To become a global home doors and Windows industry respected factory.

Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1 1
Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1 2
Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1 3
Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1 4
Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1 5
Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1 1
Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1 2
Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1 3
Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1 4
Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1 5

Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1

panalungtikan

Komérsial Thermally pegat Door System


Bawa ka luar, kalayan panto geser anu aman, elegan sareng hemat energi.

Thermal-efisien ngageser doors.sliding doors ngaleutikan panas atawa mindahkeun tiis, sarta nyadiakeun efisiensi énergi alus teuing.Ideal pikeun aplikasi padumukan komérsial sarta luhur-tungtung, Anjeun bisa milih antara beurat-tugas handap rolling bantalan stainless steel atawa Centor luhur-ngagantung rollers pikeun a torek, operasi smoother. Pilihan design fléksibel ngidinan Anjeun pikeun ngagunakeun produk hébat ieu salaku panto ngageser tunggal atawa stacking panto ngageser mana bukaan lega anu pikaresep. Éta ogé tiasa dikonpigurasikeun salaku panto hinged atanapi pangsi. Lengkepkeun panto geser anyar anjeun anu ramping sareng ngajagi bumi anjeun tina crawlies anu pikasieuneun ku lampu ramo, Centor Eco Screen anu tiasa ditarik anu mundur kana pigura panto nalika henteu dianggo. Panto geser komérsial WJW mangrupikeun pembaruan tina Door Sliding Komersial anu nampilkeun bagian sill énggal pikeun Dobel sareng Triple Track sareng sajumlah pilihan sash énggal anu ngamungkinkeun kaca kandel, glazing ganda sareng pilihan glazing dina situs. Parobahan utama kaasup bagian sill anyar kalawan serelek dina lagu nu bisa kalayan gampang diganti lamun ruksak atawa dipaké sarta desain unik maranéhna nyertakeun slot drainase unsightly dina sills kalawan kauntungan ditambahkeun kana ngaronjat kinerja cai. Sadaya sills kerung anu aya terus sayogi pikeun aplikasi dimana subsill henteu dianggo.  Sills talang dina versi dobel sareng triple track ayeuna sayogi pikeun aplikasi sill sill sareng ieu kalebet parut aluminium, atanapi stainless steel pikeun ngocorkeun cai permukaan.


Milarian cara anu pinter sareng bergaya pikeun muka bumi atanapi kantor anjeun? Tingali henteu langkung seueur tibatan panto ngageser komérsial WJW! Produk hébat ieu tiasa dianggo salaku panto ngageser atanapi tumpukan tunggal, sampurna pikeun bukaan anu langkung lega. Panto geser mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajaga panas atanapi kaluar, gumantung kana usum.   Dina usum tiis, aranjeunna ngabantosan ngajaga panas di jero, sareng dina usum panas, aranjeunna nyegah hawa panas tina asup. Panto geser efisien termal dirancang khusus pikeun éfisién énergi ku kituna anjeun tiasa ngahémat artos tagihan énergi anjeun.  Éta ogé tiasa dikonpigurasikeun salaku panto hinged atanapi pangsi. Tambih Deui, kalawan lampu ramo, retractable Centor Eco Screen, Anjeun bisa ngajaga imah anjeun bébas tina bug jeung hama séjén. Pasihan bumi anjeun pembaruan anu pantes kalayan panto ngageser komérsial WJW!



Naha Pilih Aluminium Triple Track Sliding Door?


Upami anjeun milarian panto geser anu kualitasna luhur sareng tahan lama, teu kedah milarian deui Produk panto aluminim . Sababaraha pilihan sash anyar ngamungkinkeun kaca kandel, glazing ganda, sarta pilihan séjén nu bisa ningkatkeun kinerja jandéla Anjeun.   Sistem Triple Track nawiskeun cara anu saé pikeun ningkatkeun tampilan bumi anjeun bari ogé nyayogikeun efisiensi énergi anu unggul. Sistim ieu ngidinan Anjeun pikeun make tilu lagu tinimbang dua, nu nyadiakeun lawang jandela nu leuwih gede jeung ventilasi hadé.   Salaku tambahan, aranjeunna tiasa dibuka ti luhur atanapi handap, nyayogikeun anjeun langkung seueur kontrol kana jumlah aliran hawa di bumi anjeun. Aranjeunna datangna dina dua gaya: beurat-tugas handap rolling bantalan stainless steel atawa Centor luhur-ngagantung rollers. Pilih gaya anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.

Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1 6

A rentang komprehensif ngeunaan pilihan sash ayeuna aya:

• sashes SG aya pikeun 5mm - 10.38mm kaca

• sashes Anyar kalawan 18mm kantong lega pikeun nampa kaca nepi ka 14mm

• sashes DG Anyar pikeun 18mm - 25mm IGU urang

• glazing adaptor na rail pikeun 28mm IGU urang

• sashes SG saku jero anyar pikeun onsite glazing 5mm - 6.76mm baseuh glazed on situs

• Anyar onsite DG sashes pikeun 18mm, 24mm na 25mm IGU urang ngaganjel glazed maké "eco" rentang gaskets.


Pilihan sill sareng sash énggal ieu nambihan kana daptar komprehensif fitur sareng kauntungan tina WJW komérsial High Performance Sliding Door. Ieu ngawengku rupa-rupa kombinasi interlocks pikeun minuhan sarat jangkungna sarta beban angin, stiles konci baku nu nampa raray fix atawa konci mortice, pilihan stile lega catering pikeun ngonci husus, highlite sarta pilihan screening.


Ieu kamajuan lumangsung bakal mastikeun yén WJW komérsial High Performance Sliding Door tetep dina forefront desain panto ngageser.

Data Téknisk

Dimensi Fraep 150Mm
Alum. Kanyas 2.0-2.2mm
Rikanci   5 - 13,52mm  
Rikanci 18 - 28mm
Performal Produk Maximum SLS/ULS/WATER AS BELOW
SLS (Serviceability wates kaayaan) Pa 2500
ULS (estara ngawatean Ultimate) Pa 4500
Cai 300
Ukuran anu Direklam Maximums Jangkungna 2950mm / Lebar 2000mm / Beurat 200kg per panel  
Performal Thermas Kisaran Uw SG 2.3 - 51  
Kisaran SHGC SG 0.28 - 066  
Kisaran Uw DG 2.3 - 51
Kisaran SHGC DG 0.14 - 059
Hardware utaman   tiasa Pilih Kinlong atanapi Doric, 15 taun jaminan
Sealant retikan Waktur Guibao/Baiyun/atawa merek sarimbag
Sealan struktural Guibao/Baiyun/atawa merek sarimbag
Seal pigura luar EPDM
Kushion kolu glasa Silikon

Opo Sliding Performan Usuh

Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1 7

The WJW komérsial High-Performance Sliding Door terus mekar pikeun minuhan kabutuhan konsumén urang. Tambihan panganyarna kami kalebet pilihan sill sareng sash énggal, nambihan kana daptar lengkep fitur sareng kauntungan panto kami.  


tambahan ieu ngawengku kombinasi interlock vast pikeun minuhan sarat jangkungna sarta beban angin, stiles konci baku nu nampa fix raray atawa konci mortice, pilihan stile komprehensif catering pikeun konci husus, sarta pilihan sorot na screening.  


Pilihan sash anyar kami nawiskeun pilihan anu sami boh interlock lebar pinuh atanapi interlock offset. Éta ogé kalebet pilihan gaduh sash tunggal atanapi ganda-glazed.  

Ieu kamajuan lumangsung bakal mastikeun yén WJW komérsial High-Performance Sliding Door tetep dina forefront desain ngageser panto.

Kisaran panto ngageser komérsial WJW mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun anu peryogi bukaan anu ageung sareng lega tanpa kompromi kinerja atanapi estetika. Panto kami padet, awét, sareng berkinerja tinggi, ngajantenkeun aranjeunna pilihan anu sampurna pikeun setting komérsial.   Kalawan rentang lawang ngageser komérsial WJW urang, anjeun tiasa gaduh pangalusna duanana alam - gaya jeung fungsi. lawang ngageser komérsial kami sadia dina sagala rupa gaya jeung rengse, sangkan anjeun bisa manggihan hiji sampurna pikeun nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun.  Naha Anjeun keur pilari hal sleek tur modern atawa leuwih tradisional, urang boga panto pikeun nyocogkeun rasa anjeun. Sareng, sabab panto kami didamel tina bahan anu kualitas luhur, anjeun tiasa yakin yén éta bakal tahan uji waktos.


Feur Cit:

• pilihan sill kinerja cai High pikeun pangalaman salempang-gratis dina sagala kondisi cuaca

• panels ngageser badag, idéal pikeun perumahan, sarta aplikasi komérsial - sampurna pikeun proyék nanaon

• Panél geser di jero atanapi luar– masihan anjeun kabébasan pikeun nyiptakeun rohangan anu sampurna

• Ngidinan nepi ka 4 panels stacking di unggal arah - nyieun paling spasi sadia Anjeun

• tugas beurat interlocks - mastikeun karapihan pikiran dina sagala kaayaan

• Narima nepi ka 13,52mm single-glazed jeung nepi ka 28mm ganda-glazing unit– hartina anjeun bisa nyieun hiji rohangan nu katingali jeung karasaeun alus teuing bari minuhan sagala kaperluan praktis Anjeun

• 90-gelar pilihan sudut pos bébas - pikeun finish sleek na stylish

• tugas beurat gilinding - pikeun operasi lemes jeung gampang

• pilihan rel Bevelled - pikeun katingal kontemporer

Pabrikan Pintu Aluminium caket Me-1 8

FAQ

1 Q:   Naon hartosna panto rusak termal?

A: A putus termal mangrupakeun panghalang atawa "break" dina jandela atawa panto pigura. Sistem panto rusak termal dianggo nalika aya bédana antara suhu jero ruangan sareng luar. Logam mangrupikeun konduktor panas sareng tiis anu saé, hartosna anjeun tiasa kaleungitan panas dina pigura panto.

2 Q:   Naha panto aluminium cekap termal?

A: Sedengkeun aluminium boasts sababaraha positip eta teu datang jeung downfall, éta bahan kacida conductive. Hasilna, Panto aluminium sareng jandela rawan kaleungitan panas, gampang tiis sareng ningkatkeun masalah kondensasi. Nyieun aluminium pilihan bahan kirang cocog pikeun imah padumukan.

3 Q:   Naon hartosna aluminium rusak termal?

A: Thermally pegat Aluminium Framing:

Bingkai Thermal Broken nyaéta salah sahiji anu ngagaduhan jalur poliamida anu dikuatkeun (nonlogam, komposit, struktural, bahan) anu dipasang antara profil aluminium di jero sareng luar, nyiptakeun halangan insulasi dina pigura jandela.

4 Q:   Dimana kuring kudu mertimbangkeun aluminium ngageser panto patio atawa aluminium ngageser panto?

A: Urang nganggap yén ukuran lawang struktural anjeun salah sahiji faktor mutuskeun dina milih panto patio ngageser. Bari duanana panto bifolding sarta ngageser bakal ngantep massa lampu na hawa kana imah anjeun, ngageser panto patio masihan anjeun témbok kaca badag, pangaruh pigura gambar di imah anjeun. Hiji panto ngageser ogé bakal boga jauh leuwih saeutik mullions nangtung nalika ditutup, mere Anjeun panels kaca badag.

naséhat kami éta lamun aya cukup untung mun boga lawang badag opat méter atawa leuwih, hiji panto ngageser sampurna, mere Anjeun langsing, sightlines sarta pintonan hebat.

Malah lamun pikir rék panto bifolding, urang bisa mantuan, tapi datangna sarta ningali panto ngageser teuing. Anjeun bisa jadi reuwas dina manggihan aranjeunna katuhu pikeun imah anjeun.

5 Q:   Naha panto patio ngageser aluminium ngagaduhan U-Nilai anu saé?

A: A U-Nilai nyaéta ukuran kinerja termal tina panto ngageser mere Anjeun leungitna panas ekspektasi tina jero imah anjeun. Nu handap U-Nilai, nu hadé ngajalankeun panto.

Sadaya produk jandela sareng panto aluminium kami nawiskeun pigura insulasi termal. Nanging, kusabab panto patio ngageser aluminium nganggo langkung seueur kaca, anjeun ogé nampi nilai-U anu langkung saé sareng efisiensi énergi anu saé di bumi anjeun. Taroskeun kami sareng kami tiasa ngajelaskeun kumaha panto ngageser tiasa nawiskeun U-Nilai anu langkung saé tibatan anu anjeun pikirkeun sabab nganggo pigura anu kirang sareng langkung seueur kaca.

6 Q:   Naha panto patio ngageser aluminium praktis dianggo?

A: Upami anjeun resep ngaventilasi bumi sering, teras panto ngageser tiasa cekap sapertos jandela atanapi panto hinged. Panto geser nawiskeun ventilasi anu langkung dikontrol tibatan panto bifolding sabab anjeun henteu kedah ngalipetkeun set panto sawaréh. Panel panto ngageser tiasa dibuka saloba atanapi sakedik anu anjeun pikahoyong.

Dina pamakéan sapopoé, panto ngageser ogé praktis. Sadaya produk urang ngagunakeun generasi panganyarna komponén, rollers jeung gear ngajalankeun, mere Anjeun operasi effortless naon ukuran atawa beurat panto.

Panto geser ngamungkinkeun anjeun pikeun muka panto sawaréh anu cocog pikeun dinten anu langkung tiis atanapi sonten tanpa ngajantenkeun bumi anjeun tiis. Ieu tiasa langkung praktis tibatan panto bifolding anu sering peryogi sahenteuna hiji panel dibuka pinuh.

7 Q:   Naha panto ngageser langkung saé pikeun pandangan?

A: A dua panel panto ngageser boga ngan hiji mullion nangtung. Hiji panto panel tilu boga ngan dua. mullions nangtung ieu slimmer ti tipe séjén panto, mere Anjeun kaca leuwih, kirang aluminium sarta pintonan sakabehna hadé. Panto bifolding masihan anjeun garis tetempoan anu langkung kandel kusabab kumaha aranjeunna pendak babarengan, ngageser sareng ngalipet. Terus.

Lamun Anjeun cicing di padesaan atawa ngarasakeun pintonan hebat ti imah anjeun, kami pikir anjeun bakal ngarasakeun ieu leuwih ku panto ngageser.

8 Q:   Naha panto ngageser langkung saé pikeun muka kebon?

A: Lamun datang ka lawang jelas pinuh, panto ngageser moal masihan anjeun lega lawang sakumaha lawang bifolding, Tapi maranéhna butuh nepi kirang spasi jero atawa kaluar.

Panto lipat peryogi rohangan di jero bumi anjeun atanapi di luar dina patio anjeun pikeun tumpukan sareng ngalipet. Langkung panels panto, nu kandel tumpukan jeung leungitna spasi. Panto geser ngageser dina rohangan anu tos aya sahingga cocog pikeun daérah patio atanapi balkon.

Ngageser panto patio ngageser sapanjang laguna masihan anjeun penampilan anu langkung ramping naha kabuka atanapi ditutup. kaputusan anjeun dumasar kana kumaha anjeun bakal make panto ngageser Anjeun. Kalayan cuaca Inggris anu hartosna panto kami ditutup dina kalolobaan taun, anjeun tiasa resep pandangan anu saé sareng gelas ageung sapanjang taun tinimbang muka pinuh sababaraha dinten sakaligus.

9 Q:   Naha lanté siram tiasa nganggo panto patio ngageser?

J: Éta. Kami damel sareng anjeun atanapi pembina anjeun pikeun mastikeun pamasangan panto geser énggal anjeun masihan anjeun ambang anu paling handap. Duanana panto ngageser sareng bifolding bakal masihan anjeun bangbarung anu handap. Kami sering masang panto anu misahkeun konservatorium sareng bumi utama kalayan panto geser pikeun pangaruh anu saé.

Hiji panto ngageser utilizes susunan lagu béda jeung panto tilepan hartina anjeun masih bisa boga aranjeunna diatur lemah sareng gaduh lalawanan cuaca alus teuing. Hubungi kami, sareng urang tiasa nunjukkeun kumaha ieu jalan.


Kauntungan Perkara


· Pabrikan panto aluminium WJW Aluminium caket kuring nyumponan standar saniter internasional ngeunaan prinsip desain, syarat kabersihan, téknik produksi, sareng perawatan permukaan.


· Éta antimikrobial. Ieu ngandung agén pérak klorida antimikrobial nu ngahambat tumuwuhna baktéri jeung virus jeung greatly ngurangan allergens.


· Jalma anu ngagunakeun produk ieu bakal manggihan eta teu boga iritasi kana kulit. Gantina, éta lemes sareng nyaman dirampa.


Fikir Perusahana


· WJW Aluminium ayeuna mangrupikeun merek anu kasohor sacara global anu khusus dina ngahasilkeun pabrik panto aluminium caket kuring.


· Kami dirojong ku tim manajemen anu mumpuni. Aranjeunna nyepeng standar produksi pangluhurna pikeun nyumponan atanapi ngaleuwihan ekspektasi palanggan dina hal kinerja produk sareng pangiriman tepat waktu.


· WJW Aluminium enjoys reputasi alus diantara pabrik panto aluminium deukeut kuring pasar. Ngoba!


Aplikasi Produksa


Pabrikan panto aluminium caket kuring anu diproduksi ku WJW Aluminium seueur dianggo dina seueur séktor industri.


WJW Aluminum ngagaduhan tim anu saé anu diwangun ku RD, produksi, operasi sareng manajemén. Numutkeun pangabutuh sabenerna konsumén béda, urang bisa nyadiakeun konsumén jeung solusi praktis.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Doors and Windows aluminum profiles, aluminum alloy doors and windows finished products, curtain wall system, you want, all in here! Our company engaged in doors and Windows aluminum research and development and manufacturing for 20 years.
euweuh data
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Copyright © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap Design by Lifisher
obrolan online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist