Да се ​​стане глобална фабрика за домашни врати и прозорци почитувана од индустријата.

Алуминиум и стакло ѕидовот

Foshan WJW Aluminum Manufacturers become a collection of aluminum design, research and development, production, and sales as a comprehensive enterprise. Our mainly architectural aluminum products are categorized in five species, which are: aluminum extrusion, aluminum glass curtain wall, aluminum door and window, aluminium shutters&louvers, aluminum balustrades and facade aluminum panels. All doors and windows have high-precision 6063-15 or T6 aluminum alloy architectural profiles.The whole production process is controlled according to as2047 door and window standards to ensure that each product meets the standards.

WJW Aluminum technical staff is available 24/7 for support and fast response, giving full advice on your products and sharing engineering knowledge. Whether you order or not, we’re always here to support your business. Our aluminum doors and aluminum windows can be used in both residential and commercial applications. This allows you to choose which will best suit your project. Our window and door specialists can help make these custom windows a part of your next projects.  


WJW Aluminum Door Factory is a leading manufacturer of aluminum doors and windows. We have been manufacturing aluminum doors and windows for over 10 years. Our products are made to the highest standards and are available in a variety of styles to suit your home or office. We pride ourselves on our customer service and our experienced team can help you choose the right products for your needs. Contact us today to find out more about our products and how we can help you. At WJW Windows & Doors we help make it simple to find the right aluminum window for your projects. WJW also has a team of knowledgeable experts who are ready to help you choose the best option for you.

100mm со високи перформанси Комерцијална тенда плус фиксен прозорец Производители на алуминиумски прозорци - врвен тунг прозорец
Чувајте го вашиот дом топол без да ги отворате прозорците со тенда. Рачка за камера, намотување на прозорецот или автоматска филмска врата може да ги контролира со нашиот Smart Home/CBUS систем! Лесно се отвора основата со шарки на врвот. Можете да го оставите отворен кога врне, за да не влезе вода внатре! Значи, тој е совршен за безбедносни или стандардни екрани!
100 мм Комерцијална тенда со високи перформанси плус фиксен прозорец, врвен тунг прозорец Производители на алуминиумски прозорци
Со шарки на врвот и замавнувајќи се нанадвор за да се отвори во основата. Поддржува безбедност и стандардни екрани. Тендовите се паметен избор бидејќи може да се остават отворени за проветрување дури и кога се очекува дожд. Тие може да се ракуваат со рачки со камери, намотувачи на прозорци или автоматски намотувачи поврзани со вашиот паметен дом / CBUS систем
100 мм Комерцијална тенда со високи перформанси плус фиксен прозорец, врвен тунг прозорец Производители на алуминиумски прозорци
Тендовите не само што се одличен начин да додадете привлечност и вредност на вашиот дом, туку тие исто така имаат потенцијал да ги намалат трошоците за енергија. Поправените прозорци се уште еден одличен начин за подобрување на енергетската ефикасност на комерцијалниот простор. Со спречување на сончевата топлина, фиксните прозорци можат да помогнат зградата да биде поладна во лето и потопла во зима
Производители на алуминиумски врати со тројна лента со високи перформанси од 150 мм, производители на алуминиумски врати со лизгачки врати, Австралија сертифицирани
Лизгачките врати се одличен начин да го отворите вашиот дом и да го пуштите надвор. Но, не сите лизгачки врати се создадени еднакви. Комерцијалните лизгачки врати со тројни шини со високи перформанси се едни од најдобрите во бизнисот. Изработени од висококвалитетни материјали и дизајнирани за оптимална цврстина и издржливост, овие врати се изградени да траат. И бидејќи производителите на алуминиумски врати ги прават, знаете дека се направени да ги издржат елементите
Алуминиум обединет прозорски ѕид Производителите на алуминиумски прозорци
Погоден за вила од средна и висока класа, хотел, стан, резиденција, дом, деловна зграда, балкон, градина, работна соба, спална соба, соба со сончева светлина, соба за рекреација има потреба од позиција на голема дневна светлина, волумен на бркање воздух
Ѕид за завеса со лепак од стакло-Скриена рамка или невидлива рамка Добавувач на алуминиумски профили
Ѕидовите за завеси со стапчиња (SWC) може да се дефинираат како ѕидови што не носат товар, обично виси пред конструктивна челична или бетонска рамка. Терминот „стап“ се однесува на фабрички исечените лопатки и трансомови кои се транспортираат до локацијата како лабави шипки и стапови
Ѕид од завеси од леплив стакло-Отложена рамка или невидлива рамка Производители на алуминиумски завеси
Употребата на завесни ѕидови во дизајнот на комерцијалните згради стана траен тренд поради многу естетски и енергетска ефикасност причини. Како резултат на тоа, овозможува неограничена слобода на дизајнот и максимална транспарентност, создавајќи беспрекорен застаклен елемент кој ги подобрува високите структури
Алуминиумско обединето стакло со скриена рамка Алуминиумски завесни ѕидови Производителите
Погоден за вила од средна и висока класа, хотел, стан, резиденција, дом, деловна зграда, балкон, градина, работна соба, спална соба, соба со сончева светлина, соба за рекреација има потреба од позиција на голема дневна светлина, волумен на бркање воздух
нема податок

Foshan WJW Aluminum Manufacturers become a collection of aluminum design, research and development, production, and sales as a comprehensive enterprise. Our mainly architectural aluminum products are categorized in five species, which are: aluminum extrusion, aluminum glass curtain wall, aluminum door and window, aluminium shutters&louvers, aluminum balustrades and facade aluminum panels. All doors and windows have high-precision 6063-15 or T6 aluminum alloy architectural profiles.The whole production process is controlled according to as2047 door and window standards to ensure that each product meets the standards.

WJW Aluminum technical staff is available 24/7 for support and fast response, giving full advice on your products and sharing engineering knowledge. Whether you order or not, we’re always here to support your business. Our aluminum doors and aluminum windows can be used in both residential and commercial applications. This allows you to choose which will best suit your project. Our window and door specialists can help make these custom windows a part of your next projects.  


WJW Aluminum Door Factory is a leading manufacturer of aluminum doors and windows. We have been manufacturing aluminum doors and windows for over 10 years. Our products are made to the highest standards and are available in a variety of styles to suit your home or office. We pride ourselves on our customer service and our experienced team can help you choose the right products for your needs. Contact us today to find out more about our products and how we can help you. At WJW Windows & Doors we help make it simple to find the right aluminum window for your projects. WJW also has a team of knowledgeable experts who are ready to help you choose the best option for you.

Product Features And Advantages
Unique Wjw System Door And Window Design
The multi-functional profile design can be applied to a variety of different window types, and can be used in various cold and hot weather environments. In addition, the unique system door and window ventilation system makes the whole door and window meet the requirements of 75% building energy conservation, ensuring the performance of doors and windows to the maximum extent and meeting people's needs.
Very Convenient For Installation And Disassembly
When a part of the decoration such as external doors and windows is damaged, whether it can be disassembled and replaced flexibly and conveniently is directly related to factors such as whether the function of external maintenance can be maintained and whether the structure can be affected. Therefore, our company requires that the doors and windows must be replaceable in the structural design, and the disassembly and assembly must be convenient, and the normal use of the external maintenance system cannot be affected.
Australian Standard
The whole production process is controlled according to as2047 door and window standards to ensure that each product meets the standards; The whole series of key hardware parts are all imported from Australia, which fully meet the Australian standard certification of "pollution-free" environmental protection spraying.
Characteristics Of WJW System Doors And Windows
 Whole Window
WJW Aluminum system doors and windows adopt mortise and tenon structure + cutting-edge stainless steel flat steel sheet angle forming technology to make the sealing and firmness of doors and windows more stable. PVB laminated glass and hollow glass are selected to effectively improve the performance of thermal insulation, sound insulation and noise reduction. Scientific drip line structure + mature drainage design in European and American countries can prevent water infiltration from details or timely drain water, so that the watertightness of doors and windows can be better improved. The multi-channel sealing structure improves the sealing performance of doors and windows while keeping quiet. Optional 304 stainless steel gauze, nano dust-free gauze, safety protection, easy disassembly. Standard configuration of full 2.0mm wall thickness profile, strength witness wind resistance and crazy resistance wind, safety is guaranteed. The unit structure is easy to assemble, disassemble and maintain without damaging the wall.

Aluminum door windows offer excellent levels of security, weather resistance, and thermal insulation. Aluminum doors and aluminum windows are innovative and manufactured to the highest quality. With a wide range of styles and designs, these windows are ideal for both traditional and contemporary builds. Additional options are also available, such as colors, custom shapes, and specialty grills. Aluminum doors and aluminum windows are versatile and durable. There are many benefits to the aluminum door and window manufacturing. Aluminum is a strong, lightweight metal that is highly resistant to corrosion. It is also an excellent conductor of heat and electricity, making it ideal for use in doors and windows. 

Aluminium Extrusion
All doors and windows of WJW system adopt high-precision 6063-T5 or T6 aluminum alloy building profiles. The surface treatment of profiles adopts fluorocarbon spraying or powder spraying, and the best weather resistance is up to 20 years. The rich color library can meet different personalized color customization needs.

Glass
WJW doors and windows system adopt on-line or off-line Low-E (low radiation coated glass) float glass, which is deeply processed from the original piece of well-known brands, with excellent sound insulation and heat insulation performance.

Sealant
Famous brand silicone structural sealant or building sealant shall be used. Mineral oil and harmful plasticizer shall not be added to the building sealant.

ABOUT US
Product Features And Advantages
Unique Wjw System Door And Window Design
The multi-functional profile design can be applied to a variety of different window types, and can be used in various cold and hot weather environments. In addition, the unique system door and window ventilation system makes the whole door and window meet the requirements of 75% building energy conservation, ensuring the performance of doors and windows to the maximum extent and meeting people's needs.
Very Convenient For Installation And Disassembly
When a part of the decoration such as external doors and windows is damaged, whether it can be disassembled and replaced flexibly and conveniently is directly related to factors such as whether the function of external maintenance can be maintained and whether the structure can be affected. Therefore, our company requires that the doors and windows must be replaceable in the structural design, and the disassembly and assembly must be convenient, and the normal use of the external maintenance system cannot be affected.
Australian Standard
The whole production process is controlled according to as2047 door and window standards to ensure that each product meets the standards; The whole series of key hardware parts are all imported from Australia, which fully meet the Australian standard certification of "pollution-free" environmental protection spraying
Characteristics Of WJW System Doors And Windows

 whole window

WJW system doors and windows adopt mortise and tenon structure + cutting-edge stainless steel flat steel sheet angle forming technology to make the sealing and firmness of doors and windows more stable. PVB laminated glass and hollow glass are selected to effectively improve the performance of thermal insulation, sound insulation and noise reduction. Scientific drip line structure + mature drainage design in European and American countries can prevent water infiltration from details or timely drain water, so that the watertightness of doors and windows can be better improved. The multi-channel sealing structure improves the sealing performance of doors and windows while keeping quiet. Optional 304 stainless steel gauze, nano dust-free gauze, safety protection, easy disassembly. Standard configuration of full 2.0mm wall thickness profile, strength witness wind resistance and crazy resistance wind, safety is guaranteed. The unit structure is easy to assemble, disassemble and maintain without damaging the wall.
  Aluminium Extrusion
All doors and windows of WJW system adopt high-precision 6063-T5 or T6 aluminum alloy building profiles. The surface treatment of profiles adopts fluorocarbon spraying or powder spraying, and the best weather resistance is up to 20 years. The rich color library can meet different personalized color customization needs.
 glass
WJW doors and windows system adopt on-line or off-line Low-E (low radiation coated glass) float glass, which is deeply processed from the original piece of well-known brands, with excellent sound insulation and heat insulation performance.
sealant
Famous brand silicone structural sealant or building sealant shall be used. Mineral oil and harmful plasticizer shall not be added to the building sealant.
Feel Free To Contact Us
If you have any questions about our Aluminum Profiles or Aluminum Extrusion products or services, feel free to reach out to customer service team.
Врати и прозорци алуминиумски профили, готови производи за врати и прозорци од алуминиумска легура, систем за завеси, сакате, сите овде! Нашата компанија се занимава со истражување и развој и производство на алуминиум за врати и прозорци веќе 20 години.
нема податок
КОНТАЦТ

Контактна личност: Брус Ванг

Телефон:86 13902826415

Штоп:86 13902826415

Пошта: Info@ aluminum- supply.com

Додај: Не. 17, Работилница Лиананше, Сонгангтанг, град Шишан, округ Нанхаи, Сити Фошан

Авторски права © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Тајп  Дизајн Лифишер
разговор преку Интернет
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist