Kanggo dadi lawang omah global lan pabrik sing dihormati industri Windows.

Aluminium Louvers & Shutters

Kisi-kisi lan rana aluminium WJW kasedhiya ing pirang-pirang jas bubuk utawa warna anodized, kalebu finishing serat kayu. Lagi digawe saka aluminium supaya lagi awet too.WJW aluminium louvers lan shutters nyedhiyani ngarep utawa bangunan karo njero ruangan ruangan lan Louvred shutters ing sistem flawlessly Gamelan. Pilih saka ngusapake, bifolding lan hinged sistem shutters internal lan external dirancang kanggo kahanan beda.

Yen sampeyan kepengin nambah louvres sing apik lan apik ing omah sampey

Ora ana data
Lawang lan profil aluminium Windows, lawang alloy aluminium lan windows produk rampung, sistem tembok langsir, sampeyan pengin, kabeh ing kene! Perusahaan kita melu riset lan pangembangan lan manufaktur aluminium lawang lan Windows sajrone 20 taun.
Ora ana data
KONTAK KAMI

Kontak Person: Bruce Wang

Telpon: +86 13902826415

Whatsapp: +86 13902826415

E-mail: info@aluminium-supply.com

Tambah: Ora. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Sitemap  Desain dening Lifisher
Ngobrol Online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist