loading

Kanggo dadi lawang omah global lan pabrik sing dihormati industri Windows.

What are Aluminium Louvers?

What are Aluminium Louvers?
×

Aluminum louvers are made from wêdakakêna aluminium kualitas dhuwur utawa anodized kanggo menehi Rampung atraktif. Louvers iki kasedhiya ing pirang-pirang jas bubuk. Kisi-kisi iki bisa duwe warna khusus ing permukaan sing dipilih. Kisi-kisi iki awet banget lan bisa digunakake ing bagean internal utawa njaba bangunan sampeyan. Kisi-kisi aluminium entheng lan awet lan bisa didandani utawa bisa digunakake miturut pilihan sampeyan.  

Jendela Louvered minangka sistem jendhela sing fleksibel lan lancar. Ana macem-macem jinis shutters louver kasedhiya, kalebu:  

  • Sliding
  • Bifolding  
  • And hinged  

Kabeh shutters louver iki bisa digabung menyang sistem shutter internal lan eksternal digawe kanggo macem-macem kahanan. Kisi-kisi iki bisa nambah tampilan apik lan apik lan katon ing omah utawa bangunan komersial.  

What are Aluminium Louvers? 1

Pilihan beda kanggo Louvers Gunakake

Louvers mbiyantu mbukak atap lan sistem louver srengenge kanggo teduh srengenge, ventilasi udara, lan syarat ruang sing cukup. Ing WJW, kita bisa ngatur louvers miturut pilihan lan kabutuhan.

Alasan sing beda kanggo nggunakake Louvers Aluminium.

Louvers digunakake ing struktur bangunan sanajan ing abad pertengahan. Dheweke duwe sudut unik sing duwe desain slat-lan-rana. Louvers ngontrol penetrasi srengenge lan minangka solusi hemat biaya kanggo ventilasi sing luwih dhuwur lan menehi iyub-iyub saka srengenge. Kisi-kisi modern digawe saka macem-macem bahan kanggo nglawan stres eksternal. Building owners leverage the advantages of aluminum louver , such as  

  • Lightweight-ness
  • Low maintenance
  • Versatility and visual appeal
  • Insulation capabilities
  • Eco-friendliness

And space-saving options.  

Louvers minangka tambahan penting kanggo kabeh jinis struktur bangunan, umpamane:

  • Ceilings
  • Closets
  • Windows
  • Doors

and much more.  

Kisi-kisi aluminium bisa mbantu ing kabeh papan kasebut, nawakake fungsionalitas sing dhuwur lan nambah nilai kanggo omah utawa bangunan sampeyan.  

 

Lightweight

Amarga entheng, aluminium luwih disenengi ing sawetara industri minangka bahan pilihan. Aluminium 33% luwih entheng tinimbang baja lan awet banget lan tahan lama. Amarga aluminium entheng, louvers digawe saka aluminium bisa dipasang kanthi gampang dibandhingake karo louvers material liyane, louvers aluminium digunakake ing sawetara profil tanpa kompromi kekuwatane.  

Sing nggarap proyek louver DIY butuh bantuan minimal kanggo nginstal louver aluminium. Kisi-kisi kasebut uga mbantu ningkatake keamanan macem-macem proses nalika nyuda karusakan amarga bahan bangunan.  

 

Durable

  Aluminium minangka bahan sing awet banget amarga nduweni rasio kekuatan-kanggo-bobot sing padha karo materi kaya baja. Nanging, aluminium entheng duwe kauntungan tambahan saka kinerja kekuatan luwih saka bahan liyane. bahan abot kaya baja bisa hard kanggo nginstal. Minangka louvers aluminium awet, padha uga duwe lapisan protèktif ing lumahing, kaya powder coating, sing nggawe wong luwih terkenal. Dheweke tetep katon nganti pirang-pirang dekade lan mbutuhake perawatan sing sithik.  

 

Needs Less Maintenance

Kisi-kisi aluminium tahan karat lan nduweni sifat metalurgi sing apik amarga ora teyeng. Tembaga, baja non galvanis, lan akeh produk logam liyane wis karat. Iki amarga aluminium, ing cahya kanggo oksigen, njaluk a   lapisan aluminium oksida sing nglindhungi saka korosi logam luwih. Kajaba iku, louvers aluminium kasedhiya ing versi bubuk-dilapisi, nyimpen saka karat. Amarga sifat non-korosif, louvers aluminium mbutuhake pangopènan utawa perbaikan sing kurang. Salajengipun, aluminium ora crumple kaya kayu. Mulane aluminium minangka pilihan sing paling dhuwur lan biaya-efektif sing bisa tetep nganti pirang-pirang dekade.  

 

Versatile

Aluminium Highly Versatile lan bisa laser gampang Cut, mbengkongaken, lan nyetak menyang formulir. Perusahaan manufaktur louvers aluminium paling apik nggunakake peralatan nglereni laser kanggo nggawe pelanggan khusus ing macem-macem wujud lan kanggo ngladeni fungsi sing beda. Sampeyan uga bisa njaluk shutters louver dekoratif yen sampeyan ngomong karo manufaktur nglereni aluminium. Sampeyan bisa pesen kanggo para penyayang kanthi lading sing luwih amba lan luwih sithik kanggo entuk hawa lan angin sing luwih akeh. Kisi-kisi sing luwih kenceng uga bakal nyedhiyakake sealing banyu yen sampeyan pengin digunakake ing balkoni.

What are Aluminium Louvers? 2

Add to the Aesthetics

Kisi-kisi aluminium minangka pilihan sing paling apik kanggo narik kabeh bangunan modern. Aluminium Louvers bisa duwe finish metallic. Dheweke mbantu sampeyan entuk daya tarik estetis ing ruang interior lan nambah daya tarik curb omah nalika disusun ing njaba ruangan.  

Louvers bisa nambah desain inovatif amarga ditambahake minangka kere ing jendhela. Pangguna bisa kanthi gampang narik rana louver nalika udan lan bisa mbukak ing sasi panas nalika sampeyan butuh perlindungan saka srengenge. Kajaba iku, louvers mbantu supaya bangunan ventilasi, adhem lan padhang.  

Louvers aluminium uga mbiyantu ing jendhela modern sing ayunan saka njaba. Siji uga bisa pas nangani operator ing louvers kanggo menehi akses trep.

 

Heat Insulation

Kisi-kisi aluminium menehi insulasi tingkat dhuwur kanggo macem-macem interior bangunan lan mbantu ningkatake efisiensi energi ing omah utawa komersial. Nalika njaga ventilasi lan dadi panas lan pendinginan kanggo bangunan bisa dadi tantangan kanggo pamilik omah utawa komersial, louvers bisa mbantu ing wektu sing suwe kanggo nyegah masalah kasebut. Louvers nambah efisiensi sistem HVAC amarga mbantu ngusir hawa panas lan basi ing interior lan njaga tingkat insulasi sing pas nalika ditutup. Sampeyan bisa ilang lan mbukak saben syarat.  

Kisi-kisi aluminium efektif banget kanggo nyedhiyakake insulasi sing apik ing bangunan. Nanging, nalika lats dibukak kanggo ngidini luwih akeh ventilasi, bakal menehi lebu lan unsur liyane sing mlebu ing njero ruangan.  

Uga, nggunakake bahan liyane kanggo menehi kontrol suhu lan insulasi swara sing luwih apik, siji bisa ngatur louvers aluminium kanggo insulasi sing luwih apik. Iki uga ngidini para penghuni bangunan luwih santai lan nyaman ing macem-macem kahanan cuaca.  

 

Eco-Friendly

Kisi-kisi aluminium nyuda syarat ventilasi kanthi nggunakake energi. Padha nyedhiyani jampel, lan kanthi mangkono nalika ventilating spasi, padha uga bantuan kanggo bantuan ing kontrol suhu luwih alamiah ing mangsa. Kajaba iku, padha nambah efisiensi sistem HVAC kanthi ora langsung. Mangkono, padha duwe impact positif ing lingkungan. Kisi-kisi aluminium minangka pilihan sing ramah lingkungan sing dadi bagean penting saka struktur bangunan.

Kisi-kisi aluminium uga bisa didaur ulang. Yen sampeyan ora nggunakake louvers, sampeyan bisa nggunakake kethokan aluminium kanggo macem-macem tujuan amarga ora degrade kualitas.  

 

Takeaway

Kisi-kisi aluminium bakal dadi komponen struktural penting ing bangunan sampeyan, ngidini ventilasi, privasi, lan ngatur divisi ruang sing luwih apik. Kisi-kisi nduweni sawetara keuntungan, kayata awet, entheng, nyenengake kanthi estetis, dirancang khusus, ramah lingkungan, kurang pangopènan, lan nyedhiyakake insulasi sing luwih apik. Kajaba iku, louvers iki biaya-efektif lan bantuan kanggo nggawe bangunan luwih nyaman.  

Ing WJW Aluminium Windows Manufacturers Co.Ltd., kita nawakake louvers sing dirancang khusus kanggo kabutuhan sampeyan. Hubungi kita kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan high-grade aluminum louvers . We design custom-b

Disaranake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
Lawang lan profil aluminium Windows, lawang alloy aluminium lan windows produk rampung, sistem tembok langsir, sampeyan pengin, kabeh ing kene! Perusahaan kita melu riset lan pangembangan lan manufaktur aluminium lawang lan Windows sajrone 20 taun.
Ora ana data
KONTAK KAMI

Kontak Person: Leo Lin

Telpon: +86 18042879648

Whatsapp: +86 18042879648

E-mail: info@aluminium-supply.com

Tambah: Ora. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Sitemap  Desain dening Lifisher
detect