Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Çfarë duhet t'i kushtoj vëmendje në procesin e prodhimit të profileve industriale të aluminit? -WJW Alumini Extrusion Sup

Profili industrial i aluminit është një material i përdorur zakonisht në përpunimin dhe prodhimin tonë. Çfarë duhet t'i kushtojmë vëmendje gjatë përpunimit të profileve industriale të aluminit? Përmblodha tre pika për të gjithë, të gjitha këto janë masa paraprake në procesin e prodhimit të profileve industriale të aluminit. Le t'i hedhim një sy sa vijon! 1. Lëndët e para: Llogaritni sasinë e përbërjes së aliazhit sipas modeleve specifike të aliazhit që duhet të prodhohen dhe kombinoni lëndë të para të ndryshme në mënyrë të arsyeshme. Së dyti, shkrirja: Vendosni lëndët e para të koordinuara në furrën e shkrirjes në përputhje me kërkesat teknike dhe hiqni në mënyrë efektive mbeturinat dhe gazin në shkrirje përmes mjeteve për heqjen e gazit dhe heqjes së skorjeve. Së treti, derdhja: Lëngu i shkrirjes së aluminit sipas teknikave specifike të derdhjes, përmes sistemit të derdhjes së pusit të thellë, ftohja e shkopit të derdhjes për të shkaktuar specifikime të ndryshme. Së katërti, shtrydhja: shtrydhja është një mjet për formimin e profileve industriale të aluminit. Para së gjithash, sipas seksionit dhe prodhimit të produkteve të profilit, shufra e nxehtë e derdhjes së rrumbullakët përdoret për të shtrydhur formimin e raundit të ngrohjes. Lidhjet e përdorura zakonisht të markës 6063 përdorin procesin e shuarjes së ftohtë dhe procesin pasues të kohës së punës gjatë shtrydhjes për të përfunduar përmirësimin e trajtimit termik. Trajtimi termik i markave të ndryshme është aliazh i përmirësuar, dhe sistemi i tij i trajtimit të nxehtësisë është i ndryshëm. V. Oksidimi i ngjyrës: Profili i aluminit industrial i shtrydhur nuk ka rezistencë të fortë ndaj korrozionit sipërfaqësor dhe trajtimi i sipërfaqes duhet të kryhet përmes oksidimit anodoks për të rritur rezistencën e rezistencës së aluminit, rezistencën ndaj gërryerjes dhe pamjen e jashtme. Kjo është ajo që duhet t'i kushtojmë vëmendje kur prodhojmë profile alumini industriale. Besoj se të gjithë duhet ta dinë. 07-27

Çfarë duhet t'i kushtoj vëmendje në procesin e prodhimit të profileve industriale të aluminit? -WJW Alumini Extrusion Sup 1

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Burimet FAQ
Zhvillimi i suksesshëm i Koresë së Jugut të Teknologjisë jashtëzakonisht të rrallë të sipërfaqes së aliazhit të aluminit-FURNIZUES WJW
Zhvillimi i suksesshëm i Koresë së Jugut të Teknologjisë jashtëzakonisht të rrallë të sipërfaqes së aliazhit të aluminit-FURNIZUES WJW
Profesori Zheng Canying (transliterimi) i Materialeve Metal dhe Inxhinierisë i Universitetit Dongyi në Korenë e Jugut ka njoftuar së fundmi se ekipi ka zhvilluar në mënyrë të pavarur një teknologji super hidrofobike të aliazhit të aluminit dhe ka aplikuar për patentat përkatëse. Kjo teknologji kontrollohet me saktësi nga struktura e sipërfaqes së aliazhit metalik, në mënyrë që të arrihet funksioni ultra-hidrofobik ose performanca hidrofile. Midis tyre, performanca hidrofobike e sipërfaqes metalike mund të përdoret për të parandaluar korrozionin e anijeve të lundrimit dhe ekspozimin e makinës dhe aksesorëve të avionit. Në të njëjtën kohë, ai gjithashtu mund të zvogëlojë fërkimin, të realizojë lubrifikimin e lëngshëm të sistemit të tubit, të zvogëlojë ngjitjen bakteriale të instrumentit mjekësor; Seksi mund të përdoret për një aksesor të vetëm si këmbyesit e nxehtësisë, të cilët mund të heqin erën dhe të përmirësojnë efikasitetin e shkëmbimit të nxehtësisë. Zheng Chanying tha se duke ndryshuar strukturën metalike për të maksimizuar performancën hidrofobike të lidhjeve metalike, kjo nuk është e lehtë. Teknologjia ekzistuese gjithashtu mund të përmirësojë ndjeshëm performancën hidrofobike të sipërfaqes së aliazhit të aluminit. Metodat e ndryshme të pas-përpunimit si mbushja me lubrifikant, e cila konsumon shumë kohë dhe kosto, nuk është e favorshme për promovimin komercial. Ekipi i Zheng Canying ka qenë i përkushtuar në kërkime mbi zhvillimin e zhvillimit të teknologjisë së trajtimit të sipërfaqes së aliazhit të aluminit dhe aplikimeve të industrializuara që nga viti 2017. Emri teknik i zhvillimit të këtij zhvillimi është "metoda e oksidimit të anodës", e cila kontrollon formën dhe madhësinë e nanoteknologjisë së sipërfaqes së metalit, duke maksimizuar kështu performancën hidrofobike. Oksidet e kontrolluara me saktësi mund të bëjnë që sipërfaqja metalike të ketë funksione të shumëfishta, të tilla si anti-korrozioni, ngrirja, ngrirja, reduktimi i fërkimit dhe përmirësimi i rezistencës ndaj nxehtësisë. Kjo teknologji mund të formojë shpejt një nano-struktura hibride në një sipërfaqe të madhe metali, e cila është me kosto të ulët dhe ka një performancë të caktuar hidrofobike. Nuk ka kufizime në madhësinë e materialit. Ekipi hulumtues ka qenë i përkushtuar në kërkime mbi performancën hidrofile dhe hidrofobike të sipërfaqes metalike. Rezultatet e lidhura të kërkimit pritet të aplikohen për tubacionet, parmakët, puset dhe aksesorët e ndriçimit në mjekësi, anije, automobila, aviacion dhe industri të tjera. Në 10 muajt e fundit, ekipi aplikoi për gjithsej 15 patenta. Vlen të theksohet se disa patenta kanë aplikuar me sukses edhe në SHBA. Burimi i fotografisë së gazetës kineze të metaleve me ngjyra: rrjeti
Vendi për përdorim të gjerë të furnizuesve të nxjerrjes së aluminit të aluminit-WJW
Vendi për përdorim të gjerë të furnizuesve të nxjerrjes së aluminit të aluminit-WJW
Alumini është një nga metalet me ngjyra më të përdorura në botë. Drita dhe duktiliteti i tij e bëjnë Aluminium Extrusion një zgjedhje shumëfunksionale dhe të qëndrueshme për shumë aplikacione të ndryshme. Megjithëse shumica e njerëzve nuk e kuptojnë përdorimin e gjerë të materialeve të aluminit, ata janë të njohur me përdorimin e aluminit në orenditë e zakonshme të shtëpisë dhe enët e kuzhinës. Ndërtimi është një nga përdorimet më të zakonshme të materialeve të aluminit. Në ndërtesa, pesha e metalit është e lehtë, duke e bërë më të lehtë përdorimin dhe uljen e kostos së ndërtimit. Ndërtesa e Qendrës Botërore të Tregtisë e mbuluar me alumin dhe Banka e Kinës në Hong Kong janë shembuj të famshëm të përdorur nga materiali në ndërtesë. Përveç kësaj, përdoret gjithashtu për ura, makineri të rënda dhe pajisje speciale kimike. Përveç kësaj, nuk ka nevojë të mirëmbahet. Alumini përdoret gjithashtu për sistemet hekurudhore me shpejtësi të lartë. Karakteristikat e lehta të këtij materiali i mundësojnë projektuesit të reduktojë rezistencën e fërkimit pa ndikuar në forcën. Alumini përdoret gjithashtu për avionë dhe anije kozmike, të cilat mund të përdoren si një komponent i përgjithshëm. Struktura e disa anijeve kozmike madje përmban deri në 90% të aluminit. Alumini Extrusion përdoret gjithashtu gjerësisht në makina. Automjetet e prodhuara nga Alumini Extrusion kanë një kornizë hapësinore të bërë nga profili shtrydhës. Kjo është shumë e ndryshme nga modeli tradicional i makinës prej çeliku që mbështetet në guaskën e trupit për të siguruar çelik të ngurtë. Këto makina quhen makina "të integruara". Përveç ndërtimit dhe transportit, alumini përdoret gjerësisht edhe në paketim dhe letër alumini. Këto qëllime e bëjnë aluminin një metal të vlefshëm dhe bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm në shumë industri. Deri në vitin 2021, vlera e aluminit në tregun botëror pritet të arrijë në 245.7 miliardë dollarë dhe do të kthehet në 498.5 miliardë dollarë deri në vitin 2030. Alumini është bërë nga minerali i aluminit, i cili ekziston në minerale të ndryshme. Burimi kryesor tregtar është minerali i aluminit, i prodhuar në Australi, Brazil, Guine, Rusi dhe Shtetet e Bashkuara. Përveç Kinës, India është prodhuesi i dytë më i madh i aluminit. Megjithatë, ka vende të tjera që prodhojnë alumin, e cila është një nënprodukt i prodhimit të aluminit. Ju mund të formoni shumë lidhje të ndryshme me alumin. Çdo profil i nxjerrjes së aluminit ka performancë unike. Është e rëndësishme të kuptohen ndryshimet midis secilës aliazh dhe të kuptohen karakteristikat e secilës aliazh. Nxjerrja e aluminit, si 6061-T6, ka një forcë tërheqëse të ngjashme me çelikun. Megjithatë, ato janë gjithashtu krokante dhe do të thyhen afër kurbës. 09-19
Cili është procesi kryesor i profilit të aluminit? Wjw Aluminium Extrusion Suppliers Tells You-wjw Alumi
Cili është procesi kryesor i profilit të aluminit? Wjw Aluminium Extrusion Suppliers Tells You-wjw Alumi
Profili i aluminit është gjithashtu Alumini Extrusion. Në fakt është një lëndë e parë. Shumica e profileve të aluminit duhet të përpunohen nga profilet e aluminit përpara përdorimit. Materialet në formë alumini që mund të përdoren si kornizë duhet të trajtohen më pak. Duhet vetëm të pritet në feta, dhe më pas të montohet me lidhësin. Ekzistojnë gjithashtu disa profile alumini kornizë që duhet të jenë të sofistikuara dhe të shpuara. Në fakt, prerja e imët është gjithashtu një lloj përpunimi i përpunimit të imët të profilit të aluminit. Përpunimi i imët i profilit të aluminit nuk është gjë tjetër veçse të luani disa vrima të mëdha dhe të vogla në profilin e aluminit, dhe disa vrima duhet të përdoren në disa vrima. Ato përdoren për të instaluar vida. Ka disa çarje mulliri, plane të lëmuara, etj. Në fakt, ka shumë përdorime të përpunimit të rafinuar të tipit alumini. Për shembull, trarët e printerit, para së gjithash, trarët duhet të sigurojnë linearitet dhe rrafshueshmëri shumë të lartë të sipërfaqes. Profili i aluminit të ekstruduar nuk mund të përmbushë këtë kërkesë. Prandaj. Ka edhe disa materiale të tipit alumini që do të zhyten në të. Kjo është për estetikën e instalimit për të parandaluar ngritjen e kokës nga bulonat. Disa nga materialet e aluminit të disa foleve bluarëse janë për montim të lehtë dhe disa prej tyre janë të instaluara në të. Prandaj, në përmbledhje, përpunimi i imët i profilit të aluminit mund të përdoret si kornizë montimi, ose mund të përdoret si aksesorë pajisjesh, produkte kufitare, pjesë mbështetëse, produkte guaskë, bazë, trarë, panele, etj. 07-23, etj. 07-23
Sa kushton profili i aluminit një ton? 2022 trendi më i fundit i tregut të çmimit të profilit të aluminit-Nxjerrja e aluminit WJW
Sa kushton profili i aluminit një ton? 2022 trendi më i fundit i tregut të çmimit të profilit të aluminit-Nxjerrja e aluminit WJW
Sa kushton një ton profil alumini? Është viti 2022 dhe tregu në çdo industri po ndryshon. Prandaj, industria e profileve të aluminit po ndryshon pa përjashtim. Pra, cili është trendi më i fundit i tregut të çmimit të profilit të aluminit në vitin 2022? Më poshtë redaktori WJW Aluminium Supplier do të analizojë dhe analizojë. Sa kushton një ton profil alumini? Në varësi të profileve të aluminit në atë kohë, ka prodhues të ndryshëm blerjesh në rajone të ndryshme, çmimi do të jetë i ndryshëm. Ekziston edhe një prodhues me faktorë të ndryshëm bazuar në çmime të ndryshme. Për të njohur trendin më të fundit të tregut të profileve të aluminit, është e nevojshme që fillimisht të kuptohet struktura e çmimit të profileve të aluminit. Zakonisht, çmimi i blerjes së "shallave të aluminit" plus "kostoja e përfunduar e përpunimit" plus "kostoja e transportit të logjistikës" plus "kostoja e paketimit të produktit" plus përbërja e pjesës "Sarmerie Table Sorting". Shpenzimet përkatëse mund të gjenden në internet, dhe tarifa e përpunimit është e vështirë për t'u parë, logjistika është larg, paketimi dhe materiali dhe materiali nuk ekzistojnë për profilet konvencionale. Në bazë të madhësisë dhe vështirësisë së prerjes së saj, çmimi varion nga 1000 deri në dhjetëra mijëra. Ka faktorë të tjerë që do të ndikojnë në çmimin e profileve të aluminit. Skaji i profilit të aluminit është i ndryshëm, dhe katër skajet e profilit të standardit kombëtar të aluminit nuk janë të mëdha. Profilet standarde të aluminit EN kanë një cep të madh të përmbysur të lakuar të katër skajeve. Lloji i brazdës është i ndryshëm, vendosja e dadove të ndryshme në folenë e materialit alumini kur profili i aluminit është i fiksuar dhe i pamontuar. Dado të përgjithshme katrore të vendosura me slot standard kombëtar alumini, profilet standarde të aluminit EN duhet të vendosen për arra të dedikuara aliene. Të gjitha këto ndikojnë në çmimin e shitjes së profileve të aluminit, pra nuk ka çmim fiks. Sa më sipër është analiza e "Sa kushton profili i aluminit? Trendi më i fundit i tregut të çmimit të profilit të aluminit në 2022". Nëse ende dëshironi të mësoni më shumë rreth informacionit të furnizuesit të aluminit WJW, bashkëpunoni me ne, ju lutemi na kontaktoni, ju lutemi na kontaktoni, ju lutemi na kontaktoni, ju lutemi na kontaktoni, ju lutemi na kontaktoni, ju lutemi na kontaktoni, ju lutemi na kontaktoni. 12-28
A është çmimi i profilit të aluminit mijëra juan për ton?
A është çmimi i profilit të aluminit mijëra juan për ton?
A është çmimi i profilit të aluminit mijëra dollarë për ton? Shumë blerës pyesin çmimin e materialeve të aluminit përpara se të blejnë profile alumini. Në fakt, çmimi i profileve të aluminit është dakord nga shumë faktorë të mprehtë dhe bosh. Nëse jeni dakord me një faktor negativ, nëse dëshironi të përdorni çmimin e profilit të aluminit, gjëja e parë që duhet të përjetoni është çmimi i profilit të aluminit. Matja? Kombinimi i çmimeve të profileve të aluminit në përgjithësi ndahet në çmimet e hekurit të silikonit. Çmimi dhe kostoja e zhvillimit të materialeve të aluminit dhe industria e logjistikës kanë kosto të menaxhimit të derdhjes me injeksion. Para së gjithash, duhet të provoni çmimin e hekurit të silikonit, tani çmimi i hekurit të silikonit është vetëm rreth 18,000. Duke parë çmimin e aluminit, elektrikimi me përzierje të ndryshme mund të shpërthejë ngjyrën kafe të ndryshme. Blerësit mund të kenë ngjyrë kafe të personalizuar sipas nevojave të tij. Produktet e përfunduara të sipërpërmendura janë detyrime të ngjeshura dhe ligjore. Edhe pse çmimi i çmimit do të jetë gjithashtu i ndryshëm nga ndikimi i jashtëm i disa faktorëve të mprehtë. Në përgjithësi, çmimi i materialeve të aluminit do të jetë rreth 4000 deri në 8000; pastaj për të parë industrinë e logjistikës dhe kartonin, kostoja e menaxhimit të industrisë së logjistikës është sipas densitetit të mallrave. Nëse është rënë dakord për pëlqimin total, është e nevojshme të keni kompaninë logjistike të lartpërmendur dhe kostot e menaxhimit të secilës kompani të industrisë logjistike nuk janë afërsisht të njëjta, por ndryshimi nuk është i keq. Pëlqimi unanim i zonës së vetullave është i ndryshëm nga përdorimi industrial. Pastaj kostot e menaxhimit të injektimit janë të ndryshme. Duke pasur parasysh trashësinë e ndryshme të kallëpit, dizajni i strukturës është i ndryshëm dhe përzierja e nuancave të rrotullimit nuk është e njëjtë. Formimi me injeksion prej 1500-15000 është i disponueshëm. Sa më shumë të jetë sasia e derdhjes me injeksion, aq më e ulët do të jetë sasia e formimit me injeksion. Shihet se sa është çmimi i profileve të aluminit. Disavantazhe të tilla janë universale. Çmimi i thjeshtë do të bazohet në çmimin e hekurit të silikonit të natës. Për më tepër, disa kosto individuale të menaxhimit janë të pakënaqshme. Në përgjithësi, është vetëm rreth 20,000. Rishikimi është pikërisht disa nga FURNIZUESI WJW alumini. Oh! 06 -06
Cilat janë avantazhet e aliazhit të aluminit në fushën e automobilave? -Wjw Alumini Extrusion Su
Cilat janë avantazhet e aliazhit të aluminit në fushën e automobilave? -Wjw Alumini Extrusion Su
Vitet e fundit, Alumini Extrusion është përdorur gjerësisht në fushën e automobilave. Me promovimin dhe përdorimin e fuqishëm të strategjive të zhvillimit të qëndrueshëm, pesha e lehtë e automobilave është bërë trend. Në procesin e ndriçimit të makinave, materiali Alumini Extrusion është veçanërisht i rëndësishëm, i cili përdoret kryesisht në transformimin dhe lëndët e para alternative të trupit. Pesha e lehtë e makinës përfshin kryesisht tre kategori: trup i lehtë, shasi më i lehtë dhe motor i lehtë. Qëllimi kryesor është zvogëlimi i peshës së makinës duke përdorur lëndë të para më të lehta në kontekstin e performancës, dhe më pas plotësimi i qëllimeve të ruajtjes së energjisë dhe mbrojtjes së mjedisit. Pra, cila është rëndësia e veçantë e Nxjerrjes së Aluminit në peshën e lehtë të makinës: Së pari, Nxjerrja e aluminit. Në procesin e aplikimit, produktet e aluminit nuk janë të prirur ndaj korrozionit ose korrozionit të lehtë. Ndër lëndët e para konvencionale të përdorura në industri, vlera e riciklimit të aluminit është më e madhja. Cikli, lëndët e para të aluminit janë vetëm 5%. Megjithëse performanca e tij e rigjenerimit është alumini jo standard, ai është më i lartë se çdo metal më i zakonshëm. Së dyti, efekti i humbjes së peshës dhe kursimit të energjisë dhe mbrojtjes së mjedisit efekte të rëndësishme. Vetitë mekanike të aluminit janë të mira dhe dendësia e tyre përbën vetëm një të tretën e çelikut, i cili ka përçueshmëri të mirë termike dhe filmi oksid i formuar natyrshëm në sipërfaqen e aluminit ka rezistencë më të mirë ndaj korrozionit. Për këtë qëllim, alumini realizohet nga automobilat me peshë të lehtë për të arritur automobila me peshë të lehtë. Zgjedhja e parë e objektivit. Së treti, përmirësoni sigurinë dhe komoditetin e pasagjerëve. Alumini Extrusion Automobile zvogëlon peshën e makinës pa reduktuar kapacitetin e makinës. Për shkak se Alumini Extrusion ka një performancë të mirë, ai ka një avantazh të rëndësishëm në lidhjen e performancës së sigurisë në përplasje. Pasi të ndodhë një përplasje, do të ndodhë zona e deformuar e pjesës së përparme të makinës, e cila mund të absorbojë shumë. 08-17
Cilat pjesë të materialeve të aliazhit të aluminit përdoren në makina? -WJW Alumini Extrusion Sup
Cilat pjesë të materialeve të aliazhit të aluminit përdoren në makina? -WJW Alumini Extrusion Sup
Cilat pjesë të Aluminit Extrusion përdoren në makina? Profilet e nxjerrjes së aluminit përdoren në automjete: trarët kundër përplasjes së parakolpit, kutitë thithëse të energjisë, trarët e përplasjes së dyerve të makinës, raftet e brendshme mbështetëse instrumentale, shasia e makinës, komponentët e pjesëve të trupit të makinës, Tubat e vajit, shinat rrëshqitëse, raftet e bagazheve, nxehtësia këmbyesit dhe prerje të tjera tërthore të komponentëve të parafabrikuar me prerje tërthore të njëjtë. 1. EXTRUSION ALUMINI EKSTRUSIONE ALUMINI Trarët kundër përplasjes së trarëve kundër përplasjes janë shumë të zakonshme në makina dhe ato po zhvillohen për tregtarët e automjeteve të nivelit të ulët. Për shkak se efekti i zvogëlimit të yndyrës është i rëndësishëm, për të përmirësuar dy vjet, ka shpresë për të zëvendësuar traun e përplasjes së çelikut në të gjitha drejtimet. Lëndët e para kryesore të trarëve të ngarkesës janë 6082, 7003, 6060 në kuti thithëse dhe 6082 me një version të poshtëm dhe grep zvarritës. 2. Paneli i instrumenteve mbështet instrumentin e instrumentit në makinë për të mbështetur profilet e aluminit të përdorura nga pronari i stendës kryesore me 6061 dhe 6063. Struktura është relativisht e thjeshtë dhe efekti i reduktimit të yndyrës është shumë i mirë. Makina zgjidhet gradualisht. 3. Pjesa e shasisë së makinës së pjesëve të shasisë së makinës tashmë është zhvilluar gjithnjë e më shumë, dhe aluminizimi i makinës, dhe ngadalë ka ndryshuar nga pjesët e derdhjes në materiale alumini. Lëndët e para janë 6061 dhe 6082. 4. Pjesët e trupit të makinës: Strukturat tradicionale të kornizës prej çeliku transmetohen me forcë kritike. 5. Shina rrëshqitëse dhe rafti i bagazheve 6. Shkëmbyesi i nxehtësisë 7. E gjithë trupi prej alumini është aktualisht autobusët e rinj të energjisë përdorin strukturën e plotë të trupit prej alumini. XJ, etj., është i integruar ngushtë për profilet e aluminit, pllakat e mobiljeve dhe komponentët e derdhjes. Çelësi i të gjithë trupit të aluminit të makinës së vendit tim përdoret në automjetet elektrike me energji të re, çelësi është bërë nga profile alumini në arkitekturë. Lëndët e para janë 6063, 6061 dhe 6082 si profilet e nxjerrjes së aluminit. Sa më sipër është prezantimi i "Cilat pjesë të Aluminit ExtRusion përdoren në makina", WJW Aluminum Supplier ju ofron më shumë profile alumini, produkte Alumini Extrusion, ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për të bashkëpunuar, ju lutemi na kontaktoni. 02-28
Si është instaluar gjurma e materialit aliazh alumini? Metoda e hyrjes-WJW Aluminium Extrusion Su
Si është instaluar gjurma e materialit aliazh alumini? Metoda e hyrjes-WJW Aluminium Extrusion Su
Si funksionon linja e nxjerrjes së aluminit? Prezantimi i metodës së instalimit të Furnizuesit të aluminit WJW. Nxjerrja e aluminit mund të instalohet në dy mënyra në dy mënyra. Metoda e parë është instalimi i shiritit udhëzues jashtë drejtimit të gjerësisë së trupit. Më pas lidhni pjesët e jashtme me hekurudhën udhëzuese të profilit të nxjerrjes së aluminit. Kjo metodë instalimi është më e shpejtë dhe më e lirë se metoda e dytë. Metoda e dytë është lidhja e hekurudhës së aluminit me bazën me një kllapa alumini me një vrimë fasule. Profili i nxjerrjes së aluminit është i shtrydhur në forma dhe madhësi të ndryshme. Forma përfshin tub rrethor, kënd dhe kanal. Mund t'i gjeni edhe me veshje të ndryshme sipërfaqësore. Këto profile miratojnë një dizajn modular dhe kërkojnë kohën më të vogël të montimit. Ata gjithashtu kanë nevojë për mirëmbajtje minimale. Ato janë gjithashtu të riciklueshme. Kur instaloni udhëzuesin e profilit të nxjerrjes së aluminit, duhet të jeni të kujdesshëm. Para instalimit, sigurohuni që të keni mjetet dhe pajisjet e duhura. Për shembull, duhet të përdorni një pikëllim të brendshëm gjashtëkëndor me cilësi të lartë dhe një çelës çeliku me kokë topth të aliazhit me jetëgjatësi. Nëse dëshironi të përmirësoni cilësinë e instalimit, kjo është e nevojshme. Përveç lejimit të automjeteve të lehta hekurudhore, Alumini Extrusion është gjithashtu i lehtë për t'u prodhuar dhe mirëmbajtur. Procesi i saldimit të aluminit është përmirësuar vazhdimisht, dhe ka shumë mënyra për të riparuar, lyer dhe lustruar pjesët EKSTRUZION ALUMINI. Ju gjithashtu mund të zbuloni se Nxjerrja e Aluminit është më e lehtë për tu mirëmbajtur sesa automjetet hekurudhore prej çeliku. Pesha e nxjerrjes së aluminit është e lehtë, gjë që mund të zvogëlojë shumë peshën e makinave të pasagjerëve hekurudhor. Është 30% deri në 50% më i lehtë se çeliku. Mund të përdoret për të ulur cilësinë e jo-pranverës, duke reduktuar kështu dëmtimin në pistë. Për arsye sigurie, kjo është e rëndësishme. Alumini Extrusion gjithashtu ka përçueshmëri të lartë termike dhe ndihmon në parandalimin e ndryshkut. Nxjerrja e aluminit mund të instalohet në dy metoda të ndryshme në dy metoda të ndryshme. Metoda e parë është ta ktheni atë në vend. Kur instaloni një pistë të profilit të aluminit, rekomandohet që të gjeni një person me një përvojë të caktuar ndërtimi. Kjo do të zvogëlojë mundësinë e ndonjë dëmtimi gjatë instalimit. Për më tepër, pasi të instalohet pista, mund ta mbuloni atë me materiale mbuluese sipërfaqësore. Metoda e dytë është instalimi i Aluminit Extrusion në mur. Ju mund ta përdorni këtë metodë për të instaluar Aluminum Extrusion në çdo mur. Kangjellat e profilit të aluminit mund të përdoren për shumë vite dhe sigurojnë mbrojtje për murin. Për më tepër, forca e tij është e mjaftueshme për të zëvendësuar materialet me bazë bakri. 10-14
Cilat janë varietetet e profileve të aliazhit të aluminit?
Cilat janë varietetet e profileve të aliazhit të aluminit?
Cilat janë varietetet e profilit të nxjerrjes së aluminit? Për profilet e aluminit, keni shumë zgjedhje. Ka profile arkitekturore, profile arkitekturore dhe profile industriale. Secili prej këtyre llojeve të skedarëve të konfigurimit ka atribute dhe përdorime të ndryshme. Për shembull, profili strukturor është i lehtë dhe siguron ngurtësi të shkëlqyeshme për përkulje dhe përdredhje. Ato janë gjithashtu shumë të përshtatshme për prodhimin e kornizave të paneleve diellore dhe strukturave të tjera. Nga ana tjetër, profilet arkitekturore zakonisht përdoren për të bërë korniza dritare dhe mure perde. Profilet industriale të aluminit zakonisht kryejnë trajtim sipërfaqësor për të përmirësuar rezistencën ndaj korrozionit dhe karakteristikat e tjera të produktit. Është e rëndësishme të zgjidhni metodën e duhur të përpunimit për aplikacione specifike. Për t'ju ndihmuar të zgjidhni llojin e duhur të trajtimit të sipërfaqes, ju rekomandojmë të kontaktoni prodhuesin e prodhimit të profileve të aluminit - Furnizuesin e aluminit WJW. Nxjerrja e aluminit ka një shumëllojshmëri klasash dhe materialesh për të zgjedhur. Intensiteti i lidhjeve që përmbajnë bakër është më i lartë se ai i lidhjeve pa bakër. Intensiteti i lidhjeve që përmbajnë mangan është më i lartë se aliazhi i serisë 1xxx, por është më i lehtë për t'u formuar. Kur zgjidhni profilin e Aluminit Extrusion, sigurohuni që të zgjidhni një aliazh me intensitet të lartë të përshtatshëm për ju për ta dizajnuar. Për trarët e krahëve të aviacionit mund të përdoret një lidhje me forcë të lartë rrjedhëse, por ato mund të mos jenë të përshtatshme për kornizat e kamionëve. Ato janë gjithashtu të lehta për t'u gërryer. Kur zgjidhni lidhjen më të mirë për projektin tuaj, duhet t'i merrni parasysh me kujdes nevojat tuaja. Profili i nxjerrjes së aluminit përdoret shpesh në fushat e ndërtimit, mbrojtjes, energjisë, komunikimit dhe fushave të tjera. Ata kanë karakteristika të gjera, dhe prodhuesi e përpunon atë sipas kërkesave. Lloji më i zakonshëm i nxjerrjes së aluminit është lidhjet e serisë 6000 dhe lidhjet e serive 70. Këto lidhje janë të lehta për tu formuar dhe përpunuar. Shtrydhja është një proces i shndërrimit të Ekstrusionit të Aluminit në një formë. Nxjerrja e aluminit, e cila ka një përqendrim të lartë të elementeve të aliazhit. Ky proces është shumë ekonomik, dhe është shumë i përshtatshëm për krijimin e një pjese të veçantë të projektimit. Kjo i lejon projektuesit të vendosin metalin vetëm aty ku metali ka nevojë në strukturë. Një tjetër aliazh është 6005, i cili ka cilësi të shkëlqyeshme shtrydhjeje. Ai përmban një sasi të madhe silikoni, i cili ndihmon në uljen e temperaturës së shkrirjes. Ajo gjithashtu ka forcë superiore dhe performancë të përkuljes. Megjithatë, për aplikimet që mund të ndodhin me stres dhe mbinxehje, nuk është zgjidhja më e mirë, sepse lidhjet mund të prishen nën stres. Një tjetër profil i nxjerrjes së aluminit është 6082. Kjo është një aliazh strukturor, i cili ka kapacitetin më të madh të forcës midis të gjitha lidhjeve të serive 6000. Është zgjedhja popullore e pjesëve strukturore, për industri të ndryshme. Forca e tij dhe rezistenca ndaj korrozionit e bëjnë atë një zgjedhje ideale për përdorime të ndryshme. 08-25
Furnizuesi i Ndarjes së Tabelave të Kontrollit të Fortësisë së Modelit Universal të Aluminit-WJW Aluminium Extrusion
