loading

Pikeun janten panto bumi global sareng pabrik anu dihormati industri Windows.

100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 1
100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 2
100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 3
100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 4
100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 5
100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 1
100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 2
100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 3
100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 4
100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 5

100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows

WJW Aluminium Sliding Windows masihan anjeun ventilasi anu saé sareng penampilan anu elegan, nawiskeun kombinasi gaya anu sampurna, fungsi sareng nilai artos. Jandéla aluminium mangrupikeun solusi anu dipercaya, pikaresepeun, sareng tahan lama pikeun kabutuhan rohangan anjeun. Diantara jandéla ngageser greatest, fitur tina WJW Aluminium ngageser Windows anu;

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage
    100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 6
    100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 7

    Windows Sliding Aluminim :

    WJW Aluminium Sliding Windows masihan anjeun ventilasi anu saé sareng penampilan anu elegan,

    nawarkeun kombinasi sampurna gaya, fungsi jeung nilai duit.


    Tinutur

    • awét low-pangropéa, gampang-bersih profil aluminium.

    • Timer lubricating stainless steel ball bearing Sistim roller pikeun operasi sash lemes.

    • Sistim drainase Sill dirancang pikeun pagelaran optimum.

    • profil Slimline pikeun pintonan uninterrupted lega.

    • Anti angkat sash pikeun kaamanan ditambahkeun.

    • perimeter pinuh nembongkeun kedip-kedip fin pikeun punjul nembongkeun panyalindungan lapisan.

    • pinuh perimeter sash cuaca segel pikeun pagelaran optimum.

    • gaskets tungtung dijieun dina sakabéh mendi pigura.

    • Jangkungna adjustable mullion kancing.

    • panjang pinuh handapeun-sill flap pikeun finish rapih tur sangu pikeun pakampungan wangunan.

    • gandeng gampang kana rentang Dowell tina jandéla jeung panto.

    • Produk sadia dina konfigurasi Double Glazed di sababaraha nagara bagian.*

    Hardwares

    • Mullion Konci dipasangan salaku baku.

    • Pilihan Keyed jamb kancing sadia

    Data Téknisk

    Urang nawiskeun rupa-rupa jandéla ngageser kalawan kualitas kabuktian. Jandéla ieu, didamel tina bahan baku kualitas luhur, cocog pikeun dianggo dina sababaraha gedong. Jandéla ieu aya dina rupa-rupa ukuran sareng ukuran sapertos anu didaptarkeun di handap ieu.

    Dimensi Fraep 101 x 50Mm
    Alum. Kanyas 2.0-2.2mm
    Rikanci   5 - 13,52mm  
    Rikanci 18 - 28mm
    Performal Produk Maximum SLS/ULS/WATER AS BELOW
    SLS (Serviceability wates kaayaan) Pa 2500
    ULS (estara ngawatean Ultimate) Pa 5500
    Cai 450
    Ukuran anu Direklam Maximums Jangkungna 3150mm / Lebar 2250mm / Beurat 200kg per panel  
    Performal Thermas Kisaran Uw SG 4.3 - 61  
    Kisaran SHGC SG 0.38 - 066  
    Kisaran Uw DG 3.0 - 39  
    Kisaran SHGC DG 0.22 - 055  
    Hardware utaman   tiasa Pilih Kinlong atanapi Doric, 15 taun jaminan
    Sealant retikan Waktur Guibao/Baiyun/atawa merek sarimbag
    Sealan struktural Guibao/Baiyun/atawa merek sarimbag
    Seal pigura luar EPDM
    Kushion kolu glasa Silikon

    Performance tinggi ngageser Jandela

    100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 8

    Panto ngamungkinkeun arsiték sarta désainer kabébasan pikeun ngahontal bukaan expansive badag tanpa kudu kompromi dina kinerja atawa estetika.

    Nangtukeun rentang lawang ngageser komérsial WJW urang ensures klien nu narima solid, awét, produk kinerja tinggi. Kisaran panto geser komérsial WJW mangrupikeun pilihan anu munggaran diantara arsiték, tukang, anu gaduh bumi sareng pabrik nalika kinerja sareng kualitas masalah.

    Hasilna, jandela ieu mangrupa conto unik tina wangun jeung fungsi digabungkeun. Salaku tambahan, rupa-rupa pilihan interlock anu pikaresepeun nyugemakeun sababaraha syarat beban angin, sareng sills sayogi pikeun nanganan kaayaan gedong padumukan anu paling nangtang.

    Feur Cit

    Jandéla ngageser mangrupikeun paporit diantara seueur désainer interior sareng anu gaduh bumi sami nalika datang kana desain anu paling wani, sareng alesan anu saé. Aranjeunna nyayogikeun daérah interior kalayan ton daya tarik bari ogé nyayogikeun tujuan praktis. Fitur konci jandela ngageser ieu dibéréndélkeun di handap.

    • pilihan sill kinerja cai High

    • panels ngageser badag, idéal pikeun perumahan, apartemen jeung aplikasi komérsial

    • Di jero atawa di luar panels ngageser, sahingga sababaraha desain panel

    • Ngamungkinkeun nepi ka 4 panels stacking di unggal arah

    • tugas beurat interlocks pikeun syarat beban angin tinggi

    • Narima nepi ka 13,52mm single glazed jeung nepi ka 28mm ganda unit glazing, ngamungkinkeun

    desainer pikeun ngahontal spésifikasi termal sareng akustik anu paling nungtut

    • 90 gelar pos bebas sudut pilihan

    • tugas beurat gilinding nepi ka 200kg per panel

    • Pilihan karéta Beveleds

    100mm High Performance komérsial ngageser Jandela Aluminium Panto Jeung Windows 9

    FAQ

    1 Q:   Dimana kuring kudu mertimbangkeun jandéla patio ngageser aluminium atawa jandéla ngageser aluminium?

    A: Urang nganggap yén ukuran lawang struktural anjeun salah sahiji faktor mutuskeun dina milih panto patio ngageser. Bari duanana panto bifolding sarta ngageser bakal ngantep massa lampu na hawa kana imah anjeun, ngageser panto patio masihan anjeun témbok kaca badag, pangaruh pigura gambar di imah anjeun. Hiji panto ngageser ogé bakal boga jauh leuwih saeutik mullions nangtung nalika ditutup, mere Anjeun panels kaca badag.

    naséhat kami éta lamun aya cukup untung mun boga lawang badag opat méter atawa leuwih, hiji panto ngageser sampurna, mere Anjeun langsing, sightlines sarta pintonan hebat.

    Malah lamun pikir rék panto bifolding, urang bisa mantuan, tapi datangna sarta ningali panto ngageser teuing. Anjeun bisa jadi reuwas dina manggihan aranjeunna katuhu pikeun imah anjeun.

    2 Q:   Naha jandéla patio ngageser aluminium ngagaduhan U-Nilai anu saé?

    A: A U-Nilai nyaéta ukuran kinerja termal tina panto ngageser mere Anjeun leungitna panas ekspektasi tina jero imah anjeun. Nu handap U-Nilai, nu hadé ngajalankeun panto.

    Sadaya produk jandela sareng panto aluminium kami nawiskeun pigura insulasi termal. Nanging, kusabab panto patio ngageser aluminium nganggo langkung seueur kaca, anjeun ogé nampi nilai-U anu langkung saé sareng efisiensi énergi anu saé di bumi anjeun. Taroskeun kami sareng kami tiasa ngajelaskeun kumaha panto ngageser tiasa nawiskeun U-Nilai anu langkung saé tibatan anu anjeun pikirkeun sabab nganggo pigura anu kirang sareng langkung seueur kaca.

    3 Q:   Naha jandéla patio ngageser aluminium praktis dianggo?

    A: Upami anjeun resep ngaventilasi bumi sering, teras panto ngageser tiasa cekap sapertos jandela atanapi panto hinged. Panto geser nawiskeun ventilasi anu langkung dikontrol tibatan panto bifolding sabab anjeun henteu kedah ngalipetkeun set panto sawaréh. Panel panto ngageser tiasa dibuka saloba atanapi sakedik anu anjeun pikahoyong.

    Dina pamakéan sapopoé, panto ngageser ogé praktis. Sadaya produk urang ngagunakeun generasi panganyarna komponén, rollers jeung gear ngajalankeun, mere Anjeun operasi effortless naon ukuran atawa beurat panto.

    Panto geser ngamungkinkeun anjeun pikeun muka panto sawaréh anu cocog pikeun dinten anu langkung tiis atanapi sonten tanpa ngajantenkeun bumi anjeun tiis. Ieu tiasa langkung praktis tibatan panto bifolding anu sering peryogi sahenteuna hiji panel dibuka pinuh.

    4 Q:   Naha jandela ngageser aluminium langkung saé pikeun pintonan?

    A: A dua panel panto ngageser boga ngan hiji mullion nangtung. Hiji panto panel tilu boga ngan dua. mullions nangtung ieu slimmer ti tipe séjén panto, mere Anjeun kaca leuwih, kirang aluminium sarta pintonan sakabehna hadé. Panto bifolding masihan anjeun garis tetempoan anu langkung kandel kusabab kumaha aranjeunna pendak babarengan, ngageser sareng ngalipet. Terus.

    Upami anjeun cicing di padesaan atanapi mikaresep pandangan anu saé ti bumi anjeun, kami pikir anjeun bakal langkung resep ieu kalayan panto ngageser.

    5 Q:   Naha jandéla ngageser langkung saé pikeun muka kebon?

    A: Lamun datang ka lawang jelas pinuh, panto ngageser moal masihan anjeun lega lawang sakumaha lawang bifolding, Tapi maranéhna butuh nepi kirang spasi jero atawa kaluar.

    Panto lipat peryogi rohangan di jero bumi anjeun atanapi di luar dina patio anjeun pikeun tumpukan sareng ngalipet. Langkung panels panto, nu kandel tumpukan jeung leungitna spasi. Panto geser ngageser dina rohangan anu tos aya sahingga cocog pikeun daérah patio atanapi balkon.

    Ngageser panto patio ngageser sapanjang laguna masihan anjeun penampilan anu langkung ramping naha kabuka atanapi ditutup. kaputusan anjeun dumasar kana kumaha anjeun bakal make panto ngageser Anjeun. Kalayan cuaca Inggris anu hartosna panto kami ditutup dina kalolobaan taun, anjeun tiasa resep pandangan anu saé sareng gelas ageung sapanjang taun tinimbang muka pinuh sababaraha dinten sakaligus.


    6 Q:   Naha lanté siram tiasa nganggo jandéla patio ngageser?

    J: Éta. Kami damel sareng anjeun atanapi pembina anjeun pikeun mastikeun pamasangan panto geser énggal anjeun masihan anjeun ambang anu paling handap. Duanana panto ngageser sareng bifolding bakal masihan anjeun bangbarung anu handap. Kami sering masang panto anu misahkeun konservatorium sareng bumi utama kalayan panto geser pikeun pangaruh anu saé.

    Hiji panto ngageser utilizes susunan lagu béda jeung panto tilepan hartina anjeun masih bisa boga aranjeunna diatur lemah sareng gaduh lalawanan cuaca alus teuing. Hubungi kami, sareng urang tiasa nunjukkeun kumaha ieu jalan.

    Urang
    Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
    Produk anu aya hubunganan
    euweuh data
    Panto jeung Windows propil aluminium, panto alloy aluminium sarta jandéla produk rengse, Sistim témbok curtain, rék, sadayana di dieu! Pausahaan urang kalibet dina panto jeung Windows panalungtikan sarta pamekaran aluminium sarta manufaktur pikeun 20 taun.
    euweuh data
    CONTACT AS

    Kontak Person: Leo Lin

    Telepon:86 18042879648

    Whatsapp:86 18042879648

    Surélék: info@aluminium-supply.com

    Nambihan: No. 17, Bengkel Liannanshe, Songgangtang, Kota Shishan, Distrik Nanhai, Kota Foshan

    Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Peta situs  Dénan ku Lifisher
    detect