loading

Да стане глобална фабрика за домашни врати и прозорци почитувана фабрика.

ВестиName
Кога многу луѓе сакаат да купат алуминиумски профили, ќе размислат колку е цената на алуминиумските профили и кои фактори се поврзани со тоа. Подолу ќе разговараме за ова прашање подетално.
Кога купуваме прозори, и градежните инженери и продажбата на градежен материјал ни препорачуваат да избереме термички алуминиумски прозорци, зошто е тоа така? Следно ќе разговараме на оваа тема.
Во нашата секојдневна зграда често гледаме и користиме алуминиумски врати, дали момци размислувате дали алуминиумските врати ќе рѓосуваат? Некои ќе речат дека по поставувањето на нова алуминиумска врата ќе има некои појави, како што се: површината на алуминиумската врата е подигната, има исклучени мали честички и слично, па ајде да разговараме за прашањето дали алуминиумската врата ќе рѓосува.
Прилагодените алуминиумски профили за истиснување се создаваат со земање сурово парче алуминиум и обликување во одреден профил. Овој процес вклучува загревање на алуминиумот и присилување преку матрица за да се создаде посакуваната форма. Крајниот резултат е прилагодено истиснување што може да се исече на која било должина потребна за проектот.
Алуминиумот е познат по својата сила и издржливост, што го прави идеален за употреба во изградба на високи згради и други големи структури.
Ако сте во процес на градење или реновирање на комерцијална или индустриска сопственост, обложувањето е важна грижа
Кога станува збор за дизајнирање на зграда, еден од најважните елементи што треба да се земе предвид е фасадата или надворешниот плик. Системот на завеси игра клучна улога во целокупната естетика и функционалност на зградата
Ако сте во процес на дизајнирање или изградба на зграда, можеби сте наишле на термините „еден завесен ѕид“ и „завесен ѕид со двојна кожа“.
Материјалот за обложување од алуминиум е популарен градежен материјал кој се користи за заштита и украсување на надворешноста на зградите
Како добавувач на алуминиумски профили, ние често работиме со производители на алуминиумски завеси за да ги обезбедиме потребните материјали за овие проекти. Во овој блог пост, ќе разговараме за спецификите на инсталацијата на завеси и различните придобивки што ги нудат овие ѕидови.
Како сопственик или управител на зграда, ја знаете важноста да имате издржлив и одржлив систем на завеси
нема податок
Авторски права © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Тајп  Дизајн Лифишер
Customer service
detect