To become a global home doors and Windows industry respected factory.

Pabrikan Windows Aluminium Perumahan WJW Aluminium Brand-1 1
Pabrikan Windows Aluminium Perumahan WJW Aluminium Brand-1 1

Pabrikan Windows Aluminium Perumahan WJW Aluminium Brand-1

panalungtikan

Kauntungan Perkara


· Lawon WJW Aluminium padumukan aluminium jandéla pabrik ieu sourced ti suppliers dipercaya anu geus ditandatanganan taun kontrak kalayan kami pikeun mastikeun kualitas lawon pangalusna.


· Produkna ngagaduhan permukaan anu bersih. Éta diwangun ku bahan antibakteri anu sacara efektif ngusir sareng ngancurkeun organisme tepa.


· WJW Aluminium nawarkeun solusi anu nyieun bisnis konsumén 'gampang kalayan harga kalapa.


Pabrikan Windows Aluminium Perumahan WJW Aluminium Brand-1 2

Pengetasan Produksa


Hined di luhur jeung ayun ka luar pikeun muka dina dasarna. Ngarojong kaamanan sareng layar standar. Awnings mangrupakeun pilihan pinter sabab bisa ditinggalkeun kabuka pikeun curhat sanajan hujan diperkirakeun. Éta bisa dioperasikeun ku Cam handles, winders jandela atawa winders otomatis disambungkeun ka Smart home Anjeun / Sistim CBUS.


Jandéla Awning / Casement gaduh pilihan pikeun katingali retro atanapi modéren kusabab kamampuanna gaduh sash anu splayed atanapi kuadrat. Jandéla kere berkinerja luhur, tina sudut pandang termal sareng akustik, kusabab segel perimeter pinuh anu leres dina sash. Éta tiasa tunggal atanapi ganda gilap sareng sayogi kalayan pilihan konci konci.


Jandéla Awning / Casement parantos dirarancang pikeun masihan penampilan anu bersih sareng ramping kalayan profil sash bevelled modern sareng manik gilap. The Urban ciri sistem hinging hook kontinyu sarta pilihan boh winder ranté atawa sash nangkeupan pikeun betah operasi. segel sash perimeter pinuh dirancang pikeun ngaronjatkeun tightness cuaca sarta babarengan jeung pilihan glazing ganda, bisa nyadiakeun ngaronjat kanyamanan termal jeung performance.Being, éta bisa terpadu kalayan Pilihan lawanna tina ngageser, casement na jandéla ngagantung ganda nyadiakeun total jandela. solusi.


Perintin jeung Panguluba:

• Pendilih, bersih

• pilihan glazing tunggal jeung ganda

• Pilihan hardware anu tiasa kakse

• sealing positif pikeun kinerja cuaca ningkat

• Ujir listrik sayogi

• serangga terpadu jeung pilihan screening kaamanan

Data Téknisk

Dimensi Fraep 150Mm
Alum. Kanyas 2.0-2.2mm
Rikanci 5 - 13,52mm
Rikanci 18 - 28mm
Performal Produk Maximum SLS/ULS/WATER AS BELOW
SLS (Serviceability wates kaayaan) Pa 2500
ULS (estara ngawatean Ultimate) Pa 5500
Cai 450
Ukuran anu Direklam Maximums Jangkungna 3150mm / Lebar 2250mm / Beurat 200kg per panel
Performal Thermas Kisaran Uw SG 4.3 - 61
Kisaran SHGC SG 0.38 - 066
Kisaran Uw DG 3.0 - 39
Kisaran SHGC DG 0.22 - 055
Hardware utaman tiasa Pilih Kinlong atanapi Doric, 15 taun jaminan
Sealant retikan Waktur Guibao/Baiyun/atawa merek sarimbag
Sealan struktural Guibao/Baiyun/atawa merek sarimbag
Seal pigura luar EPDM
Kushion kolu glasa Silikon

Kisaran WJW jandela  

Pabrikan Windows Aluminium Perumahan WJW Aluminium Brand-1 3

Rentang WJW tina jandéla sareng panto nampilkeun sistem framing 125mm anu ageung pikeun nyayogikeun kakuatan sareng kinerja anu diperyogikeun dina aplikasi arsitéktur luhur. Kakuatan alamiah tina sistem ieu ngamungkinkeun pikeun konfigurasi semi-komérsial ageung bari tetep nganteurkeun éstétika padumukan, teu mungkin ku sistem komérsial.


Sistem jandela WJW100 Awning sareng Casement gaduh profil sash datar anu mulus kalayan garis manik terpadu sareng irung bulat pikeun ngahontal penampilan anu modéren tapi klasik. Fitur anu sami ieu dilaksanakeun ngaliwatan sistem WJW100 Hinged Door pikeun nganteurkeun éstétika anu ngahijikeun sapanjang rentang. Sanggup nampung kinerja tinggi ganda glazing badag tur bisa ngahontal sashes tunggal nepi ka 2400mm dina jangkungna, anu WJW100 Awning & Casement ngagambarkeun kelas sorangan dina hal gaya jeung kinerja.


Tunggal Glazed Double Glazed Angin sareng Cai Dipeunteun Akustik Dipeunteun WERS Pilihan Flyscreen Sirkulasi hawa

Kauntun

• kualitas Premium 125mm Sistim framing arsitéktur

• kapasitas badag tunggal jeung ganda pilihan glazing

• Sanggup jangkung sash nepi ka 2400mm

• serangga terpadu jeung pilihan screening kaamanan

Pabrikan Windows Aluminium Perumahan WJW Aluminium Brand-1 4

FAQ

1 Q:   Naon téh jandela kere aluminium?

A: Hiji jandela kere aluminium boga hinges di luhur pigura, sarta swings kaluar ti handap. Éta bisa muka kalayan engkol basajan tina cecekelan atawa kalayan glide dasar tina hardware Operator Gampang-Slide. Jandéla kere saé di tempat-tempat anu tiasa nganggo ventilasi sareng cahaya tambahan

2 Q:   Kumaha aman aya jandela kere aluminium?

A: Aluminium kere jandéla ilaharna diamankeun ku konci keyed nu terpadu kana mékanisme winder (anu kami nyadiakeun salaku hardware baku), nu ngidinan jandela bisa dikonci dina posisi sawaréh kabuka sanajan pinuh Cicing sok leuwih aman.

3 Q:   Naha jandéla kere aluminium ngamungkinkeun aliran hawa?

A: Henteu ngan pikeun dapur, hiji jandela kere aluminium bisa ngaoptimalkeun cahaya jeung aliran hawa dina sagala kamar-na dina sagala cuaca. Pigurana kabuka ka luar pikeun ngantepkeun angin ngahiliwir bari ngajaga beueus sareng-sabab hinged di luhur-éta hartosna éta malah tiasa nyéépkeun bumi anjeun dina hujan ageung!

4 Q:   Naon anu hadé pikeun windows kere aluminium?

A: Aluminium kere jandéla bisa ditempatkeun leuwih luhur dina tembok ti loba tipe séjén jandéla. Panempatan jandela luhur mangpaat pikeun moto cahaya alami sareng ventilasi bari ogé maksimalkeun rohangan témbok anjeun sareng ngajaga privasi. Jandéla kere nawiskeun pilihan privasi anu langkung saé pikeun windows anu tiasa dibuka sanés.

5 Q:   Naon nya éta selisih jandela casement na aluminium kere?

A: Beda konci antara jandéla casement aluminium sarta jandéla kere aluminium nyaeta dimana aranjeunna hinged. Jandéla casement engsel di sisi, sedengkeun jandéla kere engsel di luhur. Kadua jinis jandéla muka pinuh ka luar, ngajantenkeun salah sahiji gaya pilihan anu saé nalika anjeun hoyong seueur ventilasi sareng cahaya alami.


Fikir Perusahana


· Foshan WJW Aluminium Co., Ltd mangrupakeun produsén padumukan pabrik jandéla aluminium ngadegkeun sababaraha taun ka pengker. Simkuring gaduh pangalaman éksténsif jeung euyeub di industri ieu.


· Foshan WJW Aluminium Co., Ltd invests on-speed tinggi na parabot otomatis pikeun ngaronjatkeun efisiensi.


· Urang boga aspirasi positif: jadi bellwether dina industri pabrik aluminium windows padumukan. Kami bakal terus-terusan ningkatkeun produk dumasar kana téknologi tinggi sareng kerja keras pikeun ngalayanan klien pikeun kéngingkeun pangakuan.


Detalan Produkt


Salajengna, WJW Aluminium bakal nampilkeun anjeun kalawan rinci husus ngeunaan pabrik aluminium jandéla padumukan.



Aplikasi Produksa


Pabrikan windows aluminium padumukan anu diproduksi ku WJW Aluminium mangrupikeun kualitas luhur. Sareng mangrupikeun salah sahiji produk anu seueur dianggo di industri.


WJW Aluminum ngagaduhan tim anu saé anu diwangun ku RD, produksi, operasi sareng manajemén. Numutkeun pangabutuh sabenerna konsumén béda, urang bisa nyadiakeun konsumén jeung solusi praktis.



Baringan Proba


Pabrikan windows aluminium padumukan kami ngagaduhan kaunggulan di handap ieu pikeun produk anu sami.



Pangangatan Persalah


Dina hidayah strategi bakat unik urang, kami geus ngawanohkeun grup mimitina-kelas profésional sarta tanaga teknis na tanaga manajemén senior. Aranjeunna nyadiakeun kakuatan téknis padet pikeun ngembangkeun gancang urang.


Kami ngagaduhan tim layanan palanggan anu khusus pikeun ngatasi masalah jasa saatos penjualan, sareng jasa kami cekap sareng gancang.


Pausahaan urang salawasna insists dina filosofi bisnis 'unggul pasar kalayan kualitas sarta gaining reputasi jeung jasa'. Sadayana urang kedah bajoang pikeun ngahontal pangwangunan undak-usuk, sareng ngudag kaunggulan sareng inovasi dina sikep praktis sareng getol. Kabéh nu brings kami sikep anyar brand, ngarah ngembangkeun parusahaan urang.


Saatos taun éksplorasi sareng pamekaran, WJW Aluminium ngalegaan skala bisnis sareng ningkatkeun kakuatan perusahaan. Ayeuna urang ngarasakeun pangakuan lega tur rojongan di industri.


produk urang teu ngan dijual ogé di Cina, tapi ogé dijual ogé luar negeri.


euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Doors and Windows aluminum profiles, aluminum alloy doors and windows finished products, curtain wall system, you want, all in here! Our company engaged in doors and Windows aluminum research and development and manufacturing for 20 years.
euweuh data
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Copyright © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap Design by Lifisher
obrolan online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist