loading

Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

FAQ
Profilet e aluminit për dritare dhe dyer përdorin një gamë të gjerë të klasave të aluminit. Megjithatë, është jetike të kuptohet se vetëm disa nota mund të ofrojnë komponentë me cilësi të lartë.
2022 07 14
Nuk ka kosto absolute për profilet e aluminit për dritare dhe dyer. Veçanërisht, disa faktorë ndikojnë në shumën specifike që paguani për të marrë këta përbërës, si më poshtë;
2022 07 14
Në përgjithësi, ato janë të qëndrueshme pasi materiali është i fortë dhe shfaq rezistencë të lartë ndaj shumë kushteve mekanike dhe mjedisore.
2022 07 14
Teknikisht, bërja e profileve të aluminit për dritare dhe dyer përfshin ndryshimin e shumicës së karakteristikave të tij fizike. Megjithatë, prerje tërthore përfundimtare janë futur në profil për të rritur shkathtësinë e tij.
2022 07 14
Dritaret dhe dyert e aluminit aktualisht përdoren në një gamë të gjerë produktesh strukturore komerciale, industriale dhe rezidenciale.
2022 07 14
Ka disa teknika që mund të përdorni për të lidhur dritaret dhe dyert e profileve të aluminit. Sidoqoftë, më i përshtatshmi varet nga dizajni aktual i kornizës së dritares ose derës specifike.
2022 07 14
Veçanërisht, nxjerrja është teknika kryesore e përdorur për të bërë këto dizajne të profileve të aluminit.
2022 07 14
nuk ka të dhëna
nuk ka të dhëna
E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes  Dizenjues nga Lifisherë
detect