loading

Pikeun janten panto bumi global sareng pabrik anu dihormati industri Windows.

Pasap

Urang nyaritakeun kakuas

alat-alat produksi aluminium canggih urang, pangalaman, pangaweruh profésional bisa nyadiakeun produk extrusion aluminium mumpuni kalawan harga lumrah iraha wae.
Alatna Pasah
Minuhan sarat kustomisasi massa pelanggan Wewengkon tutuwuhan 50000 méter pasagi, kalayan sét alat pangolahan jero anu canggih, nyayogikeun tina bubuka kapang aluminium pikeun jasa integrasi pangolahan jero
1664177510251-kuat2
Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman processing WJW boga 20 taun pangalaman ngolah pangalaman tim teknis kuat bisa minuhan kaperluan béda industri.
Penspekti Dirt
Kontrol kualitas produk tina detil Salila produksi masal, 10% tina bahan baku bakal inspected acak. Saatos potongan munggaran diolah, pamariksaan kualitas bakal langsung ngadamel pangukuran komprehensif produk, sareng produkna bakal ngahontal standar sateuacan dikirim kaluar tina gudang.
1664177526827-kuat4
Kontrol kualitas produk tina detil WJW 3 mastikeun ngadalikeun ngolah produk ngaropéa, kalawan akurasi machining CNC nepi ka +0.01mm, bagian Tonjolan aluminium nepi ka φ700mm, Tonjolan 30m panjang.

euweuh data
Kustomisasi bagian alloy aluminium non-standar

WJW mangrupakeun produsén dipercaya tina extrusions aluminium kalawan leuwih 20 taun pangalaman dina pembuatan extrusions aluminium custom sarta parabot Tonjolan dipaké dina produksi extrusions aluminium. mesin extruding canggih kami, pangalaman jeung tim kaahlian siap nawiskeun Anjeun produk extruding aluminium kualitas kalawan harga nu lumrah. Terintegrasi sareng profil aluminium extruded kami, rod aluminium, bar aluminium pasagi, bar aluminium rectangular, tabung aluminium, sareng lembaran aluminium, kami mangrupikeun pabrik khusus anu anjeun tiasa ngandelkeun pikeun sadaya ekstrusi aluminium khusus anjeun, mesin aluminium, fabrikasi aluminium, permukaan. kabutuhan pagawean. Nalika anjeun gaduh desain anu nuju lumangsung, kami tiasa ngabantosan ngawujudkeunana.


Kustomisasi Non-Standar Luyu sareng Gambar atanapi Sampel anu Disayagikeun Ku Konsumén.

Ngadamel buan

Extrusion Materi

  Ngolah jero (sawing, pangeboran, alur panggilingan, jsb)

Oksidasi, nyemprot sareng perlakuan permukaan anu sanés pikeun ngahasilkeun produk anu mumpuni ku syarat palanggan.

20 taun.
Langkung ti 20 taun pangalaman dina ngolah profil aluminium
Mimitian ngaropéa pikeun proyék profil aluminium anjeun ayeuna
Tingali kakuatan alat pabrik urang
Produk aluminium fabrikasi sareng produk aluminium mesin dianggo sacara lega dina seueur industri, sapertos pencahayaan, jati, arsitéktur, laut, alat-alat olahraga, alat-alat industri, éléktronika sareng seueur deui.
Fabrikasi aluminium nyaéta prosés nyieun bagian aluminium ngaliwatan motong, bending jeung shaping. Dina industri lega, fabrikasi aluminium bisa nyieun rupa-rupa bagian jeung struktur pikeun mesin, produk, jeung karya seni.  
Leuwih taun, parusahaan geus adhering kana "inovasi ilmiah sarta téhnologis, kualitas kahiji, ngungudag kasampurnaan" Tujuan pikeun manajemén hadé tur inovasi.  
Bald Workqe
Eta sia noting yén profil aluminium paeh diperlukeun pikeun Tonjolan. Ieu industri aluminium profil Tonjolan paeh dijieunna tina baja H13, sarta paeh ngan bisa dipaké sanggeus nitriding. Sacara umum, sakumpulan kapang diwangun ku kapang positip, pad kapang sareng leungeun baju kapang. The kapang positif diwangun ku sabuk gawe, cutter kosong, deflector sarta bagian séjén, nu masing-masing boga peran sorangan. Bengkel bubuka kapang khusus WJW ngagaduhan mesin bubut CNC profésional, pusat mesin CNC, sareng alat pangolahan precision tinggi sapertos ngolah nyoco kawat lambat. Dina raraga extrude produk precision ultra-luhur, éta diperlukeun yén akurasi manufaktur paeh kedah ngahontal 0.01mm, ku kituna kasabaran produk aluminium extruded kedah ngahontal ± 0.05mm.
euweuh data
euweuh data
Jalur Produksi Ekstrusi Aluminium
Garis ékstrusi profil aluminium high-end ngagambarkeun kamampuan perusahaan produksi profil aluminium ieu. Alat-alat anu saé henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun efisiensi produksi, tapi ogé ningkatkeun kualitas produk. Metodeu Tonjolan of extruders profil aluminium teu ngan bisa ngahasilkeun tabung, bar jeung propil jeung wangun bagian basajan, tapi ogé ngahasilkeun propil jeung bagian kompléks jeung wangun, saperti propil jeung bagian laun ngarobah, wangun jeung propil kompléks atawa propil kerung. Hésé pisan pikeun ngahasilkeun profil sapertos ku cara ngagulung atanapi ngolah anu sanés, Nanging, éta gampang pisan ngagunakeun jalur produksi anu lengkep sapertos mesin ékstrusi profil aluminium sareng alat bantuna, sareng akurasina luhur pisan, sareng kualitasna lengkep. saluyu jeung standar. Kalayan paningkatan prosés ékstrusi tina extruder, ayeuna tiasa ngahasilkeun ketebalan témbok (0.3 ~ 0.4) ± 0.10 mm sareng kasarna permukaan Ra0.8 ~ 1.8 μ M profil aloi aluminium precision tinggi, nyaéta tebih saluareun jangkauan sahiji alat processing séjén. Pamakéan extruders profil aluminium teu ukur greatly ngurangan total workload na simplifies prosés saterusna, tapi ogé ngaronjatkeun laju utilization komprehensif sarta ngahasilkeun bahan logam.
Pinuh otomatis nangtung Aluminium Propil nyemprot Line Produksi
Kalayan popularitas kustomisasi panto sareng jandela, sareng paningkatan grup palanggan, aya paménta anu langkung luhur pikeun panto sareng jandéla anu dipersonalisasi. Loba warna téh salah sahiji. Dina taun-taun ayeuna, sarat nasional sareng sosial pikeun panangtayungan lingkungan parantos langkung luhur, sareng pedoman kawijakan laun-laun ngawatesan sareng ngirangan prosés produksi konsumsi énergi anu luhur sareng polusi anu luhur. WJW urang pinuh otomatis profil aluminium nangtung nyemprot garis produksi, robah warna gancang sarta bubuk nyemprot kamar, bisa ngahontal rupa-rupa robah warna ka warna nyemprot, nu hese pikeun ngahontal ku oksidasi anodic na palapis electrophoretic. Salaku tambahan, nyemprot bubuk gaduh kaunggulan anu jelas dina perlindungan lingkungan. Lapisan bubuk henteu ngandung pangleyur, émisi VOC ampir nol, sareng tekanan panyalindungan lingkungan rendah.
euweuh data
euweuh data
Fabrikasi jero tina Ekstrusi Aluminium, Profil Aluminium
Machining mangrupakeun bagian tina fabrikasi aluminium, éta muterkeun hiji bagian penting dina paling karya komponén Tonjolan aluminium ku nyoplokkeun bahan tina workpiece indungna. jasa Machining ngawengku motong, pangeboran, panggilingan, countersinking, knurling, counterboring, threading, reaming, motong laser, jsb. Fabrikasi aluminium sareng operasi mesin tiasa dilakukeun tina mesin sapertos mesin panggilingan CNC, mesin péngkolan CNC, bor, mesin ngetok, punches atanapi pencét, mesin motong laser, nyirian laser, motong plasma, sareng mesin las, mesin bending CNC, jsb.

Alloy mana anu paling saé pikeun Fabrikasi Aluminium?

 Lamun proyek Anjeun dijieunna tina aluminium extruded, 6063 6060 6061 6082 bakal bahan pangalusna pikeun fabrikasi. Alloy anu pang populerna nyaéta 6061, anu tiasa dipendakan dina ampir sagala jinis industri, ti aerospace sareng otomotif dugi ka bungkusan sareng komunikasi.
 Lamun Anjeun keur pilari weldability tinggi, milih hiji alloy aluminium dina runtuyan 5XXX atawa 6XXX. 2XXX jeung 7XXX alloy teu dianggap weldable.
Dina kalolobaan kasus, alloy aluminium 3003 meureun alloy pangalusna pikeun bending, lajeng asalna alloy 5052 katuhu balik, sarta 5052 kalawan formability hadé ti 3003.
Sesuaikeun Perlakuan Surface Produk
Aluminium jadi hideung lamun kakeunaan hawa pikeun lila sarta meta jeung elemen séjén. Produk perawatan permukaan ngagaduhan résistansi korosi, résistansi cuaca, résistansi ngagem, penampilan hiasan, umur jasa panjang sareng ciri-ciri sanés. Prosés perlakuan permukaan ilahar dipaké nyaéta oksidasi anodik, kawat teken oksidasi sandblasting, ngawarnaan electrolytic, Éléktroforésis, percetakan mindahkeun sisikian kai, nyemprot (bubuk nyemprot) dyeing, jsb. Warna bisa ngaropéa on pamundut.
WJW ALUMINIUM   ngahasilkeun bubuk-palapis profil Tonjolan aluminium. Kami nyayogikeun anjeun rupa-rupa warna RAL, warna PANTONE, sareng warna khusus. Tékstur palapis bubuk tiasa lemes, keusik, sareng logam. Palapis bubuk gloss tiasa caang, satin, sareng matt. WJW ALUMINIUM nyadiakeun layanan powder coating pikeun extrusions aluminium, komponén aluminium machined, jeung bagian aluminium fabricated.

euweuh data
Prosés koperan

Urang ngaharepkeun cooperate sareng anjeun sarta tumuwuh babarengan

Jieun evaluasi komprehensif produk nurutkeun gambar konsumén 'jeung sampel
Insinyur ti desain kapang kana perlakuan permukaan, guna minuhan premis of assembly profil méré bongbolongan modifikasi lumrah tur sampurna
Numutkeun sarat komunikasi antara dua pihak, tarik tur nyieun akuntansi biaya, masihan hiji cutatan ditulis formal dina 24 jam.
Mun cutatan kasebut lumrah, dua sisi nandatanganan perjangjian bubuka kapang, pabrik urang bakal nyieun grup layanan palanggan
Prosés5
Nyadiakeun sampel mumpuni pikeun assembly customer sakumaha diperlukeun
Prosés6
Lamun sampel bener sanggeus konfirmasi assembly customer, urang formal bisa nempatkeun hiji urutan pikeun produksi
Prosés7
Grup jasa Wechat diwangun ku penjualan, teknisi sareng merchandiser pikeun ngirim kamajuan produksi unggal dinten
Prosés8
Upami aya masalah saatos pangiriman kargo, 24 jam siap ngawalon sareng masihan solusi
euweuh data
Warehousing sareng Logistik
Departemén transportasi ngabantosan anjeun dina sagala tantangan gudang sareng logistik anjeun.

WJW boga gudang strategis di Cina. Kalayan langkung ti 3,000,000 kaki pasagi ruang anu tiasa dianggo, éta ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen langkung ti 3,000 barang bari nyéépkeun rohangan anu ageung pikeun harta klien.

Urang ngarti yén loba nasabah teu boga cukup spasi pikeun nyimpen inventory maranéhanana. Ieu salah sahiji alesan pabrik urang "Just-in-time" rencana pikeun konsumén urang. Kami tiasa damel sareng anjeun pikeun ngembangkeun rencana pergudangan pikeun nyumponan kabutuhan perusahaan anjeun.
Manajemén ranté supayan

Pangiriman dina waktos anu konsisten sapanjang prosés manajemén ranté suplai penting pikeun kasuksésan bisnis urang. Departemen gudang kami mastikeun yén produk anjeun disimpen leres sateuacan dikirimkeun. Ngaminimalkeun bottlenecks ranté suplai antara konsumén jeung usaha ku delivering aluminium langsung ti puseur distribution urang sorangan jeung lokasi parusahaan, sahingga urang ahli nu paling penting pikeun anjeun - pangiriman on-waktu.

Urang
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Panto jeung Windows propil aluminium, panto alloy aluminium sarta jandéla produk rengse, Sistim témbok curtain, rék, sadayana di dieu! Pausahaan urang kalibet dina panto jeung Windows panalungtikan sarta pamekaran aluminium sarta manufaktur pikeun 20 taun.
euweuh data
CONTACT AS

Kontak Person: Leo Lin

Telepon:86 18042879648

Whatsapp:86 18042879648

Surélék: info@aluminium-supply.com

Nambihan: No. 17, Bengkel Liannanshe, Songgangtang, Kota Shishan, Distrik Nanhai, Kota Foshan

Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Peta situs  Dénan ku Lifisher
detect