektrik, stresin e përpunimit të makinës, domethënë për të eliminuar stresin termik dhe stresin e indeve); E, produkt alumini myk shuarje temperatura vaj duhet të jetë? 100 °C për të siguruar efektin shuarës.
Dizajni dhe roli i kallëpit për përpunimin e shtrydhjes së aluminit -WJW Profilet e aluminit FURNIZUES
Dizajni dhe roli i kallëpit për përpunimin e shtrydhjes së aluminit -WJW Profilet e aluminit FURNIZUES
Dizajni dhe roli i kallëpit për përpunimin e shtrydhjes së aluminit - WJW Profilet Alumini FURNIZUES Dizajni i kallëpit të përpunimit të nxjerrjes së aluminit: Procesi i nxjerrjes së aliazhit të aluminit në fakt fillon me dizajnin e produktit, sepse dizajni i produktit bazohet në një kërkesë të caktuar përdorimi, dhe kërkesat e përdorimit përcaktojnë shumë parametra përfundimtarë të produktit. Për shembull, performanca e përpunimit mekanik, performanca e trajtimit të sipërfaqes dhe kërkesat mjedisore të produktit, këto performanca dhe kërkesa në fakt përcaktojnë zgjedhjen e llojit të lidhjes së aluminit. Performanca e nxjerrjes së aluminit të së njëjtës aliazh alumini mesatar varet nga forma e projektimit të produktit. Forma e produktit përcakton formën e formës së kallëpit shtrydhës Nxjerrja e aluminit: Pasi të zgjidhet dizajni i formës së produktit të kërkuar për prodhim, procesi aktual i shtrydhjes fillon me shtrydhjen e shufrës së derdhjes së aluminit, aluminit të aluminit, aluminit, alumini Përpara shtrydhjes, shufra e derdhjes duhet të nxehet për ta zbutur atë. Shufra e nxehtë e derdhjes së aluminit vendoset në shufrat e shtrydhësit dhe më pas shufra shtrydhëse shtyhet nga një cilindër hidraulik me fuqi të lartë. Jastëk, ky shtrydhet nga vrimat e formimit me saktësi të mykut nën presionin e fuqishëm të ngrohjes dhe aliazh alumini i zbutur nën presionin e fortë të jastëkut shtrydhës
Kërkesat e prodhimit të kallëpit të përpunimit të shtrydhjes së aluminit - Furnizuesi i aluminit WJW
Kërkesat e prodhimit të kallëpit të përpunimit të shtrydhjes së aluminit - Furnizuesi i aluminit WJW
Kërkesat e prodhimit të kallëpit të përpunimit të shtrydhjes së aluminit - Furnizuesi i aluminit WJW Prodhimi i kallëpeve të përpunimit të shtrydhjes së aluminit është gjithashtu një nga faktorët kryesorë që përcaktojnë cilësinë dhe jetëgjatësinë e tij. Për shkak se kallëpi i formimit të nxjerrjes së aluminit ka një sërë karakteristikash, ai kërkon kërkesa të larta për teknologjinë e prodhimit të mykut të nxjerrjes së aluminit: (1) Për shkak të kushteve të këqija të punës së kallëpeve të përpunimit të nxjerrjes së aliazhit të aluminit, ato duhet t'i rezistojnë temperaturës së lartë gjatë procesit të shtrydhjes. Efekti i presionit të lartë dhe fërkimit të lartë, kështu që kërkohet të përdoret çeliku aliazh rezistent ndaj nxehtësisë me rezistencë të lartë, dhe procesi i përpunimit të shkrirjes, derdhjes, falsifikimit, trajtimit të nxehtësisë, përpunimit të energjisë elektrike, përpunimit mekanik dhe trajtimit sipërfaqësor të këtyre çeliqeve është shumë i ndërlikuar, që sjell në përpunimin e mykut sjell Një sërë vështirësish. (2) Për të përmirësuar jetëgjatësinë e kallëpeve të përpunimit të shtrydhjes së aluminit dhe për të siguruar cilësinë e sipërfaqes së produktit, vrazhdësia e brezit të punës së mykut arrin 0,8-0.4 μM, vrazhdësia e rrafshit të mykut arrin 1.6 μPrandaj, nën M, proceset speciale të lustrimit dhe pajisjet e lustrimit duhet të miratohen kur bëhet formimi. (3) Për shkak të zhvillimit të drejtimeve të larta, të imta dhe të mprehta, kërkesat për trashësinë e murit të disa profileve dhe tubave reduktohen në rreth 0,5 mm. ±0.05 mm, për të shtrydhur këtë produkt me precizion ultra të lartë, saktësia e prodhimit të mykut kërkohet të arrijë 0.01 mm. Procesi tradicional nuk mund të bëhet fare. Prandaj. Për shembull: torno CNC, qendra të përpunimit CNC dhe pajisje të përpunimit të ngadaltë në mëndafsh, siç është përpunimi i ngadaltë i telave. (4) Nxjerrja e aluminit është shumë e ndërlikuar, veçanërisht nxjerrja e aluminit me mure të holla me precizion ultra të lartë dhe bordi i uritur poroz i aluminit. Kërkohet përdorimi i një strukture të veçantë të mykut shtrydhës, i cili shpesh hap kavitete të shumta pore të huaja në një myk në të njëjtën kohë. Trashësia e çdo seksioni ndryshon ndjeshëm, madhësia e lidhur është e ndërlikuar dhe qoshet e harkut janë të shumta, gjë që sjell shumë telashe në përpunimin dhe trajtimin termik të mykut. (5) Ka shumë lloje të produkteve të përpunimit të shtrydhjes së aluminit, tufa të vogla, numri i shpeshtë i ndryshimeve të mykut dhe kërkojnë përshtatshmëri të fortë të mykut. Prandaj, kërkohet të përmirësohet efikasiteti i prodhimit të bërjes së mykut, të shkurtohet cikli i formimit sa më shumë që të jetë e mundur dhe të ndryshohet shpejt prodhimi i prodhimit të mykut. Programi mund të përpunojë me saktësi kallëpin e kualifikuar sipas vizatimeve, të zvogëlojë ngarkesën e punës së mykut në nivelin minimal. Përpunimi i shtrydhjes së aluminit i nivelit të lartë WJW Aluminium Extrusion SUPPLIERS Co., Ltd. Linja Kombëtare e Konsultimit: 4008-082-096 Telefoni celular: 13724601499 13516586621 Li Sheng e mirëpret drejtpërdrejt për të negociuar, faleminderit
nuk ka të dhëna
Doors and Windows aluminum profiles, aluminum alloy doors and windows finished products, curtain wall system, you want, all in here! Our company engaged in doors and Windows aluminum research and development and manufacturing for 20 years.
nuk ka të dhëna
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Copyright © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap Design by Lifisher
bisedë në internet
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist