To become a global home doors and Windows industry respected factory.

Pabrik Kusen Pintu Aluminium WJW Aluminium-1 1
Pabrik Kusen Pintu Aluminium WJW Aluminium-1 1

Pabrik Kusen Pintu Aluminium WJW Aluminium-1

panalungtikan

Rincian produk produsén pigura panto aluminium



Pengalaman Produki


Produksi pabrik pigura panto aluminium WJW Aluminium ngalibatkeun nyoko mesin canggih kayaning mesin motong CNC, mesin lathe CNC, mesin pangeboran CNC, jsb. Produkna moal rot, lungsin, rengat atanapi pamisah, tibatan, strukturna kuat, gaduh kakuatan jangka panjang anu saé sareng kapasitas tahan cuaca. Jalma bakal mendakan éta mangpaat pisan henteu masalah dina barang bumi atanapi panggunaan komérsial. Ieu brings loba genah pikeun nanganan hal trivial.

Pabrik Kusen Pintu Aluminium WJW Aluminium-1 2

Pengetasan Produksa


Panto geser komérsial WJW mangrupikeun pembaruan tina Door Sliding Komersial anu nampilkeun bagian sill énggal pikeun Dobel sareng Triple Track sareng sajumlah pilihan sash énggal anu ngamungkinkeun kaca kandel, glazing ganda sareng pilihan glazing dina situs.


Parobahan utama kaasup bagian sill anyar kalawan serelek dina lagu nu bisa kalayan gampang diganti lamun ruksak atawa dipaké sarta desain unik maranéhna nyertakeun slot drainase unsightly dina sills kalawan kauntungan ditambahkeun kana ngaronjat kinerja cai. Sadaya sills kerung anu aya terus sayogi pikeun aplikasi dimana subsill henteu dianggo.  


Sills talang dina versi dobel sareng triple track ayeuna sayogi pikeun aplikasi sill sill sareng ieu kalebet parut aluminium, atanapi stainless steel pikeun ngocorkeun cai permukaan.


A rentang komprehensif ngeunaan pilihan sash ayeuna aya:

• sashes SG aya pikeun 5mm - 10.38mm kaca

• sashes Anyar kalawan 18mm kantong lega pikeun nampa kaca nepi ka 14mm

• sashes DG Anyar pikeun 18mm - 25mm IGU urang

• glazing adaptor na rail pikeun 28mm IGU urang

• sashes SG saku jero anyar pikeun onsite glazing 5mm - 6.76mm baseuh glazed on situs

• Anyar onsite DG sashes pikeun 18mm, 24mm na 25mm IGU urang ngaganjel glazed ngagunakeun rentang "eco" tina gaskets


Pilihan sill sareng sash énggal ieu nambihan kana daptar komprehensif fitur sareng kauntungan tina WJW komérsial High Performance Sliding Door. Ieu ngawengku rupa-rupa kombinasi interlocks pikeun minuhan sarat jangkungna sarta beban angin, stiles konci baku nu nampa raray fix atawa konci mortice, pilihan stile lega catering pikeun ngonci husus, highlite sarta pilihan screening.


Ieu kamajuan lumangsung bakal mastikeun yén WJW komérsial High Performance Sliding Door tetep dina forefront desain panto ngageser.

Data Téknisk

Dimensi Fraep 101 x 50Mm
Alum. Kanyas 2.0-2.2mm
Rikanci 5 - 13,52mm  
Rikanci 18 - 28mm
Performal Produk Maximum SLS/ULS/WATER AS BELOW
SLS (Serviceability wates kaayaan) Pa 2500
ULS (estara ngawatean Ultimate) Pa 5500
Cai 450
Ukuran anu Direklam Maximums Jangkungna 3150mm / Lebar 2250mm / Beurat 200kg per panel  
Performal Thermas Kisaran Uw SG 4.3 - 61  
Kisaran SHGC SG 0.38 - 066  
Kisaran Uw DG 3.0 - 39  
Kisaran SHGC DG 0.22 - 055  
Hardware utaman   tiasa Pilih Kinlong atanapi Doric, 15 taun jaminan
Sealant retikan Waktur Guibao/Baiyun/atawa merek sarimbag
Sealan struktural Guibao/Baiyun/atawa merek sarimbag
Seal pigura luar EPDM
Kushion kolu glasa Silikon

Opo Sliding Performan Usuh

Pabrik Kusen Pintu Aluminium WJW Aluminium-1 3

Panto ngamungkinkeun arsiték sarta désainer kabébasan pikeun ngahontal bukaan expansive badag tanpa kudu kompromi dina kinerja atawa estetika.


Nangtukeun rentang lawang ngageser komérsial WJW urang ensures klien nu narima solid, awét, produk kinerja tinggi. Kisaran panto geser komérsial WJW mangrupikeun pilihan anu munggaran diantara arsiték, tukang, anu gaduh bumi sareng pabrik nalika kinerja sareng kualitas masalah.

Feur Cit

• pilihan sill kinerja cai High

• panels ngageser badag, idéal pikeun perumahan, apartemen jeung aplikasi komérsial

• Di jero atawa di luar panels ngageser, sahingga sababaraha desain panel

• Ngamungkinkeun nepi ka 4 panels stacking di unggal arah

• tugas beurat interlocks pikeun syarat beban angin tinggi

• Narima nepi ka 13,52mm single glazed jeung nepi ka 28mm ganda unit glazing, ngamungkinkeun

desainer pikeun ngahontal spésifikasi termal sareng akustik anu paling nungtut

• 90 gelar pos bebas sudut pilihan

• tugas beurat gilinding nepi ka 200kg per panel

• Pilihan karéta Beveleds

Pabrik Kusen Pintu Aluminium WJW Aluminium-1 4

FAQ

1 Q:   Dimana kuring kudu mertimbangkeun aluminium ngageser panto patio atawa aluminium ngageser panto?

A: Urang nganggap yén ukuran lawang struktural anjeun salah sahiji faktor mutuskeun dina milih panto patio ngageser. Bari duanana panto bifolding sarta ngageser bakal ngantep massa lampu na hawa kana imah anjeun, ngageser panto patio masihan anjeun témbok kaca badag, pangaruh pigura gambar di imah anjeun. Hiji panto ngageser ogé bakal boga jauh leuwih saeutik mullions nangtung nalika ditutup, mere Anjeun panels kaca badag.

naséhat kami éta lamun aya cukup untung mun boga lawang badag opat méter atawa leuwih, hiji panto ngageser sampurna, mere Anjeun langsing, sightlines sarta pintonan hebat.

Malah lamun pikir rék panto bifolding, urang bisa mantuan, tapi datangna sarta ningali panto ngageser teuing. Anjeun bisa jadi reuwas dina manggihan aranjeunna katuhu pikeun imah anjeun.

2 Q:   Naha panto patio ngageser aluminium ngagaduhan U-Nilai anu saé?

A: A U-Nilai nyaéta ukuran kinerja termal tina panto ngageser mere Anjeun leungitna panas ekspektasi tina jero imah anjeun. Nu handap U-Nilai, nu hadé ngajalankeun panto.

Sadaya produk jandela sareng panto aluminium kami nawiskeun pigura insulasi termal. Nanging, kusabab panto patio ngageser aluminium nganggo langkung seueur kaca, anjeun ogé nampi nilai-U anu langkung saé sareng efisiensi énergi anu saé di bumi anjeun. Taroskeun kami sareng kami tiasa ngajelaskeun kumaha panto ngageser tiasa nawiskeun U-Nilai anu langkung saé tibatan anu anjeun pikirkeun sabab nganggo pigura anu kirang sareng langkung seueur kaca.

3 Q:   Naha panto patio ngageser aluminium praktis dianggo?

A: Upami anjeun resep ngaventilasi bumi sering, teras panto ngageser tiasa cekap sapertos jandela atanapi panto hinged. Panto geser nawiskeun ventilasi anu langkung dikontrol tibatan panto bifolding sabab anjeun henteu kedah ngalipetkeun set panto sawaréh. Panel panto ngageser tiasa dibuka saloba atanapi sakedik anu anjeun pikahoyong.

Dina pamakéan sapopoé, panto ngageser ogé praktis. Sadaya produk urang ngagunakeun generasi panganyarna komponén, rollers jeung gear ngajalankeun, mere Anjeun operasi effortless naon ukuran atawa beurat panto.

Panto geser ngamungkinkeun anjeun pikeun muka panto sawaréh anu cocog pikeun dinten anu langkung tiis atanapi sonten tanpa ngajantenkeun bumi anjeun tiis. Ieu tiasa langkung praktis tibatan panto bifolding anu sering peryogi sahenteuna hiji panel dibuka pinuh.

4 Q:   Naha panto ngageser langkung saé pikeun pandangan?

A:  A dua panel panto ngageser boga ngan hiji mullion nangtung. Hiji panto panel tilu boga ngan dua. mullions nangtung ieu slimmer ti tipe séjén panto, mere Anjeun kaca leuwih, kirang aluminium sarta pintonan sakabehna hadé. Panto bifolding masihan anjeun garis tetempoan anu langkung kandel kusabab kumaha aranjeunna pendak babarengan, ngageser sareng ngalipet. Terus.

Lamun Anjeun cicing di padesaan atawa ngarasakeun pintonan hebat ti imah anjeun, kami pikir anjeun bakal ngarasakeun ieu leuwih ku panto ngageser.

5 Q:   Naha panto ngageser langkung saé pikeun muka kebon?

A: Lamun datang ka lawang jelas pinuh, panto ngageser moal masihan anjeun lega lawang sakumaha lawang bifolding, Tapi maranéhna butuh nepi kirang spasi jero atawa kaluar.

Panto lipat peryogi rohangan di jero bumi anjeun atanapi di luar dina patio anjeun pikeun tumpukan sareng ngalipet. Langkung panels panto, nu kandel tumpukan jeung leungitna spasi. Panto geser ngageser dina rohangan anu tos aya sahingga cocog pikeun daérah patio atanapi balkon.

Ngageser panto patio ngageser sapanjang laguna masihan anjeun penampilan anu langkung ramping naha kabuka atanapi ditutup. kaputusan anjeun dumasar kana kumaha anjeun bakal make panto ngageser Anjeun. Kalayan cuaca Inggris anu hartosna panto kami ditutup dina kalolobaan taun, anjeun tiasa resep pandangan anu saé sareng gelas ageung sapanjang taun tinimbang muka pinuh sababaraha dinten sakaligus.

6 Q:   Naha lanté siram tiasa nganggo panto patio ngageser?

J: Éta. Kami damel sareng anjeun atanapi pembina anjeun pikeun mastikeun pamasangan panto geser énggal anjeun masihan anjeun ambang anu paling handap. Duanana panto ngageser sareng bifolding bakal masihan anjeun bangbarung anu handap. Kami sering masang panto anu misahkeun konservatorium sareng bumi utama kalayan panto geser pikeun pangaruh anu saé.

Hiji panto ngageser utilizes susunan lagu béda jeung panto tilepan hartina anjeun masih bisa boga aranjeunna diatur lemah sareng gaduh lalawanan cuaca alus teuing. Hubungi kami, sareng urang tiasa nunjukkeun kumaha ieu jalan.



Pangangatan Perusahan


• WJW Aluminium boga tim panalungtikan sarta pamekaran diwangun ku désainer teknis senior na insinyur di industri. Kami fokus kana desain produk sareng pamekaran kalayan konsép 'kualitas kahiji, inovasi téknologi, desain novel'.
• Kusabab ngadegkeun, kami geus spent taun usaha dina ngembangkeun sarta produksi hardware. Sajauh ieu, urang gaduh craftsmanship dewasa sarta pagawe ngalaman pikeun mantuan kami ngahontal siklus bisnis kacida efisien sarta dipercaya
• WJW Aluminium lokasina di hiji tempat kalawan genah lalulintas. Salian ti éta, aya perusahaan logistik anu nuju ka pasar domestik sareng internasional. Sadaya ieu ngajantenkeun kaayaan nguntungkeun pikeun transportasi barang.
• Jaringan manufaktur sareng penjualan global urang parantos sumebar ka sareng nagara luar negeri anu sanés. Diideuan ku tanda anu luhur ku para palanggan, kami diperkirakeun ngalegaan saluran penjualan sareng nyayogikeun jasa anu langkung seueur.
• WJW Aluminium narima pangakuan dirobah ti nasabah gumantung kana kualitas produk alus sarta sistem layanan komprehensif.
Pelanggan anu dihormat, upami anjeun gaduh patarosan atanapi saran ngeunaan ubar WJW Aluminium, mangga nelepon kami.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Doors and Windows aluminum profiles, aluminum alloy doors and windows finished products, curtain wall system, you want, all in here! Our company engaged in doors and Windows aluminum research and development and manufacturing for 20 years.
euweuh data
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Copyright © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap Design by Lifisher
obrolan online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist