loading

Да се ​​стане глобална фабрика за домашни врати и прозорци почитувана од индустријата.

За WJW алumiнија  
За да станете глобална почитувана фабрика за домашни врати и прозорци

Фошан WJW алuminium Co., Ltd. се наоѓа во округот Нанхаи, градот Фошан, родниот град на алуминиумската индустрија во Кина. Зафаќа површина од повеќе од 30.000 квадратни метри, со завеса од алуминиумско стакло, алуминиумски врати и прозорци производствена база од 15.000 квадратни метри, со 300 вработени.

20+
Повеќе од 20 години искуство во прилагодено производство на алуминиумски профили
Компанијата располага со површина од 150.000 квадратни метри
Годишното производство е 500.000 квадратни метри, повеќегодишни резерви 2000 тони
Услуги клиенти повеќе од 100, со сила да се добие признание од клиентите
нема податок
нема податок
Една силна претпријата
Во последниве години, брзиот развој на компанијата стана колекција на алуминиумски дизајн, истражување и развој, производство и продажба како сеопфатно претпријатие. Нашите главно архитектонски алуминиумски производи се категоризираат во пет видови, кои се: алуминиумско истиснување, завеса од алуминиумско стакло, алуминиумска врата и прозорец, алуминиумски ролетни &решетки, алуминиумски балустради и фасадни алуминиумски панели.

Со неколку машини за истиснување, производствени линии за елоксирање и електрофореза, линии за производство на прашкасти облоги, производствени линии за пренос на топлина од дрвени зрна и производствени линии за премачкување PVDF, нашиот производствен капацитет достигна 50000 тони за една година. Со континуираното проширување на скалата, компанијата добива постојан развој.

Производите за врати и прозорци на WJW го прифаќаат целокупното решение за системот за врати и прозорци, даваат јасна посветеност на индикаторите за перформанси и квалитет на производите и земаат предвид низа важни функции како што се водонепропустливост, затегнатост на воздухот, отпорност на притисок на ветерот, механичка сила, топлинска изолација, звучна изолација, заштита од кражба, засенчување на сонце, отпорност на временски услови, чувство на работа, како и сеопфатни резултати од перформансите на опрема, профили, додатоци, стакло, вискоза, заптивки и други врски.
нашиот производствен капацитет достигна 50000 тони за една година
Производите за врати и прозорци на WJW го прифаќаат целокупното решение за системот за врати и прозорци
Унинствен и нова

Сите врати и прозорци имаат високопрецизни архитектонски профили од алуминиумска легура 6063-15 или T6. Површинскиот третман на профилите е флуоројаглерод или прскање во прав, со најдобра атмосферска отпорност до 20 години. Богатата библиотека со бои може да одговори на различни персонализирани потреби за прилагодување на боите. Мултифункционалниот дизајн на профилот може да се примени на различни типови на прозорци и да се користи во различни средини со ладни и топли временски услови.


Заедно со уникатниот систем на вентилација на вратите и прозорците, вратите и прозорците во целина ги задоволуваат барањата за заштеда на енергија во зградата од 75%, обезбедувајќи максимални перформанси на вратите и прозорците и задоволување на потребите на луѓето. Целиот производствен процес е контролиран според стандардите за врати и прозорци како 2047 за да се осигура дека секој производ ги исполнува стандардите; Целата серија на клучни хардверски додатоци се увезени од Австралија, „уникатни“, „новидни“ и „издржливи“ целосно се усогласени со австралискиот стандард за сертификација „без загадување“ за заштита на животната средина прскање.


Со текот на годините, компанијата се придржува до целта „научна и технолошка иновација, квалитет на прво место, потрага по совршенство“ за подобро управување и иновации.

20+

Најдобриот временски отпор на

20 години.

75%

вратите и прозорците во целина ги задоволуваат барањата за заштеда на енергија во зградата од 75%Идејата и визија
Во исто време, компанијата е во „добра волја, ефикасна, прагматична, претприемничка“ во идејата на претпријатието да создаде единствена развојна патека на претпријатието. Нашите производи се богати со разновидност и сигурни во квалитет. Не само што е високо препознатлив од домашните клиенти и се извезува во САД, Европа, Австралија, Јужна Кореја, Блискиот Исток, Индија, Малезија, Виетнам, Филипини и други земји.
Во иднина, Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. ќе продолжи да ја подобрува ефикасноста на производството и нивото на управување, да одржува искрен и трпелив однос кон клиентите, со квалитетни производи назад во општеството. Општеството да создаде подобар живот за човештвото да придонесе повеќе за животот.
BUILD A PERFECT HOME LIFE
На совршен дом му треба неуморно барање квалитет.

WJW Aluminum Suppliers е доверлив добавувач за истиснување на алуминиум и професионални алуминиумски профили Добавувач на алуминиумски стаклени завеси Ѕид, алуминиумска врата и прозорец и имаат напредно производство на машина за истиснување на алуминиум.

Флозофија на фабрика

Фошан WJW алuminium Co., Ltd. се наоѓа во округот Нанхаи, градот Фошан, родниот град на алуминиумската индустрија во Кина. Зафаќа површина од повеќе од 100.000 квадратни метри, производствена база на врати и прозорци од 50.000 квадратни метри, производство на мебел за внатрешен и надворешен простор од повеќе од 30.000 квадратни метри, со 500 вработени.  

Продолжете да обезбедувате производи со конкурентен квалитет за да ги задоволат потребите на клиентите, продолжете да создавате вредност за клиентите
Со срцето на занаетчиите за производство на прецизни и совршени производи, за да им се обезбеди на клиентите најекономично целокупно решение
Барајте разумен профит, не понизок од просечното ниво на индустријата, за да ги задоволите основните потреби за развој на претпријатието
Изворот на развој на претпријатието, ќе продолжи да инвестира и да ги охрабрува сите вработени иновации, да постави цврста основа за долгорочен развој на претпријатието
Икона8
За одржување на одржливиот развој на претпријатието, формулирајте среднорочен и долгорочен (5-10 години) план за развој, фокусирајте се на целниот пазар, јасни развојни цели, станете трајно среќно претпријатие
Икона9
Стратегијата за победа бидете одговорно претпријатие кое е корисно за клиентите, вработените, претпријатијата и општеството
нема податок
Основар
Мисија & Визија
Со текот на годините, компанијата се придржува до целта „научна и технолошка иновација, квалитет на прво место, потрага по совршенство“ за подобро управување и иновации. Во исто време, компанијата е во „добра волја, ефикасна, прагматична, претприемничка“ во идејата на претпријатието да создаде единствена развојна патека на претпријатието.
„Изградете совршен домашен живот, создадете идеална платформа за развој за вработените“ како мисија
Да стане глобална фабрика за домашни врати и прозорци почитувана од индустријата
Следете ја политиката „научно управување, квалитет на прво место, квалитетна услуга, прво углед“.
нема податок
Професионален тим
Интегритетот: Основната на фабриката.

Квалитет: На совршениот дом му треба неуморно барање квалитет.

Ефикасно: Проактивна, ориентирана кон крајот, приоритет на прво место, проактивна и колаборативна.

Светувањето: посветеност на клиентите, посветеност на вработените, посветеност на претпријатието, посветеност на општеството.

Иновација: за да се постигне совршен домашен живот, неопходна е континуирана иновација.

Професионален тим: Нашите членови имаат долгогодишно професионално техничко искуство за прозорци и врати, млад тим, полн со виталност и иновативен дух.

Фокусиран тим: Ние цврсто веруваме дека квалитетот на брендот од довербата на клиентите. Само фокусот може да излезе совршен производ.

Сони:   Доаѓаме од целата земја, поради заедничкиот сон: да станеме глобално почитувано претпријатие за домашни врати и прозорци во индустријата, да им обезбедиме на клиентите најекономични севкупни решенија за врати и прозорци.
Чест сертификати
Производите го поминаа тестот за австралиски официјални назначени институции за тестирање, индикаторите се во согласност со австралиските стандардни стандарди за тестирање.
нема податок
Професионален тим
Мисија на компанијата: „Изградете совршен домашен живот, создадете идеална платформа за развој за вработените“ како мисија.
Визија на компанијата: Да станеме глобална фабрика за домашни врати и прозорци почитувана од индустријата
Политика на компанијата: Следете ја политиката „научно управување, квалитет на прво место, квалитетна услуга, пред се угледот“.

Интегритет: Основата на фабриката.
Квалитет: На совршен дом му треба неуморно барање квалитет.
Ефикасни: проактивни, ориентирани кон крајот, приоритет на прво место, проактивни и колаборативни.
Посветеност: посветеност на клиентите, посветеност на вработените, посветеност на претпријатието, посветеност на општеството.
Иновации: за да се постигне совршен домашен живот, неопходна е континуирана иновација.
Професионален тим: Нашите членови имаат долгогодишно професионално техничко искуство за прозорци и врати, е млад тим, полн со виталност и иновативен дух.
Фокусиран тим: Ние цврсто веруваме дека квалитетот на брендот од довербата на клиентите. Само фокусот може да излезе совршен производ.
Сони:   Доаѓаме од целата земја, поради заедничкиот сон: да станеме глобално почитувано претпријатие за домашни врати и прозорци во индустријата, да им обезбедиме на клиентите најекономични севкупни решенија за врати и прозорци.
нема податок
Кооперативни клиенти

Искористете ја предноста на ресурсите на индустрискиот распоред за да создадете единствена стратегија за „нулта далечина, совршена услуга“.


Формиравме професионален тим за техничка услуга, обезбедувајќи сеопфатна техничка поддршка и услуги за компании и сопственици од типот на прозорци, врати и завеси, помагајќи им да развијат и да ги подобрат производите, обезбедувајќи специјални решенија за проекти или техничко следење и справување со некои проблеми. На местото координација.

Контактирај се со нас.
Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во контакт формата за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашата широка палета на дизајни!
Врати и прозорци алуминиумски профили, готови производи за врати и прозорци од алуминиумска легура, систем за завеси, сакате, сите овде! Нашата компанија се занимава со истражување и развој и производство на алуминиум за врати и прозорци веќе 20 години.
нема податок
КОНТАЦТ

Лице за контакт: Лео Лин

Телефон:86 18042879648

Штоп:86 18042879648

Пошта: Info@ aluminum- supply.com

Додај: Не. 17, Работилница Лиананше, Сонгангтанг, град Шишан, округ Нанхаи, Сити Фошан

Авторски права © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Тајп  Дизајн Лифишер
detect