Pikeun janten panto bumi global sareng pabrik anu dihormati industri Windows.

Janah

2022-08-01

Ngaran Proyék:   Janah

Lokasian proyék:   1 Boys Avenue, Blacktown NSW 2148

Saha Pamekar pikeun Altitude Tower?

Sphere Developments mangrupikeun pamekar Altitude Tower. Sphere Developments gaduh 2 proyék sanés anu didaptarkeun dina profil Urban.com.au na.

Saha Arsiték pikeun Altitude Tower?

Tony Owen Partners nyaéta arsiték tina Altitude Tower. Tony Owen Mitra boga 18 proyék séjén didaptarkeun dina profil Urban.com.au maranéhna.

Altitude Tower perenahna di Blacktown, NSW. Aya 48 kamajuan séjén didaptarkeun dina Urban.com.au di daérah ieu.

Jenis sipat naon anu sayogi di Altitude Tower?

Altitude Tower diperkirakeun gaduh 106 Apartemen.

Jenis wangunan naon nyaéta Altitude Tower?

Altitude Tower mangrupikeun pamekaran anu luhur. Aya 1.500 pamekaran High-rise séjén ogé didaptarkeun dina Urban.com.au

Janah 1

Ringkesan Proyék sareng Gedong

Harga Pangalusna dina Blok

Altitude Tower mangrupikeun tawaran anu mewah di jantung Blacktown CBD. Altitude aya dina liga anu gaduh fitur premium sorangan dina harga anu berpatutan. Kalayan kauangan bank ayeuna paling murah, éta mangrupikeun waktos anu pas pikeun investasi di bumi munggaran anjeun atanapi harta investasi salajengna anjeun, sareng apartemen anu dilengkepan saé ieu di tengah Blacktown mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ngajantenkeun éta.

Tempatna dina 3 menit leumpang (260m) ka Stasion Blacktown & 8 menit leumpang (550m) ka Westpoint Shopping Center, 10 mnt ti Parramatta CBD, 35 menit naék karéta ka Sydney CBD, dina sakedapan Rumah Sakit Blacktown, Pusat Médis utama di gigireun sareng Distrik Bisnis Blacktown Central - apartemen ieu nawiskeun genah. anjeun parantos milarian.

Produk anu urang nyayog:   Tembok kaca aluminium unitized, jandela aluminium sarta sistem panto, 12675 SQM, Kaca Rel 658 Méter

Palayanan urang nyayog:   Desain sareng produksi, kiriman

Déana & Kapakuan Insinyuri

Anu mimiti, urang ngartos input téknis dina pangwangunan desain penting pisan pikeun gedong proyék. Tim WJW kami gaduh seueur pangalaman sareng khusus dina nyayogikeun jasa desain-bantuan sareng desain-ngawangun sareng anggaran ti mimiti. Tim Téknik kami bakal ngadamel dasar itungan profésional dina Beban Angin Lokal sareng kaayaan konstruksi wangunan anu pasti, sareng syarat bahan pikeun ngadamel solusi desain anu fleksibel pikeun nyumponan klien kami. ’S rekhatan.

Pikeun sakabéh proyék adul wangunan, sistem témbok curtain, témbok curtain unitized, aluminium   Kandela & informasi dasar sistem panto téh:

Djarkeun kaleungan ,

Dram rencana ,

Dram bagian ,

Behawan angin lokal.  

Manufacture

Janah 2

Bahan anu mumpuni sareng manufaktur anu saé penting pisan pikeun proyék anu saé, prosés kami parantos disertipikasi ku standar ISO 9001. Fasilitas kami kalebet desain sareng daérah produksi anu caket, nyumbang kana dinamika inovasi sareng kolaborasi ku gawé bareng sareng padagang bahan sareng panyadia produk.

Sadaya tes kontrol kualitas dilaksanakeun ku pihak katilu anu mandiri sakumaha per klien ’s, prosés manufaktur ngaliwatan latihan kontrol kualitas rigorous duanana ku nguji manusa jeung komputerisasi.

WJW nyayogikeun jasa Instalasi Tim sareng jasa bimbingan Instalasi, ngabantosan tujuan desain ditarjamahkeun kana ngawangun realitas dina waktos sareng palanggan. ’Biaya dina budget. Tim proyék kalebet manajer proyék anu berpengalaman, insinyur proyék, manajer situs sareng mandor / pamimpin operasi situs, jasa pamasangan Tim tiasa ngabantosan klien kami pikeun mastikeun palaksanaan proyék anu pas sareng suksés. Kaséhatan sareng kasalametan anu paling penting pikeun sadaya proyék kami, pernyataan metode khusus sareng penilaian résiko disayogikeun pikeun prakték.

Janah 3
Janah 4

disarankeun pikeun anjeun
euweuh data
Babak sareng kami
Panto jeung Windows propil aluminium, panto alloy aluminium sarta jandéla produk rengse, Sistim témbok curtain, rék, sadayana di dieu! Pausahaan urang kalibet dina panto jeung Windows panalungtikan sarta pamekaran aluminium sarta manufaktur pikeun 20 taun.
euweuh data
CONTACT AS

Jadak kontak: Bruce Wang

Telepon:86 13902826415

Whatsapp:86 13902826415

E-Mail: Info@aluminum-supply.com

Nambihan: No. 17, Bengkel Liannanshe, Songgangtang, Kota Shishan, Distrik Nanhai, Kota Foshan

Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Sitemap  Dénan ku Lifisher
obrolan online
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist