To become a global home doors and Windows industry respected factory.

Kulla e Lartës

2022-08-01

Projekti Emri::   Kulla e Lartës

Vendndodhja e projektit:   1 Boys Avenue, Blacktown NSW 2148

Kush është Zhvilluesi i Kullës së Lartësisë?

Sphere Developments është zhvilluesi i Altitude Tower. Sphere Developments kanë 2 projekte të tjera të listuara në profilin e tyre Urban.com.au.

Kush është arkitekti për Kullën e Lartësisë?

Tony Owen Partners është arkitekti i Altitude Tower. Partnerët Tony Owen kanë 18 projekte të tjera të listuara në profilin e tyre Urban.com.au.

Altitude Tower ndodhet në Blacktown, NSW. Janë 48 zhvillime të tjera të listuara në Urban.com.au në këtë zonë.

Cilat lloje të pronave janë të disponueshme në Altitude Tower?

Altitude Tower parashikohet të ketë 106 Apartamente.

Çfarë lloj ndërtimi është Altitude Tower?

Altitude Tower është një zhvillim i lartë. Janë 1500 zhvillime të tjera të larta të listuara gjithashtu në Urban.com.au

Kulla e Lartës 1

Përmbledhje e Përmbledhjes së Projektit dhe e Ndërtimit

Vlera më e mirë në blloku

Altitude Tower është një ofertë luksoze në zemër të Blacktown CBD. Lartësia është në një ligë të veçorive të veta premium me një çmim të përballueshëm. Me financat bankare aktualisht më të lirat që ka qenë ndonjëherë, është koha e përsosur për të investuar në shtëpinë tuaj të parë ose në pronën tuaj të ardhshme të investimit dhe ky apartament i pajisur mirë në zemër të Blacktown është vendi i përsosur për ta realizuar atë.

Ndodhet brenda 3 minutash në këmbë (260 m) nga Stacioni Blacktown & 8 minuta në këmbë (550 m) në Qendrën Tregtare Westpoint, 10 minuta nga Parramatta CBD, 35 minuta udhëtim me tren për në Sydney CBD, brenda pak çastesh nga Spitali Blacktown, një qendër kryesore mjekësore në vendin fqinj dhe në distriktin qendror të biznesit Blacktown - ky apartament ofron komoditetin ju keni kërkuar për.

Prodhimet që i kemi siguruar.:   Mur i bashkuar xhami alumini, Sistemi i dritareve dhe dyerve prej alumini, 12675 SQM, Kangjella xhami 658 Metra

Shërbimet që i kemi dhënë.:   Dizajn dhe prodhim, dërgesa

Dizenji & Aftësia e inxhinierisë

Para së gjithash, ne e kuptojmë se kontributi teknik në zhvillimin e projektimit është shumë i rëndësishëm për një projekt ndërtesash. Ekipi ynë i WJW ka përvoja të bollshme dhe është i specializuar në ofrimin e shërbimeve gjithëpërfshirëse të asistencës së projektimit dhe projektimit dhe buxhetit që nga fillimi. Ekipi ynë inxhinierik do të bëjë një bazë llogaritëse profesionale mbi ngarkesën lokale të erës dhe kushtet e sakta të ndërtimit të ndërtesës dhe kërkesat e materialeve për të bërë një zgjidhje fleksibël të projektimit për të përmbushur klientin tonë ’Pritje.

Për të gjitha projektet e fasadave të ndërtesave, sistemet e mureve me perde, mure perde të unifikuara, alumini   Dritaret & informacionet bazë të sistemit të dyerve janë:

Vizatim i lartë ,

Vizatim ,

Vizatim ,

Ngarkesa e erës lokale.  

Prodhimet

Kulla e Lartës 2

Materialet e kualifikuara dhe prodhimi i mirë janë shumë të rëndësishme për një projekt të mirë, proceset tona janë certifikuar sipas standardeve ISO 9001. Objektet tona përfshijnë zonat ngjitur të projektimit dhe prodhimit, duke kontribuar në dinamikën e inovacionit dhe bashkëpunimit nga partneritetet me shitësit e materialeve dhe furnizuesit e produkteve.

Të gjitha testet e kontrollit të cilësisë kryhen nga palë të treta të pavarura sipas klientit ’Sipas kërkesave, procesi i prodhimit kalon nëpër ushtrime rigoroze të kontrollit të cilësisë si nga testimi njerëzor ashtu edhe ai i kompjuterizuar.

WJW ofron shërbime të instalimit të ekipit dhe shërbime udhëzuese të instalimit, ndihmon që qëllimi i projektimit të përkthehet në ndërtimin e realitetit në kohë dhe klient ’Kosto brenda buxhetit. Ekipet e projektit përfshijnë menaxher me përvojë të projektit, inxhinierë projekti, menaxherë të lokacionit dhe kryepunëtor/udhëheqës i operacioneve të vendit, shërbimet e instalimit të ekipit mund të ndihmojnë klientët tanë të sigurojnë ekzekutimin në kohë dhe të suksesshëm të projektit. Shëndeti dhe siguria janë më të rëndësishmet për të gjitha projektet tona, deklaratat e metodave specifike dhe vlerësimet e rrezikut ofrohen për praktikë.

Kulla e Lartës 3
Kulla e Lartës 4

rekomandohet për ju
nuk ka të dhëna
Merrni kontakt me ne
Doors and Windows aluminum profiles, aluminum alloy doors and windows finished products, curtain wall system, you want, all in here! Our company engaged in doors and Windows aluminum research and development and manufacturing for 20 years.
nuk ka të dhëna
cONTACT US

Contact Person: Bruce Wang

Phone: +86 13902826415

Whatsapp:+86 13902826415

E-Mail: info@aluminum-supply.com

Add: No. 17, Liannanshe Workshop, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

Copyright © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap
bisedë në internet
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist