loading

Pikeun janten panto bumi global sareng pabrik anu dihormati industri Windows.

Aluminium Louvers Shutters

Foshan WJW Fabrik Alumini janten kumpulan desain aluminium, panalungtikan sareng pamekaran, produksi, sareng penjualan salaku perusahaan komprehensif. Produk aluminium utamana arsitéktur kami digolongkeun kana lima spésiés, nyaéta: ékstrusi aluminium, témbok tirai kaca aluminium, panto sareng jandela aluminium, shutters aluminium.&louvers, balustrades aluminium sarta panels aluminium fasad. Kabéh panto na jandéla gaduh-precision tinggi 6063-15 atanapi T6 aluminium alloy arsitéktur profiles.The sakabeh proses produksi ieu dikawasa nurutkeun as2047 panto na jandela standar pikeun mastikeun yén unggal produk meets standar.

Staf teknis WJW Aluminium nyaéta sadia 24/7 pikeun rojongan tur respon gancang, mere nasehat pinuh on produk anjeun sarta babagi pangaweruh rékayasa. Naha anjeun mesen atanapi henteu, kami salawasna di dieu pikeun ngadukung bisnis anjeun. Urah panto aluminium sarta jandéla aluminium tiasa dianggo dina aplikasi padumukan sareng komérsial. Ieu ngamungkinkeun anjeun milih mana anu paling cocog pikeun proyék anjeun. Spesialis jandela sareng panto kami tiasa ngabantosan ngadamel windows khusus ieu bagian tina proyék anjeun salajengna  


WJW Aluminium Door Factory mangrupakeun produsén ngarah tina lawang aluminium sarta jandéla. Kami parantos ngadamel panto sareng windows aluminium langkung ti 10 taun. Produk kami dijieun pikeun standar pangluhurna sarta sadia dina rupa-rupa gaya pikeun nyocogkeun ka imah atawa kantor Anjeun. Kami bangga kana layanan palanggan kami sareng tim anu berpengalaman tiasa ngabantosan anjeun milih produk anu pas pikeun kabutuhan anjeun. Taroskeun kami ayeuna pikeun milarian langkung seueur ngeunaan produk kami sareng kumaha kami tiasa ngabantosan anjeun. Di Windows WJW & Panto kami mantuan nyieun basajan pikeun manggihan jandela aluminium katuhu pikeun proyék-proyék Anjeun. WJW ogé ngagaduhan tim ahli anu terang anu siap ngabantosan anjeun milih pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun.

Sliding Louver shutters dirancang pikeun panto jeung jandéla di malah paling nuntut lokasi
shutters aluminium mangrupakeun solusi outdoor gede pikeun Anggar, layar privasi, pergolas, carports, layar jandela, balconies, verandahs, courtyards na facades.
Layar témbok hiasan kalayan bahan aluminium. Laser cut perforated layar dekoratif jeung desain modern pikeun cocog gaya sakabeh wangunan
louver exterior pikeun sunshade na decotation. Sistim Louver kalawan wilah pasagi tetep. Louver dipaké pikeun outdoor sarta nyanghareupan pas dina témbok
Louver elliptical tef. Louver vertikal tetep. Wilah elips, assembly nangtung, over-hang dina témbok
Agul pasagi louvers sunshade aluminium. Majelis nangtung aluminium louvers sunshade. Raray pas dina témbok sunshade louvers aluminium
wangun basajan tur elegan; Pilihan rupa-rupa bilah; gaya béda bisa cocog lingkungan béda
Sliding Louver shutters umumna pas ka luar gedong, dek atanapi dina bukaan anu disiapkeun sareng sapertos kitu ngan ukur gaduh lagu sareng pituduh luhur sareng handap.
Dina bulan usum panas. Nalika ditutup, shutters aluminium ogé bakal bubu panas di rohangan, sampurna pikeun bulan usum tiris jeung ngaminimalkeun pamakéan manaskeun. Aluminium boga sipat konduktivitas termal hadé ti baja
50x50mm salaku pigura, 63.5/90/115mm bentukna oval salaku wilah tetep Top Hung Rolling bentang lebar maksimum: 1200mm Kinerja sun shading anu saé
Aluminium internal Z Frame Shutter biasana dipasang dina bukaan ukuran leutik atawa sedeng. Dibandingkeun sareng kai sareng PVC jepret, Aluminium Z Frame Shutter bébas tina karuksakan beueus sarta renget-dahar kalawan umur layanan panjang 30 taun.
Aluminium Internal Sliding Shutter tiasa dianggo saé pikeun bukaan ukuran ageung pikeun daérah jero ruangan. Kabéh panels tina jepret ngageser bisa kadorong ka kenca atawa ka katuhu. Bilah tina shutters ngageser bisa kalawan bébas muterkeun dina sudut 6-166 °, pikeun ogé nyaluyukeun cahaya
euweuh data

Foshan WJW  Fabrik Alumini   janten kumpulan desain aluminium, panalungtikan sareng pamekaran, produksi, sareng penjualan salaku perusahaan komprehensif. Produk aluminium utamana arsitéktur kami digolongkeun kana lima spésiés, nyaéta: ékstrusi aluminium, témbok tirai kaca aluminium, panto sareng jandela aluminium, shutters aluminium.&louvers, balustrades aluminium sarta panels aluminium fasad. Kabéh panto na jandéla gaduh-precision tinggi 6063-15 atanapi T6 aluminium alloy arsitéktur profiles.The sakabeh proses produksi ieu dikawasa nurutkeun as2047 panto na jandela standar pikeun mastikeun yén unggal produk meets standar.

Staf teknis WJW Aluminium nyaéta sadia 24/7 pikeun rojongan tur respon gancang, mere nasehat pinuh on produk anjeun sarta babagi pangaweruh rékayasa. Naha anjeun mesen atanapi henteu, kami salawasna di dieu pikeun ngadukung bisnis anjeun. Urah  panto aluminium sarta jandéla aluminium  tiasa dianggo dina aplikasi padumukan sareng komérsial. Ieu ngamungkinkeun anjeun milih mana anu paling cocog pikeun proyék anjeun. Spesialis jandela sareng panto kami tiasa ngabantosan ngadamel windows khusus ieu bagian tina proyék anjeun salajengna  


WJW Aluminium Door Factory mangrupakeun produsén ngarah tina lawang aluminium sarta jandéla. Kami parantos ngadamel panto sareng windows aluminium langkung ti 10 taun. Produk kami dijieun pikeun standar pangluhurna sarta sadia dina rupa-rupa gaya pikeun nyocogkeun ka imah atawa kantor Anjeun. Kami bangga kana layanan palanggan kami sareng tim anu berpengalaman tiasa ngabantosan anjeun milih produk anu pas pikeun kabutuhan anjeun. Taroskeun kami ayeuna pikeun milarian langkung seueur ngeunaan produk kami sareng kumaha kami tiasa ngabantosan anjeun. Di Windows WJW & Panto kami mantuan nyieun basajan pikeun manggihan jandela aluminium katuhu pikeun proyék-proyék Anjeun. WJW ogé ngagaduhan tim ahli anu terang anu siap ngabantosan anjeun milih pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun.

