To become a global home doors and Windows industry respected factory.

Pangembangan Kluster Industri Aluminium di Kota Baise Ngalaksanakeun Léngkah Anyar-WJW SUPPLIER

Dina taun anyar, Guangxi geus conscientiously dilaksanakeun konsép ngembangkeun anyar, vigorously ngalaksanakeun inovasi -driven strategi ngembangkeun, sarta fokus kana accelerating nu "wirausaha kadua" tina industri nguntungkeun tradisional aluminium, fokus dina ninggalkeun ranté industri, ngalakonan processing jero, ngaronjatkeun nilai -ditambahkeun, ngaronjatkeun eusi téhnologi, ngabentuk kabentuk The pola anyar ngembangkeun industri tina industri luhur jeung tengah jeung hilir. Di lingkungan ieu, Baise ngamangpaatkeun moméntum pikeun ngagancangkeun laju pangwangunan dasar démo industri aluminium ékologis. "Integrasi" sidang munggaran mékanisme anyar, terus ngaronjatkeun industri ngarojong relevan, ngawangun sakabéh sistem ranté industri industri aluminium, taliti iklas kaluar, akurat settle handap, sarta nyieun sagala usaha pikeun ngamajukeun ngembangkeun industri aluminium ngembangkeun klaster. Ayeuna, 100 juta ton / taun bijih aluminium dina industri aluminium, 8,4 juta ton / taun alumina alumina, 1,87 juta ton / taun aluminium electrolytic (500,000 ton dina konstruksi), 3,2 juta ton / taun ngolah aluminium, aluminium aluminium. , aluminium aluminium, aluminium aluminium, aluminium aluminium, aluminium aluminium Bumi milik -alumina -electrolytic aluminium -aluminium refined jero processing -aluminium -aplikasi ranté industri aluminium dasarna ngabentuk. Industri pangrojong beuki sampurna. Kapasitas produksi 280.000 ton/taun basa nyaéta 280.000 ton/taun, kapur 2,9 juta ton/taun, jeung karbon 1,185 juta ton/taun. Hutai Technology 60,000 ton / fluorida aluminium taunan, sareng 500,000 ton / taun Chi Mud of Chi Mud of Chi Mud of Chinatown, sarta industri aluminium dasarna geus ningkat industri aluminium sarta industri lianna. Klaster industri aluminium laun-laun kabentuk. Ti Januari nepi ka Méi taun ieu, operasi produksi industri aluminium di kota éta umumna stabil, stabil sarta alus, sarta gancangan moméntum. Kaluaran alumina éta 3.386 juta ton, paningkatan 3% year-on-year; ; Kaluaran pamrosésan aluminium nyaéta 453,000 ton, paningkatan 8,7% sataun-on-taun. Dina satengah munggaran taun ieu, kaluaran aluminium oksida diperkirakeun jadi 4.061 juta ton, kaluaran aluminium electrolytic 850.000 ton, sarta ngolah aluminium 575.000 ton. Kaluaran karbon tina industri pendukung nyaéta 268.000 ton, kaluaran alkali nyaéta 149.000 ton, sareng kaluaran kapur nyaéta 703.000 ton. Tang Huaying, lulugu insinyur ti Biro Industri sareng Inpormasi Kota, ngenalkeun yén ayeuna, "wirausaha kadua" tina "wirausaha sekundér" industri Baise Aluminium parantos réngsé. "Taun ieu, opat batubara kami, proyék terpadu aluminium listrik bakal nempatkeun kana produksi, sarta 900.000 ton kapasitas produksi aluminium electrolytic bakal dileupaskeun. Dina waktos anu sami, 500,000 ton proyék pangolahan jero aluminium Baiyun Runtai, anu gawé bareng sareng Téhnologi Geely, bakal janten terobosan utama dina penyuluhan ranté industri urang, sareng ogé nyayogikeun dukungan anu kuat pikeun target 100 milyar kadua urang. "Ceuk Tang Huaying," Dina lengkah saterusna, urang bakal ngagunakeun aplikasi terminal aluminium salaku orientasi, fokus dina aluminium transportasi, aluminium bungkusan, sarta aluminium éléktronik, ngawanohkeun aluminium domestik jeung asing processing jero ngarah usaha jeung proyék, sarta promosi Guangxi Baise Ecological. Industri Aluminium Pangwangunan-kualitas luhur dasar démo. "Sumber Gambar Youjiang Daily: Jaringan

