loading

Pikeun janten panto bumi global sareng pabrik anu dihormati industri Windows.

Extrusion Aluminiy

Foshan WJW Custom Aluminum Extrusion Profile Manufacturers become a collection of aluminum design, research and development, production, and sales as a comprehensive enterprise. Our mainly architectural aluminum products are categorized in five species, which are: aluminum extrusion, aluminum glass curtain wall, aluminum door and window, aluminium shutters&louvers, aluminum balustrades and facade aluminum panels. All doors and windows have high-precision 6063-15 or T6 aluminum alloy architectural profiles.The whole production process is controlled according to as2047 door and window standards to ensure that each product meets the standards.

WJW Aluminum technical staff is available 24/7 for support and fast response, giving full advice on your products and sharing engineering knowledge. Whether you order or not, we’re always here to support your business. Our aluminum doors and aluminum windows can be used in both residential and commercial applications. This allows you to choose which will best suit your project. Our window and door specialists can help make these custom windows a part of your next projects.  

Hiji hal anu ngajadikeun extrusions témbok curtain aluminium nangtung kaluar nyaeta pilihan warna elegan maranéhanana. Ampir kabéh pabrik nyadiakeun pilihan ngaropéa warna sakumaha per rasa anjeun sarta kabutuhan. Jinis finish dilarapkeun kana Tonjolan témbok curtain aluminium bakal nyumbang kana warna ahir na
Pabrikan WJW Aluminium Extrusion pikeun jandéla sareng panto didamel tina Aluminium 6063 Alloy Number, éta mangrupikeun nomer paduan anu paling umum pikeun ngahasilkeun jandela aluminium sareng profil panto.
euweuh data
Product Features And Advantages
Unique Wjw System Door And Window Design
The multi-functional profile design can be applied to a variety of different window types, and can be used in various cold and hot weather environments. In addition, the unique system door and window ventilation system makes the whole door and window meet the requirements of 75% building energy conservation, ensuring the performance of doors and windows to the maximum extent and meeting people's needs.
Very Convenient For Installation And Disassembly
When a part of the decoration such as external doors and windows is damaged, whether it can be disassembled and replaced flexibly and conveniently is directly related to factors such as whether the function of external maintenance can be maintained and whether the structure can be affected. Therefore, our company requires that the doors and windows must be replaceable in the structural design, and the disassembly and assembly must be convenient, and the normal use of the external maintenance system cannot be affected.
Australian Standard
The whole production process is controlled according to as2047 door and window standards to ensure that each product meets the standards; The whole series of key hardware parts are all imported from Australia, which fully meet the Australian standard certification of "pollution-free" environmental protection spraying.
suppliers ékstrusi aluminium
Foshan WJW Aluminium Manufacturers mangrupakeun ngarah Aluminium Tonjolan Propil supplier sahiji kualitas Aluminium Tonjolan Propil. Pausahaan kami geus husus dina produksi produk Aluminium Tonjolan Propil salila sababaraha taun, sarta kami boga rupa-rupa Aluminium Tonjolan Propil sadia pikeun minuhan kabutuhan Anjeun. Kami nawiskeun rangkeian komprehensif produk Propil Ekstrusi Aluminium, kalebet Profil Ekstrusi Aluminium industri, pipa aluminium, batang aluminium, sareng seueur deui. Produk kami dijieun kalayan kualitas luhur 6063-15 atanapi T6 profil alloy aluminium, nu dipikawanoh pikeun kakuatan alus teuing maranéhanana, durability, sarta lalawanan korosi. Kami ogé taat kana standar panto sareng jandela AS2047 pikeun mastikeun kualitas konsisten dina sadaya produk urang.

Di WJW Aluminium Aluminium Extrusion Propil Suppliers, kami geus dedicated staf teknis anu sadia 24/7 nyadiakeun rojongan tur nasihat teknis ka konsumén urang. Urang ngarti pentingna ngabogaan produk katuhu pikeun proyék Anjeun, sarta kami salawasna senang pikeun mantuan Anjeun milih extrusions aluminium pangalusna pikeun kaperluan anjeun. Naha anjeun peryogi extrusions aluminium pikeun aplikasi padumukan atawa komérsial, urang boga kaahlian jeung pangalaman pikeun nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas pangluhurna.

Salaku Suppliers Propil Ekstrusi Aluminium ngarah, kami bangga dina komitmen urang kana kualitas, layanan palanggan, sarta inovasi. Kami salawasna milarian cara anyar sareng inovatif pikeun ningkatkeun produk sareng jasa kami pikeun ngalayanan palanggan anu langkung saé. Ku kituna, lamun Anjeun keur pilari a supplier dipercaya jeung dipercaya tina extrusions aluminium kualitas, kasampak aya salajengna ti Foshan WJW Aluminium Manufacturers.
Salaku suppliers Tonjolan aluminium. Panto sareng jandéla aluminium kami didamel pikeun tahan kaayaan cuaca anu ekstrim
Produk suppliers extrusion aluminium dirancang pikeun nyayogikeun insulasi anu langkung saé, ngahémat artos anjeun pikeun biaya pemanasan sareng penyejukan.
Aluminium mangrupakeun bahan low-pangropéa, hartina anjeun moal kudu méakkeun waktu jeung duit on upkeep
Panto sareng jandéla aluminium kami aya dina sababaraha gaya sareng warna, ngamungkinkeun anjeun gampang mendakan anu pas pikeun bumi atanapi kantor anjeun.
euweuh data
FAQ
1
Naon téh ékstrusi aluminium custom?
Ekstrusi aluminium khusus nyaéta prosés nyiptakeun bentuk khusus sareng panjang produk aluminium dumasar kana desain atanapi syarat palanggan. Ieu kahontal ku manaskeun hiji billet ékstrusi aluminium sarta forcing eta ngaliwatan paeh atawa kapang pikeun nyieun bentuk nu dipikahoyong.
2
Naon kaunggulan tina ngagunakeun profil aluminium Tonjolan custom?
Kaunggulan tina ngagunakeun profil ékstrusi aluminium custom kaasup kamampuhan pikeun nyieun wangun unik tur kompléks, sipat bahan lightweight tur kuat, résistansi korosi alus teuing, sarta konduktivitas termal tinggi. Salaku tambahan, profil ieu tiasa diproduksi dina volume anu luhur kalayan biaya anu murah, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun aplikasi produksi masal.
3
Naon jinis aplikasi anu dianggo pikeun profil ékstrusi aluminium khusus?
Profil ékstrusi aluminium custom bisa dipaké pikeun rupa-rupa aplikasi, kaasup konstruksi, transportasi, aerospace, éléktronika, mesin industri, jeung barang konsumén. Biasana dipaké pikeun nyieun pigura, enclosures, panels, railings, sarta komponén struktural lianna.
4
Naon bérés anu sayogi pikeun profil ékstrusi aluminium khusus?
Selesai anu sayogi pikeun profil ékstrusi aluminium khusus kalebet anodizing, palapis bubuk, lukisan, sareng polishing. Selesai ieu tiasa ningkatkeun penampilan, daya tahan, sareng kinerja profil aluminium, nyayogikeun bérés kualitas luhur
5
Naon waktos kalungguhan has pikeun profil Tonjolan aluminium custom?
Waktu kalungguhan has pikeun profil ékstrusi aluminium custom beda-beda gumantung kana pajeulitna desain, kuantitas urutan, sarta kasadiaan bahan baku. Biasana, waktos kalungguhan tiasa dibasajankeun sababaraha minggu dugi ka sababaraha bulan. Tapi, sababaraha pabrik ékstrusi aluminium tiasa nawiskeun jasa anu gancang pikeun ngirangan waktos kalungguhan
6
Naon anu supplier extrusion aluminium?
Panyadia ékstrusi aluminium nyaéta perusahaan anu khusus dina ngahasilkeun sareng nyayogikeun profil ékstrusi aluminium sareng produk anu aya hubunganana sareng klien komérsial sareng industri. Panyadia ieu biasana nawiskeun rupa-rupa ukuran, bentuk, sareng bérés pikeun nyumponan sarat khusus palanggan
7
Naon mangpaat ngagunakeun supplier extrusion aluminium?
Mangpaat ngagunakeun supplier ékstrusi aluminium kaasup aksés ka rupa-rupa produk extrusion aluminium kualitas luhur, ngurangan biaya manufaktur, sarta waktu produksi leuwih gancang. Salaku tambahan, panyadia tiasa ngabantosan para nasabah kalayan dukungan téknis, desain, sareng pamekaran produk khusus
8
Naon nya éta selisih extrusions aluminium baku sarta custom?
Ekstrusi aluminium standar mangrupikeun profil anu tos dirarancang anu sayogi dina sajumlah ukuran, bentuk, sareng bérés. Ekstrusi aluminium khusus didamel dumasar kana sarat desain khusus palanggan sareng tiasa ngalibetkeun bentuk kompleks, finish khusus, sareng fitur unik anu sanés.
9
Kumaha kuring milih supplier aluminium Tonjolan katuhu?
Supplier ékstrusi aluminium anu leres kedah gaduh catetan lagu kualitas anu saé sareng palayanan palanggan, rupa-rupa produk sareng kamampuan, harga kalapa, sareng waktos kalungguhan anu gancang. Salaku tambahan, aranjeunna kedah daék damel babarengan sareng palanggan pikeun ngartos kabutuhanna sareng nyayogikeun solusi pribadi
Warta ahire
Ieu beja panganyarna ngeunaan kami suppliers Tonjolan aluminium sarta pabrik . Baca tulisan ieu pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk sareng industri sahingga kéngingkeun inspirasi pikeun proyék anjeun.
Profil ékstrusi aluminium custom dijieun ku cara nyokot sapotong atah aluminium sarta shaping kana profil husus. Prosés ieu ngalibatkeun pemanasan aluminium sarta maksakeun ngaliwatan paeh pikeun nyieun bentuk nu dipikahoyong. Hasil ahir nyaéta Tonjolan custom nu bisa motong kana sagala panjang diperlukeun pikeun proyék nu.
2023 04 19
Aluminium dipikanyaho pikeun kakuatan sarta durability, sahingga idéal pikeun pamakéan dina pangwangunan wangunan luhur-naékna sarta struktur badag lianna.
2023 03 20
Upami anjeun nuju dina prosés ngawangun atanapi ngarénovasi harta komersil atanapi industri, cladding mangrupikeun pertimbangan anu penting
2023 03 20
euweuh data
Characteristics Of WJW System Doors And Windows
 Whole Window
WJW Aluminum system doors and windows adopt mortise and tenon structure + cutting-edge stainless steel flat steel sheet angle forming technology to make the sealing and firmness of doors and windows more stable. PVB laminated glass and hollow glass are selected to effectively improve the performance of thermal insulation, sound insulation and noise reduction. Scientific drip line structure + mature drainage design in European and American countries can prevent water infiltration from details or timely drain water, so that the watertightness of doors and windows can be better improved. The multi-channel sealing structure improves the sealing performance of doors and windows while keeping quiet. Optional 304 stainless steel gauze, nano dust-free gauze, safety protection, easy disassembly. Standard configuration of full 2.0mm wall thickness profile, strength witness wind resistance and crazy resistance wind, safety is guaranteed. The unit structure is easy to assemble, disassemble and maintain without damaging the wall.

Aluminum door windows offer excellent levels of security, weather resistance, and thermal insulation. Aluminum doors and aluminum windows are innovative and manufactured to the highest quality. With a wide range of styles and designs, these windows are ideal for both traditional and contemporary builds. Additional options are also available, such as colors, custom shapes, and specialty grills. Aluminum doors and aluminum windows are versatile and durable. There are many benefits to the aluminum door and window manufacturing. Aluminum is a strong, lightweight metal that is highly resistant to corrosion. It is also an excellent conductor of heat and electricity, making it ideal for use in doors and windows. 

Aluminium Extrusion
All doors and windows of WJW system adopt high-precision 6063-T5 or T6 aluminum alloy building profiles. The surface treatment of profiles adopts fluorocarbon spraying or powder spraying, and the best weather resistance is up to 20 years. The rich color library can meet different personalized color customization needs.

Glass
WJW doors and windows system adopt on-line or off-line Low-E (low radiation coated glass) float glass, which is deeply processed from the original piece of well-known brands, with excellent sound insulation and heat insulation performance.

Sealant
Famous brand silicone structural sealant or building sealant shall be used. Mineral oil and harmful plasticizer shall not be added to the building sealant.

Feel Free To Contact Us
If you have any questions about our Aluminum Profiles or Aluminum Extrusion products or services, feel free to reach out to customer service team.
euweuh data
Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Peta situs  Dénan ku Lifisher
detect