loading

Å bli en global respektert fabrikk for dører og vinduer i hjemmet.

2090 Esen Residence - Gjør prosjektene dine til live med tilpasset aluminium

2090 Esen Residence - Gjør prosjektene dine til live med tilpasset aluminium
×

Prosjektnamn: 2090 Esen Residens

Prosjektplassering: 31 Edgewater Bqoulevard Maribyrnong,VIC 3032

Prosjekt Briefing og bygningsoversikt

Pittoresk beliggenhet med utsikt over Maribyrnong-elven.

Romslige boliger med store entertainerkjøkken.

Førsteklasses beliggenhet nær alt du trenger.

2090 Esen Residence - Gjør prosjektene dine til live med tilpasset aluminium 1

Esen omfavner Maribyrnong-elvens natur for å skape private hjem blant trær, parker og samfunnsliv — fra bygningens naturlige farger ’S f çade til utvalget av innfødte beplantninger og hvordan hver ekspansiv terrasse balanserer utsikt og privatliv langs en forhøyet grønn korridor.

Plassert på toppen av en høyde med utsikt over Maribyrnong-elven, er Esen en landemerkeadresse med en samling av moderne boliger med ett, to og tre soverom over et nytt barnepass, profesjonelle medisinske suiter og andre rom designet for å være til nytte for det lokale nabolaget. Esen handler på alle måter om å bidra positivt til fellesskapet, og det engasjementet begynner med boligene. Det er her intelligent utformet interiør, vidstrakte terrasser og hager, en boligsalong og panoramautsikt mot elven, Flemington Racecourse og CBD alt sammen for å gi et eksepsjonelt sted å kalle hjem.

2090 Esen Residence - Gjør prosjektene dine til live med tilpasset aluminium 2

Som hjemmets hjerte er kjøkkenene skapt for å gjøre hvert måltid til en fryd, med store tilberedningsarealer, slitesterke materialer, rikelig med oppbevaring og integrerte hvitevarer.  Interiøret på Esen er nøye designet for å maksimere naturlig lys og utsikt, og for å koble sømløst sammen med en rekke uterom.

Fra hagebedene i første etasje med innfødte busker og gress til de private terrassene over podiet med løvtrær og blomstrende bunndekke, er landskapsarbeidet til Esen en naturlig forlengelse av området ’S evergrøn teikn.

 2090 Esen Residence - Gjør prosjektene dine til live med tilpasset aluminium 3

 

Produkter vi leveret:   Enhetsvegg i aluminium, vindu og dørsystem i aluminium, 2336 kvm.

Tjenester vi levert:   Design og produksjon, forsendelser

Utforming & Teknisk kapasitet

Først av alt forstår vi at de tekniske innspillene i designutvikling er svært viktige for et prosjektbygg. WJW-teamet vårt har rikelig med erfaringer og spesialiserer seg på å tilby omfattende design-assistanse og design-byggetjenester og budsjett fra begynnelsen. Vårt ingeniørteam vil lage en profesjonell beregningsbase på den lokale vindbelastningen og nøyaktige bygningskonstruksjonstilstand, og materialkrav for å lage fleksible designløsninger for å møte kunden vår ’S forventninger.

For alle bygningsfasadeprosjekter, gardinveggsystemer, enhetlige gardinvegger, aluminium   Vindauge & dører system grunnleggende informasjon er:

Høytegning ,

Plantegning,

Seksjonstegning ,

Lokal vindlast.  

Produksjonsjon

Kvalifiserte materialer og god produksjon er svært viktig for et godt prosjekt, våre prosesser er sertifisert etter ISO 9001 standarder. Våre fasiliteter inkluderer tilstøtende design- og produksjonsområder, og bidrar til dynamikken i innovasjon og samarbeid gjennom partnerskap med materialleverandører og produktleverandører.

Uavhengige tredjeparter utfører alle kvalitetskontrolltester i henhold til kunden ’s krav går produksjonsprosessen gjennom strenge kvalitetskontrolløvelser både ved menneskelig og datastyrt testing.

WJW leverer teaminstallasjonstjenester og installasjonsveiledningstjenester som hjelper designhensikten å oversettes til å bygge virkeligheten i tide og kunde ’Kost i budsjettet. Prosjektteam inkluderer erfarne prosjektledere, prosjektingeniører, anleggsledere og arbeidsleder/leder på stedet. Teaminstallasjonstjenester kan hjelpe våre kunder med å sikre rettidig og vellykket prosjektgjennomføring. Helse og sikkerhet er det viktigste for alle våre prosjekter, og spesifikke metodeerklæringer og risikovurderinger er gitt for praksis.

Leverandør av aluminiumprofiler

Ser du etter en pålitelig leverandør av aluminiumsprofiler? Se ikke lenger enn teamet vårt. Vi har mange års erfaring i bransjen og kan gi deg aluminiumsprofiler av høyeste kvalitet. Våre produkter er kjent for sin holdbarhet og motstand mot korrosjon, noe som gjør dem perfekte for en rekke bruksområder. Kontakt oss i dag for å lære mer om tjenestene våre!

Leverandør av aluminiumsprofiler: Ekspertgruppen

Leverandøren av aluminiumsprofiler er en ekspertgruppe som spesialiserer seg på å levere aluminiumsprofiler. Gruppen har et team av eksperter som er i stand til å gi deg aluminiumsprofiler av beste kvalitet. Ekspertene er i stand til å gi deg de beste aluminiumsprofilene for dine behov. De har et team av eksperter som er i stand til å gi deg de beste aluminiumsprofilene for produktene dine.

anbefalt for deg
ingen data
Ta kontakt med oss
ingen data
Copyright © 2024 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Sittekart  Design etter Lifisherling
detect