To become a global home doors and Windows industry respected factory.

 

Arden Gardens Apartment Melbourne

2022-08-01

Project Name: Arden Gardens Apartment Melbourne

Project location: Arden Gardens ing 168 Macaulay Road, North Melbourne VIC 3051

Services: Design,production,shippment

Products we supplied: Jendela aluminium 2875m2 lan Balustrade Aluminium 585 Meter

Design & Engineering Capability

Kita ngerti input teknis ing pangembangan desain penting banget kanggo bangunan proyek. Kita duwe cukup pengalaman lan spesialis ing nyediakake layanan lengkap desain-bantuan lan desain-bangunan lan budget saka awal.Tim Teknik kita bakal nggawe basis pitungan profesional ing Load Angin Lokal lan kondisi construction bangunan pas, lan syarat bahan kanggo nggawe fleksibel. solusi desain kanggo ketemu klien kita ’s expectations.

Kanggo kabeh proyek fasad bangunan, sistem tembok langsir, tembok langsir unitized, aluminium   windows & doors system basic info are:

Elevation drawing ,

Plan drawing ,

Section drawing ,

Local wind load .  

Manufacturing

Bahan sing berkualitas lan manufaktur sing apik penting banget kanggo proyek sing apik, proses kita wis disertifikasi dening standar ISO 9001. Fasilitas kita kalebu wilayah desain lan produksi sing cedhak, nyumbang kanggo dinamika inovasi lan kolaborasi kanthi kemitraan karo vendor material lan supplier produk.

Kabeh tes kontrol kualitas ditindakake dening pihak katelu independen miturut klien ’s syarat, proses Manufaktur dadi liwat latihan kontrol kualitas ketat loro dening testing manungsa lan komputerisasi.

WJW nyedhiyakake layanan Instalasi Tim lan layanan bimbingan Instalasi, mbantu maksud desain diterjemahake kanggo mbangun kasunyatan ing wektu lan pelanggan ’s cost within budget. Tim proyek kalebu manajer proyek sing berpengalaman, insinyur proyek, manajer situs lan mandor / pimpinan operasi situs, Layanan instalasi tim bisa mbantu klien kita njamin eksekusi proyek sing tepat wektu lan sukses. Kesehatan lan safety minangka sing paling penting kanggo kabeh proyek kita, pernyataan metode khusus lan penilaian risiko diwenehake kanggo latihan, umume klien seneng karo karyawan tim lan ngapresiasi kerja keras kita.

Arden Gardens Apartment Melbourne 1

Disaranake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
Doors and Windows aluminum profiles, aluminum alloy doors and windows finished products, curtain wall system, you want, all in here! Our company engaged in doors and Windows aluminum research and development and manufacturing for 20 years.
Ora ana data
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Copyright © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist