loading

Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Furnizuesi i profileve të aluminit 1
Furnizuesi i profileve të aluminit 2
Furnizuesi i profileve të aluminit 3
Furnizuesi i profileve të aluminit 4
Furnizuesi i profileve të aluminit 5
Furnizuesi i profileve të aluminit 1
Furnizuesi i profileve të aluminit 2
Furnizuesi i profileve të aluminit 3
Furnizuesi i profileve të aluminit 4
Furnizuesi i profileve të aluminit 5

Furnizuesi i profileve të aluminit

Muret me perde me ngjitje (SWC) mund të përkufizohen si mure që nuk mbajnë ngarkesë, zakonisht të varura përpara kornizës strukturore prej çeliku ose betoni. Termi. “Shuko ” i referohet shufrave dhe dërrasave të prera në fabrikë të cilat transportohen në vend si shufra dhe shkopinj të lirshëm. Muret e perdes së qelqit me ngjitje është një lloj muri pa ngarkesë që përdoret shpesh përpara kornizës strukturore prej çeliku ose betoni. Termi "shkop" i referohet kërpudhave të prera nga fabrika dhe dërrasave të transportuara në vend si shufra dhe shkopinj të hapur. Muret e perdes me ngjitje xhami ofron disa përparësi ndaj llojeve të tjera të mureve të perdes, duke përfshirë fleksibilitetin dhe lehtësinë e instalimit. Muret e perdes me ngjitje xhami mund të ofrojnë gjithashtu izolim të shkëlqyer termik dhe performancë akustike.

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore
  Furnizuesi i profileve të aluminit 6
  Furnizuesi i profileve të aluminit 7

  Përfitimet e fasadave të murit të perdes : Përdorimi i mureve të perdes në dizajnet e ndërtesave komerciale u bë një trend i qëndrueshëm për shumë arsye estetike dhe të efikasitetit të energjisë. Muret me perde janë një tendencë e qëndrueshme në projektimin e ndërtesave komerciale për arsye të ndryshme, duke përfshirë estetikën dhe efikasitetin e energjisë.


  Dritë natyrale: Ashtu si dritaret e mëdha lejonin dritën natyrale në hapësirat e brendshme, muret e perdes përmbytën ambientet e brendshme me dritë natyrale. Kur muret e xhamit zëvendësuan ndërtimin e muraturës në ndërtesat tregtare, thellësia dhe shtrirja e depërtimit të dritës u përmirësuan, duke reduktuar nevojën për ndriçim artificial dhe rrjedhimisht, duke ulur faturat e ndriçimit. Për më tepër, zonat pa dritare drejt mesit të dyshemesë u bënë hapësira pune tërheqëse dhe të përdorshme.


  Drejti:

  Kur bëhet fjalë për ndriçimin natyror, muret e perdes lejojnë depërtimin dukshëm më të madh të dritës sesa paraardhësit e tyre të muraturës, duke reduktuar nevojën për ndriçim artificial dhe duke kursyer kostot e energjisë. Për më tepër, zonat pa dritare që zakonisht do të ishin të errëta dhe joftuese bëhen hapësira tërheqëse dhe të përdorshme kur përmbyten me dritë natyrale. Nga pikëpamja praktike, muret e perdes janë gjithashtu më të lehta për t'u mirëmbajtur sesa ndërtimet tradicionale të muraturës.


  Estetikë:

  Përveç përfitimeve funksionale të mureve me perde, estetika e tyre e hijshme dhe moderne është gjithashtu shumë tërheqëse. Panelet e mëdha xhami i japin një ndjenjë hapjeje dhe ajrosjeje një hapësire, e cila është e përkryer për ndërtesat komerciale që duan të përcjellin një imazh të të qenit modern dhe të menduarit përpara.

  Kontrolli i lëvizjes ajrore: Ani Mur me perde me aluminim Është e projektuar për të qenë i gjallë në ajër. Në një sistem të mbyllur siç duhet, barriera e ajrit është e vazhdueshme nga paneli i qelqit deri te mullionet dhe vulat. Kur bëhet fjalë për rrjedhjen e ajrit, korniza prej alumini e një muri perde krijon një pengesë të vazhdueshme nga paneli i qelqit te mbulesat dhe vulat. Kjo parandalon që ajri i jashtëm të hyjë në hapësirën e brendshme dhe nuk lejon që ajri i kondicionuar të dalë. Përveç kësaj, mbyllja e ngushtë e murit të perdes ndihmon në mbajtjen e polenit, pluhurit dhe ndotësve të tjerë të ajrit jashtë ndërtesës.


  Kontrolli i depërtimit të shiut dhe lagështisë: Dizajni hermetik parandalon depërtimin e shiut që mund të çojë në pastrim dhe riparime të kushtueshme. Komponentët e xhamit, aluminit dhe ngjitësit të një muri perde nuk lejojnë thithjen ose avullimin e lagështirës, ​​duke e mbajtur lagështinë jashtë pjesës së brendshme. Komponentët janë rezistent ndaj korrozionit, përveç disa vulave, të cilat mund të degradohen nëse lihen të njomet për ca kohë.


  Kontrolli i ngushtimit :

  Shiu dhe depërtimi i lagështisë mund të jetë një problem i rëndësishëm për çdo ndërtesë, por është veçanërisht problematik për ata me fasada xhami. Nëse uji lejohet të hyjë në hapësirën e brendshme, mund të çojë në pastrim dhe riparime të kushtueshme. Megjithatë, dizajni hermetik i një muri perde e pengon këtë të ndodhë. Komponentët e xhamit, aluminit dhe ngjitësit të një muri perde nuk lejojnë thithjen ose avullimin e lagështirës, ​​duke e mbajtur hapësirën e brendshme të thatë.

  Furnizuesi i profileve të aluminit 8
  Furnizuesi i profileve të aluminit 9

  Kontrolloni humbjen e nxehtësisë ose fitimit: Përdorimi i xhamit izolues në instalimet e mureve të perdes mund të përmirësojë cilësitë termike. Një perde xhami e ndërtuar mirë mund të rrisë efikasitetin e energjisë dhe të zvogëlojë kostot e ngrohjes dhe ftohjes në një ndërtesë komerciale.


  Mirëmbajtja e mureve të ushqimit: Muret e perdes duhet të inspektohen rregullisht për të siguruar integritetin e vulave, mbulesave dhe vetë xhamit. Zëvendësimi i xhamit dhe riparimet e paneleve duhet të trajtohen nga profesionistë me përvojë në këtë punë, siç janë ekspertët e xhamit në Apple Glass. Telefononi Apple Glass për kërkesat tuaja komerciale të xhamit sot. Kompania ofron gjithashtu shërbime të zëvendësimit të xhamit të përparmë në Houston.


  Humbja ose fitimi i nxehtë

  Përdorimi i xhamit izolues në instalimet e mureve të perdes mund të përmirësojë cilësitë termike. Një perde xhami e ndërtuar mirë mund të rrisë efikasitetin e energjisë dhe të zvogëlojë kostot e ngrohjes dhe ftohjes në një ndërtesë komerciale.   Muret e perdes duhet të inspektohen rregullisht për të siguruar integritetin e vulave, mullioneve dhe xhamit.


  Mirëmbajtje  

  Zëvendësimi i xhamit dhe riparimet e paneleve duhet të trajtohen nga profesionistë me përvojë në këtë punë, siç janë ekspertët e xhamit në Apple Glass. Telefononi Apple Glass për kërkesat tuaja komerciale të xhamit sot. Ekipi ynë i ekspertëve do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë me të gjitha nevojat tuaja për xhami.  


  Apple Glass është një kompani komerciale e xhamit me shërbim të plotë që shërben në Zonën e Madhe të Torontos. Ne jemi te specializuar në projektimin, prodhimin dhe instalimin e produkteve të qelqit me porosi për aplikime të ndryshme. Ekipi ynë i ekspertëve do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë me të gjitha nevojat tuaja për xhami.

  Të dhëna teknike


  Korniza 90-220mm Alum. Trashësia 2.0-2.2mm
  Xhami 6 Low-e 12A6
  6 e ulët 12A 4 0.38 PVB4
  SLS (gjendja e kufirit të shërbimit) Varet nga gjerësia e ndryshme e kornizës
  ULS( Ullimi i limitit) Varet nga gjerësia e ndryshme e kornizës STATIC Varet nga gjerësia e ndryshme e kornizës
  CYCLIC Varet nga gjerësia e ndryshme e kornizës AIR Varet nga gjerësia e ndryshme e kornizës
  Madhësimet e rekomanduar Pesha: W<2000mm, Lartësia:2400mm<H<2900mm. Hardware kryesore   Mund të zgjidhni Kinlong ose Doric, 15 vjet garanci
  Buka rezistencë e motit Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente Zëra strukturore Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente
  Fosh i jashtëmi EPDM Kuçin e ngjit Silicon

  Muri i shkëlqimit


  Ky është dizajni i mëparshëm i teknologjisë së murit të perdes. Muri është instaluar pjesë-pjesë. Zakonisht, së pari instalohen pjesët e mbulesës (që është pjesë vertikale), e ndjekur nga ana e tyre nga pjesët e tërthortë (që është pjesë e shiritit horizontal), dhe në fund njësitë e xhamave ose dritareve. Megjithatë, në dizajnet që theksojnë linjat horizontale, procesi mund të ndryshohet për të instaluar fillimisht dërrasat më të mëdha. Në secilin rast, pjesët e tërthortë dhe të shtyllës janë shpesh seksione të gjata të projektuara për t'u ndërprerë ose zgjatur në kryqëzimet e tyre. Sistemi i murit me shkop u përdor gjerësisht në vitet e hershme të zhvillimit të murit të perdes metalike dhe përdoret ende gjerësisht në versione shumë të përmirësuara. Disa kontraktorë e konsiderojnë atë si superior ndaj sistemeve të tjera. Karakteristikat e këtij sistemi janë kostot relativisht të ulëta të transportit dhe trajtimit, për shkak të masës minimale, dhe fakti që ai lejon një farë mase rregullimi të dimensioneve në kushtet e vendit. Disavantazhet e tij janë nevoja e montimit në kantier, në vend të kushteve të kontrolluara të fabrikës, dhe fakti që lustrimi paraprak është padyshim i pamundur. Extrusions inkuadrim janë në dispozicion komercialisht, kështu që duhet të paguajnë vdesin ose profilin e ri.   Shumica e kontraktorëve të fasadës janë të njohur me sistemin.   I përshtatshëm për vitrina dhe zona të vogla. Sistemi i shkopit është dizajni i mëparshëm i teknologjisë së mureve të perdes. Muri është instaluar pjesë-pjesë, me elementët e murit (anëtari vertikal) të instaluar së pari, të ndjekur nga anëtarët e tërthortë (anëtari horizontal i hekurudhës) dhe në fund, njësitë e xhamave ose dritareve.   Megjithatë, së pari mund të ndryshojë procesin për të instaluar transoms më të mëdhenj në dizajne që theksojnë linjat horizontale. Në secilin rast, pjesët e tërthortë dhe të shtyllës janë shpesh seksione të gjata të projektuara për t'u ndërprerë ose zgjatur në kryqëzimet e tyre.


  Sistemi i mureve me shkop u përdor gjerësisht në fillim të shekullit të njëzetë deri në mesin e shekullit të njëzetë për ndërtesa zyra, banka dhe struktura të tjera tregtare. Përparësitë e tij përfshijnë fleksibilitetin në dizajn dhe aftësinë për të akomoduar ndryshimet gjatë ndërtimit. Sidoqoftë, sistemi i shkopit ka disa disavantazhe. Është më shumë punë intensive dhe kështu më e shtrenjtë se sistemet e tjera të mureve të perdes dhe më e ndjeshme ndaj erës dhe ngarkesave sizmike. Për më tepër, nyjet midis anëtarëve janë burime të mundshme të infiltrimit të ujit. Sistemi i shkopit nuk është më zgjidhja më e popullarizuar për ndërtimin e mureve të perdes, por ende përdoret në disa rrethana. Kur një projekt kërkon një shkallë të lartë përshtatjeje ose struktura e ndërtesës nuk mund të përballojë peshën e një sistemi më modern të mureve të perdes, sistemi me shkop mund të jetë alternativa më e mirë. Sistemi është i përbërë nga inkuadrimi i nxjerrjeve të disponueshme në treg, kështu që nuk ka nevojë të paguani për një model ose profil të ri. Shumica e kontraktorëve të fasadave janë të njohur me këtë sistem, i cili është i përshtatshëm për vitrina dhe zona të vogla.   Disavantazhet e tij janë domosdoshmëria e montimit në kantier dhe jo në kushte të kontrolluara të fabrikës, dhe lustrimi paraprak është i pamundur. Megjithatë, kostot relativisht të ulëta të transportit dhe administrimit të sistemit, për shkak të masës minimale, dhe fakti që ai lejon një farë shkalle të rregullimit të dimensioneve në kushtet e vendit, e bëjnë atë një zgjedhje popullore për shumë projekte.


  Furnizuesi i profileve të aluminit 10

  Pse të zgjedhësh WJW?

  Cilësia duhet të jetë prioriteti juaj kryesor kur zgjidhni dritaret dhe dyert e duhura për shtëpinë ose biznesin tuaj. Dritartë WJW & Doors është prodhuesi kryesor i mure perde alumini dhe xhami me cilësi të lartë Në Foshan, Kinë. Ne bashkëpunojmë me furnitorë dhe tregtarë të besuar për të siguruar që produktet tona të përmbushin standardet më të larta të cilësisë dhe performancës.


  Sistemi i murit me perde është një veshje që nuk mban ngarkesë që është ngjitur në pjesën e jashtme të një ndërtese. Sistemi është i përbërë nga panele që janë të varura nga një kornizë alumini. Muret e perdes janë projektuar për të mbrojtur ndërtesën nga elementët dhe mund të bëhen nga materiale të ndryshme, duke përfshirë xhamin, metalin dhe gurin.


  Muret e perdes përdoren shpesh në ndërtime komerciale, por mund të gjenden edhe në aplikime banimi. Kur zgjidhni një sistem mur perde, është thelbësore të merret parasysh klima, si dhe estetika e ndërtesës. Për shembull, një sistem më i rëndë i murit të perdes mund të jetë i nevojshëm për një mjedis të ftohtë për të siguruar izolim dhe për të parandaluar kondensimin.  Profesionistët tanë me përvojë janë të përkushtuar për t'u ofruar klientëve tanë përvojën më të mirë të mundshme. Ne do të punojmë me ju për të gjetur dritaret dhe dyert perfekte për nevojat dhe buxhetin tuaj specifik. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth produkteve dhe shërbimeve tona!  Furnizuesi i profileve të aluminit 11
  Furnizuesi i profileve të aluminit 12

  FAQ


  1 Q:   Çfarë është një sistem mur perde me shkop?

  Përgjigje: Muret me perde me ngjitje (SWC) mund të përkufizohen si mure që nuk mbajnë ngarkesë, zakonisht të varura përpara kornizës strukturore prej çeliku ose betoni. Termi "shkop" i referohet shufrave dhe dërrasave të prera në fabrikë, të cilat transportohen në vend si shufra dhe shkopinj të lirshëm.

  2 Q:   Çfarë është sistemi Stick Curtain Wall System?

  Përgjigje: Në këtë lloj sistemi të mureve të perdes, përbërësit montohen pjesë-pjesë në strukturën e ndërtesës. Ky sistem përdoret kryesisht për ndërtesa të ulëta ose në rajone të vogla. Kjo për faktin se për të arritur lartësi më të larta është e rëndësishme të keni akses të jashtëm. Ky sistem premton fleksibilitet pasi jep hapësirë ​​për rregullime në vend. Megjithëse ka avantazhin e kostove të ulëta të transportit, puna dhe konsumi i kohës nuk duhet të nënvlerësohen pasi priren të jenë mjaft të larta.

  3 Q:   Cili është ndryshimi midis murit të perdes së ngjitur dhe murit të perdes së bashkuar?

  Përgjigje: Në një sistem me shkopinj, korniza e murit të perdes (mulionët) dhe panelet e qelqit ose të errët instalohen dhe lidhen së bashku pjesë-pjesë. Në sistemin e unifikuar, muri i perdes përbëhet nga njësi të mëdha që montohen dhe lustrohen në fabrikë, dërgohen në kantier dhe ngrihen në ndërtesë.

  4 Q:   Si të instaloni mur perde qelqi me ngjitje?

  Përgjigje: Sekuenca e instalimit të murit me ngjitje

  Vendos vija të kontrollit. Zbuloni nga kontraktori saktësisht se ku duhet të shkojë muri i shkopit. ...

  Preyo. ...

  Pjata ankor. ...

  Kontrollo materialet. ...

  Erekt. ...

  Instalo horizontale.

  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
  Prodhime të lidhura
  nuk ka të dhëna
  Dyer dhe dritare profile alumini, dyer dhe dritare nga aliazh alumini produkte të gatshme, sistem perdesh, ju dëshironi, të gjitha këtu! Kompania jonë është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit për 20 vjet.
  nuk ka të dhëna
  CONTACT NE

  Personi kontaktues: Leo Lin

  Telefoni:86 18042879648

  Whatsapp:86 18042879648

  E-mail:: info@aluminium-supply.com

  Shto: Jo. 17, Workshop Liannanshe, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

  E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes Dizenjues nga Lifisherë
  detect