loading

Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 1
Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 2
Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 3
Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 4
Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 5
Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 6
Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 7
Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 1
Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 2
Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 3
Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 4
Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 5
Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 6
Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 7

Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia

Performanca është kritike në një mjedis komercial - veçanërisht në lidhje me portat e dyerve. Kjo është arsyeja pse dyert rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë janë një aset i tillë. Jo vetëm që ofrojnë një pamje të hijshme dhe elegante, por ofrojnë edhe funksione superiore.  

Falë dizajnit të tyre inovativ, këto dyer mund t'i rezistojnë përdorimit të rëndë pa kompromentuar performancën.  

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore
  Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 8
  Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 9

  Po kërkoni një mënyrë për të sjellë jashtë brenda duke rritur gjithashtu efikasitetin e energjisë në shtëpinë tuaj? Dyert rrëshqitëse me efikasitet termik mund të jenë pikërisht ajo që ju nevojitet! Këto dyer janë krijuar për të minimizuar transferimin e nxehtësisë ose të ftohtit dhe për të ofruar efikasitet të shkëlqyer të energjisë.


  Ato janë perfekte për aplikime komerciale dhe të nivelit të lartë rezidencial. Ju mund të zgjidhni midis kushinetave të rrokullisjes së poshtme prej çeliku të pandryshkshëm ose rrotullave Centor të varur lart për një funksionim më të lehtë dhe më të butë. Dhe opsionet fleksibël të dizajnit ju lejojnë të përdorni produktin si një derë e vetme rrëshqitëse ose një derë rrëshqitëse grumbulluese, në varësi të nevojave tuaja.


  Pra, nëse po kërkoni një mënyrë për të përmirësuar efikasitetin energjetik të shtëpisë tuaj dhe për të krijuar një hapësirë ​​jetese të brendshme/të jashtme më të qetë, dyert rrëshqitëse me efikasitet termik janë një opsion i shkëlqyeshëm!

  Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar një mënyrë për të përmirësuar qarkullimin e trafikut në këmbë ose një mënyrë të besueshme për të izoluar zona të ndryshme, dyert rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë janë një zgjidhje e shkëlqyer.  


  Dhe për shkak se ato janë kaq të lehta për t'u mirëmbajtur, mund të jeni i sigurt se investimi juaj do të shpërblehet në planin afatgjatë. Me dritën e gishtit, ekranin Centor Eco të tërheqshëm, ju mund ta mbani shtëpinë tuaj pa dëmtues, ndërsa shijoni pamjen e hijshme të dyerve tuaja të reja rrëshqitëse.  


  Kur nuk përdoret, ekrani tërhiqet automatikisht në kornizën e derës, kështu që nuk duhet të shqetësoheni se mos ju pengon.   Dyert tona vijnë me opsione të ndryshme brezash, duke ju lejuar t'i personalizoni ato për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për xham më të trashë, xham të dyfishtë ose xham në vend, Dera rrëshqitëse komerciale ju mbulon.  

  Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 10
  Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 11

  Një gamë gjithëpërfshirëse opsionesh brezash janë tani në dispozicion:

  • breza ekzistues SG për xhami 5mm – 10.38mm

  • Breza të reja me xhepa të gjerë 18 mm për të pranuar xhami deri në 14 mm

  • breza të rinj DG për IGU 18mm – 25mm

  • Përshtatës dhe shirit xhami për IGU-të 28 mm

  • breza të rinj SG me xhepa të thellë për lustrim në vend 5mm – 6,76mm me xham të lagësht në vend

  • Brekë të rinj DG në vend për 18mm, 24mm dhe 25mm të IGU-së me xham të pykës duke përdorur gamën "eko" të guarnicioneve

  Këto opsione të reja të pragut dhe brezit i shtohen një liste gjithëpërfshirëse të veçorive dhe përfitimeve të derës rrëshqitëse komerciale të WJW me performancë të lartë. Këto përfshijnë një gamë të gjerë kombinimesh ndërthurjesh për të përmbushur kërkesat e lartësisë dhe ngarkesës së erës, stilolapsa standarde të kyçjes që pranojnë bravë me fiksim të fytyrës ose bravë, opsione të gjera të stilolapsave për bravë speciale, opsione të larjes së lartë dhe të ekranit.


  Këto zhvillime të vazhdueshme do të sigurojnë që dera rrëshqitëse komerciale e WJW me Performancë të Lartë të mbetet në ballë të dizajnit të dyerve rrëshqitëse.

  Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 12

  Të dhëna teknike


  Përmasat e frame 101 x 50Mm.
  Alum. Trashësia 2.0-2.2mm
  Detajet e shilljes   5 - 13.52mm  
  Detajet e shilljes 18 - 28mm
  Prodhimi maksimum SLS/ULS/WATER AS BELOW
  SLS (Gjendja e kufirit të shërbimit) Pa 2500
  ULS (Kufiri i limitit) Pa: 4500
  Uja 300
  Madhësia maksimum e rekomanduar Lartësia 2950 mm / Gjerësia 2000 mm / Pesha 200 kg për panel  
  Performancë termale SG 2.3 - 51  
  SHGC j66  
  Rreshti Uw DG 2.3 - 5.1
  Intervali SHGC DG 0.14 - 059
  Hardware kryesore   Mund të zgjidhni Kinlong ose Doric, 15 vjet garanci
  Buka rezistencë e motit Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente
  Zëra strukturore Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente
  Fosh i jashtëmi EPDM
  Kuçin e ngjit Silicon

  Shpërthimi i lartë

  Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 13

  Dera rrëshqitëse me performancë të lartë komerciale e WJW u përmirësua duke shtuar opsione të reja pragu dhe brezash. Kjo do të thotë që dera tani mund të përshtatet edhe më konkretisht për të përmbushur nevojat e çdo aplikacioni.  


  Opsionet e reja i shtohen një liste tashmë gjithëpërfshirëse të veçorive dhe përfitimeve, të cilat përfshijnë një gamë të gjerë kombinimesh të ndërthurjes për të përmbushur kërkesat e lartësisë dhe ngarkesës së erës, stilolapsat standarde të kyçjes që pranojnë fiksimin e fytyrës ose bravat me llaç, dhe opsionet e stilit gjithëpërfshirës për bravë speciale.  


  Me këto shtesa të fundit, dyert rrëshqitëse komerciale me performancë të lartë të WJW mbeten në krye të dizajnit të dyerve rrëshqitëse. Produktet e sistemit të dyerve dhe dritareve WJW janë projektuar për të përmbushur standardet më të larta të performancës dhe cilësisë.   Ato janë testuar për papërshkueshmëri nga uji, ajrosje, rezistencë ndaj erës dhe funksione të tjera thelbësore.

  Gama komerciale e dyerve rrëshqitëse të WJW është zgjidhja perfekte për ata që kërkojnë performancë dhe cilësi. Dyert dhe dritaret tona janë ndërtuar për të qëndruar me profile arkitekturore me precizion të lartë aliazh alumini 6063-15 ose T6.  Produktet tona janë zgjedhja e parë midis arkitektëve, ndërtuesve, pronarëve të shtëpive dhe fabrikuesve në lidhje me stilin dhe funksionin. Me derën tonë, ju mund të arrini hapje të mëdha të shtrira pa kompromentuar performancën ose estetikën.  


  Në shoqërinë e sotme, ndërgjegjësimi i njerëzve për mbrojtjen e mjedisit po bëhet gjithnjë e më i fortë dhe kërkesa për dyer dhe dritare me performancë të mirë të kursimit të energjisë po rritet gjithashtu.  Për të përmbushur nevojat e tregut, kompania jonë ka zhvilluar një lloj të ri dyersh dhe dritaresh me performancë të shkëlqyer të kursimit të energjisë. Pra, specifikoni gamën e dyerve rrëshqitëse komerciale të WJW sot dhe jini të sigurt se po merrni një produkt me cilësi të lartë.  


  Dobitë:

  • Përmirëson pamjen e shtëpisë tuaj me dizajnin e saj elegant.

  • Panelet e mëdha rrëshqitëse janë perfekte për banim, apartamente dhe aplikime komerciale.

  • Mund të zgjidhni t'i keni panelet brenda ose jashtë, duke lejuar dizajne të shumta panelesh.

  • Lejon deri në 4 panele grumbullimin në çdo drejtim.

  • Ndërthurjet e rënda e bëjnë atë të përsosur për kërkesat e ngarkesës së lartë të erës.

  • Mund të strehojë deri në 13,52 mm njësi me një xham të vetëm dhe 28 mm me xham të dyfishtë, duke i lejuar projektuesit të arrijë specifikimet termike dhe akustike më të kërkuara.

  • Opsioni i qosheve post-free 90 gradë është perfekt për ata që duan një pamje të pandërprerë.

  • Mund të mbajë rula me peshë të rëndë deri në 200 kg për panel.

  • Opsionet e shiritave me pjerrësi ju japin një pamje unike.


  Dyer rrëshqitëse me dy shirita komerciale me performancë të lartë 100 mm, dyer alumini dhe dritare të certifikuara Australia 14

  FAQ

  1 Q:   Çfarë do të thotë dyer të thyera termikisht?

  Përgjigje: Një thyerje termike është një pengesë ose "thyerje" në kornizën e dritares ose derës. Sistemet e dyerve të thyera termikisht përdoren sa herë që ka një ndryshim midis temperaturave të brendshme dhe të jashtme. Metali është një përcjellës i shkëlqyer i nxehtësisë dhe të ftohtit, që do të thotë se ju mund të humbni një sasi të madhe nxehtësie përmes kornizës së derës.

  2 Q:   A janë dyert e aluminit termikisht efikase?

  Përgjigje: Ndërsa alumini krenohet me disa aspekte pozitive, ai vjen me një rënie, ai është një material shumë përçues. Si rezultat, dyert dhe dritaret e aluminit janë të prirur për të humbur nxehtësinë, ftohen lehtësisht dhe rrisin problemet me kondensimin. Bërja e aluminit një zgjedhje materiale më pak të përshtatshme për shtëpitë e banimit.

  3 Q:   Çfarë do të thotë alumini i thyer termikisht?

  A: Kornizë alumini e thyer termikisht:

  Një kornizë termikisht e thyer është ajo e cila përmban një shirit poliamidi të përforcuar (një material jo metalik, i përbërë, strukturor) i fiksuar midis profileve të aluminit brenda dhe jashtë, duke krijuar një pengesë të izoluar brenda kornizës së dritares.

  4 Q:   Ku duhet të konsideroj dyert rrëshqitëse të oborrit prej alumini ose derën rrëshqitëse prej alumini?

  Përgjigje: Ne mendojmë se madhësia e hapjes suaj strukturore është një nga faktorët vendimtarë në zgjedhjen e një dere rrëshqitëse të oborrit. Ndërsa dyert e dyfishta dhe ato rrëshqitëse do të lejojnë masa drite dhe ajri në shtëpinë tuaj, dyert rrëshqitëse të oborrit ju japin mure të mëdha xhami, një efekt kornize në shtëpinë tuaj. Një derë rrëshqitëse do të ketë gjithashtu shumë më pak shtylla vertikale kur mbyllet, duke ju dhënë panele xhami më të mëdha.

  Këshilla jonë është që nëse keni fatin të keni një hapje të madhe prej katër metrash ose më shumë, një derë rrëshqitëse është perfekte, duke ju dhënë vija të holla, të dukshme dhe pamje fantastike.

  Edhe nëse mendoni se dëshironi një derë të dyfishtë, ne mund t'ju ndihmojmë, por ejani dhe shikoni gjithashtu dyert rrëshqitëse. Ju mund të habiteni kur zbuloni se ato janë të përshtatshme për shtëpinë tuaj.

  5 Q:   A kanë dyert rrëshqitëse të oborrit prej alumini U-vlera të mira?

  Përgjigje: Vlera U është matja e performancës termike të një dere rrëshqitëse duke ju dhënë humbjen e pritshme të nxehtësisë nga pjesa e brendshme e shtëpisë tuaj. Sa më e ulët të jetë vlera U, aq më mirë performon dera.

  Të gjitha produktet tona të dritareve dhe dyerve prej alumini ofrojnë korniza të izoluara termikisht. Megjithatë, për shkak se dyert rrëshqitëse të oborrit prej alumini përdorin shumë më shumë xham, ju merrni gjithashtu vlera U shumë të përmirësuara dhe efikasitet të shkëlqyeshëm të energjisë në shtëpinë tuaj. Na kontaktoni dhe ne mund të shpjegojmë se si një derë rrëshqitëse mund të ofrojë vlera U më të mira se sa mund të mendoni sepse përdor më pak kornizë dhe shumë më shumë xham.

  6 Q:   A janë praktike për t'u përdorur dyert rrëshqitëse të oborrit prej alumini?

  Përgjigje: Nëse ju pëlqen të ajrosni shtëpinë tuaj shpesh, atëherë një derë rrëshqitëse mund të jetë po aq efikase sa një dritare ose një derë me varëse. Dyert rrëshqitëse ofrojnë ajrim më të kontrolluar se dyert me dy palosje sepse nuk keni nevojë të palosni pjesërisht grupin e derës. Një panel dere rrëshqitëse mund të hapet sa më shumë ose aq pak sa të doni.

  Në përdorimin e përditshëm, dyert rrëshqitëse janë gjithashtu praktike. Të gjitha produktet tona përdorin gjeneratën e fundit të komponentëve, rrotullave dhe pajisjeve të drejtimit, duke ju dhënë funksionim të lehtë, pavarësisht nga madhësia ose pesha e derës.

  Dyert rrëshqitëse ju mundësojnë të hapni dyert pjesërisht, gjë që është ideale për ditët apo mbrëmjet më të freskëta pa e bërë shtëpinë tuaj të ftohtë. Kjo mund të jetë më praktike sesa një derë dyfishe që shpesh do të duhet të paktën një panel i hapur plotësisht.

  7 Q:   A janë dyert rrëshqitëse më të mira për pamje?

  Përgjigje: Një derë rrëshqitëse me dy panele ka vetëm një shtyllë vertikale. Një derë me tre panele ka vetëm dy. Këto llamba vertikale janë më të holla se llojet e tjera të dyerve, duke ju dhënë më shumë xham, më pak alumin dhe pamje krejtësisht më të mirë. Dyert e dyfishta ju japin vija më të trasha të shikimit për shkak të mënyrës se si ato bashkohen, rrëshqasin dhe palosen. Dyert e rrëshqitjes

  Nëse jetoni në fshat ose shijoni pamje fantastike nga shtëpia juaj, mendojmë se do t'i shijoni më shumë me një derë rrëshqitëse.

  8 Q:   A janë dyert rrëshqitëse më të mira për t'u hapur në kopsht?

  Përgjigje: Kur bëhet fjalë për një hapje të pastër të plotë, një derë rrëshqitëse nuk do t'ju japë një hapje aq të gjerë sa një derë e dyfishtë, por ato zënë më pak hapësirë ​​brenda ose jashtë.

  Dyert e palosshme kanë nevojë për hapësirë ​​brenda shtëpisë tuaj ose jashtë oborrit tuaj për t'u grumbulluar dhe palosur së bashku. Sa më shumë panele dyersh, aq më i trashë është pirgu dhe humbja e hapësirës. Dyert rrëshqitëse rrëshqasin brenda hapësirës së tyre ekzistuese duke i bërë ato ideale për hapësira të vogla oborr ose ballkone.

  Dyert rrëshqitëse të oborrit rrëshqasin përgjatë gjurmës së tyre duke ju dhënë një pamje më të efektshme qoftë të hapura apo të mbyllura. Vendimi juaj bazohet në mënyrën se si do t'i përdorni dyert tuaja rrëshqitëse. Me motin britanik që do të thotë se dyert tona janë të mbyllura shumicën e vitit, ju mund të preferoni pamjet e mrekullueshme dhe xhamin e madh gjatë gjithë vitit në vend të hapjes së plotë disa ditë në një kohë.

  9 Q:   A është i mundur një dysheme me dyer rrëshqitëse të oborrit?

  A:  Po. Ne punojmë me ju ose me ndërtuesin tuaj për të siguruar që instalimi i dyerve tuaja të reja rrëshqitëse t'ju japë një prag sa më të ulët që të jetë e mundur. Dyert rrëshqitëse dhe dypalëshe do t'ju japin një prag të ulët. Ne shpesh instalojmë dyer që ndajnë një konservator dhe shtëpinë kryesore me dyer rrëshqitëse për një efekt të madh.

  Një derë rrëshqitëse përdor një rregullim të ndryshëm të trasesë nga dyert e palosshme që do të thotë se mund t'i vendosni ato ende të ulëta dhe gjithashtu të keni rezistencë të shkëlqyer ndaj motit. Na kontaktoni dhe ne mund të demonstrojmë se si funksionon kjo.

  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
  Prodhime të lidhura
  nuk ka të dhëna
  Dyer dhe dritare profile alumini, dyer dhe dritare nga aliazh alumini produkte të gatshme, sistem perdesh, ju dëshironi, të gjitha këtu! Kompania jonë është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit për 20 vjet.
  nuk ka të dhëna
  CONTACT NE

  Personi kontaktues: Leo Lin

  Telefoni:86 18042879648

  Whatsapp:86 18042879648

  E-mail:: info@aluminium-supply.com

  Shto: Jo. 17, Workshop Liannanshe, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

  E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes Dizenjues nga Lifisherë
  detect