Furnizuesi i Ndarjes së Tabelave të Kontrollit të Fortësisë së Modelit Universal të Aluminit-WJW Aluminium Extrusion
Ndarja e tabelës së kontrollit të fortësisë së modelit universal të aluminit! Tabela e kontrollit të fortësisë së aluminit mund t'ju ndihmojë të dalloni ndryshimet midis niveleve të ndryshme të materialeve të aluminit. Për shembull, etiketa HBW mbulon gamën e fortësisë së përshtatshme për nxjerrjen e aluminit në nivelin e makinës. Duhet të theksohet se kjo shkallë ndahet në dy pjesë: njëra është vlera e fortësisë brenda një intervali të caktuar të temperaturës dhe tjetra është vlera e fortësisë brenda intervalit të caktuar kohor. Pjesa e parë e tabelës rendit fortësinë relative të aluminit në temperatura të ndryshme. Pjesa e dytë e tabelës tregon ndryshimet e fortësisë me kalimin e kohës dhe temperaturës. Tabela e krahasimit të fortësisë së aluminit përfshin rezistencën e prerjes së aluminit dhe rezistencën ekstreme në tërheqje. Intensiteti i prerjes është matja e materialit për t'i bërë ballë stresit prerës. Fortësia në prerje e letrës mund të matet duke prerë me gërshërë. Kur tehu i gërshërëve është në kontakt me njëra-tjetrën, ata e presin gërshërën përmes pjesës më të hollë. Alumini me rezistencë më të ulët në prerje është më i lehtë për t'u prerë se alumini me rezistencë më të lartë në prerje. Nxjerrja e aluminit bëhet duke formuar së bashku lidhjet metalike. Këto materiale mund të përdoren për shumë aplikime. Ka më shumë se 30 lidhje të përshtatshme për lloje të ndryshme alumini, secila prej të cilave ka një emër unik katërshifror dhe i përket një serie. Dy Extrusionet më të njohura dhe më të përdorura të aluminit janë 6061-T6 dhe 3003-H18. Këto lidhje përdoren për të ndërtuar një kornizë dhe përbërës saldimi që kërkon një skelet shkëmbi. Edhe pse alumini është më fleksibël se çeliku, ai nuk është shumë i qëndrueshëm. Shumica e rikuperimit dhe aliazhit të aluminit janë të prirur ndaj depresionit dhe përkuljes nën peshë. Përveç kësaj, pesha e çelikut është 2.5 herë më e madhe se e aluminit. Çeliku është gjithashtu një material më i dendur se alumini. Këto janë faktorë të rëndësishëm në përcaktimin e qëndrueshmërisë së materialeve. Ekzistojnë dy lloje kryesore të materialeve të aluminit. E para është 6061. Intensiteti i tij i rendimentit është më i lartë se 3061. Forca e tij e lartë e rendimentit e bën atë shumë të mirëpritur nga skeleti arkitektonik dhe skelet. E dyta është 6061, më e butë se 2024, elasticitet më i vogël. Kjo e bën atë një zgjedhje më të mirë për aplikimet e formimit, dhe e para është më e përshtatshme për aplikimet e përpunimit mekanik. Fortësia është karakteristikë e materialit kundër gërvishtjes ose dhëmbëzimit. Fortësia e aluminit është 240 mPa. Edhe pse fortësia e saj, vlera e fortësisë varet nga parametrat e provës. Për të kryer krahasimet e duhura, parametrat e testimit duhet të përcaktohen qartë. 08-31
nuk ka të dhëna
Dyer dhe dritare profile alumini, dyer dhe dritare nga aliazh alumini produkte të gatshme, sistem perdesh, ju dëshironi, të gjitha këtu! Kompania jonë është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit për 20 vjet.
nuk ka të dhëna
CONTACT NE

Persona e kontaktit: Brus Wang.

Telefoni:86 13902826415

Whatsapp:86 13902826415

E-mail:: info@aluminium-supply.com

Shto: Jo. 17, Workshop Liannanshe, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes  Dizenjues nga Lifisherë
bisedë në internet
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist