loading

Kanggo dadi lawang omah global lan pabrik sing dihormati industri Windows.

Apa Louvers ing Gedung?

Apa Louvers ing Gedung?
×

Kanthi inovasi modern ing konstruksi, desain bangunan duwe sawetara fitur kanggo nambah fungsi lan utilitas bangunan kasebut. Fitur beda ing bangunan kalebu downspouts utawa talang, kang mbantu saluran banyu. Iki minangka fitur penting kanggo nyegah kelembapan ing pondasi bangunan.  

Banjur, kita duwe struktur kayata jendhela lan ventilasi sing ngidini aliran udara gratis ing bangunan kasebut —bantuan iki kanggo nambah ventilasi ing bangunan lan ngidini kanggo kontrol suhu lan kualitas udara sing luwih apik.  

Similarly, Aluminum louvers iku fitur fungsional ing bangunan ing wangun glathi sing bisa tetep utawa operate. Iki digunakake ing bangunan kanggo nggawe tahan banyu, kedap swara, lan tahan angin kanggo cuaca kaya angin topan utawa ngidini aliran udara sing luwih apik ing umum.  

Apa Louvers ing Gedung? 1

How Do   Aluminum Louvers Help?

Aluminium Louvers mbiyantu amarga nyedhiyakake aliran udara sing luwih apik lan ngalangi udan lan lebu supaya ora mlebu ing bangunan. Sampeyan uga bisa kanggo desain aesthetically narik kawigaten ing fa bangunan kang çade kanggo menehi tingkat sing luwih dhuwur saka ventilasi alam.

Aluminium Louvers dipasang ing sawetara atap kanggo nyedhiyakake ventilasi lan udara sing luwih apik. Ing wektu sing padha, louvers Aluminium nyedhiyakake resistensi sing luwih kuat kanggo udan lan nyuda swara.  

Aluminium Louvers uga tumindak minangka layar efektif ing bangunan kanggo nggawe divisi saka papan ngendi siji bisa nyimpen peralatan specialized tartamtu. Dheweke uga ngidini sampeyan entuk solusi sing nyenengake kanthi estetis lan menehi unsur desain sing larang regane kanggo fasad bangunan.  

Aluminium Louvers saka macem-macem jinis nglayani macem-macem fungsi. They can be:

  • Drainable
  • Non-drainable
  • Wind-driven  
  • Rain resistant
  • Thin-line
  • Acoustically rated
  • Operable or adjustable
  • Extreme-weather resistant.

Sistem louver kudu menehi pangerten sing jelas lan menehi tujuan sing bener. Sampeyan kudu ngerti cara kerja louvers kanggo mesthekake yen sampeyan tuku desain louver sing bener sing dibutuhake.

Kajaba iku, perlu kanggo mesthekake yen sampeyan duwe sistem louver kanthi rating AMCA sing apik sing diuji lan disertifikasi ing data lembar teknis sing diwenehake dening pabrikan.  

 

When are Louvers Required?

Louvers digunakake ing macem-macem kapasitas saben desain lan kapasitas. Contone, yen sampeyan duwe parkir mobil kanthi aliran udara sing apik, mula desain louver konvensional bisa menehi perlindungan maksimal. Uga, kamar generator sing nampung peralatan listrik kudu nglindhungi kanthi lengkap saka gangguan cuaca kaya angin topan kanggo ngetutake spesifikasi aliran udara kanthi kinerja dhuwur.

 

Working of Louvers

Sampeyan bisa milih desain louver sing tepat kanthi ukuran sing pas, desain bilah lan jinis ventilasi lan perlindungan sing dikarepake. Kabeh agul-agul iki duwe konfigurasi gedhe sing ngidini macem-macem kanggo nembus louvers. Contone, sampeyan bisa nggunakake kisi-kisi udan sing didorong angin sing mbantu hawa nembus nanging ora ngidini udan utawa lebu.

Kajaba iku, sampeyan kudu nimbang aspek liyane kanggo milih sistem louver sing tepat kanggo bangunan sampeyan. This includes:

  • Louver-Free Area

Yen sampeyan duwe luwih akeh area louver-free, ngijini area dhuwur-persentase-free amarga ngidini liyane online kanggo nembus bukaan sethitik. Mulane, mbantu ngurangi biaya mbukak tembok kanggo nginstal louvers. Sampeyan bisa milih saka 35% nganti 60% saka area bukaan tembok.

  • Water Penetration

Louver bakal wiwit bocor ing kecepatan area bebas tartamtu ing ndhuwur ambang. Bisa beda-beda saka 300 pm nganti 1250 fpm ing desain louver tradisional. Tegese tahan banyu sing apik banget.  

Apa Louvers ing Gedung? 2

  • Airflow Resistance  

Louvers nggawe resistensi aliran udara adhedhasar desaine, bentuk bilah, lan kapadhetan. Nalika pigura ngalangi aliran udara, bisa nyebabake resistensi kaya saluran, gulungan, saringan, lan struktur bangunan.  

The aluminum louvers kita nggawe dirancang kanggo nyilikake resistance amarga bisa mbuktekaken mbebayani kanggo peralatan gerakan online lan louver. Konsumsi energi sing luwih murah dibutuhake ing sistem louver kanthi resistensi udara sing luwih murah.  

  • Louver Design

Kisi-kisi aluminium mbantu nyukupi kabutuhan kinerja sing dikarepake ing struktur modern ing tingkat sing luwih dhuwur lan kudu ngadhepi kahanan cuaca sing atos utawa unsur lingkungan.  

Kisi-kisi aluminium mbantu ngimbangi fungsi lan estetika. Amarga visibilitas, padha katon minangka bagéan saka desain bangunan. Salajengipun, louvers bisa dipasang kanthi vertikal utawa horisontal, disesuaikan, lan rampung kanthi beda. Contone, bisa uga duwe ambane lan frekuensi blade sing beda. Sampeyan bisa entuk desain louver kreatif ing WJW Aluminium Windows Co Ltd.

  • Safety and Comfort in Louvers

Ing WJW, kita nawakake louvers kanggo nyukupi kabutuhan variabel lan kompleks bangunan modern. Padha nyedhiyakake ventilasi sing unggul lan tingkat perlindungan sing dhuwur. Kajaba iku, louvers nyedhiyakake desain estetis lan nduweni kemampuan proteksi cuaca sing dhuwur, profil bilah, lan gaya sing bakal mbantu nyukupi syarat proyek sing beda.  

Sampeyan bisa sinau luwih akeh babagan louvers, utamane aluminum louvers kanggo bangunan omah lan komersial. Sampeyan uga bisa mriksa macem-macem jinis produk individu. Yen sampeyan ora nemokake louvers ing gaya sing cocog karo sampeyan, ayo ngerti apa sing sampeyan butuhake kanthi sketsa kanthi bentuk lan dimensi. Banjur, kita bisa nggawe louver arsitektur khusus kanggo sampeyan. Bebas bae kanggo takon kita pitakonan liyane sing bisa kanggo panuntun dhumateng lan saran.

Disaranake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
Lawang lan profil aluminium Windows, lawang alloy aluminium lan windows produk rampung, sistem tembok langsir, sampeyan pengin, kabeh ing kene! Perusahaan kita melu riset lan pangembangan lan manufaktur aluminium lawang lan Windows sajrone 20 taun.
Ora ana data
KONTAK KAMI

Kontak Person: Leo Lin

Telpon: +86 18042879648

Whatsapp: +86 18042879648

E-mail: info@aluminium-supply.com

Tambah: Ora. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Sitemap  Desain dening Lifisher
detect