loading

Kanggo dadi lawang omah global lan pabrik sing dihormati industri Windows.

Ora ana data
pusat produk
produk aluminium arsitektur

Minangka an Supplier Profil Aluminium lan Supplier Ekstrusi Aluminium . Produk aluminium utamane arsitektur dikategorikake dadi limang spesies, yaiku: ekstrusi aluminium, tembok tirai kaca aluminium, lawang aluminium lan jendela aluminium, jendela aluminium. & Louvers Aluminium, langkan aluminium, Cladding Fasad Aluminium lan Panel Fasad Aluminium.

Ora ana data
Ora ana data
Ora ana data
Ora ana data
Ora ana data
Ora ana data
Supplier Solusi
Solusi siji-mandeg Kanggo Ruang Aluminium
Wiwit wiwitan, perusahaan wis setya mbangun urip omah sing sampurna lan nggawe platform pangembangan sing cocog kanggo karyawan. Iku setya ndhukung lawang, jendhela, tembok langsir lan produk Furnitur panel kanggo apartemen hardbound dhuwur-mburi kondhang lan hotel ing Australia, lan nyedhiyani sawetara lengkap layanan ndhukung kalebu R & D, desain, ndhukung, logistik, instalasi lan sawise-sales 
Produksi aluminium
Babagan WJW Aluminium 

Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. dumunung ing Distrik Nanhai, kutha Foshan, kutha asal saka industri Aluminium ing China. Nutupi Profilerea aluminium luwih saka 30.000 meter persegi, kanthi tembok tirai kaca aluminium, lawang aluminium, lan alumunium windows basis Manufaktur 15.000 meter persegi, karo 300 karyawan.


Ing taun anyar, pembangunan cepet perusahaan wis dadi koleksi desain aluminium, riset lan pangembangan, produksi, lan dodolan minangka perusahaan lengkap. 

20+

taun pengalaman ing aluminium selaras

150,000㎡

Perusahaan wis nyakup wilayah 

500,000㎡

Output taunan 500.000 meter persegi

100+

pelanggan Service luwih saka 100

layanan selaras
Layanan Pemrosesan Custom Aluminium Kanggo Sampeyan
WJW Aluminium Suppliers punika dipercaya Supplier Ekstrusi Aluminium lan profesional Supplier Profil Aluminium saka aluminium kaca langsir Wall, lawang aluminium lan jendhela lan wis produksi majeng mesin extrusion aluminium.
Layanan pangolahan aluminium kasedhiya:
Aluminium sawing, nglereni piring aluminium, straightening lan ing.
Peralatan produksi: 
Mesin uyuh vertikal gedhe lan mesin Ekstrusi. Telung tungku casting 20-ton, siji pawon homogenizing gedhe lan telung mesin casting panas-top tingkat padha ngenalaken saka Amerika Serikat, karo output saben dina luwih saka 200 ton.
 Perawatan lumahing aluminium dipérang dadi limang kategori:
Elektroforesis, penyemprotan bubuk, anodizing, polishing, serat kayu, lsp.
Mbangun urip omah sing sampurna
Omah sing sampurna butuh nguber kualitas sing ora kesel.
Swara taun, perusahaan wis adhering kanggo "inovasi ngelmu lan teknologi, kualitas pisanan, nguber saka sempurno" waé kanggo Manajemen luwih apik lan inovasi. Ing wektu sing padha, perusahaan ing "iman apik, efisien, pragmatis, enterprising" idea perusahaan kanggo nggawe path pembangunan unik saka perusahaan. Produk kita sugih ing macem-macem lan dipercaya ing kualitas 
Ora ana data
Kasus sukses
Proyek Sukses Kita
 Minangka an Supplier Ekstrusi Aluminium lan Produsen Pintu Aluminium lan Jendela , Ruang lingkup bisnis kita kalebu Sydney, Melbourne, Brisbane lan panggonan liyane. Lawang lan jendhela kanthi sakabehe nyukupi syarat bangunan hemat energi 75%, njamin kinerja lawang lan jendhela kanthi maksimal lan nyukupi kabutuhan masarakat. Proses produksi kabeh dikontrol miturut standar lawang lan jendela Australia as2047 kanggo mesthekake yen saben produk cocog karo standar kasebut.
Ora ana data
blog kita
Warta paling anyar
Mangkene kabar paling anyar babagan perusahaan lan industri kita. Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk aluminium lan industri lan entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan.
Profil ekstrusi aluminium khusus digawe kanthi njupuk potongan aluminium mentah lan dibentuk dadi profil tartamtu. Proses iki melu dadi panas aluminium lan meksa iku liwat die kanggo nggawe wangun dikarepake. Asil pungkasan yaiku ekstrusi khusus sing bisa dipotong nganti dawa sing dibutuhake kanggo proyek kasebut.
2023 04 19
Aluminium dikenal kanthi kekuatan lan daya tahan, saengga bisa digunakake ing pambangunan bangunan dhuwur lan struktur gedhe liyane.
2023 03 20
Yen sampeyan lagi proses mbangun utawa ndandani properti komersial utawa industri, cladding minangka pertimbangan penting
2023 03 20
Nalika nerangake ngrancang bangunan, salah sawijining unsur sing paling penting kanggo dipikirake yaiku fasad utawa amplop njaba. Sistem tembok tirai nduweni peran penting ing estetika lan fungsionalitas bangunan
2023 03 20
Ora ana data
Warta paling anyar
Mangkene kabar paling anyar babagan perusahaan lan industri kita. Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk lan industri lan entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan.
Ora ana data
Ora ana data
Bebas bae Kanggo Hubungi Kita
Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan Aluminium Extrusion utawa Profil Aluminium, hubungi tim layanan pelanggan.

Siap Kerja karo Kita?

Entuk kabar paling anyar babagan WJW Aluminium nalika pisanan!
Ora ana data
Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Sitemap  Desain dening Lifisher
detect