loading

Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Erantis - Prodhuesit e dyerve dhe dritareve nga alumini WJW

Erantis - Prodhuesit e dyerve dhe dritareve nga alumini WJW
×

Projekti Emri: Erantis

Vendndodhja e projektit: 76-78 Keilor Rd, North Essendon, VIC 3041

Projekti BA Ballkoni i plasaritur me pamje nga veriu tek ERANTIS

G04/76-78 KEILOR ROAD, ESSENDON

Me pamje nga veriu, me diell dhe drite natyrale te bollshme ndodhet ky apartament i ri, 2 dhoma gjumi, ERANTIS me nje nga ballkonet me te mira qe do te shihni.

Prezantimi i bukur kombinohet me përfundime të shkallës së lartë, duke përfshirë stola prej guri 40 mm, pajisje çeliku inox, mbrapa xhami të pasqyruar dhe shumë hapësirë ​​në dollap sipër. Banjo elegante me pllaka nga dyshemeja deri në tavan, lavanderi Euro, të dyja dhomat e gjumit me rroba të brendshme, ngrohje, ftohje, hapësirë ​​për makinën në bodrum dhe kafaz magazinimi. Vendndodhja ideale e rrugës Keilor me transport publik në derën tuaj, shumë dyqane, kafene dhe restorante janë të gjitha brenda distancës në këmbë.

Erantis - Prodhuesit e dyerve dhe dritareve nga alumini WJW 1

Prodhimet që i kemi siguruar.:   Mur i bashkuar xhami alumini, sistem dyer dhe dritare alumini, 3000 m2.

Shërbimet që i kemi dhënë.:   Projektimi dhe prodhimi, dërgesa

Dizenji & Aftësia e inxhinierisë

Para së gjithash, ne e kuptojmë se kontributi teknik në zhvillimin e projektimit është shumë i rëndësishëm për ndërtesat e projektit. Ekipi ynë i WJW ka përvojë të bollshme dhe është i specializuar në ofrimin e shërbimeve gjithëpërfshirëse të asistencës së projektimit dhe projektimit dhe buxhetit që nga fillimi. Ekipi ynë inxhinierik do të bëjë një bazë llogaritëse profesionale mbi ngarkesën lokale të erës dhe kushtet e sakta të ndërtimit të ndërtesës dhe kërkesat e materialeve për të bërë zgjidhje fleksibël të projektimit për të përmbushur klientin tonë ’Pritje.

Erantis - Prodhuesit e dyerve dhe dritareve nga alumini WJW 2

Për të gjitha projektet e fasadave të ndërtesave, sistemet e mureve me perde, mure perde të unifikuara, alumini   Dritaret & informacionet bazë të sistemit të dyerve janë:

Vizatim i lartë ,

Vizatim ,

Vizatim ,

Ngarkesa e erës lokale.  

Prodhimet

Materialet e kualifikuara dhe prodhimi i mirë janë shumë të rëndësishme për një projekt të mirë, proceset tona janë certifikuar sipas standardeve ISO 9001. Objektet tona përfshijnë zonat ngjitur të projektimit dhe prodhimit, duke kontribuar në dinamikën e inovacionit dhe bashkëpunimit nga partneritetet me shitësit e materialeve dhe furnizuesit e produkteve.

Palët e treta të pavarura kryejnë të gjitha testet e kontrollit të cilësisë sipas klientit ’Sipas kërkesave, procesi i prodhimit kalon nëpër ushtrime rigoroze të kontrollit të cilësisë si nga testimi njerëzor ashtu edhe ai i kompjuterizuar.

WJW ofron shërbime të instalimit të ekipit dhe shërbime udhëzuese të instalimit për të ndihmuar që qëllimi i dizajnit të përkthehet në ndërtimin e realitetit në kohë dhe klient ’Kosto brenda buxhetit. Ekipet e projektit përfshijnë menaxherë projektesh me përvojë, inxhinierë projektesh, menaxherë të lokacionit dhe kryepunëtor/udhëheqës i operacioneve të vendit, shërbimet e instalimit të ekipit mund t'i ndihmojnë klientët tanë të sigurojnë ekzekutimin në kohë dhe të suksesshëm të projektit. Shëndeti dhe siguria janë më të rëndësishmet për të gjitha projektet tona, dhe deklaratat specifike të metodave dhe vlerësimet e rrezikut ofrohen për praktikë.

 Erantis - Prodhuesit e dyerve dhe dritareve nga alumini WJW 3

prev
IKEBANA aluminum windows & doors system - WJWAluminium Extrusion Supplier
1001 Bankstown GARDEN - WJW Aluminum Curtain Wall Manufacturers
i ardhshëm
rekomandohet për ju
nuk ka të dhëna
Merrni kontakt me ne
E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes  Dizenjues nga Lifisherë
Customer service
detect