Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Murin e Aluminit dhe me xhami

Foshan WJW Aluminum Manufacturers become a collection of aluminum design, research and development, production, and sales as a comprehensive enterprise. Our mainly architectural aluminum products are categorized in five species, which are: aluminum extrusion, aluminum glass curtain wall, aluminum door and window, aluminium shutters&louvers, aluminum balustrades and facade aluminum panels. All doors and windows have high-precision 6063-15 or T6 aluminum alloy architectural profiles.The whole production process is controlled according to as2047 door and window standards to ensure that each product meets the standards.

WJW Aluminum technical staff is available 24/7 for support and fast response, giving full advice on your products and sharing engineering knowledge. Whether you order or not, we’re always here to support your business. Our aluminum doors and aluminum windows can be used in both residential and commercial applications. This allows you to choose which will best suit your project. Our window and door specialists can help make these custom windows a part of your next projects.  


WJW Aluminum Door Factory is a leading manufacturer of aluminum doors and windows. We have been manufacturing aluminum doors and windows for over 10 years. Our products are made to the highest standards and are available in a variety of styles to suit your home or office. We pride ourselves on our customer service and our experienced team can help you choose the right products for your needs. Contact us today to find out more about our products and how we can help you. At WJW Windows & Doors we help make it simple to find the right aluminum window for your projects. WJW also has a team of knowledgeable experts who are ready to help you choose the best option for you.

Tenda komerciale me performancë të lartë 100 mm plus dritare fikse Prodhuesit e dritareve prej alumini - Dritarja e lartë tung
Mbajeni shtëpinë tuaj të ngrohtë pa i hapur dritaret me një tendë. Një dorezë e kamerës, mbështjellës dritareje ose derë automatike filmi mund t'i kontrollojë ato me sistemin tonë Smart Home/CBUS! Hapet me lehtësi bazën duke u varur në pjesën e sipërme. Mund ta lini të hapur kur bie shi, që të mos hyjë ujë brenda! Pra, është perfekt për sigurinë ose ekranet standarde!
Tenda komerciale 100 mm me performancë të lartë plus dritare fikse, dritare tung sipërme Prodhuesit e dritareve prej alumini
Varet në krye dhe lëkundet nga jashtë për t'u hapur në bazë. Mbështet sigurinë dhe ekranet standarde. Tendat janë një zgjedhje e zgjuar pasi ato mund të lihen të hapura për të ajrosur edhe kur pritet shi. Ato mund të përdoren me doreza me kamerë, mbështjellës dritaresh ose mbështjellës automatikë të lidhur me shtëpinë tuaj inteligjente / sistemin CBUS
Tenda komerciale 100 mm me performancë të lartë plus dritare fikse, dritare tung sipërme Prodhuesit e dritareve prej alumini
Tendat jo vetëm që janë një mënyrë e shkëlqyer për të shtuar tërheqjen dhe vlerën e shtëpisë tuaj, por ato gjithashtu kanë potencialin për të ulur kostot tuaja të energjisë. Dritaret e fiksuara janë një tjetër mënyrë e shkëlqyer për të përmirësuar efikasitetin energjetik të hapësirave tregtare. Duke parandaluar fitimin e nxehtësisë diellore, dritaret fikse mund të ndihmojnë në mbajtjen e ndërtesës më të freskët në verë dhe më të ngrohtë në dimër
Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar
Dyert rrëshqitëse janë një mënyrë e shkëlqyer për të hapur shtëpinë tuaj dhe për të lënë jashtë. Por jo të gjitha dyert rrëshqitëse janë krijuar të barabarta. Dyert rrëshqitëse komerciale me tre gjurmë me performancë të lartë janë disa nga më të mirat në biznes. Të bëra nga materiale të cilësisë së lartë dhe të projektuara për forcë dhe qëndrueshmëri optimale, këto dyer janë ndërtuar për të qëndruar. Dhe për shkak se prodhuesit e dyerve të aluminit i prodhojnë ato, ju e dini se ato janë ndërtuar për t'i bërë ballë elementëve
Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit
I përshtatshëm për vilë të klasës së mesme dhe të lartë, hotel, apartament, rezidencë, shtëpi, ndërtesë zyre, ballkon, kopsht, studim, dhomë gjumi, dhomë me rreze dielli, dhomë rekreative ka nevojë për pozicionin e zonës së madhe të ndriçimit të ditës, vëllimin e ajrit të ndjekjes
Furnizuesi i profileve të aluminit
Muret me perde me ngjitje (SWC) mund të përkufizohen si mure që nuk mbajnë ngarkesë, zakonisht të varura përpara kornizës strukturore prej çeliku ose betoni. Termi "shkop" i referohet shufrave dhe dërrasave të prera në fabrikë të cilat transportohen në vend si shufra dhe shkopinj të lirshëm.
Muri me perde qelqi me ngjitje - Kornizë e ekspozuar ose kornizë e padukshme Prodhuesit e murit të perdes së aluminit
Përdorimi i mureve të perdes në dizajnet e ndërtesave komerciale u bë një trend i qëndrueshëm për shumë arsye estetike dhe të efikasitetit të energjisë. Si rezultat, ai lejon liri të papenguar të projektimit dhe transparencë maksimale, duke prodhuar një element me xham pa probleme që përmirëson strukturat e larta
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit
I përshtatshëm për vilë të klasës së mesme dhe të lartë, hotel, apartament, rezidencë, shtëpi, ndërtesë zyre, ballkon, kopsht, studim, dhomë gjumi, dhomë me rreze dielli, dhomë rekreative ka nevojë për pozicionin e zonës së madhe të ndriçimit të ditës, vëllimin e ajrit të ndjekjes
nuk ka të dhëna

Foshan WJW Aluminum Manufacturers become a collection of aluminum design, research and development, production, and sales as a comprehensive enterprise. Our mainly architectural aluminum products are categorized in five species, which are: aluminum extrusion, aluminum glass curtain wall, aluminum door and window, aluminium shutters&louvers, aluminum balustrades and facade aluminum panels. All doors and windows have high-precision 6063-15 or T6 aluminum alloy architectural profiles.The whole production process is controlled according to as2047 door and window standards to ensure that each product meets the standards.

WJW Aluminum technical staff is available 24/7 for support and fast response, giving full advice on your products and sharing engineering knowledge. Whether you order or not, we’re always here to support your business. Our aluminum doors and aluminum windows can be used in both residential and commercial applications. This allows you to choose which will best suit your project. Our window and door specialists can help make these custom windows a part of your next projects.  


WJW Aluminum Door Factory is a leading manufacturer of aluminum doors and windows. We have been manufacturing aluminum doors and windows for over 10 years. Our products are made to the highest standards and are available in a variety of styles to suit your home or office. We pride ourselves on our customer service and our experienced team can help you choose the right products for your needs. Contact us today to find out more about our products and how we can help you. At WJW Windows & Doors we help make it simple to find the right aluminum window for your projects. WJW also has a team of knowledgeable experts who are ready to help you choose the best option for you.

Product Features And Advantages
Unique Wjw System Door And Window Design
The multi-functional profile design can be applied to a variety of different window types, and can be used in various cold and hot weather environments. In addition, the unique system door and window ventilation system makes the whole door and window meet the requirements of 75% building energy conservation, ensuring the performance of doors and windows to the maximum extent and meeting people's needs.
Very Convenient For Installation And Disassembly
When a part of the decoration such as external doors and windows is damaged, whether it can be disassembled and replaced flexibly and conveniently is directly related to factors such as whether the function of external maintenance can be maintained and whether the structure can be affected. Therefore, our company requires that the doors and windows must be replaceable in the structural design, and the disassembly and assembly must be convenient, and the normal use of the external maintenance system cannot be affected.
Australian Standard
The whole production process is controlled according to as2047 door and window standards to ensure that each product meets the standards; The whole series of key hardware parts are all imported from Australia, which fully meet the Australian standard certification of "pollution-free" environmental protection spraying.
Characteristics Of WJW System Doors And Windows
 Whole Window
WJW Aluminum system doors and windows adopt mortise and tenon structure + cutting-edge stainless steel flat steel sheet angle forming technology to make the sealing and firmness of doors and windows more stable. PVB laminated glass and hollow glass are selected to effectively improve the performance of thermal insulation, sound insulation and noise reduction. Scientific drip line structure + mature drainage design in European and American countries can prevent water infiltration from details or timely drain water, so that the watertightness of doors and windows can be better improved. The multi-channel sealing structure improves the sealing performance of doors and windows while keeping quiet. Optional 304 stainless steel gauze, nano dust-free gauze, safety protection, easy disassembly. Standard configuration of full 2.0mm wall thickness profile, strength witness wind resistance and crazy resistance wind, safety is guaranteed. The unit structure is easy to assemble, disassemble and maintain without damaging the wall.

Aluminum door windows offer excellent levels of security, weather resistance, and thermal insulation. Aluminum doors and aluminum windows are innovative and manufactured to the highest quality. With a wide range of styles and designs, these windows are ideal for both traditional and contemporary builds. Additional options are also available, such as colors, custom shapes, and specialty grills. Aluminum doors and aluminum windows are versatile and durable. There are many benefits to the aluminum door and window manufacturing. Aluminum is a strong, lightweight metal that is highly resistant to corrosion. It is also an excellent conductor of heat and electricity, making it ideal for use in doors and windows. 

Aluminium Extrusion
All doors and windows of WJW system adopt high-precision 6063-T5 or T6 aluminum alloy building profiles. The surface treatment of profiles adopts fluorocarbon spraying or powder spraying, and the best weather resistance is up to 20 years. The rich color library can meet different personalized color customization needs.

Glass
WJW doors and windows system adopt on-line or off-line Low-E (low radiation coated glass) float glass, which is deeply processed from the original piece of well-known brands, with excellent sound insulation and heat insulation performance.

Sealant
Famous brand silicone structural sealant or building sealant shall be used. Mineral oil and harmful plasticizer shall not be added to the building sealant.

ABOUT US
Product Features And Advantages
Unique Wjw System Door And Window Design
The multi-functional profile design can be applied to a variety of different window types, and can be used in various cold and hot weather environments. In addition, the unique system door and window ventilation system makes the whole door and window meet the requirements of 75% building energy conservation, ensuring the performance of doors and windows to the maximum extent and meeting people's needs.
Very Convenient For Installation And Disassembly
When a part of the decoration such as external doors and windows is damaged, whether it can be disassembled and replaced flexibly and conveniently is directly related to factors such as whether the function of external maintenance can be maintained and whether the structure can be affected. Therefore, our company requires that the doors and windows must be replaceable in the structural design, and the disassembly and assembly must be convenient, and the normal use of the external maintenance system cannot be affected.
Australian Standard
The whole production process is controlled according to as2047 door and window standards to ensure that each product meets the standards; The whole series of key hardware parts are all imported from Australia, which fully meet the Australian standard certification of "pollution-free" environmental protection spraying
Characteristics Of WJW System Doors And Windows

 whole window

WJW system doors and windows adopt mortise and tenon structure + cutting-edge stainless steel flat steel sheet angle forming technology to make the sealing and firmness of doors and windows more stable. PVB laminated glass and hollow glass are selected to effectively improve the performance of thermal insulation, sound insulation and noise reduction. Scientific drip line structure + mature drainage design in European and American countries can prevent water infiltration from details or timely drain water, so that the watertightness of doors and windows can be better improved. The multi-channel sealing structure improves the sealing performance of doors and windows while keeping quiet. Optional 304 stainless steel gauze, nano dust-free gauze, safety protection, easy disassembly. Standard configuration of full 2.0mm wall thickness profile, strength witness wind resistance and crazy resistance wind, safety is guaranteed. The unit structure is easy to assemble, disassemble and maintain without damaging the wall.
  Aluminium Extrusion
All doors and windows of WJW system adopt high-precision 6063-T5 or T6 aluminum alloy building profiles. The surface treatment of profiles adopts fluorocarbon spraying or powder spraying, and the best weather resistance is up to 20 years. The rich color library can meet different personalized color customization needs.
 glass
WJW doors and windows system adopt on-line or off-line Low-E (low radiation coated glass) float glass, which is deeply processed from the original piece of well-known brands, with excellent sound insulation and heat insulation performance.
sealant
Famous brand silicone structural sealant or building sealant shall be used. Mineral oil and harmful plasticizer shall not be added to the building sealant.
Feel Free To Contact Us
If you have any questions about our Aluminum Profiles or Aluminum Extrusion products or services, feel free to reach out to customer service team.
Dyer dhe dritare profile alumini, dyer dhe dritare nga aliazh alumini produkte të gatshme, sistem perdesh, ju dëshironi, të gjitha këtu! Kompania jonë është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit për 20 vjet.
nuk ka të dhëna
CONTACT NE

Persona e kontaktit: Brus Wang.

Telefoni:86 13902826415

Whatsapp:86 13902826415

E-mail:: info@aluminium-supply.com

Shto: Jo. 17, Workshop Liannanshe, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes  Dizenjues nga Lifisherë
bisedë në internet
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist