To become a global home doors and Windows industry respected factory.

Aluminium Alloy Kick -tajongan Processing Produsén WJW Aluminium Supplier

Aluminium alloy tajongan pabrik processing -kick WJW Aluminium Supplier | produsén profil aluminium Liangyin News | Foshan WJW Aluminium Supplier Co., Ltd.

Sabaraha harga skirting alloy aluminium? Naon spésifikasi tina alloy aluminium skirting? Dimana anu pangalusna tina alloy aluminium skirting? Pasti seueur palanggan anu masih milarian jawaban ieu sacara online, naroskeun patarosan ieu, sareng ngantepkeun Xiaobian mimiti ngenalkeun anjeun kana panggunaan garis skirting alloy aluminium ayeuna. Aluminium alloy skirting mangrupakeun tipe anyar tina bahan hiasan atawa produk ngagantian tina hiasan modern. Kawas garis skirting sadaya bahan nu geus kaliwat, éta muterkeun kasaimbangan visual, hiasan beautification, sarta panangtayungan sudut jeung taneuh dina spasi hiasan. Kalayan kamajuan sosio-ékonomi sareng kualitas kahirupan, manusa terus-terusan robih dina kualitas rohangan hirup. Bahan hiasan ogé gancang diropéa. Garis skirting alloy aluminium anu luhur alatan processing squeezing aluminium, casting padet, kakuatan produk rengse tinggi, ciri non-broken, kalenturan kuat, pangaruh plating tambaga alus dina waktos anu sareng. Basajan, modis, geulis, ramah lingkungan, beuki loba dipaké dina industri hiasan.

Aluminium Alloy Kick -tajongan Processing Produsén WJW Aluminium Supplier 1

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Proyék Resours FAQ
Nyegah 6063 sareng 6061 Propil Aluminium Prosés Pengolahan Squeezing -WJW Profil Aluminium SUP
Nyegah 6063 sareng 6061 Propil Aluminium Prosés Pengolahan Squeezing -WJW Profil Aluminium SUP
Nyegah 6063 sareng 6061 prosés pamrosésan profil aluminium -WJW Profil Aluminium SUPPLIER 1. Aluminium Extrusion squeezing processing kontrol prosés produksi 1) Cut rod ka niup lebu dina rod aluminium kalawan saluran a, ngurangan taneuh abu dibawa, jsb. Cukup, résidu teuing ipis bakal pituduh rod aluminium aréa maot ka tungtung bahan, hasilna Darling jeung résidu; 3) Aluminium Tonjolan squeezing speed processing kudu éféktif dikawasa, utamana tungtung kudu decelerated pikeun nyegah kaayaan nu teu tenang ti kaayaan nu teu tenang Aliran ieu digulung kana pangotor épidermis; 4) silinder kudu diberesihan keur unggal jaman produksi; , Deformasi jeung defects séjén; 2) posisi puseur korsi kapang, luhur, handap, kénca, jeung katuhu kudu dilarang. Lamun korsi kapang mobile mastikeun dilarang pikeun produksi. Sarta robah anyar, pikeun muih squeezed on ujung digulung, éta ogé bakal ngabalukarkeun scrapped hideung, slag, jsb .; 4) Hal ieu dipaké pikeun pamakéan jangka panjang bili. Loba, Anjeun kudu narik perhatian. Bahan anyar kedah ngaleungitkeun kokotor dina hampru sareng ngagosok bilot jero sateuacan dipasang dina mesin. 3. Desain jeung rencana produksi Aluminium Tonjolan squeezing processing molds 1) Pikeun kapang pesawat, lamun kudu masang plat diversion pikeun diversion, ieu bakal ngurangan inlet feed jeung restrain wewengkon maot; sungut kudu pinuh dikurilingan ku alihan tina kapang. Pamingpin regu kedah ngabandingkeun unggal set kapang. Mun aya fenomena liang alihan kaleuleuwihan, Anjeun teu bisa dina mesin pikeun ngahasilkeun, jeung anjeun kudu mindahkeun kana mesin badag. Mesin aslina (diaméterna sarua bisa universal) pikeun bubuka kapang. Ulah muncul kapang tina iteuk leutik pikeun ngahasilkeun mesin iteuk badag. (Sumber Artikel: Shandong Aluminium Alloy Co., Ltd.) Dina kasimpulan, dina raraga ngajawab masalah 6063 na 6061aluminium Tonjolan, anu defects of nyered na slag dina processing squeezing. Ngaliwatan tracking jangka panjang, utamana direngsekeun ku tilu ukuran di luhur.
Bahan sareng Pancegahan pikeun Sarat Bahan Propil Aluminium Aluminium -WJW Alumni
Bahan sareng Pancegahan pikeun Sarat Bahan Propil Aluminium Aluminium -WJW Alumni
Bahan sareng pancegahan pikeun syarat bahan tina profil aluminium -WJW Profil Aluminium SUPPLIER Bahan jeung status perlakuan termal tina aluminium sarta aluminium alloy Aluminium Tonjolan boga dampak hébat kana penampilan penampilan anoda oksida dihasilkeun. Lamun alloy aluminium kalawan eusi tambaga tinggi dipigawé, alatan disolusi CUAL: sangkan lapisan mémbran leuwih leupas, porous, aluminium -containing aluminium -containing aluminium. Lagun metal membrane poék. Alumunium alloy kalawan leuwih ti 5% atawa silikon -containing silikon -containing silikon teu kudu dipigawé ku oksidasi anoda kromat. Alumunium alloy kalawan eusi tambaga atawa silikon tinggi teu bisa ngalakukeun oksidasi anodox teuas nurutkeun metoda salep, sarta kudu dipaké pikeun suplai kakuatan oksidasi teuas -frequency tinggi. Pikeun oksidasi anoda hiasan, sarat pikeun bahan alumunium sareng alumunium luhur. Sacara umum, ngan aluminium murni, aluminium, aluminium -magnesium, aluminium alloy mangan bisa patri ku kelir caang. Sedengkeun pikeun silikon tinggi jeung alloy beusi, sabab warna pilem oksida darker, éta ngan bisa dyed jero dina warna. Nalika bagian aluminium sareng alloy aluminium dihias ku oksidasi anoda, titik-titik di handap ieu kedah diperhatoskeun: Kanggo bagian anu kedah janten permukaan permukaan eunteung, eusi aluminium kedah langkung luhur tibatan 99,99% tina aluminium murni atanapi 5A66 aluminium. - alloy magnésium. Saatos bagian-bagianna sacara kimia atanapi éléktrokimia digosok, oksidasi anoda sulfat tiasa didapet ku lapisan mémbran anu teu warnaan, transparan, sareng ngagurilap, anu tiasa dicelup ku sababaraha warna caang. Pikeun bagian anu merlukeun lampu permukaan janten leuwih handap di luhur, Anjeun bisa milih hiji aluminium -containing industri tinggi -pure aluminium sarta LT65, LT67 aluminium sarta LT67 aluminium sarta alloy aluminium Magnésium. Pikeun bagian kalawan sarat hiasan umum, aya eusi allowable maksimum pikeun bahan séjén sarta pangotor dina bahan aluminium. Di antarana, éta pangalusna ngagunakeun aluminium -magnesium aluminium, jeung anjeun ogé kudu nengetan: 1) The alloy aluminium permukaan Tonjolan Aluminium teu kudu sadia dina beungeut cai teu kudu sadia. Goresan parah, cacad jaringan sareng komplikasi. Aranjeunna bakal mangaruhan penampilan sareng korosi lapisan pilem oksida. 2) Sababaraha alloy aluminium kudu diolah kalawan spésifikasi lumrah pikeun perlakuan panas. Ukuran gandum miboga éfék nu tangtu dina struktur jeung kinerja pilem oksida. Séréal kandel ngaréspon henteu rata salami prosés oksidasi, sareng penampilan kulit jeruk sering muncul. Ku alatan éta, éta umumna ngaharepkeun yén Aluminium Extrusion boga struktur sisikian ipis. Lamun maké alat oksidasi, Anjeun ogé kudu nengetan: Lamun maké catu daya oksidasi teuas, eta disarankeun pikeun ngagunakeun -frequency teuas oksidasi kakuatan suplai cai jeung tipe tiis. Kusabab gelombang kaluaran nyaéta gelombang kuadrat, sareng éfék saving énergi écés laju -membrane anu luhur. Rasulkeun pikeun nganggo éta. Rasulkeun pikeun nganggo éta.
Bungkusan Balkon, Propil Baja Plastik atanapi Alloy Aluminium?
Bungkusan Balkon, Propil Baja Plastik atanapi Alloy Aluminium?
Balkon bungkusan, profil baja palastik atawa alloy aluminium? | Ngolah aluminium umum Q & A | Foshan WJW Aluminium Supplier Co., Ltd. | Foshan WJW | Produsén khusus aluminium industri profésional tinggi -WJW Aluminium SUPPLIER ramatloka resmi -kontak Liangyin: Kiwari, aya dua jinis bahan utama pikeun bungkusan balkon, hiji nyaéta alloy aluminium, sareng anu sanésna nyaéta profil baja plastik. alloy aluminium ayeuna ngagunakeun bahan leuwih hiasan, sarta kualitas sarta prosés konstruksi rélatif dewasa. Tapi anjeun langkung saé milarian tim konstruksi biasa pikeun ngalayanan anjeun salami renovasi, supados henteu aya masalah sapertos ngecas sekundér sareng sudut motong. Profil baja plastik mangrupikeun bahan hiasan anu muncul dina taun-taun ayeuna. Dibandingkeun sareng bahan panto sareng jandéla anu sanés, insulasi sareng insulasi termal tina panto sareng jandéla anu didamel tina plastik sareng insulasi sora langkung ti 30% langkung luhur. Sakitar 10%. Upami dianggo sareng kaca lapisan ganda, pangaruhna bakal ningkat pisan. Upami anjeun nganggo panto palastik sareng jandéla kalayan kinerja katutup anu saé, anjeun tiasa ngahémat 30% dugi ka 50% énergi, sareng ngirangan sora jero ruangan janten sapertilu tina luar ruangan, sareng ngajaga éta sakitar 30 desibel. Kukituna, nalika anggaran hiasan langkung seueur, disarankeun yén anjeun nganggo panto baja plastik sareng jandéla pikeun bungkusan balkon. bahan taneuh: Mun balkon Anjeun teu encapsulated, Anjeun tiasa make waterproof alus non -slip Kotak; lamun encapsulate balkon jeung muka eta kalawan kamar, anjeun tiasa nganggo bahan hiasan taneuh indoor sarua. Tapi lamun anjeun drying baju dina balkon, éta masih pilihan kahiji pikeun ubin lantai anti slip. Tembok jeung bahan luhur: Dina cara nu sami, lamun balkon teu encapsulated, anjeun tiasa nganggo cet témbok exterior; lamun pak eta, Anjeun bisa make cat cet latex témbok jero.
Balcony Packaging, Profil Steel Plastik atanapi Aluminum Alloy? -Femal Q a Prosesing-Fosh Alumini
Balcony Packaging, Profil Steel Plastik atanapi Aluminum Alloy? -Femal Q a Prosesing-Fosh Alumini
Balkon bungkusan, profil baja palastik atawa alloy aluminium? | Ngolah aluminium umum Q & A | Foshan WJW Aluminium supplier Co., Ltd. Kiwari, aya dua jinis bahan utama pikeun bungkusan balkon, hiji nyaéta alloy aluminium, sareng anu sanésna nyaéta profil baja plastik. alloy aluminium ayeuna ngagunakeun bahan leuwih hiasan, sarta kualitas sarta prosés konstruksi rélatif dewasa. Tapi anjeun langkung saé milarian tim konstruksi biasa pikeun ngalayanan anjeun salami hiasan, supados henteu aya masalah sapertos ngecas sekundér sareng motong sudut. Profil baja plastik mangrupikeun bahan hiasan anu muncul dina taun-taun ayeuna. Dibandingkeun sareng bahan panto sareng jandéla anu sanés, insulasi sareng insulasi termal tina panto sareng jandéla anu didamel tina plastik sareng insulasi sora langkung ti 30% langkung luhur. Sakitar 10%. Upami dianggo sareng kaca lapisan ganda, pangaruhna bakal ningkat pisan. Upami anjeun nganggo panto palastik sareng jandéla kalayan kinerja katutup anu saé, anjeun tiasa ngahémat 30% dugi ka 50% énergi, sareng ngirangan sora jero ruangan janten sapertilu tina luar ruangan, sareng ngajaga éta sakitar 30 desibel. Kukituna, nalika anggaran hiasan langkung seueur, disarankeun yén anjeun nganggo panto baja plastik sareng jandéla pikeun bungkusan balkon. bahan taneuh: Mun balkon Anjeun teu encapsulated, Anjeun tiasa make waterproof alus non -slip Kotak; lamun encapsulate balkon jeung muka eta kalawan kamar, anjeun tiasa nganggo bahan hiasan taneuh indoor sarua. Tapi lamun anjeun drying baju dina balkon, éta masih pilihan kahiji pikeun ubin lantai anti slip. Tembok jeung bahan luhur: Dina cara nu sami, lamun balkon teu encapsulated, anjeun tiasa nganggo cet témbok exterior; lamun pak eta, Anjeun bisa make cat cet latex témbok jero.
Pangaweruh patali Plat Aluminium -Liangyin Aluminium Modeling Processing -WJW Aluminium Profil SU
Pangaweruh patali Plat Aluminium -Liangyin Aluminium Modeling Processing -WJW Aluminium Profil SU
Pangetahuan anu aya hubunganana ngeunaan piring aluminium -Prosés Modeling Aluminium Liangyin -Propil Aluminium WJW SUPPLIER Aluminium -magnesium mangan alloy panel imah brand produsén urang pikaresep Foshan WJW produk aluminium Co., Ltd. plat aluminium sarta plat aluminium, nujul kana pamakéan aluminium murni atawa bahan alloy aluminium pikeun ménta surfaces motong horizontal kalawan ngolah stress (geser atawa sawing) sakumaha rectangular, ketebalan seragam ketebalan, sarta ketebalan seragam. Biah. Kabiasaan internasional anu langkung ti 0.2mm, kirang ti 500mm, lebar langkung ti 200mm, sareng bahan aluminium dina panjangna 16m. Bahan (tangtu, ku kamajuan alat-alat badag, widest bisa ngahontal 600mm bahan baris). Biasana aya sababaraha pelat aluminium kalawan komposisi alloy: aluminium murni tinggi (dihijikeun tina rolling aluminium murni tinggi) plat aluminium murni (komposisi dasarna digulung tina aluminium murni) aluminium plat aluminium komposit pelat aluminium atawa pyrine dilas plat (dimeunangkeun husus pamakéan plat aluminium. bahan ngaliwatan sababaraha bahan), plat alumunium aluminium (katutupan ku plat aluminium luar plat aluminium pikeun husus pikeun Mangpaat husus) Dibagi kana ketebalan: (unit mm) plat ipis 0.2-2.0 dewan konvensional 2.0-6.0 pertengahan dewan 6.0-25.0 plat kandel 25-200 pelat ultra-kandel 200 atawa leuwih bisa dibagi kana rolling tiis tur rolling panas nurutkeun prosés processing béda. Numutkeun ketebalan béda, éta bisa dibagi kana pelat ipis jeung pelat kandel sedeng. GB / T3880-2006 ketebalan Standar ngeunaan 0,2 mm disebut aluminium foil. Spésifikasi produk lengkep, hargana preferensial, bungkusan gembleng, bahanna lengkep, garis lempeng saé, inventarisna ageung, sareng bukti bahan sareng laporan SGS tiasa disayogikeun. spésifikasi bisa ngaropéa, wilujeng sumping ka nelepon, kami bakal ngawula ka anjeun tulus. Pausahaan ngajangjikeun: barangna leres-leres nyata, henteu aya panipuan, penjualan integritas, kargo -to-payment, nyayogikeun harga, nyayogikeun daérah produksi, nyayogikeun modél modél modél aluminium, modél aluminium Foshan, kustomisasi aluminium Foshan, bahan aluminium Foshan , Mesin bahan aluminium Foshan, pamrosésan aluminium, kustomisasi aluminium, pamrosésan CNC, pamrosésan produk aluminium CNC, pamrosésan CNC aluminium, kustomisasi ékstrusi aluminium, pambukaan ékstrusi aluminium, pamrosésan ékstrusi aluminium
Wewengkon Anyar Aplikasi Aluminium, Transportasi jeung Gedong Aluminium Profil -WJW Aluminium Profi
Wewengkon Anyar Aplikasi Aluminium, Transportasi jeung Gedong Aluminium Profil -WJW Aluminium Profi
Wewengkon anyar aplikasi aluminium, transportasi jeung wangunan profil aluminium -WJW Aluminium Propil Supplier Hal ieu dipikaharti yén wewengkon konci ékspansi ayeuna aplikasi aluminium ngawengku: transportasi, struktur wangunan, jeung widang kakuatan. Sajaba ti éta, produk jeung widang lianna kayaning baki alloy aluminium, fasilitas pencegahan caah alloy aluminium, sasak alloy aluminium, bungkusan aluminium foil jeung produk lianna. Lingkup transportasi: aplikasi ngembangna gandeng aluminium pinuh, alloy aluminium convertible kandaraan angkutan batubara, mobil -precision tinggi pelat alloy aluminium. Pamakéan Aluminium Extrusion dina widang transportasi sacara efektif tiasa ngirangan beurat diri, ningkatkeun beban efektif, sareng manjangkeun umur jasa. Wewengkon wewengkon struktur arsitéktur: aplikasi ngembangna template wangunan alloy aluminium sarta pager alloy aluminium (1) Aplikasi ngembangna template wangunan alloy aluminium. Ayeuna, proporsi témplat alloy aluminium di nagara kuring kirang ti 1%. Perbaikan kontinyu tina industrialisasi jeung sarat pabrik, sarta perbaikan kualitas imah, geus greatly diwanohkeun aplikasi témplat alloy aluminium. Dina taun anyar, alatan ngembangkeun gancang tina industri real estate, skala produksi industri template konstruksi nagara urang geus ngajaga laju tumuwuh ngeunaan 10-15%. Bari jumlah témplat alloy aluminium domestik terus ningkat, pausahaan domestik ogé nyadiakeun témplat alloy aluminium sarta témplat di Brazil, India, Vénézuéla jeung nagara séjén, kitu ogé wewengkon Hongkong jeung Makau. (2) Aplikasi tina pager alloy aluminium nambahan aya dina wangunan sipil domestik. Proyék-proyék infrastruktur gedé, utamana proyék-proyék anu bentang gedé jeung wangunna pajeulit, saperti hateup jeung témbok gedong-gedong umum di terminal bandara, pusat konvénsi jeung pameran, gimnasium, jeung gedong-gedong umum séjénna Mie geus loba dipaké. Nanging, dina gedong industri, sistem pager pelat logam tina sistem struktur baja nyababkeun sakitar 70% tina total konstruksi, sareng aplikasi alloy aluminium kirang. Kalayan kanaékan paménta pikeun kandang alloy aluminium sapertos konstruksi infrastruktur pertanian, proyék perumahan mampu milik, sareng transformasi bumi rusak désa, sapertos kamekaran widang karaharjaan umum, strategis, sareng umum, paménta pager alloy aluminium bakal ningkat sacara signifikan. .
Naon Titik Utama Aluminium Squeezing Mold Patubasan Panas? -Femal Q a Proses Alumini
Naon Titik Utama Aluminium Squeezing Mold Patubasan Panas? -Femal Q a Proses Alumini
Naon titik utama perlakuan panas kapang squeezing aluminium? | Ngolah aluminium umum Q & A | Foshan WJW Aluminium supplier Co., Ltd. 1 Kualitas perlakuan panas ngolah produk aluminium squeezing kapang langsung mangaruhan kahirupan jasa tina kapang squeezing. Bukna diputan ”Sababaraha ignition ngahontal sarat karasa. quenching nyaeta pikeun ngaronjatkeun karasa kapang, sarta recovery sababaraha nyaéta pikeun ngaronjatkeun kateguhan kapang jeung nyaimbangkeun organisasi internal. Nilai karasa perlakuan termal kapang stipulates: Produk aluminium badag kapang Tonjolan aluminium (F >500mm), HRC45-48; kapang sedeng-ukuran (F300 500mm), HRC47-50; kapang ékstrusi leutik (F <300mm), HRC48-51; detecting tilu titik dina pesawat sarua susunan molds, unggal titik karasa kudu mumpuni dina rentang dieusian. 2. Nengetan husus ka prosés perlakuan panas produk aluminium squeezing molds: A. Laju pemanasan wewengkon suhu luhur kudu gancang, sarta waktu insulasi teu kudu panjang teuing pikeun nyegah kapang squeezing ti ngaduruk atawa overheating. —Biji-bijian kandel tur kaduruk —Unsur titik lebur rendah sareng rupa-rupa leyuran; B, aluminium produk aluminium Tonjolan molds kudu pulih dina jangka waktu sanggeus quenching pikeun nyegah retakan; C. Nalika perlakuan panas kapang kapanggih teu cukup atawa henteu rata, seuneu kudu dijual. Nurutkeun kana prosés, nurutkeun prosés Re-ngalaksanakeun perlakuan termal (lamun nilai karasa <HRC35 teu bisa annealing dina waktu pemanasan, sarta perlakuan panas langsung); D. Pikeun molds squeezing aluminium badag atawa kapang rengse kompléks kapang kudu ditambahkeun kana prosés recovery de-stress (ngaleungitkeun processing listrik, mesin processing stress, nyaeta, pikeun ngaleungitkeun stress termal jeung stress jaringan); E, produk aluminium kapang quenching hawa minyak kedah? 100 °C pikeun mastikeun pangaruh quenching.
Naon Titik Utama Aluminium Squeezing Mold Patubasan Panas? -Femal Q a Proses Alumini
Naon Titik Utama Aluminium Squeezing Mold Patubasan Panas? -Femal Q a Proses Alumini
Naon titik utama perlakuan panas kapang squeezing aluminium? | Ngolah aluminium umum Q & A | Foshan WJW Aluminium Supplier Co., Ltd. | Foshan WJW | Produsén khusus aluminium industri profésional tinggi -WJW Aluminium SUPPLIER ramatloka resmi -kontak Liangyin: 1 Kualitas perlakuan panas ngolah produk aluminium squeezing kapang langsung mangaruhan kahirupan jasa tina kapang squeezing. Bukna diputan ”Sababaraha ignition ngahontal sarat karasa. quenching nyaeta pikeun ngaronjatkeun karasa kapang, sarta recovery sababaraha nyaéta pikeun ngaronjatkeun kateguhan kapang jeung nyaimbangkeun organisasi internal. Nilai karasa perlakuan termal kapang stipulates: Produk aluminium badag kapang Tonjolan aluminium (F >500mm), HRC45-48; kapang sedeng-ukuran (F300 500mm), HRC47-50; kapang ékstrusi leutik (F <300mm), HRC48-51; detecting tilu titik dina pesawat sarua susunan molds, unggal titik karasa kudu mumpuni dina rentang dieusian. 2. Nengetan husus ka prosés perlakuan panas produk aluminium squeezing molds: A. Laju pemanasan wewengkon suhu luhur kudu gancang, sarta waktu insulasi teu kudu panjang teuing pikeun nyegah kapang squeezing ti ngaduruk atawa overheating. —Biji-bijian kandel tur kaduruk —Unsur titik lebur rendah sareng rupa-rupa leyuran; B, aluminium produk aluminium Tonjolan molds kudu pulih dina jangka waktu sanggeus quenching pikeun nyegah retakan; C. Nalika perlakuan panas kapang kapanggih teu cukup atawa henteu rata, seuneu kudu dijual. Nurutkeun kana prosés, nurutkeun prosés Re-ngalaksanakeun perlakuan termal (lamun nilai karasa <HRC35 teu bisa annealing dina waktu pemanasan, sarta perlakuan panas langsung); D. Pikeun molds squeezing aluminium badag atawa kapang rengse kompléks kapang kudu ditambahkeun kana prosés recovery de-stress (ngaleungitkeun processing listrik, mesin processing stress, nyaeta, pikeun ngaleungitkeun stress termal jeung stress jaringan); E, produk aluminium kapang quenching hawa minyak kedah? 100 °C pikeun mastikeun pangaruh quenching.
Sarat Manufaktur Aluminium Squeezing Processing Mold -WJW Aluminium Supplier
Sarat Manufaktur Aluminium Squeezing Processing Mold -WJW Aluminium Supplier
Sarat manufaktur aluminium squeezing processing kapang -WJW Aluminium Supplier Pabrikan molds processing squeezing aluminium oge salah sahiji faktor konci anu nangtukeun kualitas sarta hirup layanan na. Kusabab aluminium Tonjolan molding kapang boga runtuyan ciri, merlukeun sarat tinggi pikeun téhnologi produksi kapang Aluminium Tonjolan: (1) Kusabab kaayaan kerja goréng tina molds processing Tonjolan alloy aluminium, maranéhna kudu tahan suhu luhur salila prosés squeezing. Pangaruh tekanan tinggi sareng gesekan anu luhur, ku kituna diperyogikeun ngagunakeun baja alloy tahan panas-strength tinggi, sareng prosés ngolah lebur, tuang, ngajalin, perlakuan panas, pamrosésan listrik, pamrosésan mékanis sareng perawatan permukaan baja ieu. pisan pajeulit, nu brings ka ngolah kapang brings A runtuyan kasusah. (2) Dina raraga ngaronjatkeun kahirupan layanan aluminium squeezing processing molds sarta mastikeun kualitas permukaan produk, anu roughness tina workband kapang ngahontal 0.8-0.4 μM, kasarna pesawat kapang ngahontal 1.6 μHandap M, kituna, prosés polishing husus sarta alat polishing perlu diadopsi nalika nyieun molding. (3) Kusabab ngembangkeun arah luhur, rupa, sarta seukeut, sarat ketebalan témbok sababaraha propil na pipa diréduksi jadi ngeunaan 0.5mm. ±0.05mm, guna squeeze produk ultra-high-precision ieu, akurasi manufaktur tina kapang anu diperlukeun pikeun ngahontal 0.01mm. Proses tradisional henteu tiasa dilakukeun sadayana. Ku kituna. Contona: lathes CNC, puseur processing CNC, sarta slow -to -peralatan ngolah sutra kayaning processing kawat slow. (4) Aluminium Tonjolan pisan pajeulit, utamana ultra -high -precision ipis -walled kerung Aluminium Tonjolan jeung porous dewan témbok kerung Aluminium Tonjolan. Ieu diperlukeun pikeun ngagunakeun struktur kapang squeezing husus, nu mindeng muka sababaraha cavities pori alien on kapang dina waktos anu sareng. Ketebalan unggal bagian robah sharply, ukuran patali téh pajeulit, sarta sudut arc loba, nu brings loba gangguan ka ngolah jeung perlakuan termal tina kapang nu. (5) Aya loba variétas produk processing squeezing aluminium, bets leutik, jumlah sering parobahan kapang, sarta merlukeun adaptability kuat kapang nu. Ku alatan éta, diperlukeun pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi pembuatan kapang, shorten siklus molding saloba mungkin, sarta gancang ngarobah produksi kapang nyieun. program nu akurat bisa ngolah kapang mumpuni nurutkeun kana gambar, ngurangan workload tina kapang ka tingkat minimum. Aluminium squeezing processing high-end WJW Aluminium Extrusion suppliers Co., Ltd. Hotline Konsultasi Nasional: 4008-082-096 Telepon sélulér: 13724601499 13516586621 Li Sheng ngabagéakeun éta langsung pikeun negosiasi, hatur nuhun
euweuh data
Doors and Windows aluminum profiles, aluminum alloy doors and windows finished products, curtain wall system, you want, all in here! Our company engaged in doors and Windows aluminum research and development and manufacturing for 20 years.
euweuh data
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Copyright © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap Design by Lifisher
obrolan online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist