loading

Kanggo dadi lawang omah global lan pabrik sing dihormati industri Windows.

Erantis - WJW Aluminium Lawang Lan Windows Produsen

Erantis - WJW Aluminium Lawang Lan Windows Produsen
×

Project Name: Erantis

Project location: 76-78 Keilor Rd, Essendon Utara, VIC 3041

Project BA Cracking loteng madhep Lor ing ERANTIS

G04/76-78 KEILOR ROAD, ESSENDON

Ngadhepi Lor kanthi akeh srengenge lan cahya alami, iki cedhak apartemen ERANTIS anyar, 2 kamar turu, kanthi salah sawijining balkon sing paling apik sing bakal sampeyan deleng.

Presentasi sing apik digabungake karo finish kelas dhuwur kalebu bangku watu 40mm, peralatan stainless steel, splashback kaca cermin lan akeh ruang lemari nduwur sirah. Kamar mandi sing apik banget kanthi jubin lantai nganti langit-langit, umbah-umbah Euro, loro kamar turu kanthi jubah sing dibangun, pemanasan, pendinginan, ruang mobil ruang paling ngisor, lan kandhang panyimpenan. Lokasi dalan Keilor sing becik kanthi transportasi umum ing lawang sampeyan, akeh toko, kafe lan restoran kabeh bisa mlaku.

Erantis - WJW Aluminium Lawang Lan Windows Produsen 1

Products we supplied:   Dinding kaca aluminium unitized, sistem jendela lan lawang aluminium, 3000 SQM.

Services we supplied:   Desain lan produksi, pangiriman

Design & Engineering Capability

Kaping pisanan, kita ngerti manawa input teknis ing pangembangan desain penting banget kanggo bangunan proyek. Tim WJW kita duwe pengalaman akeh lan spesialisasi nyedhiyakake layanan lan anggaran desain-bantuan lan desain-bangunan sing komprehensif saka wiwitan. Tim Teknik kita bakal nggawe basis kalkulasi profesional babagan Beban Angin Lokal lan kondisi konstruksi bangunan sing tepat, lan syarat bahan kanggo nggawe solusi desain sing fleksibel kanggo ketemu klien kita. ’s expectations.

Erantis - WJW Aluminium Lawang Lan Windows Produsen 2

Kanggo kabeh proyek fasad bangunan, sistem tembok langsir, tembok langsir unitized, aluminium   windows & informasi dhasar sistem lawang yaiku:

Elevation drawing ,

Plan drawing ,

Section drawing ,

Local wind load .  

Manufacturing

Bahan sing berkualitas lan manufaktur sing apik penting banget kanggo proyek sing apik, proses kita wis disertifikasi dening standar ISO 9001. Fasilitas kita kalebu wilayah desain lan produksi sing cedhak, nyumbang kanggo dinamika inovasi lan kolaborasi kanthi kemitraan karo vendor material lan supplier produk.

Pihak katelu independen nindakake kabeh tes kontrol kualitas miturut klien ’s syarat, proses Manufaktur dadi liwat latihan kontrol kualitas ketat loro dening testing manungsa lan komputerisasi.

WJW nyedhiyakake layanan Instalasi Tim lan layanan bimbingan Instalasi kanggo mbantu maksud desain diterjemahake kanggo mbangun kasunyatan ing wektu lan pelanggan ’s cost within budget. Tim proyek kalebu manajer proyek sing berpengalaman, insinyur proyek, manajer situs, lan mandor / pimpinan operasi situs, Layanan instalasi tim bisa mbantu klien kita njamin eksekusi proyek sing tepat wektu lan sukses. Kesehatan lan safety minangka sing paling penting kanggo kabeh proyek kita, lan pernyataan metode khusus lan penilaian risiko diwenehake kanggo praktik.

 Erantis - WJW Aluminium Lawang Lan Windows Produsen 3

Prev
IKEBANA aluminum windows & doors system - WJWAluminium Extrusion Supplier
1001 Bankstown GARDEN - WJW Aluminum Curtain Wall Manufacturers
Sabanjure
Disaranake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Sitemap  Desain dening Lifisher
Customer service
detect