loading

Pikeun janten panto bumi global sareng pabrik anu dihormati industri Windows.

Northwood - Cara Ngukur Sateuacan Mésér Jendela Aluminium

Northwood - Cara Ngukur Sateuacan Mésér Jendela Aluminium
×

Ngaran Proyék: Northwood

Lokasian proyék: 392 St George Jalan, Fitzroy Kalér VIC 3068

Ringkesan Proyék sareng Gedong

Desain kontemporer anu canggih, pandangan Merri Creek

Di 'Northwood' anu bergaya sareng aman, apartemen anu dieusi lampu ieu mangrupikeun bumi anu pikaresepeun atanapi investasi blue-chip, kalayan lirén trem di panto sareng caket kana kafe sareng bar North Fitzroy. Kalayan asupna angkat sareng aksés tina lorong témbok kaca sareng pandangan CBD anu spektakuler, apartemen ngagaduhan rencana ruang tamu / ruang makan anu kabuka ka balkon anu nyanghareup kalér, dapur galley anu dilengkepan ku Bosch sareng kabinét anu ditutupan lemes, hiji kamar tidur dobel anu caket. ulikan badag, sleek mandi 2 arah sarta laundry euro. Kaasup parkir basement / kandang panyimpen, tempatna anu pikaresepeun ieu ngagaduhan lantai ek anu digosok, AC saluran, interkom pidéo sareng panyimpen anu ageung.

Northwood - Cara Ngukur Sateuacan Mésér Jendela Aluminium 1

Tingkat taneuh 'Northwood Apartments' modern sareng aman caket apartemen énggal kalayan lirén trem ka kota langsung di payuneun panto, caket sareng kafe Fitzroy North, bar sareng Merri Creek Bike Trails anu aya langsung di tukangeun.

- Hiji kamar leken anu bérék
- Dapur Galley sareng alat-alat gas
- kandang gudang lokasina basement hiji
- Kamar mandi anu lega kalayan fitur modern
- Laban Éropa
- Balkon suah anu saé
- Éntri intercom amanan
- Enembanna sareng tiss

Northwood - Cara Ngukur Sateuacan Mésér Jendela Aluminium 2
Produk anu urang nyayog:   Tembok unitized kaca aluminium, Jandéla aluminium sarta sistem panto, 3800 SQM.

Palayanan urang nyayog:   Desain sareng produksi, kiriman

Déana & Kapakuan Insinyuri

Anu mimiti, urang ngartos input téknis dina pangwangunan desain penting pisan pikeun gedong proyék. Tim WJW kami gaduh seueur pangalaman sareng khusus dina nyayogikeun jasa desain-bantuan sareng desain-ngawangun sareng anggaran ti mimiti. Tim Téknik kami bakal ngadamel dasar itungan profésional dina Beban Angin Lokal sareng kaayaan konstruksi wangunan anu pasti, sareng syarat bahan pikeun ngadamel solusi desain anu fleksibel pikeun nyumponan klien kami. ’S rekhatan.

Pikeun sakabéh proyék adul wangunan, sistem témbok curtain, témbok curtain unitized, aluminium   Kandela & informasi dasar sistem panto téh:

Djarkeun kaleungan ,

Dram rencana ,

Dram bagian ,

Behawan angin lokal.  

Manufacture

 Northwood - Cara Ngukur Sateuacan Mésér Jendela Aluminium 3

Bahan anu mumpuni sareng manufaktur anu saé penting pisan pikeun proyék anu saé, prosés kami parantos disertipikasi ku standar ISO 9001. Fasilitas kami kalebet desain sareng daérah produksi anu caket, nyumbang kana dinamika inovasi sareng kolaborasi ku gawé bareng sareng padagang bahan sareng panyadia produk.

Pihak katilu anu mandiri ngalaksanakeun sadaya tes kontrol kualitas sakumaha per klien ’s, prosés manufaktur ngaliwatan latihan kontrol kualitas rigorous duanana ku nguji manusa jeung komputerisasi.

WJW nyayogikeun jasa Instalasi Tim sareng jasa bimbingan Instalasi ngabantosan tujuan desain ditarjamahkeun kana ngawangun realitas dina waktos sareng palanggan ’Biaya dina budget. Tim proyék kalebet manajer proyék anu berpengalaman, insinyur proyék, manajer situs sareng mandor / pamimpin operasi situs, jasa pamasangan Tim tiasa ngabantosan klien kami pikeun mastikeun palaksanaan proyék anu pas sareng suksés. Kaséhatan sareng kasalametan anu paling penting pikeun sadaya proyék kami, pernyataan metode khusus sareng penilaian résiko disayogikeun pikeun prakték.

 

5 Cara Pikeun Ngukur Saméméh Meuli Windows Aluminium

Sateuacan Anjeun meuli jandéla aluminium, Anjeun kudu nyaho kumaha carana ngukur nepi. Aya sababaraha faktor nu peryogi mertimbangkeun lamun milih hiji jandela aluminium.

Mimiti, ukuran jandela. Anjeun kedah mutuskeun naon ukuran jandela anu anjeun peryogikeun. Naha anjeun peryogi jandela ageung anu nyertakeun sadayana témbok, atanapi anjeun ngan ukur peryogi jandela leutik pikeun sapotong jati?

Kadua, jinis jandela. Aya dua jinis jandéla aluminium: dua sisi sareng sisi tunggal. Jandéla dua sisi ngagaduhan dua lapisan bahan, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung kuat sareng langkung tahan ka cuaca. Jandéla sisi tunggal ngan ukur gaduh hiji lapisan bahan, anu tiasa ngajantenkeun aranjeunna kirang kuat tapi ogé langkung mirah.

Katilu, salaman. Unggal produsén gaduh jaminan anu béda, janten pastikeun maca detil sateuacan mésér. Sababaraha pabrik nawiskeun jaminan hirupna dina jandéla aluminium maranéhanana, sedengkeun nu sejenna boga jaminan lima taun. Pilih jaminan anu pangsaéna pikeun anjeun sareng kabutuhan anjeun.

disarankeun pikeun anjeun
euweuh data
Babak sareng kami
Panto jeung Windows propil aluminium, panto alloy aluminium sarta jandéla produk rengse, Sistim témbok curtain, rék, sadayana di dieu! Pausahaan urang kalibet dina panto jeung Windows panalungtikan sarta pamekaran aluminium sarta manufaktur pikeun 20 taun.
euweuh data
CONTACT AS

Kontak Person: Leo Lin

Telepon:86 18042879648

Whatsapp:86 18042879648

Surélék: info@aluminium-supply.com

Nambihan: No. 17, Bengkel Liannanshe, Songgangtang, Kota Shishan, Distrik Nanhai, Kota Foshan

Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Peta situs  Dénan ku Lifisher
detect