loading

Pikeun janten panto bumi global sareng pabrik anu dihormati industri Windows.

Ngambang tangga custom kaca stainless spiral staircases 1
Ngambang tangga custom kaca stainless spiral staircases 2
Ngambang tangga custom kaca stainless spiral staircases 3
Ngambang tangga custom kaca stainless spiral staircases 4
Ngambang tangga custom kaca stainless spiral staircases 1
Ngambang tangga custom kaca stainless spiral staircases 2
Ngambang tangga custom kaca stainless spiral staircases 3
Ngambang tangga custom kaca stainless spiral staircases 4

Ngambang tangga custom kaca stainless spiral staircases

WJW Modern Floating Stairs nyadiakeun désainer jeung industri konstruksi di sakuliah dunya kalawan rentang unik tina kaca jeung staircases kai cocog pikeun komérsial sarta sagala rupa wangunan. Portofolio produk tangga kami meliputi Tangga Stringer Tunggal, Tangga Terapung, Tangga Kaca, Tangga Kayu, Tangga Melengkung, Tangga Spiral. Éta tiasa nyumponan naon waé kabutuhan tangga anu disaluyukeun sareng cocog sareng desain bumi anjeun pikeun nyayogikeun kageulisan sareng desain.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Kebakeun urangn

    6 (4)
    Konstruksi Kaca Frameless
    Tangga biasana dijieun tina kaca tanpa pigura, nyadiakeun éstétika beresih jeung modern.
    Henteuna unsur struktural anu katingali nyumbang kana penampilan minimalis sareng transparan.
    8 (6)
    Lampu LED terpadu
    Strip atanapi modul LED diintegrasikeun kana léngkah-léngkah kaca, nyayogikeun katerangan sareng nyiptakeun éfék anu saé sacara visual.
    Cahayana tiasa disaluyukeun tina segi warna, inténsitas, sareng pola dinamis.
    6 (5)
    Tapak Transparan
    Léngkahna didamel tina kaca transparan, masihan ilusi ngambang dina hawa.
    Balustrades sareng rel anu transparan ogé tiasa dianggo pikeun ngajaga rasa kabuka sareng lapang.
    12 (4)
    Pilihan Desain Adat
    Pilihan kustomisasi kalebet pilihan ketebalan kaca, ukuran, sareng bentuk léngkah.
    Desain tangga tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun ka sarat khusus sareng éstétika rohangan.
    1 (8)
    Fitur Kasalametan
    Perlakuan non-slip atanapi coatings tiasa diterapkeun kana léngkah kaca pikeun ningkatkeun kaamanan.
    Pencahayaan LED tiasa ngalayanan tujuan ganda ku nyayogikeun pisibilitas sareng negeskeun ujung-ujung léngkah.
    5 (5)
    Struktur Rojongan disumputkeun
    Pangaruh ngambang kahontal ngaliwatan struktur rojongan disumputkeun atawa minimalistic, nyieun penampilan mulus tur ethereal.
    Elemen pangrojong, sapertos jangkar atanapi kurung, dirancang janten wijaksana.
    6 (5)
    Titik Fokus Arsitéktur:
    Tangga tanpa bingkai ngambang LED sering janten titik fokus arsitéktur anu pikaresepeun, ningkatkeun desain sakabéh rohangan padumukan atanapi komérsial.
    12 (4)
    Kadali cahaya pinter
    Sistem kontrol cahaya pinter bisa jadi terpadu, sahingga pamaké pikeun nyaluyukeun épék cahaya, kelir, jeung kacaangan.
    Integrasi sareng sistem otomatisasi bumi pikeun kontrol anu mulus.
    9 (4)
    épék LED customizable
    Lampu LED tiasa disaluyukeun pikeun ngarobih warna, nyiptakeun gradién, atanapi bahkan nyinkronkeun sareng musik pikeun pangalaman dinamis sareng immersive.
    11 (3)
    Énergi Énergi
    Lampu LED éfisién énergi, nyumbang kana desain anu langkung sustainable. The lifespan lila LEDs ngurangan syarat pangropéa.

    atribut industri-spésifik

    Garansi NONE
    Saatos-diobral Service Dukungan téknislinen
    Kamampuh Solusi Proyék desain grafis, desain modél 3D, solusi total pikeun proyék-proyék
    Aplikan Villa
    Estil Desan Modur Nuh

    atribut sejenna

    Tempat Asal Guangdong, Cia
    Karela Tangga Lempeng
    Nami WJW
    Nomer Model Nom  
    Pangengo Awa
    Bahan Tangga Kaca Tempered
    Déana Tangga kaca gratis
    Struktur Stainless steel atanapi Steel
    Funksian tangga lipat kayu / ngawangun tangga ngambang / tangga kaca
    Tékniks Desain, motong laser, las
    Kelas Kualitas Kualitas luhur ngawangun tangga ngambang / tangga kaca
    jasa saatos-diobral Nyadiakeun tangga lipat kai / tangga kaca
    Seratik ISO 9001, CE, AS / NZS 2208: 1996 tangga kaca
    Tipe Kelas Jelas, frosted, tinted, laminated, diri beresih, Anti dieunakeun
    Aplikan Imah Imah
    Karela Karela
    旺加旺1 (2)
    Ngambang tangga custom kaca stainless spiral staircases 16
    Ngambang tangga custom kaca stainless spiral staircases 17
    打包图

    Pakak & Nguwal

    Pikeun nangtayungan barang, urang pak barang sahenteuna tilu lapisan. Lapisan kahiji nyaéta pilem, anu kadua nyaéta karton atanapi kantong anyaman, anu katilu nyaéta kasus karton atanapi lapis. Kaca:  kotak triplek,  komponén séjén:  ditutupan ku kantong teguh gelembung, packing dina karton.

    FAQ

    1
    Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?
    A: Kami pabrik.
    2
    Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
    A: Umumna éta 25--35 poé lamun barang aya di stock. atawa éta 15-20 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.
    3
    Kumaha nampi kualitas produk?
    A: Lamun produk baku, urang bisa nyadiakeun sampel ka konsumén pikeun konfirmasi.
    4
    Naon syarat pembayaran anjeun?
    A: T / T atanapi Negotiate sareng anjeun
    Urang
    Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
    Produk anu aya hubunganan
    euweuh data
    Panto jeung Windows propil aluminium, panto alloy aluminium sarta jandéla produk rengse, Sistim témbok curtain, rék, sadayana di dieu! Pausahaan urang kalibet dina panto jeung Windows panalungtikan sarta pamekaran aluminium sarta manufaktur pikeun 20 taun.
    euweuh data
    CONTACT AS

    Kontak Person: Leo Lin

    Telepon:86 18042879648

    Whatsapp:86 18042879648

    Surélék: info@aluminium-supply.com

    Nambihan: No. 17, Bengkel Liannanshe, Songgangtang, Kota Shishan, Distrik Nanhai, Kota Foshan

    Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Peta situs  Dénan ku Lifisher
    detect