Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Rreth Aluminit  
Për t'u bërë një fabrikë globale e respektuar e dyerve dhe dritareve të shtëpisë

Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. ndodhet në rrethin Nanhai, qyteti Foshan, vendlindja e industrisë së aluminit në Kinë. Mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 30,000 metra katrorë, me mur perde prej qelqi alumini, dyer dhe dritare alumini me bazë prodhimi prej 15,000 metrash katrorë, me 300 punonjës.

20+
20+
Më shumë se 20 vjet përvojë në prodhimin e personalizuar të profileve të aluminit
150,000㎡
Kompania ka një sipërfaqe prej 150,000 metrash katrorë
500,000㎡
Prodhimi vjetor është 500,000 metra katrorë, rezerva shumëvjeçare 2000 ton
100+
Shërbim klientëve më shumë se 100, me forcën për të fituar njohjen e klientit
nuk ka të dhëna
nuk ka të dhëna
Një ndërmarrje e plotë
Vitet e fundit, zhvillimi i shpejtë i kompanisë është bërë një koleksion i projektimit, kërkimit dhe zhvillimit, prodhimit dhe shitjeve të aluminit si një ndërmarrje gjithëpërfshirëse. Produktet tona kryesisht arkitekturore të aluminit kategorizohen në pesë lloje, të cilat janë: nxjerrje alumini, mur perde xhami prej alumini, dyer dhe dritare alumini, grila alumini &grila, balustrada alumini dhe panele alumini të fasadës.

Me disa makina nxjerrjeje, linja prodhimi anodizimi dhe elektroforezë, linjat e prodhimit të veshjes me pluhur, linjat e prodhimit të transferimit të nxehtësisë së grurit prej druri dhe linjat e prodhimit të veshjes PVDF, kapaciteti ynë i prodhimit ka arritur në 50000 tonë në vit. Me zgjerimin e vazhdueshëm të shkallës, kompania merr zhvillim të qëndrueshëm.

Produktet e dyerve dhe dritareve të WJW miratojnë zgjidhjen e përgjithshme të sistemit të dyerve dhe dritareve, bëjnë një angazhim të qartë ndaj treguesve të performancës dhe cilësisë së produkteve dhe marrin në konsideratë një sërë funksionesh të rëndësishme si izolimi i ujit, mbyllja e ajrit, rezistenca ndaj presionit të erës, forca mekanike, izolimi i nxehtësisë, izolimi i zërit, anti-vjedhja, mbrojtja nga dielli, rezistenca ndaj motit, ndjesia e funksionimit, si dhe rezultatet gjithëpërfshirëse të performancës së pajisjeve, profileve, aksesorëve, xhamit, viskozës, vulave dhe lidhjeve të tjera.
kapaciteti ynë prodhues ka arritur në 50000 ton në një vit
Produktet e dyerve dhe dritareve të WJW miratojnë zgjidhjen e përgjithshme të sistemit të dyerve dhe dritareve
E veçantë dhe Noveli

Të gjitha dyert dhe dritaret kanë profile arkitekturore me precizion të lartë aliazh alumini 6063-15 ose T6. Trajtimi sipërfaqësor i profileve është spërkatje me fluorokarbon ose pluhur, me rezistencën më të mirë ndaj motit deri në 20 vjet. Biblioteka e pasur me ngjyra mund të plotësojë nevoja të ndryshme të personalizuara të personalizimit të ngjyrave. Dizajni i profilit shumëfunksional mund të aplikohet në lloje të ndryshme dritaresh dhe të përdoret në mjedise të ndryshme të motit të ftohtë dhe të nxehtë.


Së bashku me sistemin unik të ajrimit të dyerve dhe dritareve, dyert dhe dritaret në tërësi plotësojnë kërkesat e kursimit të energjisë së ndërtesave në masën 75%, duke siguruar performancën më të madhe të dyerve dhe dritareve dhe plotësimin e nevojave të njerëzve. I gjithë procesi i prodhimit kontrollohet sipas standardeve të dyerve dhe dritareve 2047 për të siguruar që çdo produkt të plotësojë standardet; E gjithë seria e aksesorëve harduerikë të rëndësishëm janë importuar nga Australia, "unike", "novale" dhe "të qëndrueshme" përputhen plotësisht me certifikimin standard australian "pa ndotje" për mbrojtjen e mjedisit me spërkatje.


Gjatë viteve, kompania i është përmbajtur qëllimit "inovacioni shkencor dhe teknologjik, cilësia në radhë të parë, ndjekja e përsosmërisë" për një menaxhim dhe inovacion më të mirë.

20+

Rezistenca më e mirë e motit.

Deri në 20 vjetët

75%

dyert dhe dritaret në tërësi plotësojnë kërkesat e kursimit të energjisë së ndërtesës prej 75%Ide dhe vizioni i ndërmarrjes
Në të njëjtën kohë, kompania është në "mirëbesim, efikase, pragmatike, iniciative" idenë e ndërmarrjes për të krijuar një rrugë unike të zhvillimit të një ndërmarrje. Produktet tona janë të pasura në shumëllojshmëri dhe të besueshme në cilësi. Ai jo vetëm që njihet shumë nga klientët vendas dhe eksportohet në Shtetet e Bashkuara, Evropë, Australi, Korenë e Jugut, Lindjen e Mesme, Indi, Malajzi, Vietnam, Filipine dhe vende të tjera.
Në të ardhmen, Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. do të vazhdojë të përmirësojë efikasitetin e prodhimit dhe nivelin e menaxhimit, të mbajë një qëndrim të sinqertë dhe të durueshëm ndaj klientëve, me produkte cilësore përsëri në shoqëri. Shoqëria për të krijuar një jetë më të mirë që njerëzimi të kontribuojë më shumë në jetë.
BUILD A PERFECT HOME LIFE
Shtëpia e përsosur ka nevojë për një kërkim të palodhshëm të cilësisë.

WJW Aluminium Suppliers është një furnizues i besueshëm i nxjerrjes së aluminit dhe furnizues profesionistë të profileve të aluminit të murit të perdes së qelqit prej alumini, dyerve dhe dritareve të aluminit dhe kanë prodhim të avancuar të makinës së nxjerrjes së aluminit.

nuk ka të dhëna
Filozofia e fabrikës

Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. ndodhet në rrethin Nanhai, qyteti Foshan, vendlindja e industrisë së aluminit në Kinë. Mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 100,000 metra katrorë, bazën e prodhimit të dyerve dhe dritareve prej 50,000 metrash katrorë, prodhimin e mobiljeve të brendshme dhe të jashtme prej më shumë se 30,000 metra katrorë, me 500 punonjës.  

Çmime
Vazhdoni të ofroni produkte cilësore konkurruese për të përmbushur nevojat e klientëve, vazhdoni të krijoni vlerë për klientët
Kualiteti
Me zemrën e artizanëve për të prodhuar produkte të përpikta dhe të përsosura, për t'u ofruar klientëve zgjidhjen e përgjithshme më ekonomike
Përfituar
Kërkoni fitim të arsyeshëm, jo ​​më të ulët se niveli mesatar i industrisë, për të përmbushur nevojat themelore të zhvillimit të ndërmarrjes
Innovacioni
Burimi i zhvillimit të ndërmarrjes, do të vazhdojë të investojë dhe inkurajojë të gjithë inovacionin e stafit, për të hedhur një themel të fortë për zhvillimin afatgjatë të ndërmarrjes.
Ikonë8
Për të ruajtur zhvillimin e qëndrueshëm të ndërmarrjes, formuloni një plan zhvillimi afatmesëm dhe afatgjatë (5-10 vjet), fokusohuni në tregun e synuar, synime të qarta zhvillimi, bëhuni një ndërmarrje e lumtur e qëndrueshme
Ikonë9
Strategjia fituese të jetë një ndërmarrje e përgjegjshme që është e dobishme për klientët, punonjësit, ndërmarrjet dhe shoqërinë
nuk ka të dhëna
Themelues:
Misioni & Shikimi
Gjatë viteve, kompania i është përmbajtur qëllimit "inovacioni shkencor dhe teknologjik, cilësia në radhë të parë, ndjekja e përsosmërisë" për një menaxhim dhe inovacion më të mirë. Në të njëjtën kohë, kompania është në "mirëbesim, efikase, pragmatike, iniciative" idenë e ndërmarrjes për të krijuar një rrugë unike të zhvillimit të një ndërmarrje.
Misioni i kompanisë
"Ndërtoni një jetë të përsosur në shtëpi, krijoni një platformë ideale zhvillimi për punonjësit" si mision
Shikimi i kompanisë
Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpisë së respektuar
Politika e ndërmarrjes
Ndiqni politikën "menaxhimi shkencor, cilësia në radhë të parë, shërbimi cilësor, reputacioni i pari".
nuk ka të dhëna
Ekipi profesionale
Integritet: Fundatimi i fabrikës.

