loading

Pikeun janten panto bumi global sareng pabrik anu dihormati industri Windows.

Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 1
Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 2
Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 3
Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 4
Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 5
Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 6
Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 1
Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 2
Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 3
Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 4
Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 5
Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 6

Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers

louvers aluminium boga desain modern, sleek, sarta pikaresepeun. Salaku tambahan, aranjeunna ngabantosan, kuat, tahan karat, sareng gampang dibersihkeun. Paké shutters anca ieu pikeun ngatur suhu interior jeung tingkat noise. Éta cukup adaptable pikeun kamar naon waé sareng tiasa dipasang sacara internal sareng éksternal. louvers nangtung boga ciri di handap ieu; Aranjeunna mibanda wilah elliptical, a assembly nangtung, sarta hiji overhang dina tembok, sarta aranjeunna bisa dibereskeun louvers elliptical atanapi louvers nangtung tetep. Spésifikasi salah sahiji louvers pangalusna dibéréndélkeun di handap.

5.0
Nguwal:
25 dinten saatos konfirmasi toko gambar
MOQ:
10PCS
Terma Imparas:
TT
Port Fob:
Port Nansha / Port Senzhen
Terma Perdagaka:
EXW/FOB/CIF/DDP
Nomer Model Nom:
SFE01
Asal Produkta:
Guangdong, Cina
Prak:
Wangjiawang
design customization
Punten eusian formulir di handap pikeun nyuhunkeun cutatan atanapi nyuhunkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kami. Punten janten rinci sakumaha mungkin dina pesen anjeun, sareng kami bakal balik deui ka anjeun pas mungkin kalayan réspon. Kami siap ngamimitian damel dina proyék énggal anjeun, hubungan kami badé ngamimitian.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage
    Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 7
    Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 8

    PRODUCTS DESCRIPTION

    Éta mangrupikeun panel tetep Elliptical louver dipasang dina pigura atanapi nganggo rupa-rupa kurung jepitan angled, anu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna nalika ngan aya hiji masalah sahadé. Panels bisa dijieun pikeun ngurangan asupan surya ti arah husus atawa boga sudut nempoan arah sempit gumantung kana sudut ningkatna tina wilah (ngurangan sudut nempoan internal atawa éksternal ti arah husus). Aranjeunna ngalaksanakeun ieu bari nahan sagala kaunggulan lampu na breezeway ditawarkeun ku expanses badag tina glazing, sarta aranjeunna digolongkeun dina kategori handap.:

    • Louver elliptical fiksi.

    Louver vertikal tetep.

    Wilah elips, assembly nangtung, over-hang dina témbok.

    Data Téknisk

    bilah elips datangna dina sauntuyan ukuran nu urang tetep di stock. Kami ogé nawiskeun tutup tungtung pikeun tujuan naon waé sareng sababaraha solusi pemasangan pikeun bilah. Urang ogé bisa nyieun finish custom, sanajan meureun aya waragad tambahan. Inpormasi téknis pikeun salah sahiji produk kami disayogikeun di handap.

    Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 9
    Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 10

    Scenario Aplikas

    Kami nyiptakeun, ngahasilkeun, sareng masang rupa-rupa shutters geser, sareng panto hinged ku kituna anjeun tiasa milih pilihan anu paling cocog sareng gaya bumi anjeun sareng kisaran harga. Anjeun gaduh langkung seueur alternatif pikeun éstétika bumi, warna, desain, sareng kahoyong pribadi sabab seueur anu didamel tina aluminium kualitas luhur anu tahan korosi sareng dilapis bubuk.


    Pilihan éksténsif kami louvers aluminium exterior boga hal for everyone. Éta tiasa dianggo dina sagala rupa kaayaan di jero sareng di luar bumi kusabab sababaraha alesan, sapertos louvers ngirangan kauntungan termal tina panonpoé kajadian, ngahijikeun kontrol lampu kana amplop gedong, sareng seueur deui. Salian nyadiakeun fungsionalitas luar biasa, maranéhna bakal mantuan arsiték dina ngamekarkeun penampilan unik pikeun beungeut wangunan.

    Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 11
    Aluminium nangtung Louver Shutter Pikeun Exterior Aluminium Louvers Manufacturers 12
    Urang
    Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
    Produk anu aya hubunganan
    euweuh data
    Panto jeung Windows propil aluminium, panto alloy aluminium sarta jandéla produk rengse, Sistim témbok curtain, rék, sadayana di dieu! Pausahaan urang kalibet dina panto jeung Windows panalungtikan sarta pamekaran aluminium sarta manufaktur pikeun 20 taun.
    euweuh data
    CONTACT AS

    Kontak Person: Leo Lin

    Telepon:86 18024183629

    Whatsapp:86 18024183629

    Surélék: info@aluminium-supply.com

    Nambihan: No. 17, Bengkel Liannanshe, Songgangtang, Kota Shishan, Distrik Nanhai, Kota Foshan

    Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Peta situs  Dénan ku Lifisher
    obrolan online
    Leave your inquiry, we will provide you with quality products and services!
    detect