loading

Pikeun janten panto bumi global sareng pabrik anu dihormati industri Windows.

Naon Aluminium Louvers?

Naon Aluminium Louvers?
×

Louver alumini Didamel ti kualitas luhur bubuk aluminium coated atanapi anodized pikeun masihan aranjeunna finish pikaresepeun. louvers ieu sadia dina loba jas bubuk. Louvers ieu tiasa gaduh warna khusus dina permukaanna per pilihan anjeun. louvers ieu kacida awét sarta bisa dipaké dina bagian internal atawa éksternal wangunan Anjeun. louvers aluminium anu lightweight jeung awét sarta bisa dibereskeun atawa operable sakumaha per pilihan Anjeun.  

Louvered shutters mangrupakeun sistem fléksibel tur lemes tina jandéla. Aya sababaraha jinis louver shutters sayogi, kalebet:  

  • Slide
  • Bifolding  
  • Sareur  

Kabéh shutters louver ieu bisa diasupkeun kana sistem jepret internal tur éksternal dijieun pikeun sagala rupa kaayaan. louvers ieu bisa nambahkeun finish stylish tur pikaresepeun tur kasampak ka imah anjeun atanapi wangunan komérsial.  

Naon Aluminium Louvers? 1

Pilihan béda pikeun Louvers Paké

Louvers mantuan dina muka hateup jeung sistem louver panonpoé pikeun ngiuhan panonpoé nyukupan, ventilasi hawa, sarta sarat spasi. Di WJW, urang tiasa nyaluyukeun louvers numutkeun karesep sareng kabutuhan anjeun.

Alesan béda ngagunakeun Louvers Aluminium.

Louvers dipaké dina struktur wangunan malah dina abad pertengahan. Aranjeunna gaduh sudut unik anu gaduh desain slat-and-shutter. Louvers ngadalikeun penetrasi panonpoé sarta mangrupakeun solusi ongkos-éféktif pikeun ventilasi luhur sarta nyadiakeun ngiuhan ti panonpoé. louvers modern dijieun tina sagala rupa bahan pikeun counter stresses éksternal. Pamilik gedong ngagup Kauntungan alumin louver , Sapertosa  

  • Leag
  • Panganian handap
  • Versatility sareng appel visil
  • Kamampuan Insulasin
  • Eco-capendliness

Sareng pilihan nyaman rohangan.  

Louvers mangrupakeun tambahan vital pikeun sagala jinis struktur wangunan, contona:

  • Seilings
  • Closets
  • Windar
  • Lingok

Jeung loba deui.  

Louvers aluminium tiasa ngabantosan dina sadaya tempat ieu, nawiskeun tingkat fungsionalitas anu luhur sareng nambihan nilai ka bumi atanapi gedong anjeun.  

 

Leag

Kusabab hampang, aluminium langkung dipikaresep di sababaraha industri salaku bahan pilihan. Aluminium nyaéta 33% torek ti baja tur kacida awét sarta awét. Kusabab aluminium hampang, louvers dijieun tina aluminium bisa dipasang rélatif gampang dibandingkeun louvers bahan séjén, louvers aluminium dipaké dina sababaraha propil tanpa compromising on kakuatan maranéhanana.  

Anu damel dina proyék louver DIY peryogi bantosan minimal pikeun masang louvers aluminium. Louvers ieu ogé ngabantosan ningkatkeun kasalametan sagala rupa prosés bari ngirangan karusakan kusabab bahan wangunan.  

 

Dilangsa

  Aluminium mangrupikeun bahan anu awét pisan sabab gaduh rasio kakuatan-ka-beurat anu sarimbag sareng bahan sapertos baja. Tapi, aluminium lightweight boga kaunggulan tambahan kinerja kakuatan hadé ti bahan séjén. bahan heavier kawas baja bisa jadi teuas pikeun masang. Kusabab louvers aluminium awét, aranjeunna ogé ngagaduhan lapisan pelindung dina permukaan, sapertos palapis bubuk, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung berharga. Aranjeunna nahan penampilan maranéhanana pikeun sababaraha dekade sarta merlukeun saeutik pangropéa.  

 

Peryogi Teu Pangeutik

Louvers aluminium tahan korosi sareng gaduh sipat metalurgi anu nguntungkeun sabab henteu karat. Tambaga, baja non galvanized, sarta loba produk logam lianna anu pre ka karat. Ieu kusabab aluminium, dina paparan oksigén, meunang a   lapisan aluminium oksida nu ngajaga ngalawan korosi logam salajengna. Leuwih ti éta, louvers aluminium sadia dina versi powder-coated, nyimpen eta tina korosi. Alatan sipat non-corrosive na, louvers aluminium merlukeun kirang pangropéa atawa perbaikan. Saterusna, aluminium teu crumple kawas kai. Éta sababna aluminium mangrupikeun pilihan anu paling luhur sareng biaya-éféktif anu tiasa tetep salami mangpuluh-puluh taun.  

 

Mulah

Aluminium téh kacida serbaguna sarta bisa laser gampang motong, ngagulung, sarta dijieun kana bentuk. Pausahaan manufaktur louvers aluminium pangalusna employ parabot motong laser pikeun nyieun konsumén custom di sagala rupa wangun jeung pikeun ngalayanan fungsionalitas béda. Anjeun oge bisa meunang shutters louver hiasan lamun ngobrol jeung pabrik motong aluminium. Anjeun tiasa mesen pikeun pencinta kalayan wilah anu langkung lega sareng langkung sakedik pikeun nampi langkung hawa sareng angin. louvers tighter tangtu ogé bakal nyadiakeun sealing cai lamun rék ngagunakeun éta dina balconies.

Naon Aluminium Louvers? 2

Tubih ka Aestétika

Louvers aluminium mangrupakeun pilihan pangalusna pikeun daya tarik pikeun sakabéh wangunan modern. Aluminium Louvers bisa boga finish logam. Aranjeunna ngabantosan anjeun kéngingkeun daya tarik éstétika kana rohangan interior anjeun sareng ningkatkeun daya tarik curb bumi nalika terstruktur di luar.  

Louvers tiasa nambihan kana desain anu inovatif nalika aranjeunna nambihan salaku kere dina windows. Pamaké bisa kalayan gampang nyabut shutters louver dina hujan jeung bisa muka aranjeunna dina bulan usum panas nalika anjeun peryogi panyalindungan tina panonpoé. Leuwih ti éta, louvers mantuan ngajaga wangunan ventilated, tiis jeung well-cahayana.  

Louvers aluminium oge mantuan dina jandéla modern anu ayun ti luar. Hiji ogé bisa nyocogkeun operator cecekelan dina louvers méré aksés merenah.

 

Insulasi Panas

Louvers aluminium masihan tingkat insulasi anu luhur pikeun sababaraha jinis interior gedong sareng ngabantosan ningkatkeun efisiensi énergi bumi atanapi rohangan komérsial. Bari ngajaga ventilasi jeung pemanasan sarta cooling pikeun wangunan bisa jadi tangtangan pikeun imah atawa spasi komersil boga, louvers bisa mantuan dina jangka panjang tetep kaluar kasulitan. Louvers ningkatkeun efisiensi sistem HVAC anjeun sabab ngabantosan ngaluarkeun hawa panas sareng basi tina interior sareng ngajaga tingkat insulasi anu pas nalika ditutup. Anjeun tiasa leungit tur muka aranjeunna per sarat.  

Louvers aluminium anu pohara efektif dina nyadiakeun insulasi alus dina wangunan. Sanajan kitu, sakumaha lats dibuka pikeun ngidinan leuwih ventilasi, aranjeunna bakal nampilkeun lebu abadi jeung elemen séjén asup kana spasi internal.  

Ogé, ngagunakeun bahan séjén pikeun masihan kadali hawa hadé tur insulasi sora, hiji bisa ngaropéa louvers aluminium pikeun insulasi hadé. Éta ogé ngamungkinkeun para pangeusi gedong ngarasa langkung santai sareng nyaman dina sagala rupa kondisi cuaca.  

 

Eco-Freandlya

Louvers aluminium nurunkeun sarat pikeun ventilasi ngaliwatan pamakéan énérgi. Aranjeunna nyadiakeun insulasi, sahingga bari ventilating spasi, maranéhna ogé mantuan pikeun mantuan dina kontrol hawa hadé sacara alami dina Winters. Salaku tambahan, aranjeunna ningkatkeun efisiensi sistem HVAC sacara henteu langsung. Ku kituna, maranéhna boga dampak positif kana lingkungan. Louvers aluminium mangrupikeun pilihan anu ramah lingkungan anu janten bagian penting tina struktur wangunan.

Louvers aluminium ogé tiasa didaur ulang. Nalika anjeun henteu nganggo louvers, anjeun tiasa nganggo alumunium besi tua pikeun sagala rupa tujuan sabab henteu ngirangan kualitas.  

 

Takeaway

Louvers aluminium bakal fungsina salaku komponén struktural penting wangunan anjeun, sahingga pikeun ventilasi hadé, privasi, sarta ngatur division spasi. Louvers ngagaduhan sababaraha kauntungan, sapertos awét, énténg, éstétis, dirarancang khusus, ramah lingkungan, pangropéa rendah, sareng nyayogikeun insulasi anu langkung saé. Sajaba ti éta, louvers ieu ongkos-éféktif tur mantuan nyieun wangunan anjeun leuwih nyaman.  

Di WJW Aluminium Windows Manufacturers Co.Ltd., kami nawiskeun louvers anu dirancang khusus pikeun kabutuhan anjeun. Ngahubungan kami pikeun meunangkeun inpo nu langkung lengkep ihwal Louver aluminium grade anu luhe . Kami desain adat-b

disarankeun pikeun anjeun
euweuh data
Babak sareng kami
Panto jeung Windows propil aluminium, panto alloy aluminium sarta jandéla produk rengse, Sistim témbok curtain, rék, sadayana di dieu! Pausahaan urang kalibet dina panto jeung Windows panalungtikan sarta pamekaran aluminium sarta manufaktur pikeun 20 taun.
euweuh data
CONTACT AS

Kontak Person: Leo Lin

Telepon:86 18042879648

Whatsapp:86 18042879648

Surélék: info@aluminium-supply.com

Nambihan: No. 17, Bengkel Liannanshe, Songgangtang, Kota Shishan, Distrik Nanhai, Kota Foshan

Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Peta situs  Dénan ku Lifisher
detect