loading

Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 1
Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 2
Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 3
Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 4
Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 5
Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 1
Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 2
Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 3
Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 4
Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 5

Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm

Dritaret rrëshqitëse prej alumini WJW ju japin ajrim të shkëlqyer dhe një pamje elegante, duke ofruar kombinimin perfekt të stilit, funksionit dhe vlerës për para. Dritaret e aluminit janë zgjidhje të besueshme, tërheqëse dhe afatgjatë për kërkesat tuaja të hapësirës. Ndër dritaret më të mëdha rrëshqitëse, veçoritë e dritareve rrëshqitëse prej alumini WJW janë;

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore
  Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 6
  Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 7

  Dritarja e Aluminit :

  Dritaret rrëshqitëse prej alumini WJW ju japin ajrim të shkëlqyer dhe një pamje elegante,

  duke ofruar kombinimin perfekt të stilit, funksionit dhe vlerës për para.


  Veçoritë

  • Profilet alumini të qëndrueshme me mirëmbajtje të ulët dhe që pastrohen lehtë.

  • Sistemi me rul me topthë prej çeliku inox vetë-lubrifikues për funksionim të qetë të brezit.

  • Sistemi i kullimit të pragut të projektuar për performancë optimale.

  • Profilet e hollë për pamje të gjera të pandërprera.

  • Brez kundër ngritjes për siguri të shtuar.

  • Perimetri i plotë zbulon pendën vezulluese për mbrojtje superiore të rreshtimit të zbulimit.

  • Mbulesa të motit me brez të plotë rrethues për performancë optimale.

  • Guarnicionet fundore të derdhura në të gjitha nyjet e kornizës.

  • Shulë e rregullueshme në lartësi.

  • Mbështetje me gjatësi të plotë nën prag për përfundim të rregullt dhe lejim për vendosjen e ndërtesës.

  • Lidhje e lehtë me gamën e dritareve dhe dyerve Dowell.

  • Produktet e disponueshme në konfigurime me xham të dyfishtë në disa shtete.*

  Hardware:

  • Mullion Lock i pajisur si standard.

  • E disponueshme kapëse opsionale me çelës

  Të dhëna teknike

  Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të dritareve rrëshqitëse me cilësi të provuar. Këto dritare, të bëra me lëndë të parë cilësore, janë perfekte për përdorim në ndërtesa të ndryshme. Këto dritare vijnë në një gamë të gjerë madhësish dhe dimensionesh siç janë renditur më poshtë.

  Përmasat e frame 101 x 50Mm.
  Alum. Trashësia 2.0-2.2mm
  Detajet e shilljes   5 - 13,52 mm  
  Detajet e shilljes 18 - 28mm
  Prodhimi maksimum SLS/ULS/WATER AS BELOW
  SLS (Gjendja e kufirit të shërbimit) Pa 2500
  ULS (Kufiri i limitit) Pa: 5500
  Uja 450
  Madhësia maksimum e rekomanduar Lartësia 3150 mm / Gjerësia 2250 mm / Pesha 200 kg për panel  
  Performancë termale SG 4.3 - 6.1  
  SHGC j66  
  Range Uw DG 3.0 - 3.9  
  Intervali SHGC DG 0.22 - 055  
  Hardware kryesore   Mund të zgjidhni Kinlong ose Doric, 15 vjet garanci
  Buka rezistencë e motit Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente
  Zëra strukturore Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente
  Fosh i jashtëmi EPDM
  Kuçin e ngjit Silicon

  Dritare rrëshqitëse me performancë të lartë

  Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 8

  Dera u lejon arkitektëve dhe projektuesve lirinë për të arritur hapje të mëdha të shtrira pa pasur nevojë të bëjnë kompromis në performancën ose estetikën.

  Specifikimi i gamës komerciale të dyerve rrëshqitëse të WJW siguron që klienti të marrë një produkt solid, të qëndrueshëm dhe me performancë të lartë. Gama e dyerve rrëshqitëse komerciale të WJW është zgjedhja e parë midis arkitektëve, ndërtuesve, pronarëve të shtëpive dhe fabrikuesve kur performanca dhe cilësia kanë rëndësi.

  Si rezultat, kjo dritare është një shembull unik i kombinimit të formës dhe funksionit. Për më tepër, zgjedhje të ndryshme tërheqëse të ndërthurjes plotësojnë kërkesat e shumëfishta të ngarkesës së erës, dhe pragjet janë të disponueshme për të trajtuar rrethanat më sfiduese të ndërtesave të banimit.

  Veçoritë kyçe

  Dritaret rrëshqitëse janë të preferuara në mesin e shumë stilistëve të brendshëm dhe pronarëve të shtëpive kur bëhet fjalë për dizajnet më të guximshme dhe me arsye të mirë. Ato ofrojnë zona të brendshme me një ton atraktiviteti, ndërkohë që shërbejnë edhe për një qëllim praktik. Karakteristikat kryesore të këtyre dritareve rrëshqitëse janë renditur më poshtë.

  • Opsionet e pragut të performancës së lartë të ujit

  • Panele të mëdha rrëshqitëse, ideale për banim, apartamente dhe aplikime komerciale

  • Panele rrëshqitëse brenda ose jashtë, duke lejuar dizajne të shumta panelesh

  • Lejon deri në 4 panele grumbullimin në çdo drejtim

  • Bllokime të rënda për kërkesat e ngarkesës së lartë të erës

  • Pranon njësi me xham të dyfishtë deri në 13,52 mm dhe me xham të dyfishtë deri në 28 mm, duke lejuar

  projektuesi për të arritur specifikimet më të kërkuara termike dhe akustike

  • Opsioni i këndit pa postim 90 gradë

  • Rrotullues të rëndë deri në 200 kg për panel

  • Opsionet e hekurudhës

  Dyer dhe dritare alumini me dritare rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë 100 mm 9

  FAQ

  1 Q:   Ku duhet të konsideroj dritaret rrëshqitëse të oborrit prej alumini ose dritaret rrëshqitëse prej alumini?

  Përgjigje: Ne mendojmë se madhësia e hapjes suaj strukturore është një nga faktorët vendimtarë në zgjedhjen e një dere rrëshqitëse të oborrit. Ndërsa dyert e dyfishta dhe ato rrëshqitëse do të lejojnë masa drite dhe ajri në shtëpinë tuaj, dyert rrëshqitëse të oborrit ju japin mure të mëdha xhami, një efekt kornize në shtëpinë tuaj. Një derë rrëshqitëse do të ketë gjithashtu shumë më pak shtylla vertikale kur mbyllet, duke ju dhënë panele xhami më të mëdha.

  Këshilla jonë është që nëse keni fatin të keni një hapje të madhe prej katër metrash ose më shumë, një derë rrëshqitëse është perfekte, duke ju dhënë vija të holla, të dukshme dhe pamje fantastike.

  Edhe nëse mendoni se dëshironi një derë të dyfishtë, ne mund t'ju ndihmojmë, por ejani dhe shikoni gjithashtu dyert rrëshqitëse. Ju mund të habiteni kur zbuloni se ato janë të përshtatshme për shtëpinë tuaj.

  2 Q:   A kanë dritaret rrëshqitëse të oborrit prej alumini U-vlera të mira?

  Përgjigje: Vlera U është matja e performancës termike të një dere rrëshqitëse duke ju dhënë humbjen e pritshme të nxehtësisë nga pjesa e brendshme e shtëpisë tuaj. Sa më e ulët të jetë vlera U, aq më mirë performon dera.

  Të gjitha produktet tona të dritareve dhe dyerve prej alumini ofrojnë korniza të izoluara termikisht. Megjithatë, për shkak se dyert rrëshqitëse të oborrit prej alumini përdorin shumë më shumë xham, ju merrni gjithashtu vlera U shumë të përmirësuara dhe efikasitet të shkëlqyeshëm të energjisë në shtëpinë tuaj. Na kontaktoni dhe ne mund të shpjegojmë se si një derë rrëshqitëse mund të ofrojë vlera U më të mira se sa mund të mendoni sepse përdor më pak kornizë dhe shumë më shumë xham.

  3 Q:   A janë dritaret rrëshqitëse të oborrit prej alumini praktike për t'u përdorur?

  Përgjigje: Nëse ju pëlqen të ajrosni shtëpinë tuaj shpesh, atëherë një derë rrëshqitëse mund të jetë po aq efikase sa një dritare ose një derë me varëse. Dyert rrëshqitëse ofrojnë ajrim më të kontrolluar se dyert me dy palosje sepse nuk keni nevojë të palosni pjesërisht grupin e derës. Një panel dere rrëshqitëse mund të hapet sa më shumë ose aq pak sa të doni.

  Në përdorimin e përditshëm, dyert rrëshqitëse janë gjithashtu praktike. Të gjitha produktet tona përdorin gjeneratën e fundit të komponentëve, rrotullave dhe pajisjeve të drejtimit, duke ju dhënë funksionim të lehtë, pavarësisht nga madhësia ose pesha e derës.

  Dyert rrëshqitëse ju mundësojnë të hapni dyert pjesërisht, gjë që është ideale për ditët apo mbrëmjet më të freskëta pa e bërë shtëpinë tuaj të ftohtë. Kjo mund të jetë më praktike sesa një derë dyfishe që shpesh do të duhet të paktën një panel i hapur plotësisht.

  4 Q:   A janë dritaret rrëshqitëse prej alumini më të mira për pamje?

  Përgjigje: Një derë rrëshqitëse me dy panele ka vetëm një shtyllë vertikale. Një derë me tre panele ka vetëm dy. Këto llamba vertikale janë më të holla se llojet e tjera të dyerve, duke ju dhënë më shumë xham, më pak alumin dhe pamje krejtësisht më të mirë. Dyert e dyfishta ju japin vija më të trasha të shikimit për shkak të mënyrës se si ato bashkohen, rrëshqasin dhe palosen. Dyert e rrëshqitjes

  Nëse jetoni në fshat ose shijoni pamje fantastike nga shtëpia juaj, mendojmë se do t'i shijoni më shumë me një derë rrëshqitëse

  5 Q:   A janë dritaret rrëshqitëse më të mira për t'u hapur në kopsht?

  Përgjigje: Kur bëhet fjalë për një hapje të pastër të plotë, një derë rrëshqitëse nuk do t'ju japë një hapje aq të gjerë sa një derë e dyfishtë, por ato zënë më pak hapësirë ​​brenda ose jashtë.

  Dyert e palosshme kanë nevojë për hapësirë ​​brenda shtëpisë tuaj ose jashtë oborrit tuaj për t'u grumbulluar dhe palosur së bashku. Sa më shumë panele dyersh, aq më i trashë është pirgu dhe humbja e hapësirës. Dyert rrëshqitëse rrëshqasin brenda hapësirës së tyre ekzistuese duke i bërë ato ideale për hapësira të vogla oborr ose ballkone.

  Dyert rrëshqitëse të oborrit rrëshqasin përgjatë gjurmës së tyre duke ju dhënë një pamje më të efektshme qoftë të hapura apo të mbyllura. Vendimi juaj bazohet në mënyrën se si do t'i përdorni dyert tuaja rrëshqitëse. Me motin britanik që do të thotë se dyert tona janë të mbyllura shumicën e vitit, ju mund të preferoni pamjet e mrekullueshme dhe xhamin e madh gjatë gjithë vitit në vend të hapjes së plotë disa ditë në një kohë.


  6 Q:   A është e mundur një dysheme e rrafshët me dritare rrëshqitëse të oborrit?

  A: Po. Ne punojmë me ju ose me ndërtuesin tuaj për të siguruar që instalimi i dyerve tuaja të reja rrëshqitëse t'ju japë një prag sa më të ulët që të jetë e mundur. Dyert rrëshqitëse dhe dypalëshe do t'ju japin një prag të ulët. Ne shpesh instalojmë dyer që ndajnë një konservator dhe shtëpinë kryesore me dyer rrëshqitëse për një efekt të madh.

  Një derë rrëshqitëse përdor një rregullim të ndryshëm të trasesë nga dyert e palosshme që do të thotë se mund t'i vendosni ato ende të ulëta dhe gjithashtu të keni rezistencë të shkëlqyer ndaj motit. Na kontaktoni dhe ne mund të demonstrojmë se si funksionon kjo.

  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
  Prodhime të lidhura
  nuk ka të dhëna
  Dyer dhe dritare profile alumini, dyer dhe dritare nga aliazh alumini produkte të gatshme, sistem perdesh, ju dëshironi, të gjitha këtu! Kompania jonë është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit për 20 vjet.
  nuk ka të dhëna
  CONTACT NE

  Personi kontaktues: Leo Lin

  Telefoni:86 18042879648

  Whatsapp:86 18042879648

  E-mail:: info@aluminium-supply.com

  Shto: Jo. 17, Workshop Liannanshe, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

  E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes Dizenjues nga Lifisherë
  detect