Fitur Produk Jeung Kaunggulan
Unik Wjw System Panto Jeung Jandela Desain
Desain profil multi-fungsi bisa dilarapkeun ka rupa-rupa tipe jandela béda, sarta bisa dipaké dina sagala rupa lingkungan cuaca tiis tur panas. Sajaba ti éta, sistem unik panto jeung jandela sistem ventilasi ngajadikeun sakabeh panto na jandéla minuhan sarat 75% wangunan konservasi énergi, mastikeun kinerja panto na jandéla ka extent maksimum sarta minuhan kaperluan masarakat.
Pisan Merenah Pikeun Instalasi Jeung Disassembly
Nalika bagian tina hiasan sapertos panto éksternal sareng jandéla ruksak, naha éta tiasa dibongkar sareng diganti sacara fleksibel sareng merenah langsung aya hubunganana sareng faktor sapertos naha fungsi pangropéa éksternal tiasa dijaga sareng naha strukturna tiasa kapangaruhan. Ku alatan éta, parusahaan urang merlukeun yén panto na jandéla kudu diganti dina rarancang struktural, sarta disassembly na assembly kudu merenah, sarta pamakéan normal tina sistem pangropéa éksternal teu bisa kapangaruhan.
Standar Australia
Sakabeh proses produksi ieu dikawasa nurutkeun as2047 panto na jandela standar pikeun mastikeun yén unggal produk meets standar; Sakabeh runtuyan bagian hardware konci téh sadayana diimpor ti Australia, nu pinuh minuhan sertifikasi standar Australia ngeunaan "bebas polusi" nyemprot panyalindungan lingkungan.
Ciri tina WJW System Panto Jeung Windows
 Sapanjangga
WJW Pintu sareng jandéla sistem aluminium ngadopsi mortise jeung struktur tenon + motong-ujung stainless steel lambar baja datar sudut ngabentuk téhnologi sangkan sealing na firmness tina panto na jandéla leuwih stabil. Kaca laminated PVB sareng kaca kerung dipilih pikeun sacara efektif ningkatkeun kinerja insulasi termal, insulasi sora sareng réduksi bising. Struktur garis netes ilmiah + desain drainase dewasa di nagara Éropa sarta Amérika bisa nyegah resapan cai tina detil atawa cai solokan timely, supados watertightness panto na jandéla bisa hadé ningkat. Struktur sealing multi-kanal ngaronjatkeun kinerja sealing tina panto jeung jandéla bari tetep jempé. Pilihan 304 kasa stainless steel, kasa bebas debu nano, panyalindungan kaamanan, gampang dibongkar. Konfigurasi standar tina profil ketebalan témbok 2.0mm pinuh, kakuatan saksi résistansi angin jeung angin lalawanan gélo, kaamanan dijamin. Struktur unit gampang ngumpul, ngabongkar sareng ngajaga tanpa ngarusak témbok.

Jandéla panto aluminium nawiskeun tingkat kaamanan anu saé, résistansi cuaca, sareng insulasi termal. Panto aluminium sarta jandéla aluminium anu inovatif tur dijieun pikeun kualitas pangluhurna. Kalayan rupa-rupa gaya sareng desain, jandéla ieu idéal pikeun ngawangun tradisional sareng kontemporer. Pilihan tambahan ogé sayogi, sapertos warna, bentuk khusus, sareng grills khusus. panto aluminium sarta jandéla aluminium anu serbaguna sarta awét. Aya seueur mangpaat pikeun manufaktur panto aluminium sareng jandela. Aluminium nyaéta logam anu kuat, hampang anu tahan pisan kana korosi. Éta ogé konduktor panas sareng listrik anu saé, janten idéal pikeun dianggo dina panto sareng jandéla 

Extrusion Aluminiy
Sadaya panto sareng jandéla sistem WJW ngadopsi propil wangunan alloy aluminium-precision tinggi 6063-T5 atanapi T6. Perawatan permukaan profil nganggo nyemprot fluorocarbon atanapi nyemprot bubuk, sareng résistansi cuaca anu pangsaéna dugi ka 20 taun. Perpustakaan warna anu beunghar tiasa nyumponan kabutuhan kustomisasi warna pribadi anu béda.

Kaca
Panto WJW sareng sistem windows ngadopsi on-line atanapi off-line Low-E (radiasi rendah kaca coated) kaca ngambang, nu deeply diprosés tina sapotong aslina tina merek well-dipikawanoh, kalawan insulasi sora alus teuing jeung kinerja insulasi panas.

Sealant
Sealant struktural silikon merek terkenal atanapi sealant wangunan kedah dianggo. Minyak mineral sareng plasticizer ngabahayakeun teu kedah ditambah kana sealant wangunan.

ABOUT US
Fitur Produk Jeung Kaunggulan
Unik Wjw System Panto Jeung Jandela Desain
Desain profil multi-fungsi bisa dilarapkeun ka rupa-rupa tipe jandela béda, sarta bisa dipaké dina sagala rupa lingkungan cuaca tiis tur panas. Sajaba ti éta, sistem unik panto jeung jandela sistem ventilasi ngajadikeun sakabeh panto na jandéla minuhan sarat 75% wangunan konservasi énergi, mastikeun kinerja panto na jandéla ka extent maksimum sarta minuhan kaperluan masarakat.
Pisan Merenah Pikeun Instalasi Jeung Disassembly
Nalika bagian tina hiasan sapertos panto éksternal sareng jandéla ruksak, naha éta tiasa dibongkar sareng diganti sacara fleksibel sareng merenah langsung aya hubunganana sareng faktor sapertos naha fungsi pangropéa éksternal tiasa dijaga sareng naha strukturna tiasa kapangaruhan. Ku alatan éta, parusahaan urang merlukeun yén panto na jandéla kudu diganti dina rarancang struktural, sarta disassembly na assembly kudu merenah, sarta pamakéan normal tina sistem pangropéa éksternal teu bisa kapangaruhan.
Standar Australia
Sakabeh proses produksi ieu dikawasa nurutkeun as2047 panto na jandela standar pikeun mastikeun yén unggal produk meets standar; Sakabeh runtuyan bagian hardware konci téh sadayana diimpor ti Australia, nu pinuh minuhan sertifikasi standar Australia ngeunaan "polusi-bébas" nyemprot panyalindungan lingkungan.
Ciri tina WJW System Panto Jeung Windows

  Sacara jandela

Panto sistem WJW na jandéla ngadopsi mortise jeung struktur tenon + motong-ujung stainless steel lambar baja datar sudut ngabentuk téhnologi sangkan sealing na firmness tina panto na jandéla leuwih stabil. Kaca laminated PVB sareng kaca kerung dipilih pikeun sacara efektif ningkatkeun kinerja insulasi termal, insulasi sora sareng réduksi bising. Struktur garis netes ilmiah + desain drainase dewasa di nagara Éropa sarta Amérika bisa nyegah resapan cai tina detil atawa cai solokan timely, supados watertightness panto na jandéla bisa hadé ningkat. Struktur sealing multi-kanal ngaronjatkeun kinerja sealing tina panto jeung jandéla bari tetep jempé. Pilihan 304 kasa stainless steel, kasa bebas debu nano, panyalindungan kaamanan, gampang dibongkar. Konfigurasi standar tina profil ketebalan témbok 2.0mm pinuh, kakuatan saksi résistansi angin jeung angin lalawanan gélo, kaamanan dijamin. Struktur unit gampang ngumpul, ngabongkar sareng ngajaga tanpa ngarusak témbok.
   Extrusion Aluminiy
Sadaya panto sareng jandéla sistem WJW ngadopsi propil wangunan alloy aluminium-precision tinggi 6063-T5 atanapi T6. Perawatan permukaan profil nganggo nyemprot fluorocarbon atanapi nyemprot bubuk, sareng résistansi cuaca anu pangsaéna dugi ka 20 taun. Perpustakaan warna anu beunghar tiasa nyumponan kabutuhan kustomisasi warna pribadi anu béda.
  Cacal
Panto sareng jandela WJW Sistem  ngadopsi on-line atawa off-line Low-E (radiasi low coated kaca) kaca ngambang, nu deeply diolah tina sapotong aslina tina merek well-dipikawanoh, kalawan insulasi sora alus teuing jeung kinerja insulasi panas.
sealant
Sealant struktural silikon merek terkenal atanapi sealant wangunan kedah dianggo. Minyak mineral sareng plasticizer ngabahayakeun teu kedah ditambah kana sealant wangunan.
Ngarasa bébas keur kontak Uri
Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan Propil Aluminium atanapi produk atanapi jasa Aluminium Extrusion kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
euweuh data
Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Peta situs  Dénan ku Lifisher
detect