Kualiteti: Shtëpia e përsosur ka nevojë për një kërkim të palodhshëm të cilësisë.

E efektshme: Proaktiv, i orientuar nga fundi, prioritet i pari, proaktiv dhe bashkëpunues.

Dedikimi: përkushtim ndaj klientëve, përkushtim ndaj punonjësve, përkushtim ndaj ndërmarrjes, përkushtim ndaj shoqërisë.

Innovacioni: për të arritur një jetë të përsosur në shtëpi, inovacioni i vazhdueshëm është i domosdoshëm.

Ekipi profesionale: Anëtarët tanë kanë shumë vite përvojë teknike profesionale të dritareve dhe dyerve, janë një ekip i ri, plot vitalitet dhe shpirt inovativ.

Ekipi i fokusur: Ne besojmë fuqishëm se cilësia e markës nga besimi i klientit. Vetëm fokusi mund të dalë produkt i përsosur.

Ëndrrat:   Ne vijmë nga i gjithë vendi, për shkak të një ëndrre të përbashkët: të bëhemi kompania e respektuar e industrisë së dyerve dhe dritareve të shtëpive globale, për t'u ofruar klientëve zgjidhjet e përgjithshme me kosto më efektive për dyer dhe dritare.
Çertifikata e nder
Produktet kanë kaluar testin zyrtar Australian të caktuar të institucioneve të testimit, treguesit në përputhje me standardet standarde Australiane të testimit.
nuk ka të dhëna
Ekipi profesionale
Misioni i kompanisë: "Ndërtimi i një jete të përsosur në shtëpi, krijimi i një platforme ideale zhvillimi për punonjësit" si mision.
Vizioni i kompanisë: Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve të shtëpisë dhe Windows-it e respektuar
Politika e kompanisë: Ndiqni politikën "menaxhimi shkencor, cilësia në radhë të parë, shërbimi cilësor, reputacioni i pari".

Integriteti: Themeli i fabrikës.
Cilësia: Shtëpia e përsosur ka nevojë për një kërkim të palodhshëm të cilësisë.
Efikas: Proaktiv, i orientuar drejt fundit, prioritet i pari, proaktiv dhe bashkëpunues.
Përkushtim: përkushtim ndaj klientëve, përkushtim ndaj punonjësve, përkushtim ndaj ndërmarrjes, përkushtim ndaj shoqërisë.
Inovacioni: për të arritur një jetë të përsosur në shtëpi, inovacioni i vazhdueshëm është i domosdoshëm.
Ekipi profesional: Anëtarët tanë kanë shumë vite përvojë teknike profesionale për dritare dhe dyer, është një ekip i ri, plot vitalitet dhe shpirt inovativ.
Ekipi i fokusuar: Ne besojmë fuqishëm se cilësia e markës nga besimi i klientit. Vetëm fokusi mund të dalë produkt i përsosur.
Ëndrrat:   Ne vijmë nga i gjithë vendi, për shkak të një ëndrre të përbashkët: të bëhemi kompania e respektuar e industrisë së dyerve dhe dritareve të shtëpive globale, për t'u ofruar klientëve zgjidhjet e përgjithshme me kosto më efektive për dyer dhe dritare.
nuk ka të dhëna
Klientë kooperativë

Jepni një lojë të plotë avantazhit të burimeve të paraqitjes industriale për të krijuar një strategji unike të "distanca zero, shërbimi i përsosur".


Ne kemi krijuar një ekip profesional shërbimi teknik, duke ofruar mbështetje dhe shërbime gjithëpërfshirëse teknike për kompanitë dhe pronarët e dritareve, dyerve dhe mureve me perde, duke i ndihmuar ata të zhvillojnë dhe përmirësojnë produktet, duke ofruar zgjidhje speciale për projekte ose gjurmime teknike dhe trajtimin e disa problemeve. Mënyra e koordinimit në vend.

Bëhu në kontakt me ne.
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
Dyer dhe dritare profile alumini, dyer dhe dritare nga aliazh alumini produkte të gatshme, sistem perdesh, ju dëshironi, të gjitha këtu! Kompania jonë është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit për 20 vjet.
nuk ka të dhëna
CONTACT NE

Persona e kontaktit: Brus Wang.

Telefoni:86 13902826415

Whatsapp:86 13902826415

E-mail:: info@aluminium-supply.com

Shto: Jo. 17, Workshop Liannanshe, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes  Dizenjues nga Lifisherë
bisedë në internet
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist