loading

Kanggo dadi lawang omah global lan pabrik sing dihormati industri Windows.

Suwene bakal Windows Aluminium?

Suwene bakal Windows Aluminium?
×

Aluminum windows dadi saya akeh lan luwih umum digunakake. Ana kabeh alasan kanggo nindakake. Jendela aluminium duwe pigura sing tahan suwe lan tahan lama. Dheweke nggawe tampilan estetis ing omah sampeyan kanthi penampilan sing luar biasa lan tampilan sing sampurna kanggo omah lan njaba. Kajaba iku, dheweke butuh pangopènan sing sithik.  

Yen sampeyan lagi nimbang nganyarke pigura jendhela ngarep, nimbang nginstal jendhela aluminium. Sampeyan mung perlu jadwal biasa kanggo njaga windows karo instalasi windows aluminium. Keuntungan paling penting saka jendela aluminium yaiku tahan suwe.  

Suwene bakal Windows Aluminium? 1

Umur Rata-rata Windows Aluminium

Jendhela iki awet banget lan tahan korosi. Mulane jendhela aluminium duwe umur dawa nganti 30 taun lan luwih. Yen sampeyan milih jendhela aluminium kualitas dhuwur kaya jendhela Foshan WJW Aluminium, malah bisa nganti 45 taun kanthi perawatan sing tepat. Jendela aluminium duwe akeh keuntungan. Padha gampang di resiki; ngilangke karo spons teles lan banyu soapy entheng menehi kawentar sampurna. Kejabi, jendhela aluminium ora abuh, pamisah, warp, utawa retak liwat wektu. Dibandhingake karo jendhela uPVC, jendhela aluminium tahan suwe. Kajaba iku, dibandhingake karo kayu, jendhela aluminium luwih alon tinimbang jendela kayu.

 

Aluminum Windows

Sampeyan diwatesi kanggo pilihan warna kanthi jendela aluminium lan petani metalik utawa putih. We menehi jendhela aluminium ing werna selaras liwat  

  • Electrostatic powder coating  
  • Anodization
  • Wire drawing
  • Sandblasting oxidation
  • Electrolytic coloring
  • Electrophoresis
  • Wood grain transfer printing.  

Iki tegese jendhela aluminium bisa ana ing warna elegan saka serat kayu, fluorokarbon, oksidasi, lapisan, lan liya-liyane.  

 

Jendela Aluminium Casement lan WJW

Sampeyan bakal entuk casements tradisional utawa awnings hinged ing ndhuwur nalika ngayun mbukak ing dasar. Jendhela kasebut bakal duwe layar standar lan keamanan sing paling dhuwur. Jendela kere minangka jinis jendela sing disenengi sing ngidini sampeyan mbukak jendhela sanajan ana udan.  

Kita bisa ngrancang jendhela kere utawa casement kanggo menehi tampilan retro utawa modern. Jendhela iki nduweni jendhela sash splayed utawa kothak, sing nduweni kinerja dhuwur. Dheweke uga duwe sifat termal lan akustik sing paling apik lan segel perimeter lengkap ing sash. Jendela aluminium bisa dadi siji utawa kaca ganda, kanthi kunci kunci.

Sampeyan bisa ngoperasikake jendhela iki kanthi bantuan gagang cam lan winders otomatis sing disambungake menyang sistem BCUS utawa omah cerdas.  

Jendela Awning utawa Casement menehi tampilan sing resik lan ramping kanthi manik-manik glazing modern lan beveled lan profil sash lan manik-manik kaca. Jendhela iki nduweni sistem gantung pancing sing dilengkapi karo winder rantai utawa sash nyekel kanggo operasi sing gampang. Jendhela aluminium sash kita disegel ing sadawane keliling kanggo nyenyet cuaca sing luwih apik lan glazing pindho. Iki mbantu menehi kinerja lan kenyamanan sing luwih dhuwur. Jendhela kasebut kudu digabungake nggunakake pilihan pelengkap saka jendela kaca, sliding, lan dobel sing nyedhiyakake solusi jendhela sing komprehensif.  

  Jendela kere menehi tampilan kelas ndhuwur, rapi, lan resik. Padha bisa dikunci kanthi sealing positif kanggo tahan cuaca sing luwih apik. Jendhela iki uga bisa digabung karo screening kanggo serangga lan keamanan.

The WJW range of windows and doors wis kuat 125mm sistem rongko sing menehi kekuatan lan kinerja dibutuhake ing aplikasi arsitektur kritis. Utawa jendhela duwe kekuatan nyukupi sing apik kanggo konfigurasi semi-komersial lan menehi estetika banget ing omah.

Sampeyan bisa milih saka opsi siji lan pindho gilap.

The windows are  

  • Wind and Water Rated  
  • Acoustic rated  
  • Nduwe Opsi Layar Terbang WERS sing uga menehi sirkulasi udara sing paling optimal

 

Maintenance Frame Jendela Aluminium

Bingkai jendela aluminium ora mbutuhake pangopènan, mung reresik périodik lan oiling cilik saka pabrik wesi ing wektu sing tepat. Sampeyan ora mbutuhake bahan pembersih khusus utawa perawatan kanggo jendhela kasebut. Kanthi jadwal reresik prasaja, pigura aluminium lan jendhela bakal katon anyar lan resik lan anyar.

Jendela Aluminium ing Lingkungan Laut

Jendela utawa lawang aluminium uga apik kanggo instalasi ing lingkungan segara. Kita bisa ngatur karo lapisan marine-bahan sing nglindhungi pigura logam iki saka lingkungan lembab lan korosif lokasi pinggir segara.

Profil aluminium sing rusak termal tahan cuaca, tahan nyandhang, duwe tampilan hiasan sing paling dhuwur, lan umur layanan sing dawa. Dheweke tahan kanggo ekspansi lan minangka bahan rangka kelas paling dhuwur kanthi cahya srengenge sing luwih akeh. Kajaba iku, pigura iki ora nggedhekake utawa rusak kanthi wektu.

Suwene bakal Windows Aluminium? 2

Rutin lan Jadwal Reresik kanggo Jendela lan Lawang Aluminium

Disaranake duwe jadwal sing jelas lan disesuaikan kanggo jendhela aluminium. Sanadyan sampeyan ora duwe aturan ketat kanggo pangopènan pigura aluminium, sampeyan bisa gawe jadwal minangka saben pilihan pribadi. Nanging, ngresiki panel kaca sapisan sasi lan pigura aluminium sepisan ing rong sasi iku paling apik.  

Aluminium menehi pangopènan gampang, lan gampang kanggo ngresiki. Kadhangkala, nalika sampeyan ora bisa ngresiki kanggo sawetara sasi, aluminium ora bakal rusak permanen. Akibaté, mung ana kemungkinan paling cilik saka karusakan sing bisa nyebabake integritas utawa tampilan materi.  

Ngresiki lan Njaga Frame Aluminium

Aluminium bubuk-rampung tahan karat lan gampang kanggo ngresiki. Kajaba iku, mbutuhake gaweyan minimal kanggo ngresiki kanthi apik. Kajaba iku, lapisan bubuk nglindhungi pigura aluminium saka abrasions lan goresan.   

Nalika ngresiki jendhela aluminium, aja nganggo sandhangan abrasif utawa pembersih kanggo ngresiki permukaan.  

  Penting kanggo ngindhari produk sing atos kayata pemutih lan bahan kimia kuwat liyane sing kudu digunakake kanthi sithik. Sampeyan bisa njaga pigura aluminium ing kondisi paling dhuwur kanthi jadwal reresik cahya saben wulan utawa loro saben wulan.  

Mula, ora perlu nggunakake deterjen pembersih jero utawa pembersih hash. Mung deterjen entheng dicampur ing banyu anget cukup kanggo ngresiki pigura aluminium. Kajaba iku, pigura aluminium sempit, mula ora butuh wektu kanggo ngresiki.   

Tansah Jadwal Maintenance Loose

Tansah priksa manawa sampeyan ngresiki jendhela kanthi jadwal semi-reguler. Uga, siji kudu ngresiki pigura jendhela luwih kerep tinimbang pigura. Nanging, nggawe pangertèn lengkap kanggo nggabungake rong tugas kasebut. Sampeyan ora butuh akeh alat: spons alus sing prasaja utawa solusi sabun pembersih sing anget.  

 

Conclusion  

Jendela aluminium banget awet lan tahan lama. Bingkai kasebut tahan karat, tahan cuaca, lan tahan nganggo pigura sing mbutuhake pangopènan minimal. Milih pigura aluminium tegese milih solusi pigura jendhela sing larang regane.   

Disaranake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
Lawang lan profil aluminium Windows, lawang alloy aluminium lan windows produk rampung, sistem tembok langsir, sampeyan pengin, kabeh ing kene! Perusahaan kita melu riset lan pangembangan lan manufaktur aluminium lawang lan Windows sajrone 20 taun.
Ora ana data
KONTAK KAMI

Kontak Person: Leo Lin

Telpon: +86 18042879648

Whatsapp: +86 18042879648

E-mail: info@aluminium-supply.com

Tambah: Ora. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Sitemap  Desain dening Lifisher
detect