loading

Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 1
Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 2
Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 3
Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 4
Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 5
Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 6
Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 7
Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 1
Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 2
Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 3
Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 4
Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 5
Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 6
Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 7

Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë

Pragjet e ulluqit si në versionet e dyfishta ashtu edhe në ato të trefishta janë tani të disponueshme për aplikime të pragut të larë dhe këto përfshijnë një grilë alumini ose çeliku inoks për të kulluar ujin sipërfaqësor.

Dyert tona me varëse komerciale me performancë të lartë do të krijojnë një hyrje moderne por të përjetshme për shtëpinë tuaj. Me konfigurimin e disponueshëm me një dhe me dy dyer, ato kanë shkathtësinë e nevojshme për t'iu përshtatur kontekstit tuaj të zgjedhur. Një nga dyert më të mira të aluminit që kemi ka specifikimin e mëposhtëm.

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore
  Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 8
  Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 9

  Dera rrëshqitëse komerciale WJW është një përditësim i derës rrëshqitëse komerciale që përmban seksione të reja të pragut si për binarët e dyfishtë ashtu edhe për trefishtë dhe një numër opsionesh të reja brezash që lejojnë xhami më të trashë, xham të dyfishtë dhe një opsion lustrim në vend.


  Ndryshimet kryesore përfshijnë seksione të reja të pragut me rënie të shiritave të cilat mund të zëvendësohen lehtësisht nëse dëmtohen ose konsumohen dhe dizajni i tyre unik mbulon vrimat e shëmtuara të kullimit në pragjet me përfitimin e shtuar të performancës së shtuar të ujit. Të gjitha pragjet ekzistuese të zbrazëta vazhdojnë të jenë të disponueshme për aplikime ku nuk përdoret një nën-prag.  


  Pragjet e ulluqit si në versionet e dyfishta ashtu edhe në ato të trefishta janë tani të disponueshme për aplikime të pragut të larë dhe këto përfshijnë një grilë alumini ose çeliku inoks për të kulluar ujin sipërfaqësor.

  Një gamë gjithëpërfshirëse opsionesh brezash janë tani në dispozicion:

  • breza ekzistues SG për xhami 5mm – 10.38mm

  • Breza të reja me xhepa të gjerë 18 mm për të pranuar xhami deri në 14 mm

  • breza të rinj DG për IGU 18mm – 25mm

  • Përshtatës dhe shirit xhami për IGU-të 28 mm

  • breza të rinj SG me xhepa të thellë për lustrim në vend 5mm – 6,76mm me xham të lagësht në vend

  • Brekë të rinj DG në vend për 18mm, 24mm dhe 25mm të IGU-së me xham të pykës duke përdorur gamën "eko" të guarnicioneve

  Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 10
  Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 11

  Këto opsione të reja të pragut dhe brezit i shtohen një liste gjithëpërfshirëse të veçorive dhe përfitimeve të derës rrëshqitëse komerciale të WJW me performancë të lartë. Këto përfshijnë një gamë të gjerë kombinimesh ndërthurjesh për të përmbushur kërkesat e lartësisë dhe ngarkesës së erës, stilolapsa standarde të kyçjes që pranojnë bravë me fiksim të fytyrës ose bravë, opsione të gjera të stilolapsave për bravë speciale, opsione të larjes së lartë dhe të ekranit.


  Këto zhvillime të vazhdueshme do të sigurojnë që dera rrëshqitëse komerciale e WJW me Performancë të Lartë të mbetet në ballë të dizajnit të dyerve rrëshqitëse.

  Të dhëna teknike

  Përmasat e frame 150Mm.
  Alum. Trashësia 2.0-2.2mm
  Detajet e shilljes 5 - 13,52 mm
  Detajet e shilljes 18 - 28mm
  Prodhimi maksimum SLS/ULS/WATER AS BELOW
  SLS (Gjendja e kufirit të shërbimit) Pa 2500
  ULS (Kufiri i limitit) Pa: 5500
  Uja 450
  Madhësia maksimum e rekomanduar Lartësia 3150 mm / Gjerësia 2250 mm / Pesha 200 kg për panel
  Performancë termale SG 4.3 - 6.1
  SHGC j66
  Range Uw DG 3.0 - 3.9
  Intervali SHGC DG 0.22 - 055
  Hardware kryesore Mund të zgjidhni Kinlong ose Doric, 15 vjet garanci
  Buka rezistencë e motit Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente
  Zëra strukturore Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente
  Fosh i jashtëmi EPDM
  Kuçin e ngjit Silicon

  Shpërthimi i lartë

  Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 12

  Dera u lejon arkitektëve dhe projektuesve lirinë për të arritur hapje të mëdha të shtrira pa pasur nevojë të bëjnë kompromis në performancën ose estetikën.

  Specifikimi i gamës komerciale të dyerve rrëshqitëse të WJW siguron që klienti të marrë një produkt solid, të qëndrueshëm dhe me performancë të lartë. Gama e dyerve rrëshqitëse komerciale të WJW është zgjedhja e parë midis arkitektëve, ndërtuesve, pronarëve të shtëpive dhe fabrikuesve kur performanca dhe cilësia kanë rëndësi.

  Veçoritë kyçe

  • Opsionet e pragut të performancës së lartë të ujit

  • Panele të mëdha rrëshqitëse, ideale për banim, apartamente dhe aplikime komerciale

  • Panele rrëshqitëse brenda ose jashtë, duke lejuar dizajne të shumta panelesh

  • Lejon deri në 4 panele grumbullimin në çdo drejtim

  • Bllokime të rënda për kërkesat e ngarkesës së lartë të erës

  • Pranon njësi me xham të dyfishtë deri në 13,52 mm dhe deri në 28 mm me xham të dyfishtë, duke i lejuar projektuesit të arrijë specifikimet termike dhe akustike më të kërkuara

  • Opsioni i këndit pa postim 90 gradë

  • Rrotullues të rëndë deri në 200 kg për panel

  • Opsionet e hekurudhës

  Derë komerciale me varëse 100 mm me performancë të lartë. Dyer dhe dritare alumini me hapje të dyfishtë 13

  FAQ

  1 Q:   Ku duhet të konsideroj dyert rrëshqitëse të oborrit prej alumini ose derën rrëshqitëse prej alumini?

  Përgjigje: Ne mendojmë se madhësia e hapjes suaj strukturore është një nga faktorët vendimtarë në zgjedhjen e një dere rrëshqitëse të oborrit. Ndërsa dyert e dyfishta dhe ato rrëshqitëse do të lejojnë masa drite dhe ajri në shtëpinë tuaj, dyert rrëshqitëse të oborrit ju japin mure të mëdha xhami, një efekt kornize në shtëpinë tuaj. Një derë rrëshqitëse do të ketë gjithashtu shumë më pak shtylla vertikale kur mbyllet, duke ju dhënë panele xhami më të mëdha.

  Këshilla jonë është që nëse keni fatin të keni një hapje të madhe prej katër metrash ose më shumë, një derë rrëshqitëse është perfekte, duke ju dhënë vija të holla, të dukshme dhe pamje fantastike.

  Edhe nëse mendoni se dëshironi një derë të dyfishtë, ne mund t'ju ndihmojmë, por ejani dhe shikoni gjithashtu dyert rrëshqitëse. Ju mund të habiteni kur zbuloni se ato janë të përshtatshme për shtëpinë tuaj.

  2 Q:   A kanë dyert rrëshqitëse të oborrit prej alumini U-vlera të mira?

  A:  Vlera U është matja e performancës termike të një dere rrëshqitëse duke ju dhënë humbjen e pritur të nxehtësisë nga pjesa e brendshme e shtëpisë tuaj. Sa më e ulët të jetë vlera U, aq më mirë performon dera.

  Të gjitha produktet tona të dritareve dhe dyerve prej alumini ofrojnë korniza të izoluara termikisht. Megjithatë, për shkak se dyert rrëshqitëse të oborrit prej alumini përdorin shumë më shumë xham, ju merrni gjithashtu vlera U shumë të përmirësuara dhe efikasitet të shkëlqyeshëm të energjisë në shtëpinë tuaj. Na kontaktoni dhe ne mund të shpjegojmë se si një derë rrëshqitëse mund të ofrojë vlera U më të mira se sa mund të mendoni sepse përdor më pak kornizë dhe shumë më shumë xham.

  3 Q:   A janë praktike për t'u përdorur dyert rrëshqitëse të oborrit prej alumini?

  Përgjigje: Nëse ju pëlqen të ajrosni shtëpinë tuaj shpesh, atëherë një derë rrëshqitëse mund të jetë po aq efikase sa një dritare ose një derë me varëse. Dyert rrëshqitëse ofrojnë ajrim më të kontrolluar se dyert me dy palosje sepse nuk keni nevojë të palosni pjesërisht grupin e derës. Një panel dere rrëshqitëse mund të hapet sa më shumë ose aq pak sa të doni.

  Në përdorimin e përditshëm, dyert rrëshqitëse janë gjithashtu praktike. Të gjitha produktet tona përdorin gjeneratën e fundit të komponentëve, rrotullave dhe pajisjeve të drejtimit, duke ju dhënë funksionim të lehtë, pavarësisht nga madhësia ose pesha e derës.

  Dyert rrëshqitëse ju mundësojnë të hapni dyert pjesërisht, gjë që është ideale për ditët apo mbrëmjet më të freskëta pa e bërë shtëpinë tuaj të ftohtë. Kjo mund të jetë më praktike sesa një derë dyfishe që shpesh do të duhet të paktën një panel i hapur plotësisht.

  4 Q:   A janë dyert rrëshqitëse më të mira për pamje?

  Përgjigje: Një derë rrëshqitëse me dy panele ka vetëm një shtyllë vertikale. Një derë me tre panele ka vetëm dy. Këto llamba vertikale janë më të holla se llojet e tjera të dyerve, duke ju dhënë më shumë xham, më pak alumin dhe pamje krejtësisht më të mirë. Dyert e dyfishta ju japin vija më të trasha të shikimit për shkak të mënyrës se si ato bashkohen, rrëshqasin dhe palosen. Dyert e rrëshqitjes

  Nëse jetoni në fshat ose shijoni pamje fantastike nga shtëpia juaj, mendojmë se do t'i shijoni më shumë me një derë rrëshqitëse.

  5 Q:   A janë dyert rrëshqitëse më të mira për t'u hapur në kopsht?

  Përgjigje: Kur bëhet fjalë për një hapje të pastër të plotë, një derë rrëshqitëse nuk do t'ju japë një hapje aq të gjerë sa një derë e dyfishtë, por ato zënë më pak hapësirë ​​brenda ose jashtë.

  Dyert e palosshme kanë nevojë për hapësirë ​​brenda shtëpisë tuaj ose jashtë oborrit tuaj për t'u grumbulluar dhe palosur së bashku. Sa më shumë panele dyersh, aq më i trashë është pirgu dhe humbja e hapësirës. Dyert rrëshqitëse rrëshqasin brenda hapësirës së tyre ekzistuese duke i bërë ato ideale për hapësira të vogla oborr ose ballkone.

  Dyert rrëshqitëse të oborrit rrëshqasin përgjatë gjurmës së tyre duke ju dhënë një pamje më të efektshme qoftë të hapura apo të mbyllura. Vendimi juaj bazohet në mënyrën se si do t'i përdorni dyert tuaja rrëshqitëse. Me motin britanik që do të thotë se dyert tona janë të mbyllura shumicën e vitit, ju mund të preferoni pamjet e mrekullueshme dhe xhamin e madh gjatë gjithë vitit në vend të hapjes së plotë disa ditë në një kohë.

  6 Q:   A është i mundur një dysheme me dyer rrëshqitëse të oborrit?

  A: Po. Ne punojmë me ju ose me ndërtuesin tuaj për të siguruar që instalimi i dyerve tuaja të reja rrëshqitëse t'ju japë një prag sa më të ulët që të jetë e mundur. Dyert rrëshqitëse dhe dypalëshe do t'ju japin një prag të ulët. Ne shpesh instalojmë dyer që ndajnë një konservator dhe shtëpinë kryesore me dyer rrëshqitëse për një efekt të madh.

  Një derë rrëshqitëse përdor një rregullim të ndryshëm të trasesë nga dyert e palosshme që do të thotë se mund t'i vendosni ato ende të ulëta dhe gjithashtu të keni rezistencë të shkëlqyer ndaj motit. Na kontaktoni dhe ne mund të demonstrojmë se si funksionon kjo.

  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
  Prodhime të lidhura
  nuk ka të dhëna
  Dyer dhe dritare profile alumini, dyer dhe dritare nga aliazh alumini produkte të gatshme, sistem perdesh, ju dëshironi, të gjitha këtu! Kompania jonë është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit për 20 vjet.
  nuk ka të dhëna
  CONTACT NE

  Personi kontaktues: Leo Lin

  Telefoni:86 18042879648

  Whatsapp:86 18042879648

  E-mail:: info@aluminium-supply.com

  Shto: Jo. 17, Workshop Liannanshe, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

  E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes Dizenjues nga Lifisherë
  detect