Pangembangan Kluster Industri Aluminium di Kota Baise Ngalaksanakeun Léngkah Anyar-WJW SUPPLIER 1

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Proyék Resours FAQ
Pangembangan Suksés Koréa Kidul pikeun Téknologi Ultra-sparse Permukaan Alumunium-WJW SUPPLIER
Pangembangan Suksés Koréa Kidul pikeun Téknologi Ultra-sparse Permukaan Alumunium-WJW SUPPLIER
Professor Zheng Canying (transliterasi) Bahan Metal sarta Téknik Universitas Dongyi di Koréa Kidul geus anyar ngumumkeun yén tim geus bebas ngembangkeun hiji alloy aluminium téhnologi super hidrofobik sarta dilarapkeun pikeun patén-patén relevan. Téknologi ieu akurat dikawasa ku struktur permukaan alloy logam, ku kituna pikeun ngahontal fungsi ultra-hydrophobic atawa kinerja hidrofilik. Di antarana, kinerja hidrofobik tina beungeut logam bisa dipaké pikeun nyegah korosi kapal navigasi jeung paparan asesoris mobil jeung pesawat. Dina waktu nu sarua, éta ogé bisa ngurangan gesekan, ngawujudkeun lubrication cair tina sistem pipe, ngurangan adhesion baktéri tina alat médis; Sex tiasa dianggo pikeun asesoris tunggal sapertos penukar panas, anu tiasa ngaleungitkeun bau sareng ningkatkeun efisiensi pertukaran panas. Zheng Chanying ngomong yén ku cara ngarobah struktur logam pikeun maksimalkeun pungsi hidrofobik tina alloy logam, ieu teu gampang. Téknologi anu tos aya ogé tiasa sacara signifikan ningkatkeun kinerja hidrofobik permukaan alloy aluminium. Métode post-processing anu béda sapertos ngeusian pelumas, anu nyéépkeun waktos sareng biaya, henteu kondusif pikeun promosi komérsial. Tim Zheng Canying parantos komitmen pikeun panalungtikan ngeunaan pamekaran téknologi perawatan permukaan alloy aluminium sareng aplikasi industri saprak 2017. Nami téknis pamekaran ieu nyaéta "metode oksidasi anoda", anu ngatur bentuk sareng ukuran nanotéhnologi permukaan logam, ku kituna maksimalkeun kinerja hidrofobik. The precision -controlled oksida bisa nyieun beungeut logam boga sababaraha fungsi, kayaning anti -corrosion, katirisan, frosting, ngurangan gesekan, sarta ngaronjatkeun daya tahan panas. Téknologi ieu tiasa gancang ngabentuk struktur nano hibrida dina daérah logam anu ageung, anu hargana murah sareng gaduh kinerja hidrofobik anu tangtu. Teu aya larangan dina ukuran bahan. Tim peneliti geus komitmen pikeun panalungtikan ngeunaan kinerja hidrofilik jeung hidrofobik tina beungeut logam. Hasil panilitian anu aya hubunganana diperkirakeun dilarapkeun kana pipa, rel, sumur, sareng asesoris pencahayaan dina médis, kapal, mobil, penerbangan sareng industri sanés. Dina 10 bulan kaliwat, tim ngalamar jumlahna aya 15 patén-patén. Perlu disebatkeun yén sababaraha patén-patén ogé parantos suksés dilarapkeun di Amérika Serikat. Sumber gambar koran logam non-ferrous Cina: jaringan
Tempat pikeun pamakéan éksténsif Aluminium-WJW Aluminium Extrusion Suppliers
Tempat pikeun pamakéan éksténsif Aluminium-WJW Aluminium Extrusion Suppliers
Aluminium mangrupikeun salah sahiji logam non-ferrous anu paling sering dianggo di dunya. Cahaya sareng keuletanna ngajantenkeun Aluminium Extrusion mangrupikeun pilihan multi-fungsi sareng awét pikeun seueur aplikasi anu béda. Sanajan seuseueurna jalma teu sadar aplikasi nyebar tina bahan aluminium, aranjeunna wawuh jeung pamakéan aluminium dina parabotan imah biasa na utensils dapur. Wangunan mangrupikeun salah sahiji panggunaan bahan aluminium anu paling umum. Dina wangunan, beurat logam téh hampang, sahingga leuwih gampang ngagunakeun sarta ngurangan biaya wangunan. The aluminium -covered World Trade Center Gedong jeung Bank Cina di Hong Kong mangrupakeun conto kawentar dipaké ku bahan dina wangunan. Salaku tambahan, éta ogé dianggo pikeun sasak, mesin beurat sareng alat kimia khusus. Sajaba ti éta, teu perlu dijaga. Aluminium ogé dipaké pikeun sistem karéta-speed tinggi. Karakteristik hampang tina bahan ieu ngamungkinkeun desainer ngirangan résistansi gesekan tanpa mangaruhan kakuatan. Aluminium ogé dipaké pikeun pesawat jeung pesawat ruang angkasa, nu bisa dipaké salaku komponén sakabéh. Struktur sababaraha pesawat ruang angkasa malah ngandung nepi ka 90% aluminium. Aluminium Extrusion ogé loba dipaké dina mobil. Kandaraan dijieunna tina Aluminium Extrusion boga kerangka spasi dijieunna tina profil squeezing. Ieu pisan béda ti desain mobil baja tradisional nu ngandelkeun cangkang awak nyadiakeun baja kaku. Mobil ieu disebut mobil "terpadu". Salian wangunan jeung transportasi, aluminium ogé loba dipaké dina bungkusan jeung aluminium foil. Tujuan ieu ngajadikeun aluminium logam berharga jeung jadi beuki loba penting dina loba industri. Ku 2021, nilai aluminium di pasar dunya diperkirakeun ngahontal US $ 245,7 milyar, sarta eta bakal robah jadi 498,5 milyar dollar AS ku 2030. Aluminium dijieunna tina bijih aluminium, nu aya dina sagala rupa mineral. Sumber komérsial utama nyaéta bijih aluminium, diproduksi di Australia, Brazil, Guinea, Rusia sareng Amérika Serikat. Salian ti Cina, India mangrupikeun produsén aluminium kadua panggedéna. Sanajan kitu, aya nagara séjén dihasilkeun alumina, nu mangrupakeun ku -product produksi aluminium. Anjeun tiasa ngabentuk loba alloy béda jeung aluminium. Unggal profil Aluminium Tonjolan boga kinerja unik. Kadé ngartos béda antara unggal alloy tur ngartos karakteristik unggal alloy. Aluminium Tonjolan, kayaning 6061-T6, boga kakuatan tensile sarupa baja. Sanajan kitu, aranjeunna ogé Crispy sarta bakal megatkeun deukeut kurva. 09-19
Naon Prosés Utama Propil Aluminium? Wjw Aluminium Extrusion Suppliers Ngabejaan Anjeun-wjw Alumi
Naon Prosés Utama Propil Aluminium? Wjw Aluminium Extrusion Suppliers Ngabejaan Anjeun-wjw Alumi
Profil aluminium ogé Extrusion Aluminium. Ieu sabenerna bahan baku. Kaseueuran profil aluminium kedah diolah ku profil aluminium sateuacan dianggo. Bahan-bahan anu ngawangun alumunium anu tiasa dianggo salaku kerangka kedah dirawat kirang. Ieu ngan perlu keureut, lajeng dirakit kalawan konektor. Aya ogé sababaraha profil aluminium kerangka anu kedah canggih sareng perforated. Kanyataanna, cut rupa ogé jenis processing rupa profil aluminium. Profil aluminium processing rupa aya sia aya leuwih ti muter sababaraha badag sarta leutik liang dina profil aluminium, jeung sababaraha liang perlu dipaké dina sababaraha liang . Ieu dipaké pikeun masang screws. Aya sababaraha slot panggilingan, pesawat lemes, jsb. Kanyataanna, aya loba pamakéan aluminium -type processing refined. Contona, balok printer, mimiti sagala, balok kudu mastikeun linearity pisan tinggi na flatness permukaan. profil aluminium extruded teu bisa minuhan sarat ieu. Ku kituna. Aya ogé sababaraha bahan aluminium -type anu bakal tilelep dina eta. Éta pikeun estetika instalasi pikeun nyegah bolts tina diangkat sirah. Sababaraha bahan aluminium tina sababaraha liang panggilingan pikeun assembly gampang, sarta sawatara di antarana anu dipasang dina. Ku alatan éta, dina kasimpulan, pamrosésan rupa aluminium profil bisa dipaké salaku kerangka assembly, atawa bisa dipaké salaku asesoris parabot, produk wates, bagian rojongan, produk cangkang, basa, balok, panels, jsb. 07-23, jsb. 07-23
Sabaraha Propil Aluminium Hiji Ton? 2022 Trend Pasar panganyarna tina Harga Profil Aluminium-WJW Aluminium Extrusion
Sabaraha Propil Aluminium Hiji Ton? 2022 Trend Pasar panganyarna tina Harga Profil Aluminium-WJW Aluminium Extrusion
Sabaraha ton profil aluminium? Taun 2022, sareng pasar di unggal industri robih. Ku alatan éta, industri profil aluminium ngarobah tanpa iwal. Janten, naon tren pasar pangénggalna harga profil aluminium di 2022? Di handap WJW Aluminium Supplier redaktur bakal nganalisis jeung nganalisis. Sabaraha hiji ton profil aluminium? Gumantung kana propil aluminium dina waktos éta, aya pabrik beuli béda di wewengkon béda, hargana bakal béda. Aya ogé produsén kalayan faktor béda dumasar kana harga béda. Pikeun terang tren pasar panganyarna tina profil aluminium, anjeun kedah ngartos struktur harga profil aluminium. Biasana, harga pameseran "aluminium ingot" ditambah "biaya pamrosesan réngsé" ditambah "biaya transportasi logistik" ditambah "biaya bungkusan produk" ditambah komposisi bagian "Sarmerie Table Sorting". Biaya anu relevan tiasa dipendakan online, sareng biaya pamrosésan hese ningali, logistikna jauh, bungkusan sareng bahan sareng bahan henteu aya pikeun profil konvensional. Dumasar kana ukuran jeung kasusah tina cross-section na, harga Bulan ti 1.000 nepi ka puluhan rébu. Aya faktor séjén anu bakal mangaruhan harga profil aluminium. Ujung profil aluminium mah béda, sarta opat edges tina profil aluminium standar nasional henteu badag. EN profil aluminium baku boga sudut inverted melengkung badag tina opat edges. Jinis alur mah béda, netepkeun kacangan béda dina slot bahan aluminium nalika profil aluminium dibereskeun na unmotned. slot aluminium standar nasional disimpen kacangan pasagi umum, EN profil aluminium baku kudu ditempatkeun pikeun kacangan alien dedicated. Ieu sadayana mangaruhan harga jual profil aluminium, janten henteu aya harga anu tetep. Di luhur nyaéta analisa "Sabaraha profil aluminium? Trend pasar panganyarna tina harga profil aluminium di 2022 ". Lamun masih hayang leuwih jéntré ngeunaan WJW Aluminium Supplier informasi, cooperate kalawan kami, mangga ngahubungan kami, mangga ngahubungan kami, mangga ngahubungan kami, mangga ngahubungan kami, mangga ngahubungan kami, mangga ngahubungan kami, mangga ngahubungan kami. 12-28
Naha Harga Profil Aluminium Rébuan Yuan Per Ton?
Naha Harga Profil Aluminium Rébuan Yuan Per Ton?
Naha harga profil aluminium rébuan dolar per ton? Seueur anu mésér naroskeun harga bahan aluminium sateuacan mésér profil aluminium. Nyatana, harga profil aluminium sapuk ku seueur faktor anu seukeut sareng kosong. Upami anjeun satuju sareng faktor négatip, upami anjeun hoyong nganggo harga profil aluminium, hal kahiji anu kedah dialaman nyaéta harga profil aluminium. Pangukuran? Kombinasi harga profil aluminium umumna dibagi kana harga beusi silikon. Harga sareng biaya pangwangunan bahan aluminium sareng industri logistik gaduh biaya manajemén suntikan suntik. Kahiji, anjeun kudu nyobaan harga beusi silikon, ayeuna harga beusi silikon ngan ngeunaan 18.000. Ningali di harga aluminium, electroplating campuran béda bisa niup kaluar coklat béda. Pembeli tiasa gaduh warna coklat pribadi numutkeun kabutuhanna. Produk rengse disebut tadi téh dikomprés sarta kawajiban légal. Sanajan harga harga ogé bakal béda ti pangaruh éksternal sababaraha faktor seukeut. Umumna disebutkeun, harga bahan aluminium bakal ngeunaan 4.000 nepi ka 8000; teras ningali industri logistik sareng karton, biaya manajemén industri logistik dumasar kana kapadetan barang. Upami total idin sapuk, peryogi gaduh perusahaan logistik anu kasebat, sareng biaya manajemén unggal perusahaan industri logistik henteu kasarna sami, tapi bédana henteu goréng. Idin unanimous wewengkon alis béda ti pamakéan industri. Lajeng biaya manajemén suntik béda. Dina panempoan tina ketebalan béda tina kapang, desain struktur mah béda, sarta Pergaulan tina nuansa rolling teu sarua. Molding suntik 1500-15000 sayogi. Beuki jumlah suntik molding, nu handap jumlah suntik molding bakal. Ieu bisa ditempo yén sabaraha harga profil aluminium. kalemahan sapertos anu universal. Harga basajan bakal dumasar kana harga beusi silikon peuting. Saterusna, sababaraha biaya manajemén individu teu nyugemakeun. Sacara umum, éta ngan ngeunaan 20.000. The ulang review persis sababaraha WJW Aluminium supplier. Duh! 06-06
Naon Kaunggulan Aluminium Alloy dina Lapang Otomotif? -Wjw Aluminium Tonjolan Su
Naon Kaunggulan Aluminium Alloy dina Lapang Otomotif? -Wjw Aluminium Tonjolan Su
Dina taun-taun ayeuna, Ekstrusi Aluminium seueur dianggo dina widang mobil. Kalayan promosi anu kuat sareng ngagunakeun strategi pangembangan sustainable, mobil hampang parantos janten tren. Dina prosés cahaya mobil, bahan Aluminium Extrusion hususna penting, sarta utamana dipaké dina transformasi jeung bahan baku awak alternatif. The lightweight tina mobil utamana ngawengku tilu kategori: awak lightweight, chassis torek, sarta engine lightweight. Tujuan utama pikeun ngurangan beurat mobil ku ngagunakeun bahan baku torek dina konteks kinerja, lajeng ngalengkepan konservasi énergi jeung tujuan panyalindungan lingkungan. Ku kituna, naon anu significance husus tina Aluminium Tonjolan dina lightweight tina mobil: Kahiji, Aluminium Tonjolan. Dina prosés aplikasi, produk aluminium henteu rawan korosi atanapi slight korosi. Diantara bahan baku konvensional anu dianggo dina industri, nilai daur ulang aluminium anu panggedéna. Daur, bahan baku aluminium ngan 5%. Sanajan kinerja regenerasi nyaeta aluminium non-standar, éta leuwih luhur ti salah sahiji logam leuwih umum. Kadua, pangaruh leungitna beurat jeung hemat energi jeung perlindungan lingkungan épék signifikan. Sipat mékanis aluminium anu alus, sarta dénsitas maranéhanana ngan akun pikeun hiji-katilu baja, nu boga konduktivitas termal alus, sarta pilem oksida alami kabentuk sacara alami dina beungeut aluminium boga résistansi korosi hadé. Pikeun tujuan ieu, aluminium diwujudkeun ku mobil anu ringan pikeun ngahontal mobil anu ringan. Pilihan kahiji tina udagan. Katilu, ngaronjatkeun kaamanan jeung kanyamanan panumpang. Aluminium Extrusion Automobile ngurangan beurat mobil tanpa ngurangan kapasitas mobil. Kusabab Aluminium Tonjolan boga kinerja alus, éta boga kaunggulan signifikan dina tumbu kinerja kaamanan tumbu. Sakali tabrakan lumangsung, wewengkon cacad tina tungtung hareup mobil bakal lumangsung, nu bisa adsorb pisan. 08-17
Bagian mana tina Bahan Alumunium Anu Dipaké dina Mobil? -WJW Aluminium Tonjolan Sup
Bagian mana tina Bahan Alumunium Anu Dipaké dina Mobil? -WJW Aluminium Tonjolan Sup
Bagian mana tina Ekstrusi Aluminium anu dianggo dina mobil? Profil Aluminium Extrusion dipaké dina kandaraan: bemper bemper anti-tabrakan balok, énergi -absorbing buleud, panto mobil tabrakan balok, internal instrumental dial rojongan rak, chassis mobil, bagian awak mobil komponén komponén, pipa minyak, rel ngageser, rak bagasi, panas. exchanger jeung cross-section séjén komponén prefabricated jeung bagian cross sarua. 1.ALUMINIUM EXRUSION ALUMINIUM EXRUSION anti-tabrakan balok anti-tabrakan balok pisan umum dina mobil, sarta aranjeunna ngembang ka low-tungtung dealers wahana. Kusabab pangaruh ngurangan gajih téh signifikan, guna hadé dua taun, aya harepan pikeun ngaganti beam tabrakan baja dina sagala arah. Bahan baku utama balok beban nyaéta 6082, 7003, 6060 dina kotak nyeuseup, sareng 6082 kalayan versi handap sareng pancing sered. 2. Panel instrumen ngadukung alat alat dina mobil pikeun ngadukung profil aluminium anu dianggo ku anu gaduh stan utama kalayan 6061 sareng 6063. Strukturna kawilang saderhana sareng pangaruh pangurangan gajih sae pisan. Mobil saeutik demi saeutik milih. 3. Bagian chassis mobil tina bagian chassis mobil geus dimekarkeun beuki loba, sarta aluminiumization mobil, sarta eta geus laun robah tina bagian casting kana bahan aluminium. Bahan baku nyaéta 6061 sareng 6082. 4. Bagian awak mobil: Struktur pigura baja Tradisional dikirimkeun dina gaya kritis. 5. Rel geser sareng rak bagasi 6. Penukar panas 7. Sakabeh awak aluminium ayeuna teh beus énergi anyar ngagunakeun struktur awak aluminium pinuh. XJ, jeung sajabana, ieu raket terpadu pikeun propil aluminium, papan jati jeung komponén casting. Konci pikeun sakabéh awak aluminium mobil nagara urang dipaké dina kandaraan listrik énergi anyar, konci dijieunna tina profil aluminium kana arsitektur. Bahan baku nyaéta 6063, 6061, sareng 6082 sapertos profil Extrusion Aluminium. Di luhur nyaéta bubuka "Bagian mana tina Aluminium ExtRusion dipaké dina mobil", WJW Aluminium Supplier nyadiakeun Anjeun sareng leuwih propil aluminium, produk Aluminium Tonjolan, mangga ngahubungan kami lamun perlu cooperate, mangga ngahubungan kami. 02-28
Kumaha Dupi Aluminium Alloy Bahan Lagu Dipasang? Métode Bubuka-WJW Aluminium Extrusion Su
Kumaha Dupi Aluminium Alloy Bahan Lagu Dipasang? Métode Bubuka-WJW Aluminium Extrusion Su
Kumaha Aluminium Extrusion Worching Line? WJW Aluminium Supplier bubuka metoda instalasi. Aluminium Extrusion tiasa dipasang dina dua cara ku dua cara. Metodeu kahiji nyaéta masang rel pituduh di luar arah lebar awak. Teras sambungkeun bagian éksternal kana rel pituduh profil Extrusion Aluminium. Métode pamasangan ieu langkung gancang sareng langkung mirah tibatan metodeu kadua. Metodeu kadua nyaéta nyambungkeun rel aluminium ka dasarna ku bracket aluminium kalayan liang kacang. profil Aluminium Tonjolan ieu squeezed kana wangun jeung ukuran béda. Bentukna kalebet tabung sirkular, sudut sareng saluran. Anjeun oge bisa manggihan eta kalawan coatings permukaan béda. Propil ieu ngadopsi desain modular sareng ngabutuhkeun waktos assembly pangsaeutikna. Éta ogé peryogi pangropéa minimum. Éta ogé bisa didaur ulang. Nalika masang pituduh profil Aluminium Extrusion, anjeun kedah ati-ati. Sateuacan masang, pastikeun anjeun gaduh alat sareng alat anu pas. Salaku conto, anjeun kedah nganggo rengkuh sagi genep jero kualitas luhur sareng rengkuh sirah bal baja alloy umur panjang. Upami anjeun hoyong ningkatkeun kualitas pamasangan, ieu diperyogikeun. Salian ngawenangkeun kandaraan rel ringan, Aluminium Extrusion ogé gampang didamel sareng dijaga. Prosés las aluminium geus terus ningkat, sarta aya loba cara pikeun ngalereskeun, cet na Polandia bagian ALUMINIUM EXRUSION. Anjeun oge bisa manggihan yén Aluminium Extrusion leuwih gampang pikeun mulasara ti kandaraan rail baja. Aluminium Extrusion beurat hampang, nu bisa greatly ngurangan beurat mobil panumpang kareta api. Éta 30% nepi ka 50% torek ti baja. Ieu bisa dipaké pikeun ngurangan kualitas non-spring, kukituna ngurangan karuksakan kana lagu. Pikeun alesan kaamanan, ieu penting. Aluminium Extrusion ogé gaduh konduktivitas termal anu luhur sareng ngabantosan pencegahan karat. Aluminium Tonjolan bisa dipasang dina dua métode béda dina dua métode béda. Métode kahiji nyaéta pikeun dipulas dina tempatna. Nalika masang hiji lagu profil aluminium, eta Dianjurkeun yén anjeun manggihan hiji jalma kalawan pangalaman konstruksi tangtu. Ieu bakal ngurangan kamungkinan karuksakan salila instalasi. Leuwih ti éta, sakali lagu geus dipasang, Anjeun bisa nutupan eta ku bahan panutup permukaan. Metodeu kadua nyaéta masang Aluminium Extrusion dina témbok. Anjeun tiasa nganggo metodeu ieu pikeun masang Ekstrusi Aluminium dina témbok mana waé. The railings profil aluminium bisa dipaké salila sababaraha taun, sarta nyadiakeun panyalindungan pikeun témbok. Sajaba ti éta, kakuatan na cukup pikeun ngaganti bahan dumasar tambaga. 10-14
Naon Variétas Profil Aluminium Alloy?
Naon Variétas Profil Aluminium Alloy?
Naon variétas profil Aluminium Extrusion? Pikeun profil aluminium, anjeun gaduh seueur pilihan. Aya profil arsitéktur, profil arsitéktur sareng profil industri. Masing-masing jinis file konfigurasi ieu ngagaduhan atribut sareng kagunaan anu béda. Contona, dina profil struktural nyaeta lightweight, sarta nyadiakeun bending alus teuing jeung twisting stiffness. Éta ogé cocog pisan pikeun manufaktur kerangka panel surya sareng struktur sanésna. Di sisi séjén, propil arsitéktur biasana dipaké pikeun nyieun pigura jandela jeung tembok curtain. Profil aluminium industri biasana ngalaksanakeun perlakuan permukaan pikeun ningkatkeun résistansi korosi sareng ciri produk anu sanés. Penting pikeun milih metode pangolahan anu leres pikeun aplikasi khusus. Dina raraga mantuan Anjeun milih tipe bener perlakuan permukaan, kami nyarankeun yén anjeun ngahubungan produsén produksi propil aluminium -WJW Aluminium Supplier. Aluminium Extrusion boga rupa-rupa sasmita jeung bahan pikeun milih ti. Inténsitas alloy tambaga-containing leuwih luhur batan alloy tambaga-gratis. Inténsitas alloy mangan -containing leuwih luhur batan alloy runtuyan 1xxx, tapi leuwih gampang kapang. Nalika milih profil Aluminium Extrusion, pastikeun anjeun milih alloy inténsitas tinggi anu cocog pikeun anjeun ngarancang. A alloy kalawan kakuatan ngahasilkeun tinggi bisa dipaké pikeun balok jangjang aviation, tapi maranéhna bisa jadi teu cocog pikeun pigura treuk. Éta ogé gampang corrode. Lamun milih alloy pangalusna pikeun proyék Anjeun, Anjeun kudu mertimbangkeun kabutuhan Anjeun taliti. Profil Aluminium Extrusion mindeng dipaké dina widang konstruksi, pertahanan, kakuatan, komunikasi jeung widang lianna. Aranjeunna gaduh ciri anu éksténsif, sareng produsén ngolah éta dumasar kana sarat. Jenis Aluminium Extrusion paling umum nyaéta 6000 séri alloy sareng 70 séri alloy. alloy ieu gampang kapang jeung prosés. Squeezing mangrupakeun prosés ngarobah Aluminium Extrusion kana wangun. Aluminium Tonjolan, nu boga konsentrasi luhur elemen alloy. prosés ieu pisan ekonomis, sarta eta pisan cocog pikeun nyieun hiji bagian design misah. Hal ieu ngamungkinkeun désainer pikeun nempatkeun logam ngan dimana logam perlu dina struktur. alloy sejen nyaeta 6005, nu boga kualitas squeezing alus teuing. Ieu ngandung jumlah badag silikon, nu mantuan ngurangan suhu lebur. Ogé boga kakuatan unggulan jeung kinerja bending. Nanging, pikeun aplikasi anu tiasa kajantenan ku setrés sareng panas teuing, éta sanés pilihan anu pangsaéna, sabab alloy tiasa ngarecah dina kaayaan setrés. Propil Aluminium Extrusion anu sanés nyaéta 6082. Ieu alloy struktural, nu boga kapasitas kakuatan greatest diantara sakabeh 6000 alloy runtuyan. Éta pilihan populér tina bagian struktural, pikeun sagala rupa industri. Kakuatan sareng résistansi korosi ngajantenkeun pilihan idéal pikeun sagala rupa kagunaan. 08-25
Universal Aluminium Modél teu karasa Control Table Sharing-WJW Aluminium Extrusion Supplier
Universal Aluminium Modél teu karasa Control Table Sharing-WJW Aluminium Extrusion Supplier
model aluminium universal kontrol karasa tabel babagi! Méja kontrol karasa aluminium tiasa ngabantosan anjeun ngabédakeun béda antara tingkat bahan aluminium anu béda. Contona, labél HBW nyertakeun rentang karasa cocog pikeun mobil -level Aluminium Extrusion. Ieu kudu dicatet yén skala ieu dibagi jadi dua bagian: hiji nilai karasa dina rentang hawa tinangtu, sarta séjén - nilai karasa dina rentang waktu. Bagian kahiji tabel daptar karasa relatif aluminium dina suhu béda. Bagian kadua tabel nembongkeun parobahan karasa kana waktu jeung suhu. Méja ngabandingkeun karasa aluminium ngawengku kakuatan geser aluminium sarta kakuatan tensile ekstrim. Inténsitas geser nyaéta pangukuran bahan pikeun tahan tegangan geser. Kakuatan geser kertas bisa diukur ku motong ku gunting. Nalika sabeulah gunting aya dina kontak saling, aranjeunna motong gunting ngaliwatan bagian thinnest. Aluminium kalawan kakuatan geser handap leuwih gampang pikeun motong ti aluminium kalawan kakuatan geser luhur. Aluminium Extrusion dijieun ku ngabentuk alloy logam babarengan. Bahan ieu tiasa dianggo pikeun sababaraha aplikasi. Aya leuwih ti 30 alloy cocog pikeun tipena béda aluminium, nu masing-masing boga ngaran unik opat digit sarta milik runtuyan a. Dua nu pang populerna jeung loba dipaké Aluminium Tonjolan nyaeta 6061-T6 na 3003-H18. Paduan ieu dianggo pikeun ngawangun kerangka sareng komponén las anu peryogi kerangka batu. Sanajan aluminium leuwih fleksibel ti baja, teu pisan awét. Paling recovery aluminium sarta alloy anu rawan depresi sarta bending handapeun beurat. Salaku tambahan, beurat baja nyaéta 2,5 kali tina aluminium. Baja ogé bahan anu langkung padet tibatan aluminium. Ieu faktor penting dina nangtukeun durability bahan. Aya dua jenis utama bahan aluminium. Anu kahiji nyaéta 6061. Inténsitas ngahasilkeunna langkung luhur tibatan 3061. Kakuatan ngahasilkeun anu luhur ngajantenkeun pisan disambut ku kerangka arsitéktur sareng parancah. Anu kadua nyaéta 6061, langkung lemes tibatan 2024, élastisitas anu langkung alit. Hal ieu ngajadikeun hiji pilihan hadé pikeun aplikasi molding, sarta urut leuwih cocog pikeun aplikasi processing mékanis. Teu karasa mangrupa ciri tina bahan anti-scratching atanapi indentation. Teu karasa aluminium nyaéta 240 mPa. Sanajan karasa na, nilai karasa gumantung kana parameter test. Pikeun ngalakukeun perbandingan anu leres, parameter tés kedah didefinisikeun sacara jelas. 08-31
euweuh data
Doors and Windows aluminum profiles, aluminum alloy doors and windows finished products, curtain wall system, you want, all in here! Our company engaged in doors and Windows aluminum research and development and manufacturing for 20 years.
euweuh data
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Copyright © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap Design by Lifisher
obrolan online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist