loading

Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Alumini Louvers & Shutters

Foshan WJW Prodhuesit e aluminit bëhet një koleksion i projektimit, kërkimit dhe zhvillimit, prodhimit dhe shitjeve të aluminit si një ndërmarrje gjithëpërfshirëse. Produktet tona kryesisht arkitekturore të aluminit kategorizohen në pesë lloje, të cilat janë: nxjerrje alumini, mur perde xhami prej alumini, dyer dhe dritare alumini, grila alumini&grila, balustrada alumini dhe panele alumini të fasadës. Të gjitha dyert dhe dritaret kanë profile arkitekturore të aliazhit të aluminit 6063-15 ose T6 me precizion të lartë. I gjithë procesi i prodhimit kontrollohet sipas standardeve të dyerve dhe dritareve si 2047 për të siguruar që çdo produkt të përmbush standardet.

Stafi teknik i WJW Aluminium është i disponueshëm 24/7 për mbështetje dhe përgjigje të shpejtë, duke dhënë këshilla të plota për produktet tuaja dhe duke ndarë njohuritë inxhinierike. Pavarësisht nëse porositni apo jo, ne jemi gjithmonë këtu për të mbështetur biznesin tuaj. Jon dyer dhe dritare alumini mund të përdoret si në përdorime rezidenciale ashtu edhe në ato komerciale. Kjo ju lejon të zgjidhni se cili do t'i përshtatet më mirë projektit tuaj. Specialistët tanë të dritareve dhe dyerve mund të ndihmojnë që këto dritare të personalizuara të jenë pjesë e projekteve tuaja të ardhshme  


WJW Aluminum Door Factory është prodhuesi kryesor i dyerve dhe dritareve të aluminit. Ne kemi prodhuar dyer dhe dritare alumini për më shumë se 10 vjet. Produktet tona janë bërë sipas standardeve më të larta dhe janë të disponueshme në një shumëllojshmëri stilesh që i përshtaten shtëpisë ose zyrës tuaj. Ne krenohemi me shërbimin tonë ndaj klientit dhe ekipi ynë me përvojë mund t'ju ndihmojë të zgjidhni produktet e duhura për nevojat tuaja. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth produkteve tona dhe se si mund t'ju ndihmojmë. Në dritaren WJW & Dyert ne ju ndihmojmë ta bëni të thjeshtë gjetjen e dritares së duhur të aluminit për projektet tuaja. WJW ka gjithashtu një ekip ekspertësh të ditur që janë të gatshëm t'ju ndihmojnë të zgjidhni opsionin më të mirë për ju.

Grilat rrëshqitëse Louver janë të dizajnuara për dyer dhe dritare edhe në vendet më të kërkuara
Grilat e aluminit janë një zgjidhje e shkëlqyeshme për rrethimin e jashtëm, ekranet e privatësisë, pjergullat, portat e makinave, dritaret, ballkonet, verandat, oborret dhe fasadat
Ekran dekorativ i murit me material alumini. Ekran dekorativ me prerje me lazer me dizajn modern që përputhet me stilin e të gjithë ndërtesës
Grykë e jashtme për mbrojtje nga dielli dhe zbukurim. Sistemi i grilave me tehe katrore fikse. Grykë e përdorur për përshtatje të jashtme dhe me fytyrë në mure
Louver i fiksuar eliptike. Qendra vertikale. Tehe eliptike, montim vertikal, mbi-varur në mure
Xhama alumini me tehe katrore. Grykë alumini me montim vertikal. Përshtatja e fytyrës në grilat e aluminit të murit
Forma të thjeshta dhe elegante; Zgjedhje të larmishme tehësh; Stilet e ndryshme mund të përputhen me mjedise të ndryshme
Grilat rrëshqitëse Louver zakonisht përshtaten në pjesën e jashtme të ndërtesës, kuvertës ose brenda një hapjeje të përgatitur dhe si të tilla kanë vetëm shirita dhe udhëzues të sipërm dhe të poshtëm
Në muajt e verës. Kur mbyllen, grilat e aluminit do të bllokojnë gjithashtu nxehtësinë në dhomë, perfekte për muajt e dimrit dhe duke minimizuar përdorimin e ngrohësit. Alumini ka veti më të mira të përçueshmërisë termike sesa çeliku
50x50mm si kornizë, 63.5/90/115mm formë ovale si tehe fikse Top Hung Rolling Gjerësia maksimale e hapësirës: 1200 mm Performancë e shkëlqyer për mbrojtjen nga dielli
Grila e brendshme e kornizës Z alumini zakonisht instalohet në hapje të përmasave të vogla ose të mesme. Krahasuar me grilat e drurit dhe PVC-së, grila me kornizë Alumini Z është pa dëmtime nga lagështia dhe ngrënia e molës me një jetë të gjatë shërbimi prej 30 vjetësh.
Grila e brendshme rrëshqitëse prej alumini funksionon mirë për hapjet me përmasa të mëdha për zonën e brendshme. Të gjitha panelet e grilave rrëshqitëse mund të shtyhen majtas ose djathtas. Tehet e grilave rrëshqitëse mund të rrotullohen lirshëm brenda këndit 6-166°, për të rregulluar mirë dritën
nuk ka të dhëna

Foshan WJW  Prodhuesit e aluminit   bëhet një koleksion i projektimit, kërkimit dhe zhvillimit, prodhimit dhe shitjeve të aluminit si një ndërmarrje gjithëpërfshirëse. Produktet tona kryesisht arkitekturore të aluminit kategorizohen në pesë lloje, të cilat janë: nxjerrje alumini, mur perde xhami prej alumini, dyer dhe dritare alumini, grila alumini&grila, balustrada alumini dhe panele alumini të fasadës. Të gjitha dyert dhe dritaret kanë profile arkitekturore të aliazhit të aluminit 6063-15 ose T6 me precizion të lartë. I gjithë procesi i prodhimit kontrollohet sipas standardeve të dyerve dhe dritareve si 2047 për të siguruar që çdo produkt të përmbush standardet.

Stafi teknik i WJW Aluminium është i disponueshëm 24/7 për mbështetje dhe përgjigje të shpejtë, duke dhënë këshilla të plota për produktet tuaja dhe duke ndarë njohuritë inxhinierike. Pavarësisht nëse porositni apo jo, ne jemi gjithmonë këtu për të mbështetur biznesin tuaj. Jon  dyer dhe dritare alumini  mund të përdoret si në përdorime rezidenciale ashtu edhe në ato komerciale. Kjo ju lejon të zgjidhni se cili do t'i përshtatet më mirë projektit tuaj. Specialistët tanë të dritareve dhe dyerve mund të ndihmojnë që këto dritare të personalizuara të jenë pjesë e projekteve tuaja të ardhshme  


WJW Aluminum Door Factory është prodhuesi kryesor i dyerve dhe dritareve të aluminit. Ne kemi prodhuar dyer dhe dritare alumini për më shumë se 10 vjet. Produktet tona janë bërë sipas standardeve më të larta dhe janë të disponueshme në një shumëllojshmëri stilesh që i përshtaten shtëpisë ose zyrës tuaj. Ne krenohemi me shërbimin tonë ndaj klientit dhe ekipi ynë me përvojë mund t'ju ndihmojë të zgjidhni produktet e duhura për nevojat tuaja. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth produkteve tona dhe se si mund t'ju ndihmojmë. Në dritaren WJW & Dyert ne ju ndihmojmë ta bëni të thjeshtë gjetjen e dritares së duhur të aluminit për projektet tuaja. WJW ka gjithashtu një ekip ekspertësh të ditur që janë të gatshëm t'ju ndihmojnë të zgjidhni opsionin më të mirë për ju.

Karakteristikat dhe Avantazhet e Produktit
Dizajn unik i dyerve dhe dritareve të sistemit Wjw
Dizajni i profilit shumëfunksional mund të aplikohet në një sërë llojesh të ndryshme dritaresh dhe mund të përdoret në mjedise të ndryshme të motit të ftohtë dhe të nxehtë. Përveç kësaj, sistemi unik i sistemit të ventilimit të dyerve dhe dritareve bën që e gjithë dera dhe dritarja të plotësojnë kërkesat e 75% të kursimit të energjisë së ndërtesës, duke siguruar performancën e dyerve dhe dritareve në masën maksimale dhe duke përmbushur nevojat e njerëzve.
Shumë i përshtatshëm për instalim dhe çmontim
Kur një pjesë e dekorimit si dyert dhe dritaret e jashtme dëmtohet, nëse mund të çmontohet dhe zëvendësohet në mënyrë fleksibël dhe të përshtatshme lidhet drejtpërdrejt me faktorë të tillë si nëse funksioni i mirëmbajtjes së jashtme mund të ruhet dhe nëse struktura mund të ndikohet. Prandaj, kompania jonë kërkon që dyert dhe dritaret duhet të jenë të zëvendësueshme në dizajnin strukturor, dhe çmontimi dhe montimi duhet të jenë të përshtatshëm, dhe përdorimi normal i sistemit të mirëmbajtjes së jashtme nuk mund të ndikohet.
Standart Australian
I gjithë procesi i prodhimit kontrollohet sipas standardeve të dyerve dhe dritareve 2047 për të siguruar që çdo produkt të plotësojë standardet; E gjithë seria e pjesëve kryesore të harduerit importohen të gjitha nga Australia, të cilat plotësojnë plotësisht certifikimin standard australian të spërkatjes së mbrojtjes mjedisore "pa ndotje".
Karakteristikat e dyerve dhe dritareve të sistemit WJW
 E gjithë dritaren
WJW Dyer dhe dritare me sistem alumini adoptoni strukturën e gërshetimit dhe konstruksionit + teknologjinë e fundit të formimit të fletës së sheshtë prej çeliku inox me kënd për ta bërë vulosjen dhe qëndrueshmërinë e dyerve dhe dritareve më të qëndrueshme. Xhami i laminuar PVB dhe xhami i zbrazët janë zgjedhur për të përmirësuar në mënyrë efektive performancën e izolimit termik, izolimin e zërit dhe reduktimin e zhurmës. Struktura shkencore e linjës së pikimit + dizajni i maturuar i kullimit në vendet evropiane dhe amerikane mund të parandalojë depërtimin e ujit nga detajet ose ujin e shkarkimit në kohë, në mënyrë që të përmirësohet më mirë hidroizolimi i dyerve dhe dritareve. Struktura e vulosjes me shumë kanale përmirëson performancën e mbylljes së dyerve dhe dritareve duke mbajtur qetësinë. Garzë opsionale prej çeliku inox 304, garzë nano pa pluhur, mbrojtje sigurie, çmontim i lehtë. Konfigurimi standard i profilit të plotë të trashësisë së murit 2.0 mm, rezistencës së erës dëshmitare të forcës dhe erës së çmendur, siguria është e garantuar. Struktura e njësisë është e lehtë për t'u montuar, çmontuar dhe mirëmbajtur pa dëmtuar murin.

Dritaret e dyerve prej alumini ofrojnë nivele të shkëlqyera sigurie, rezistencë ndaj motit dhe izolim termik. Dyer dhe dritare alumini janë inovative dhe të prodhuara në cilësinë më të lartë. Me një gamë të gjerë stilesh dhe dizajnesh, këto dritare janë ideale për ndërtime tradicionale dhe bashkëkohore. Ekzistojnë gjithashtu opsione shtesë, të tilla si ngjyrat, format e personalizuara dhe grilat speciale. Dyert dhe dritaret e aluminit janë të gjithanshme dhe të qëndrueshme. Ka shumë përfitime për prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit. Alumini është një metal i fortë dhe i lehtë që është shumë rezistent ndaj korrozionit. Është gjithashtu një përcjellës i shkëlqyer i nxehtësisë dhe energjisë elektrike, duke e bërë atë ideal për përdorim në dyer dhe dritare 

Extrusion Aluminio
Të gjitha dyert dhe dritaret e sistemit WJW miratojnë profile ndërtimi të aliazhit të aluminit 6063-T5 ose T6 me precizion të lartë. Trajtimi sipërfaqësor i profileve miraton spërkatjen me fluorokarbon ose spërkatjen me pluhur, dhe rezistenca më e mirë ndaj motit është deri në 20 vjet. Biblioteka e pasur me ngjyra mund të plotësojë nevoja të ndryshme të personalizuara të personalizimit të ngjyrave.

Xhami
Sistemi i dyerve dhe dritareve WJW adopton xham notues në linjë ose jashtë linje Low-E (xhami i veshur me rrezatim të ulët), i cili është i përpunuar thellësisht nga pjesa origjinale e markave të njohura, me izolim të shkëlqyer të zërit dhe performancë të izolimit të nxehtësisë.

Mbytës
Duhet të përdoret silikoni i markës së famshme izolues strukturor ose izolues ndërtimi. Vaj mineral dhe plastifikues i dëmshëm nuk duhet të shtohen në ngjitësin e ndërtesës.

ABOUT US
Karakteristikat dhe Avantazhet e Produktit
Dizajn unik i dyerve dhe dritareve të sistemit Wjw
Dizajni i profilit shumëfunksional mund të aplikohet në një sërë llojesh të ndryshme dritaresh dhe mund të përdoret në mjedise të ndryshme të motit të ftohtë dhe të nxehtë. Përveç kësaj, sistemi unik i sistemit të ventilimit të dyerve dhe dritareve bën që e gjithë dera dhe dritarja të plotësojnë kërkesat e 75% të kursimit të energjisë së ndërtesës, duke siguruar performancën e dyerve dhe dritareve në masën maksimale dhe duke përmbushur nevojat e njerëzve.
Shumë i përshtatshëm për instalim dhe çmontim
Kur një pjesë e dekorimit si dyert dhe dritaret e jashtme dëmtohet, nëse mund të çmontohet dhe zëvendësohet në mënyrë fleksibël dhe të përshtatshme lidhet drejtpërdrejt me faktorë të tillë si nëse funksioni i mirëmbajtjes së jashtme mund të ruhet dhe nëse struktura mund të ndikohet. Prandaj, kompania jonë kërkon që dyert dhe dritaret duhet të jenë të zëvendësueshme në dizajnin strukturor, dhe çmontimi dhe montimi duhet të jenë të përshtatshëm, dhe përdorimi normal i sistemit të mirëmbajtjes së jashtme nuk mund të ndikohet.
Standart Australian
I gjithë procesi i prodhimit kontrollohet sipas standardeve të dyerve dhe dritareve 2047 për të siguruar që çdo produkt të plotësojë standardet; E gjithë seria e pjesëve kryesore të harduerit janë të gjitha të importuara nga Australia, të cilat plotësojnë plotësisht certifikimin standard australian të spërkatjes së mbrojtjes mjedisore "pa ndotje".
Karakteristikat e dyerve dhe dritareve të sistemit WJW

  Tërë dritaren

Dyert dhe dritaret e sistemit WJW adoptojnë strukturën e zhveshur dhe të tendës + teknologjinë më të fundit të formimit të fletës së sheshtë prej çeliku inox me kënd për ta bërë vulosjen dhe qëndrueshmërinë e dyerve dhe dritareve më të qëndrueshme. Xhami i laminuar PVB dhe xhami i zbrazët janë zgjedhur për të përmirësuar në mënyrë efektive performancën e izolimit termik, izolimin e zërit dhe reduktimin e zhurmës. Struktura shkencore e linjës së pikimit + dizajni i maturuar i kullimit në vendet evropiane dhe amerikane mund të parandalojë depërtimin e ujit nga detajet ose ujin e shkarkimit në kohë, në mënyrë që të përmirësohet më mirë hidroizolimi i dyerve dhe dritareve. Struktura e vulosjes me shumë kanale përmirëson performancën e mbylljes së dyerve dhe dritareve duke mbajtur qetësinë. Garzë opsionale prej çeliku inox 304, garzë nano pa pluhur, mbrojtje sigurie, çmontim i lehtë. Konfigurimi standard i profilit të plotë të trashësisë së murit 2.0 mm, rezistencës së erës dëshmitare të forcës dhe erës së çmendur, siguria është e garantuar. Struktura e njësisë është e lehtë për t'u montuar, çmontuar dhe mirëmbajtur pa dëmtuar murin.
   Extrusion Aluminio
Të gjitha dyert dhe dritaret e sistemit WJW miratojnë profile ndërtimi të aliazhit të aluminit 6063-T5 ose T6 me precizion të lartë. Trajtimi sipërfaqësor i profileve miraton spërkatjen me fluorokarbon ose spërkatjen me pluhur, dhe rezistenca më e mirë ndaj motit është deri në 20 vjet. Biblioteka e pasur me ngjyra mund të plotësojë nevoja të ndryshme të personalizuara të personalizimit të ngjyrave.
  Xhami
Dyert dhe dritare WJW Sistemi  adoptoni xham lundrues në linjë ose jashtë linje Low-E (xhami i veshur me rrezatim të ulët), i cili është i përpunuar thellësisht nga pjesa origjinale e markave të njohura, me izolim të shkëlqyer të zërit dhe performancë të izolimit termik.
Sipërfaqe
Duhet të përdoret silikoni i markës së famshme izolues strukturor ose izolues ndërtimi. Vaj mineral dhe plastifikues i dëmshëm nuk duhet të shtohen në ngjitësin e ndërtesës.
Të jeni të lirë që të kontaktonin
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet ose shërbimet tona të profileve të aluminit ose të nxjerrjes së aluminit, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e shërbimit të klientit.
nuk ka të dhëna
E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes  Dizenjues nga Lifisherë
detect