loading

Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Cilat janë grilat në ndërtesë?

Cilat janë grilat në ndërtesë?
×

Me risitë moderne në ndërtim, dizajnet e ndërtesave kanë disa veçori për të përmirësuar funksionin dhe dobinë e ndërtesave. Veçoritë e ndryshme të një ndërtese përfshijnë derdhjet ose ulluqet, të cilat ndihmojnë në kullimin e ujit. Këto janë karakteristika thelbësore që parandalojnë akumulimin e lagështirës në themelet e një ndërtese.  

Më pas, kemi struktura të tilla si dritaret dhe ndenjat që lejojnë rrjedhjen e lirë të ajrit në ndërtesa —kjo ndihmon në përmirësimin e ajrosjes në ndërtesa dhe lejon kontroll më të mirë të temperaturës dhe cilësisë së ajrit.  

Në mënyrë të ngjashme, Louves aluminio janë veçori funksionale në ndërtesë në formën e teheve që mund të jenë të fiksuara ose të operueshme. Ato përdoren në ndërtesa për të krijuar rezistencë ndaj ujit, izolim zëri dhe rezistencë ndaj erës për mot të ngjashëm me uraganin ose për të lejuar rrjedhën më të mirë të ajrit në përgjithësi.  

Cilat janë grilat në ndërtesë? 1

Si bën?   Alumini Ndihmë Louvers?

Grykat e aluminit janë të dobishme sepse sigurojnë rrjedhje më të mirë të ajrit dhe bllokojnë shiun dhe mbeturinat që të hyjnë në ndërtesa. Ju gjithashtu mund të shkoni për dizajne tërheqëse estetike në objektet e një ndërtese çade për të dhënë një shkallë më të lartë të ventilimit natyror.

Grykat e aluminit janë instaluar në disa çati për të siguruar ventilim më të mirë dhe ajrin e shkarkimit. Në të njëjtën kohë, grilat e aluminit ofrojnë rezistencë më të fortë ndaj shiut dhe sigurojnë reduktim të zhurmës.  

Grykat e aluminit veprojnë gjithashtu si ekrane efektive në ndërtesa për të krijuar një ndarje të hapësirës ku mund të mbani disa pajisje të specializuara. Ato gjithashtu ju lejojnë të merrni një zgjidhje estetikisht të këndshme dhe të siguroni një element dizajni me kosto efektive në fasadën e një ndërtese.  

Grykat e aluminit të llojeve të ndryshme shërbejnë për funksione të ndryshme. Ata mund të jenë.:

 • E zhytshme.
 • Nuk është e rëndësishme
 • E drejtuar nga erat  
 • Rezistente shiu
 • Vija
 • E vlerësuar
 • Veprues ose i përshtatshëm
 • Rezistencë e shkëlqyer.

Një sistem grilash duhet t'ju ofrojë një kuptim të qartë dhe t'ju japë qëllimin e duhur. Ju duhet të kuptoni se si funksionojnë grilat për t'u siguruar që po blini modelin e duhur të grilave që ju nevojitet.

Për më tepër, është e nevojshme të siguroheni që të keni një sistem grilash me një vlerësim të mirë AMCA që është testuar dhe certifikuar në të dhënat e fletës teknike të dhëna nga një prodhues.  

 

Kur kërkohet Luvers?

Grykat përdoren në kapacitete të ndryshme sipas dizajnit dhe kapacitetit të tyre. Për shembull, nëse keni një parkim makinash me rrjedhje të mirë ajri, atëherë një dizajn konvencional i grilave mund t'ju japë mbrojtje maksimale. Gjithashtu, një dhomë gjeneratori që akomodon pajisjet elektrike duhet të mbrojë plotësisht nga shqetësimet e motit si uraganet për të ndjekur specifikimet e rrjedhës së ajrit me performancë të lartë.

 

Puna e Luves

Ju mund të zgjidhni modelet e duhura të grilave me madhësinë e duhur, dizajnin e teheve dhe llojin e ajrosjes dhe mbrojtjes që dëshironi. Të gjitha këto tehe kanë një konfigurim të shkëlqyer që lejon gjëra të ndryshme të kalojnë nëpër grila. Për shembull, mund të përdorni grilat e shiut të drejtuar nga era që ndihmojnë ajrin të kalojë, por nuk lejojnë shiun ose mbeturinat.

Për më tepër, duhet të merrni parasysh aspekte të tjera për të zgjedhur sistemin e duhur të grilave për ndërtesën tuaj. Kjo përfshij:

 • Zona e Lirur

Nëse keni një sasi më të madhe të zonës pa grila, ajo lejon një zonë pa përqindje të lartë sepse lejon që më shumë ajër të kalojë përmes një hapjeje të vogël. Prandaj, ndihmon në uljen e shpenzimeve të hapjes së murit për instalimin e grilave. Mund të zgjidhni nga 35% deri në 60% të sipërfaqes së hapjes së murit.

 • Pensioni i ujit

Gryka do të fillojë të rrjedhë me një shpejtësi të caktuar të zonës së lirë mbi një prag. Mund të ndryshojë nga 300 pasdite deri në 1250 fpm në modelet tradicionale të grilave. Kjo do të thotë rezistencë e shkëlqyer ndaj ujit.  

Cilat janë grilat në ndërtesë? 2

 • Rezistencë Ajri  

Grykat krijojnë rezistencë ndaj rrjedhës së ajrit bazuar në dizajnin e tyre, formën e teheve dhe densitetin e tyre. Ndërsa korniza pengon rrjedhën e ajrit, mund të çojë në rezistencë si kanalet, mbështjelljet, filtrat dhe struktura e ndërtesës.  

E di. Louves alumini ne krijojmë janë krijuar për të minimizuar rezistencën pasi ato mund të jenë të dëmshme për pajisjet e lëvizjes së ajrit dhe grilat. Konsumi më i ulët i energjisë nevojitet në sistemet e grilave me rezistencë më të ulët të ajrit.  

 • Louver Designe

Grilat e aluminit ndihmojnë për të përmbushur nevojat e performancës me kërkesë të lartë në strukturat moderne në nivele më të larta dhe duhet të përballen me kushtet e vështira të motit ose elementet mjedisore.  

Grilat e aluminit ndihmojnë në balancimin e funksionalitetit dhe estetikës. Për shkak të dukshmërisë, ato shfaqen si pjesë e projektimit të ndërtesës. Për më tepër, grilat mund të instalohen vertikalisht ose horizontalisht, të personalizohen dhe të mbarohen ndryshe. Për shembull, ato mund të kenë thellësi dhe frekuenca të ndryshme të tehut. Ju mund të merrni dizajne kreative të grilave në WJW Aluminium Windows Co Ltd.

 • Siguria dhe ngushëllimi në Luverse

Në WJW, ne ofrojmë grila për plotësimin e nevojave të ndryshueshme dhe komplekse të ndërtesave moderne. Ato sigurojnë ventilim superior dhe një nivel të lartë mbrojtjeje. Përveç kësaj, grilat sigurojnë dizajn estetik dhe kanë aftësi të larta mbrojtëse nga moti, profile tehe dhe stile që do të ndihmojnë në përmbushjen e kërkesave të ndryshme të projektit.  

Ju mund të mësoni më shumë për grilat, veçanërisht Louves alumini për ndërtesa banimi dhe tregtare. Ju gjithashtu mund të kontrolloni lloje të ndryshme të produkteve individuale. Nëse nuk gjeni xhama në stilin që ju përshtatet, na tregoni se çfarë saktësisht ju nevojitet me një skicë me formën dhe dimensionet. Pastaj, ne mund të krijojmë një grilë arkitekturore të personalizuar për ju. Mos ngurroni të na bëni çdo pyetje të mëtejshme që mund të keni për udhëzime dhe këshilla.

rekomandohet për ju
nuk ka të dhëna
Merrni kontakt me ne
Dyer dhe dritare profile alumini, dyer dhe dritare nga aliazh alumini produkte të gatshme, sistem perdesh, ju dëshironi, të gjitha këtu! Kompania jonë është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit për 20 vjet.
nuk ka të dhëna
CONTACT NE

Personi kontaktues: Leo Lin

Telefoni:86 18042879648

Whatsapp:86 18042879648

E-mail:: info@aluminium-supply.com

Shto: Jo. 17, Workshop Liannanshe, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes Dizenjues nga Lifisherë
detect