loading

Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 1
Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 2
Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 3
Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 4
Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 5
Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 1
Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 2
Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 3
Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 4
Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 5

Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit

I përshtatshëm për vilë të klasës së mesme dhe të lartë, hotel, apartament, rezidencë, banesë, ndërtesë zyre, ballkon, kopsht, studim, dhomë gjumi, dhomë me rreze dielli dhe dhomë rekreative ka nevojë për pozicionin e zonës së madhe të ndriçimit të ditës dhe vëllimit të ajrit të ndjekur.

Një sistem balustrade prej xhami prej alumini mund të jetë zgjidhja perfekte nëse dëshironi një shtesë elegante dhe moderne për shtëpinë ose zyrën tuaj. Jo vetëm që duken të shkëlqyera, por janë gjithashtu shumë funksionale, duke ndihmuar në rregullimin e rrjedhës së ajrit dhe dritës. Sistemet e balustradës prej xhami prej alumini janë të përshtatshme për aplikime të ndryshme, duke përfshirë ballkone, kopshte, dhoma gjumi dhe studime.  

Ato janë gjithashtu të lehta për t'u instaluar dhe kërkojnë pak mirëmbajtje. Me kaq shumë përfitime, nuk është çudi që balustradat prej qelqi alumini po bëhen gjithnjë e më popullore. Një sistem balustrade prej xhami alumini mund të jetë ideal nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë elegante për të përditësuar hapësirën tuaj.

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore
  Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 6
  Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 7

  Produktet modulare dhe të bashkuara të dritareve të WJW janë plotësisht të gjithanshme dhe mund të përdoren si një dritare e thjeshtë për një sistem kompleks të veshjes së mureve të dritareve. Çdo aspekt i sistemit Window Wall është plotësisht i personalizueshëm, duke përfshirë variabla të tilla si xhami vizion, panele metalike, panele metalike të izoluara dhe lustrim me llambë.


  Muri Dritare: Ndryshe nga muri i perdes, muri i dritares ulet midis pllakave të dyshemesë. Ashtu si muri i bashkuar i perdes, muri i dritares ndërtohet gjithashtu në një dyqan dhe dërgohet në vend i montuar paraprakisht. Njësitë janë të ankoruara në kokë dhe në prag dhe vulosen në vend duke përdorur mbyllje. Muri i dritares gjithashtu nuk mban ngarkesë. Meqenëse muri i dritares ndodhet midis pllakave të dyshemesë, ndalimi i zjarrit nuk është i nevojshëm. Kjo gjithashtu do të thotë se transmetimi i zhurmës mund të jetë më pak shqetësues sesa me murin e perdes në raste të veçanta.


  Sistemet Window Wall nga WJW janë zgjidhja perfekte për një projekt të tërë që kërkon një sistem dritaresh të gjithanshëm, të personalizueshëm dhe tërësisht të bashkuar. Produktet tona për muret e dritareve janë të disponueshme në konfigurime të ndryshme për t'iu përshtatur çdo nevoje dhe ekipi ynë i ekspertëve mund t'ju ndihmojë të zgjidhni zgjidhjen perfekte për projektin tuaj.


  Sistemet tona të mureve të dritareve ofrojnë shumë përparësi ndaj sistemeve tradicionale të mureve të perdes, duke përfshirë instalimin më të lehtë dhe fleksibilitet më të madh në dizajn. Ju mund të përdorni sistemet e mureve të dritareve për të krijuar pamje të ndryshme, nga dritaret e thjeshta deri te veshjet komplekse të mureve të dritareve. Dhe për shkak se ato janë të bashkuara, ato mund të dërgohen shpejt dhe të instalohen në vend. Nëse jeni duke kërkuar për një sistem muri dritaresh që është i gjithanshëm dhe elegant, mos kërkoni më larg se WJW. Ekspertët tanë mund t'ju ndihmojnë të zgjidhni dizajnin e përsosur për projektin tuaj dhe produktet tona do të plotësojnë çdo nevojë tuajën.  


  Më vete, muri i dritares zakonisht mund të shtrijë një hapësirë ​​nga dyshemeja në dysheme deri në 12 këmbë. Përtej kësaj, mullonet vertikale do të duhet të ngarkohen me çelik për të rritur forcën strukturore. Instalimi i murit të dritares mund të bëhet nga e jashtme ose e brendshme dhe varet vërtet nga kërkesat e projektit.


  Estetika e murit të dritares ndryshon shumë nga muri i perdes. Arkitektët duhet të marrin në konsideratë se si skaji i ekspozuar i pllakës do të trajtohet në fazën e projektimit të një projekti. Ka disa mënyra shumë kreative për të punuar panelet metalike në fasadë për të mbuluar skajin e pllakës dhe për t'u integruar në sistemin e murit të dritares. Ka disa sisteme të murit të dritareve që mund të përsërisin murin e perdes në një shitje të vogël, por asgjë nuk i afrohet arritjes së të njëjtit pamje të vazhdueshme si sistemi i mureve me perde në fasadat në shkallë të gjerë.


  Sistemet e mureve të dritareve janë një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar një ndjenjë të gjerë dhe të hapur në një ndërtesë. Ato mund të shtrihen nga dyshemeja në dysheme deri në 12 këmbë; përtej kësaj, mullionet vertikale mund të ngarkohen me çelik për të rritur forcën strukturore. Muret e dritareve mund të instalohen nga jashtë ose nga brenda, në varësi të kërkesave të projektit.   Estetika e mureve të dritareve ndryshon dukshëm nga ajo e mureve të perdes. Arkitektët duhet të marrin në konsideratë se si skaji i ekspozuar i pllakës do të trajtohet në fazën e projektimit të projektit. Ka disa mënyra krijuese për të punuar panelet metalike në fasadë për të mbuluar skajin e pllakës dhe për t'i integruar ato në murin e dritares. Mullions. Ju mund t'i përdorni këto sisteme për të krijuar fasada shumë elegante. Për sa i përket akustikës, muri i dritares tejkalon murin e perdes sepse ka një vlerësim më të lartë STC.  


  Kjo është për shkak se sistemet e mureve të dritareve kanë mure shumë më të forta me më pak xhami. Për sa i përket efikasitetit të energjisë, muri i dritares zakonisht ka një vlerë U më të ulët se muri i perdes. Kjo është për shkak se sistemet e mureve të dritareve kanë më shumë mure të forta dhe më pak xhami. Kjo rezulton në më pak humbje të nxehtësisë përmes fasadës.   Kur bëhet fjalë për sigurinë nga zjarri, sistemet e mureve të dritareve kanë një avantazh ndaj mureve të perdes, sepse ato janë vetë-mbështetëse dhe nuk mbështeten në integritetin strukturor të ndërtesës për mbështetje. Në rast zjarri, sistemet e mureve të dritareve nuk do të shemben.

  Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 8
  Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 9

  Në varësi të qëllimit të projektimit, muri i dritares mund të mos jetë një opsion. Për shembull, nëse projekti juaj është një ndërtesë 40+ kate dhe dëshironi një fasadë xhami të jashtme të vazhdueshme, muri i dritares nuk është zgjidhja më e mirë. Nuk ka forcën strukturore dhe integritetin e murit të perdes, kështu që lartësia e çdo projekti është një konsideratë kryesore kur shikohen të dy sistemet.


  Për sa i përket kostos për këmbë katrore, muri i dritares është përgjithësisht më pak i shtrenjtë se muri i perdes, megjithëse duhet të merret parasysh kostoja e menaxhimit të skajit të ekspozuar të pllakës. Muri i dritares ka gjithashtu një sasi të lartë të fugave që mund të çojnë në shpenzime afatgjata të mirëmbajtjes.


  Muri i dritares nuk është gjithmonë alternativa më e mirë për çdo projekt. Një mur perde është më i mirë nëse dëshironi një fasadë xhami të jashtme të vazhdueshme. Muri i dritares nuk ka të njëjtën forcë dhe integritet strukturor si muri i perdes, kështu që është thelbësore të merrni parasysh lartësinë e projektit tuaj kur të vendosni se cilin sistem të përdorni.  


  Për sa i përket kostos për këmbë katrore, një mur i dritares është zakonisht më pak i shtrenjtë se një mur perde. Sidoqoftë, duhet të merrni parasysh koston e menaxhimit të skajit të ekspozuar të pllakës kur mendoni se cilin sistem të zgjidhni. Muri i dritares ka gjithashtu një numër të madh nyjesh kapëse të cilat mund të rrjedhin me kalimin e kohës.


  Kur vendosni midis një muri dritareje dhe një muri perde, është thelbësore të merrni parasysh nevojat specifike të projektit tuaj. Një mur perde është më i mirë nëse dëshironi një fasadë xhami të jashtme të vazhdueshme. Megjithatë, një mur i dritares mund të jetë më kosto-efektiv nëse punoni në një projekt më të shkurtër. Cilido sistem që zgjidhni, është thelbësore të merrni parasysh koston e mirëmbajtjes dhe riparimit me kalimin e kohës.

  Marrja e një vendimi midis murit të perdes dhe murit të dritares mund të jetë i ndërlikuar për shkak të shumë variablave që duhet të merren parasysh për ndërtimin e sistemeve të mbështjelljes. Ka shumë për t'u marrë parasysh kur zgjidhni një sistem lustrimi dhe zgjidhja e duhur mund të ndryshojë bazuar në dizajnin e strukturës së ndërtesës. Nëse ekipi juaj po kërkon disa reagime gjatë kërkimit të zgjidhjes më të mirë të lustrimit për projektin tuaj, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni për ndihmë. Ekipi ynë me përvojë është gjithmonë i lumtur të ndihmojë! Meqenëse ne projektojmë, fabrikojmë dhe instalojmë të dy sistemet, ne jemi të paanshëm ndaj secilës zgjidhje dhe me kënaqësi do t'ju ndihmojmë të përcaktoni se çfarë është më e mira për projektin tuaj.

  Ka shumë faktorë që duhen marrë parasysh kur zgjidhni midis një muri perde dhe një muri dritareje për sistemin tuaj të mbështjelljes së ndërtesës. Gjëja më e rëndësishme është të identifikoni nevojat e projektit tuaj të veçantë dhe të gjeni zgjidhjen që i plotëson më mirë këto nevoja.


  Lloji i ndërtesës në të cilën po punoni do të ndikojë ndjeshëm se cili sistem xhami është i duhuri për ju. Muret e perdes përdoren zakonisht në ndërtesat më të larta komerciale, ndërsa muret e dritareve janë më të zakonshme në strukturat më të vogla të banimit.

  Një faktor tjetër kritik për t'u marrë parasysh është funksioni i dëshiruar i sistemit tuaj të lustrimit. Një mur perde mund të jetë alternativa më e mirë nëse keni nevojë për një dizajn shumë efikas të energjisë. Një mur i dritares mund të jetë një zgjedhje më e mirë nëse dëshironi një sistem ndriçimi më natyral. Kur zgjidhni një sistem lustrimi, nuk ka përgjigje të drejtë ose të gabuar. Zgjidhja më e mirë do të ndryshojë në varësi të nevojave individuale të projektit tuaj. Nëse keni nevojë për ndihmë për të gjetur zgjidhjen e duhur për projektin tuaj, ekipi ynë me përvojë është gjithmonë i lumtur t'ju ndihmojë. Na kontaktoni sot për më shumë informacion.

  Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 10

  Të dhëna teknike


  Gjerësia e dukshëm Mullion Mashkull 35mm, Mullion Femër 55mm Korniza 120Mm.
  Alum. Trashësia 2.0-2.2mm Xhami 6 Low-e 12A6
  6 e ulët 12A 4 0.38 PVB4
  SLS (gjendja e kufirit të shërbimit) 1.248Kpa ULS( Ullimi i limitit) 1.92 Kpa
  STATIC 375 Kpa CYCLIC 749 Kpa
  AIR 150Pa,1L/SEC/m² Madhësimet e rekomanduar Pesha: W<2000mm, Lartësia:2400mm<H<2900mm.
  Hardware kryesore   Mund të zgjidhni Kinlong ose Doric, 15 vjet garanci Buka rezistencë e motit Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente
  Zëra strukturore Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente Fosh i jashtëmi EPDM
  Kuçin e ngjit Silicon

  Muri i Bashkuar i Dritare


  Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 11

  Muri i unifikuar i dritares përbëhet nga dy shirita që janë të lidhur mekanikisht në kornizat e brendshme dhe të jashtme të aluminit. Trupat përbëhen nga përbërës poliamidi 6.6 i ekstruduar me fibra xhami të orientuara në 3 akse. Gjeometria e shiritave dhe kyçja janë optimizuar për të prodhuar një kornizë që sillet si Përbëje .

  E di. Në strukturën më të lartë. korniza është më e thellë se modelet e mëparshme në 141 mm (5 1/2”). Angazhimi mekanik i pjesëve të jashtme me dritaren e bashkuar të gjithë sistemit rezulton në rezistencë maksimale ndaj forcave prerëse, duke rezultuar në aftësinë për t'u përballur me ngarkesa më të larta të erës dhe për t'u shtrirë në hapësira më të mëdha.

  Thellësia e shiritit 38 mm është 50% më e thellë se konkurrenca. U përmirësuar Performancë termale është i matshëm dhe i bashkuar muri i dritares, muri i dritares dhe xhami i performancës së lartë janë në gjendje të arrijnë një vlerë U prej 0,31 BTU/hr/-sq ft F.


  Sistemi ynë i bashkuar i mureve të dritareve përbëhet nga dy shirita që janë të lidhur mekanikisht në kornizat e brendshme dhe të jashtme të aluminit. Trupat janë bërë nga komponime poliamide 6.6 të ekstruduara me fibra xhami të orientuara në 3 akse. Gjeometria e mbështetjes dhe e angazhimit është optimizuar për të prodhuar një skaj që sillet si një përbërje. Struktura e imët strukturore është më e thellë se modelet e mëparshme në 141 mm (5 1/2”).  


  Angazhimi mekanik i pjesëve të jashtme me dritaren e bashkuar të gjithë sistemit rezulton në rezistencën maksimale ndaj forcave prerëse, duke rezultuar në aftësinë për t'i bërë ballë ngarkesës më të lartë të erës. Ky sistem është testuar dhe provuar në disa kushte ekstreme, dhe ne jemi të sigurt në aftësinë e tij për të performuar në çdo mjedis. Nëse jeni duke kërkuar për një sistem muri dritaresh që mund t'ju ofrojë performancën më të lartë, sistemi ynë i unifikuar i mureve të dritareve është zgjidhja perfekte.

  Vula e duhur, çdo herë

  Muri i dritares së bashkuar WJW përdor një copë litari të thatë të jashtme që përbëhet nga EPDM dhe shkumë e bashkëekstruduar. Ky kombinim i materialeve arrin një mbyllje të dyfishtë midis kornizës së jashtme dhe njësisë së xhamit të izoluar.

  Guarnicioni i brendshëm përmban një copë litari të thatë EPDM në pritje të patentës, e cila është e përfshirë në dy vende dhe imiton gjeometrinë e një rruaze shëruese me izolues të lagësht. Guarnicioni i brendshëm mbahet në vend nga një ndalues ​​krejtësisht i ri alumini që së bashku mund t'i rezistojë një ngarkese të testuar* të erës mbi 400 km/orë EPDM është një përbërje gome (në vend të guarnicioneve me bazë plastike) dhe ofron rezistencë superiore ndaj UV-së, dhe shkallë shumë e ulët e tkurrjes.


  Dritaret WJW janë të pajisura me një copë litari të jashtme të thatë që përbëhet nga EPDM dhe shkumë të bashkëekstruduar. Ky kombinim i materialeve arrin një mbyllje të dyfishtë midis kornizës së jashtme dhe njësisë së xhamit të izoluar. Guarnicioni i brendshëm përmban një copë litari të thatë EPDM në pritje të patentës, e cila është e përfshirë në dy vende dhe imiton gjeometrinë e një rruaze shëruese me izolues të lagësht. Guarnicioni i brendshëm mbahet në vend nga një ndalues ​​krejtësisht i ri alumini që së bashku mund të përballojë një ngarkesë të testuar* të erës mbi 400 km/orë.


  EPDM është një përbërje gome (në vend të guarnicioneve me bazë plastike) dhe ofron rezistencë superiore ndaj UV, temperaturave ekstreme dhe motit. Rezulton në një vulosje më të qëndrueshme që do ta mbajë dritaren tuaj të performojë më së miri për vitet në vijim.

  Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 12
  Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 13

  Rrëzimi Ekranë

  Fleksibiliteti i projektimit të murit të dritares së bashkuar i mundësoi aluminit WJW të projektonte një mur të veçantë dritareje të bazuar në një bazë të ekranit kullues.

  Anëtarët e kornizës horizontale kanë dhe konfigurim të ndryshuar që krijon një zgavër kullimi. Kjo zgavër së bashku me një konfigurim të vrimave të qarjes lejojnë që kondensimi të kullojë pjesën e jashtme të sistemit.

  Guarnicioni i brendshëm i tharë Heal-Bead në lidhje me ndalesën e xhamit prej alumini siguron që vula kryesore e brendshme të jetë mekanikisht e shëndoshë.


  Anëtarët e kornizës horizontale në murin e veçantë të dritares së WJW Aluminium kanë një konfigurim të ndryshuar që krijon një zgavër kullimi. Kjo zgavër, së bashku me një dizajn vrimash vaji, lejon kondensimin të kullojë pjesën e jashtme të sistemit. Guarnicioni i brendshëm i thatë Heal-Bead dhe kapaku i xhamit prej alumini sigurojnë që vula e brendshme parësore të jetë mekanikisht e shëndoshë. Ky fleksibilitet dizajni siguron një ekran kryesor estetikisht të këndshëm duke mbrojtur zarfin e ndërtesës.

  Programi


  I përshtatshëm për vilë të klasës së mesme dhe të lartë, hotel, apartament, rezidencë, banesë, ndërtesë zyre, ballkon, kopsht, studim, dhomë gjumi, dhomë me rreze dielli, dhomë rekreative ka nevojë për pozicionin e zonës së madhe të ndriçimit të ditës, vëllimit të ajrit të ndjekjes.

  Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 14
  Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 15
  Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 16
  Muri i dritares së bashkuar prej alumini Prodhuesit e dritareve të aluminit 17

  FAQ


  1 Q:   Cili është ndryshimi midis murit të dritares dhe murit të perdes?

  Përgjigje: Një sistem muri i dritares përfshin vetëm një dysheme të vetme, mbështetet nga pllaka poshtë dhe sipër, dhe për këtë arsye instalohet brenda skajit të pllakës. Një mur perde është një sistem strukturor i pavarur/vetëmbështetës, që zakonisht përfshin kate të shumta dhe është i instaluar krenar/përtej skajit të pllakës.

  2 Q:   Si quhet muri i dritares?

  Përgjigje: Përkufizimet për murin e dritares, i quajtur gjithashtu "dritare me shirit" në disa tregje, ndryshojnë në varësi të vendit ku shikoni. Disa botime i përshkruajnë ato si një kornizë muri perde që përmban xham të fiksuar ose të përdorshëm, panele të errët ose një kombinim të tyre.

  3 Q:   Sa të gjerë janë muret e dritares?

  Përgjigje: Muret e dritareve vijnë në panele deri në 16 këmbë të larta dhe dyert e funksionueshme brenda murit mund të jenë deri në 60 inç të gjera. Sistemet e kontrollit termik mund të shtohen në komponentët e murit të dritares për efikasitet maksimal të energjisë.

  4 Q:   A mund të bashkohet muri i dritares?

  Përgjigje: Produktet tona modulare dhe të bashkuara të dritareve janë plotësisht të gjithanshme dhe mund të përdoren si një dritare e thjeshtë për një sistem kompleks të veshjes së mureve të dritareve.

  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
  Prodhime të lidhura
  nuk ka të dhëna
  Dyer dhe dritare profile alumini, dyer dhe dritare nga aliazh alumini produkte të gatshme, sistem perdesh, ju dëshironi, të gjitha këtu! Kompania jonë është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit për 20 vjet.
  nuk ka të dhëna
  CONTACT NE

  Personi kontaktues: Leo Lin

  Telefoni:86 18042879648

  Whatsapp:86 18042879648

  E-mail:: info@aluminium-supply.com

  Shto: Jo. 17, Workshop Liannanshe, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

  E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes Dizenjues nga Lifisherë
  detect