Kanggo dadi lawang omah global lan pabrik sing dihormati industri Windows.

Altitude Tower

2022-08-01

Project Name:   Altitude Tower

Project location:   1 Boys Avenue, Blacktown NSW 2148

Sapa Pengembang Menara Altitude?

Sphere Developments minangka pangembang Altitude Tower. Sphere Developments duwe 2 proyek liyane sing kadhaptar ing profil Urban.com.au.

Sapa Arsitek Menara Altitude?

Tony Owen Partners minangka arsitek Menara Altitude. Tony Owen Partners duwe 18 proyek liyane sing kadhaptar ing profil Urban.com.au.

Altitude Tower dumunung ing Blacktown, NSW. Ana 48 pangembangan liyane sing kadhaptar ing Urban.com.au ing wilayah iki.

Apa jinis properti sing kasedhiya ing Altitude Tower?

Menara Altitude diantisipasi duwe 106 Apartemen.

Apa jinis bangunan Menara Altitude?

Altitude Tower minangka pembangunan sing dhuwur. Ana 1.500 pembangunan High-rise liyane uga kadhaptar ing Urban.com.au

Altitude Tower 1

Briefing Proyek lan Ringkesan Bangunan

Best Value In The Block

Altitude Tower minangka penawaran mewah ing jantung Blacktown CBD. Altitude ana ing liga kanthi fitur premium dhewe kanthi rega terjangkau. Kanthi keuangan bank saiki paling murah, iki wektu sing paling cocog kanggo nandur modal ing omah pertama utawa properti investasi sabanjure, lan apartemen sing dilengkapi kanthi apik ing tengah Blacktown iki minangka papan sing cocog kanggo kedadeyan kasebut.

Dumunung ing 3 menit mlaku (260m) menyang Stasiun Blacktown & 8 menit mlaku (550m) menyang Westpoint Shopping Centre, 10 menit saka Parramatta CBD, 35 menit numpak sepur menyang Sydney CBD, ing sawetara wektu saka Rumah Sakit Blacktown, Pusat Kesehatan utama ing jejere lan Distrik Bisnis Pusat Blacktown - apartemen iki nawakake penak. sampeyan wis nggoleki.

Products we supplied:   Dinding kaca aluminium unitized, sistem jendela dan pintu aluminium, 12675 SQM, Railing Kaca 658 Meter

Services we supplied:   Desain lan produksi, kiriman

Design & Engineering Capability

Kaping pisanan, kita ngerti input teknis ing pangembangan desain penting banget kanggo bangunan proyek. Tim WJW kita duwe pengalaman sing akeh banget lan spesialis nyedhiyakake layanan lan anggaran desain-bantuan lan desain-bangunan sing komprehensif saka wiwitan. Tim Teknik kita bakal nggawe basis kalkulasi profesional babagan Beban Angin Lokal lan kondisi konstruksi bangunan sing tepat, lan syarat bahan kanggo nggawe solusi desain sing fleksibel kanggo ketemu klien kita. ’s expectations.

Kanggo kabeh proyek fasad bangunan, sistem tembok langsir, tembok langsir unitized, aluminium   windows & informasi dhasar sistem lawang yaiku:

Elevation drawing ,

Plan drawing ,

Section drawing ,

Local wind load .  

Manufacturing

Altitude Tower 2

Bahan sing berkualitas lan manufaktur sing apik penting banget kanggo proyek sing apik, proses kita wis disertifikasi dening standar ISO 9001. Fasilitas kita kalebu wilayah desain lan produksi sing cedhak, nyumbang kanggo dinamika inovasi lan kolaborasi kanthi kemitraan karo vendor material lan supplier produk.

Kabeh tes kontrol kualitas ditindakake dening pihak katelu independen miturut klien ’s syarat, proses Manufaktur dadi liwat latihan kontrol kualitas ketat loro dening testing manungsa lan komputerisasi.

WJW nyedhiyakake layanan Instalasi Tim lan layanan bimbingan Instalasi, mbantu maksud desain diterjemahake kanggo mbangun kasunyatan ing wektu lan pelanggan ’s cost within budget. Tim proyek kalebu manajer proyek sing berpengalaman, insinyur proyek, manajer situs lan mandor / pimpinan operasi situs, Layanan instalasi tim bisa mbantu klien kita njamin eksekusi proyek sing tepat wektu lan sukses. Kesehatan lan safety minangka sing paling penting kanggo kabeh proyek kita, pernyataan metode khusus lan penilaian risiko diwenehake kanggo praktik.

Altitude Tower 3
Altitude Tower 4

Disaranake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
Lawang lan profil aluminium Windows, lawang alloy aluminium lan windows produk rampung, sistem tembok langsir, sampeyan pengin, kabeh ing kene! Perusahaan kita melu riset lan pangembangan lan manufaktur aluminium lawang lan Windows sajrone 20 taun.
Ora ana data
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Sitemap  Design by Lifisher
Ngobrol Online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist