loading

Pikeun janten panto bumi global sareng pabrik anu dihormati industri Windows.

Vidoo

WJW Aluminim mangrupikeun perusahaan panto sareng jandela anu dipeunteun luhur anu nawiskeun   lawang aluminium kualitas luhur, jandéla , Jeung produk sejenna pikeun mantuan Anjeun nyimpen duit dina bills énergi.WJW teh produsén ngarah tina lawang aluminium sarta jandéla. Urang nawiskeun rupa-rupa produk, kaasup lawang aluminium komérsial sarta jandéla aluminium padumukan, dirancang pikeun panungtungan pikeun generasi.

Naha anjeun peryogi produsén panto aluminium? Upami kitu, pidéo éta bakal ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan industri aluminium, kalebet bédana antara aluminium extruded sareng tuang, milih produsén panto aluminium, sareng seueur deui. Sajumlah panto sareng jandéla aluminium sayogi ti sababaraha pabrik anu tiasa dipercaya. Pintu sareng jandéla aluminium mangrupikeun pilihan anu populer pikeun anu gaduh bumi. Aranjeunna nawiskeun daya tahan, mampuh, gaya, sareng efisiensi énergi, ngajantenkeun aranjeunna pilihan anu sampurna pikeun seueur anu gaduh bumi.


Upami anjeun milarian lawang aluminium kualitas luhur jeung jandéla , Anjeun henteu tiasa salah sareng Perusahaan Aluminum WJW . WJW Aluminium ngahususkeun dina manufaktur produk top-of-nu-garis anu bakal lepas pikeun taun datang. Sadaya panto sareng jandéla urang didamel tina bahan anu awét anu moal karat atanapi korosi kana waktosna. Naha anjeun peryogi panto énggal pikeun bumi atanapi bisnis anjeun,   atanapi anjeun badé ngagentos windows lami anjeun sareng anu hémat énergi, kami ngagaduhan anu anjeun peryogikeun. Tim kami anu berpengalaman sok sayogi pikeun ngajawab patarosan anu anjeun gaduh.
Salaku Supplier Profil Aluminium sareng Supplier Extrusion Aluminium. Produk aluminium utamana arsitéktur kami digolongkeun kana lima spésiés, nyaéta: ékstrusi aluminium, témbok tirai kaca aluminium, panto aluminium sareng jandéla aluminium, shutters aluminium. & Louvers Aluminium, balustrades aluminium, Aluminium adul Cladding, sarta Aluminium adul Panels.
2022 09 29
167 tampilan
Ngolah jero nyaéta prosés sawing bahan, punching, pangeboran, alur panggilingan, ngetok, bending, bending, jeung prosés séjén kana ukuran jeung bentuk produk husus ngaliwatan alat ngolah.
2022 09 29
392 tampilan
euweuh data
Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Peta situs  Dénan ku Lifisher
detect