loading

Да се ​​стане глобална фабрика за домашни врати и прозорци почитувана од индустријата.

2008 улица Нелсон - Најдобар добавувач на алуминиумски профили

2008 улица Нелсон - Најдобар добавувач на алуминиумски профили
×

Име на проект: Улицата Нелсон 2008.

Локација на проект: 42-58, улица Нелсон Рингвуд, ВИЦ

Брифинг на проектот и преглед на зградата

Побрзајте да обезбедите еден од ретките апартмани на приземје со огромен двор што би било задоволство за забавувачите. Кога не се забавувате дома, можеби прошетајте до шопинг Мека што е Истленд или бидете привлечени од една од многуте убави ресторани во селото Рингвуд. Нуди квалитетна завршница на бујните дрва & Камен станот се состои од 2 големи спални соби со вградени наметки, отворен план за живеење/трпезарија со целосни прозори, прекрасно претставена кујна со квалитетни апарати (плочка за гас) и европски перал. Карактеристиките вклучуваат целосен безбедносен влез со видео домофон, спектакуларни заеднички градини, бујни дрвени подови, сплит систем за греење/ладење, машина за миење садови, безбеден далечински пристап во подрумскиот простор за автомобил и кафез за складирање. Исто така, вклучени во овој луксузен комплекс се добро опремена теретана, сала за јога и кино/театар.

2008 улица Нелсон - Најдобар добавувач на алуминиумски профили 1

Производи што ги обезбедивме.:   Алуминиумско стакло обединет ѕид, алуминиумски систем за прозорци и врати, 8338 SQM.

Служби кои ги обезбедивме.:   Дизајн и производство, испораки

Дизајн & Инженерски капацитет

Прво на сите, ние разбираме дека техничкиот придонес во развојот на дизајнот е многу важен за еден проект згради. Нашиот тим на WJW има богато искуство и е специјализиран за обезбедување сеопфатни услуги за помош во дизајнирање и дизајнирање и буџет од самиот почеток. Нашиот инженерски тим ќе направи професионална база за пресметување на локалната оптоварување на ветерот и точната конструкција на зградата и барањата за материјали за да се направат флексибилни решенија за дизајн за да се исполнат нашите клиенти ’Очекувања.

За сите фасадни проекти на згради, системи за завеси, обединети завеси, алуминиум   Прозорци & врати систем основни информации се:

Цртање на возвишено ,

План цртање,

Цртање на секцијата ,

Локален ветар.  

Произработување

2008 улица Нелсон - Најдобар добавувач на алуминиумски профили 2

Квалификуваните материјали и доброто производство се многу важни за добар проект, нашите процеси се сертифицирани според ISO 9001 стандардите. Нашите капацитети вклучуваат соседни области за дизајн и производство, придонесувајќи за динамиката на иновациите и соработката преку партнерства со продавачи на материјали и добавувачи на производи.

Сите тестови за контрола на квалитетот се спроведуваат од независни трети страни според клиентот ’Според барањата, процесот на производство поминува низ ригорозни вежби за контрола на квалитетот и со човечки и со компјутеризирано тестирање.

2008 улица Нелсон - Најдобар добавувач на алуминиумски профили 3

WJW обезбедува услуги за инсталирање тимови и услуги за насоки за инсталација, им помага на намерата на дизајнот да се преведе на градење реалност на време и клиент ’Цената во рамките на буџетот. Проектните тимови вклучуваат искусен проект менаџер, проектни инженери, менаџери на локација и надзорник / лидер во операциите на локацијата, услугите за инсталирање на тимот може да им помогнат на нашите клиенти да обезбедат навремено и успешно извршување на проектот. Здравјето и безбедноста се најважни за сите наши проекти, специфичните изјави за методот и проценките на ризик се обезбедени за пракса.

2008 улица Нелсон - Најдобар добавувач на алуминиумски профили 4

Ако ти. ’има потреба од алуминиумски профили за вашиот следен проект. Од едноставни алуминиумски кругови до сложени дизајни, можеме да создадеме сопствен профил кој совршено одговара на вашите потреби. Ние, исто така, нудиме различни материјали и завршни материјали, за да можете да го изберете оној кој најмногу одговара на вашиот проект. Контактирајте не денес за да дознаете повеќе за нашите услуги за добавувачи на сопствени алуминиумски профили!

Претходна
2090 Esen Residence - Bring Your Projects To Life With Custom Aluminum
2006 Paragon - Aluminum Windows manufacturers
Следно
Препорачано за тебе
нема податок
Стапи во контакт со нас
Авторски права © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Тајп  Дизајн Лифишер
Customer service
detect