loading

Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 1
Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 2
Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 3
Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 4
Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 5
Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 6
Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 1
Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 2
Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 3
Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 4
Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 5
Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 6

Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini

Trashësia e paneleve të murit prej alumini është 2.5mm dhe 3.0mm. Panelet 2,0 mm mund të përdoren për ndërtesa të ulëta dhe ndërtesa me podium, dhe panele 1,5 mm ose 1,0 mm mund të përdoren për dekorimin e mureve të brendshme dhe tavanit. Panelet e fasadës së aluminit janë një zgjedhje e shkëlqyer për këdo që kërkon të shtojë një prekje stili dhe sofistikimi në shtëpinë e tyre. Jo vetëm që janë elegant, por janë gjithashtu shumë të qëndrueshëm dhe të lehtë për t'u mirëmbajtur. Panelet e aluminit janë në dispozicion në trashësi të ndryshme në mënyrë që ju të zgjidhni atë të përsosur për nevojat tuaja. Panelet 2,5 mm dhe 3,0 mm janë ideale për ndërtesa dhe podiume të ulëta, ndërsa panelet 1,5 mm ose 1,0 mm janë perfekte për dekorimin e mureve dhe tavaneve të brendshme.  

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore
  Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 7
  Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 8

  Struktura e panelit të murit prej alumini

  Paneli i murit prej alumini është bërë nga aliazh alumini i serisë 3000 ose i serisë 5000. Paneli i murit prej alumini përbëhet kryesisht nga paneli i rimeso, ngurtësuesi dhe kllapa.


  Mbulltë: Veshja PVDF përdoret zakonisht për aplikim në natyrë, veshja me poliestër dhe veshja me pluhur përdoren për aplikimin e brendshëm. Në përgjithësi, trashësia e panelit të murit prej alumini është 2.5 mm dhe 3.0 mm. Paneli 2.0 mm mund të përdoret për ndërtesa të ulëta dhe ndërtesa podiumi, paneli 1.5 mm ose 1.0 mm mund të përdoret për dekorimin e mureve të brendshme dhe tavanit. Gjerësia maksimale është brenda 1900 mm, gjatësia maksimale është brenda 6000 mm.

  Panelet e murit prej alumini janë një zgjedhje e shkëlqyer për aplikime të brendshme dhe të jashtme. Ato janë të qëndrueshme, të lehta për t'u mirëmbajtur dhe ofrojnë një larmi opsionesh dizajni për të zgjedhur. Veshja PVDF përdoret zakonisht për panelet e jashtme të murit prej alumini, ndërsa veshja me poliestër ose pluhur përdoret për aplikime të brendshme.  


  Panelet e murit prej alumini janë të disponueshme në një sërë trashësish, ku më të zakonshmet janë 2.5 mm dhe 3.0 mm. Panelet 2,0 mm mund të përdoren për ndërtesa dhe podiume me ngritje të ulët, ndërsa panelet 1,5 mm ose 1,0 mm janë më të përshtatshme për aplikime në mure dhe tavane të brendshme.  Gjerësia maksimale është zakonisht 1900 mm, me gjatësi më të madhe se 6000 mm. Shkathtësia e tyre i bën panelet e murit prej alumini një zgjedhje të shkëlqyer për shumë projekte.

  Karakteristikat kryesore të panelit të murit prej alumini

  • Krahasuar me qeramikën, xhamin dhe materialet e tjera, paneli i murit prej alumini ka karakteristikat e peshës së lehtë, forcës së lartë, ngurtësisë së mirë dhe përpunimit të lehtë.

  • Me veshje PVDF në sipërfaqe, paneli i murit prej alumini ka aftësi të shkëlqyera ndaj motit, rezistencë ndaj rrezeve ultraviolet dhe aftësi ndaj korrozionit. Ngjyra dhe shkëlqimi mund të ruhen për një kohë shumë të gjatë. Panelet mund të përdoren në kushte të vështira nga -50°C deri në 80°C.

  • Rezistencë e mirë ndaj acideve dhe alkaleve. Veshja PVDF është veshjet më të shkëlqyera për përdorim të jashtëm. Ne shpesh përdorim materialin e veshjes PVDF të markës së famshme botërore si PPG/ AkozeNobel.


  Rezistencë e shkëlqyer ndaj motit: Veshja PVDF në sipërfaqen e panelit të murit prej alumini i jep asaj rezistencë të shkëlqyer ndaj motit, që do të thotë se nuk do të zbehet ose përkeqësohet me kalimin e kohës. Panelet gjithashtu mund t'i rezistojnë kushteve të vështira nga -50°C deri në 80°C. Rezistencë e mirë ndaj acideve dhe alkaleve: Veshja PVDF në sipërfaqen e panelit të murit prej alumini i jep asaj rezistencë të mirë ndaj acidit dhe alkalit, që do të thotë se nuk do të ndryshket ose degradohet me kalimin e kohës. Kjo e bën atë ideal për përdorim në zona me rrezik ekspozimi ndaj kimikateve ose substancave të tjera gërryese. Rezistenca ndaj rrezeve ultraviolet: Veshja PVDF në sipërfaqen e panelit të murit prej alumini i jep asaj rezistencë të shkëlqyer ndaj rrezeve ultraviolet, që do të thotë se nuk do të zbehet ose përkeqësohet me kalimin e kohës.  

  Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 9
  Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 10

  • Performancë e shkëlqyer përpunimi. Është e lehtë për t'u prerë, salduar, përkulur dhe bërë në forma të ndryshme të veçanta dhe instaluar në vend. Është i pakrahasueshëm me materiale të tjera dekorative.

  • Izolimi i mirë i zërit, performanca e thithjes së goditjeve. Është e lehtë të shtoni pambuk që thith zërin, lesh guri dhe materiale të tjera izoluese që thithin zërin pas panelit të murit prej alumini. Retardant i mirë i flakës, pa tym toksik në rast zjarri.

  • Zgjedhje të ndryshme ngjyra. Ngjyra RAL dhe ngjyra e personalizuar janë të pranueshme nga ne.

  • Jo i lehtë për t'u njollosur, i përshtatshëm për t'u pastruar dhe mirëmbajtur.

  • 100% e riciklueshme, miqësore me mjedisin.

  • Aplikimi kryesor për panel muri alumini.


  Përpunim i lehtë: Paneli i murit prej alumini është i lehtë për t'u prerë, shpuar dhe formuar, duke e bërë shumë të lehtë punën me të. Mund të instalohet shpejt dhe lehtë, duke kursyer kohë dhe para në kostot e instalimit.


  Mirëmbajtje e lehtë: Paneli i murit prej alumini është i lehtë për t'u pastruar dhe mirëmbajtur, që do të thotë se nuk do të kërkojë mirëmbajtje ose zëvendësim të rregullt. E bën atë ideal për përdorim në zona me rrezik ekspozimi ndaj papastërtive, pluhurit ose mbeturinave të tjera.


  I riciklueshëm: Paneli i murit prej alumini është 100% i riciklueshëm, që do të thotë se mund të ripërdoret ose riciklohet pas jetës së tij të dobishme. E bën atë një produkt miqësor me mjedisin që mund të ndihmojë në reduktimin e mbetjeve të prodhuara çdo vit.


  I gjithanshëm: Paneli i murit prej alumini është universal dhe mund të përdoret në shumë aplikacione. Përdoret zakonisht në ndërtesa tregtare dhe industriale, por ju mund të përdorni edhe shtëpitë tuaja dhe strukturat e tjera.

  Përdoret kryesisht për dekorimin e mureve të jashtme të ndërtesave. Muret e brendshme, tavanet, sallat e hyrjes, fasadat, kollonat e mbështjelljes, struktura e rrjetës, kasollet lundruese të jashtme, etj.


  Ka disa opsione, deri në dizajnin e strukturës suaj, nëse fletë e sheshtë, mund të hapë vrimat e vidave dhe më pas vidhosni direkt në kornizën ose murin tuaj mbështetës; nëse e përkulni skajin me kllapa, do të jetë e lehtë të përdoret fiksimi me vidë në kornizën tuaj mbështetëse metalike.


  Për dekorim: Paneli i murit prej alumini përdoret kryesisht për dekorimin e mureve të jashtme të ndërtesave. Ju gjithashtu mund ta përdorni atë për mure të brendshme, tavane, sallat e hyrjes, fasadat, kolonat e mbështjelljes, strukturat e rrjetit dhe kasollet lundruese të jashtme. Ka disa opsione për instalim, në varësi të dizajnit të strukturës suaj.  


  Ju mund të hapni vrimat e vidave duke përdorur fletë të sheshta dhe vidhosni panelin direkt në kornizën ose murin tuaj mbështetës. Nëse jeni duke përdorur panele me skaje të përkulura dhe kllapa, do të jetë e lehtë të përdorni vida për të rregulluar panelin në kornizën tuaj mbështetëse metalike.


  Nëse jeni duke kërkuar për një opsion tërheqës dhe të qëndrueshëm për projektin tuaj të ardhshëm të dekorimit, merrni parasysh panelin e murit prej alumini!

  Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 11

  Të dhëna teknike

  Aluminit 5005 Ose 3003 Ndyrësia standarte 3mm (Telerancë / - 0.15 mm))
  Gjatësia standarte < /= 6000mm Pesha e panelit 8.1 Kg/m2
  Sistemi PVDF/FEVE Glass 30-80%
  Gjysma e mbushur 28-45 mikrona

  Paneli i Solid Aluminit

  Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 12

  Fasada e një ndërtese luan një rol integral në përcaktimin e veçantisë vizuale dhe qëndrueshmërisë së një ndërtese. Përdorimi i aluminit si material i veshjes mund të krijojë ngjyrën, formën dhe qëndrueshmërinë e fasadës së një ndërtese. Paneli i ngurtë alumini mund të kënaqë dëshirën e projektuesve më të dalluar të ndërtesave. Të parafabrikuara nga fletë alumini nga 2,0 mm në 6,0 mm të trasha, panelet e aluminit WJW vijnë ose të sheshta ose me dizajn të ndërlikuar të mbushjes sipas zgjedhjes suaj.  

  Kur zgjidhni materialin e përshtatshëm të veshjes për fasadën e ndërtesës suaj, alumini është një opsion i shkëlqyer. Panelet e aluminit WJW janë një zgjedhje e shkëlqyer për çdo projektues ndërtimi që kërkon të krijojë një fasadë unike dhe të qëndrueshme.

  Alumini është një nga materialet më të gjithanshme të disponueshme për veshjen e fasadave. Mund ta përdorni për stile dhe dizajne të ndryshme për projekte të reja ndërtimi dhe rinovimi. Panelet e aluminit janë të disponueshme në përfundime të shumta, duke përfshirë të anodizuara, të veshura me pluhur, kokërr druri dhe PVDF (fluorid poliviniliden).

  Për një përfundim të jashtëzakonshëm të qëndrueshëm, bojë llak PVDF aplikohet në sipërfaqe në linjën tonë të veshjes me spërkatje të brendshme.


  Panelet e ngurta alumini WJW mund të printohen gjithashtu me bojë UV për atë printim me efekt të veçantë. Kjo është ajo që shumë stilistë të brendshëm kanë dëshiruar të kenë dhe që ne tani mund t'ua plotësojmë dëshirat.

  Linja jonë e veshjes me spërkatje të brendshme aplikon bojë llak PVDF në sipërfaqe për një përfundim të jashtëzakonshëm të qëndrueshëm. Panelet e ngurta alumini WJW mund të printohen gjithashtu me bojë UV për atë printim me efekt të veçantë.  


  Kjo është ajo që shumë stilistë të brendshëm kanë dëshiruar të kenë, dhe ne tani mund t'i plotësojmë dëshirat e tyre. Ekipi ynë i ekspertëve punon pa u lodhur për të siguruar që çdo panel i ngurtë alumini WJW plotëson standardet më të larta të cilësisë dhe qëndrueshmërisë. Ne vazhdimisht inovojmë dhe prezantojmë teknologji të reja për të qëndruar përpara konkurrencës.


  Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 13
  Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 14


  UNIQUE FEATURES OF SOLID ALUMINIUM PANEL:

  • Bërë me porosi, me një gamë të gjerë ngjyrash, formash dhe dizajnesh të mbushura.

  • Rezistenca ndaj korrozionit dhe motit pasi përdoret vetëm veshje me cilësi të lartë dhe aliazh alumini.

  • Jetë e gjatë shërbimi dhe e padjegshme nga zjarri.

  • Printim UV për efekt të veçantë për veshjen e brendshme.

  • Miqësore ndaj mjedisit – 100% e riciklueshme


  E lehtë: Paneli i murit prej alumini është shumë i lehtë, rreth 1/3 e peshës së një pllake qeramike me madhësi ekuivalente. Kjo do të thotë se është shumë më e lehtë për t'u përdorur dhe instaluar, duke kursyer kohë dhe para në kostot e instalimit.

  Forca e lartë: Paneli i murit prej alumini ka një raport të lartë forcë-peshë, i cili është shumë i fortë dhe i qëndrueshëm. Është gjithashtu rezistent ndaj goditjeve dhe dridhjeve, duke e bërë atë ideal për përdorim në zona me trafik të lartë.

  Për mbrojtjen: Panelet e murit prej alumini mund të ofrojnë mbrojtje të arsyeshme për ndërtesën tuaj. Është e qëndrueshme dhe ka një jetë të gjatë shërbimi. Nuk është e lehtë të gërryesh apo të zbehet. Dhe mund t'i rezistojë erërave të forta dhe ndikimeve. Kështu që mund ta mbajë ndërtesën tuaj në gjendje të mirë për një kohë të gjatë.

  E lehtë për të instaluar dhe për të mbajtur mbajtje: Disa opsione varen nga dizajni juaj i strukturës. Nëse fletë e sheshtë, mund të hapni vrimat e vidave dhe më pas vidhosni direkt në kornizën ose murin tuaj mbështetës; nëse e përkulni skajin me një kllapa, do të jetë e lehtë për t'u përdorur fiksimi i vidhos në kornizën tuaj mbështetëse metalike. Ju mund ta instaloni panelin e murit prej alumini lehtësisht dhe shpejt. Dhe është e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur. Mund të përdorni vetëm një leckë të lagur për të fshirë sipërfaqen e panelit.

  Përdorimi me porosi është gjithmonë alternativa më e mirë për të marrë produktin e përsosur për biznesin tuaj. Këtu hyn shërbimi ynë OEM/ODM – ne mund të krijojmë produkte plotësisht të personalizuara të përshtatura për nevojat tuaja specifike.


  OEM/ODM


  Me shërbimin tonë OEM/ODM, do të merrni:

  • Zgjedhje të pakufizuara dizajni – ne mund të krijojmë çdo dizajn që mund të imagjinoni

  • Materialet më të larta – vetëm më të mirat për produktet tuaja të personalizuara

  • Standardet e prodhimit të cilësisë – duke siguruar që produkti juaj të jetë i përsosur


  Nëse jeni të interesuar për shërbimin tonë OEM/ODM, thjesht na dërgoni vizatimet ose dorëshkrimet tuaja CAD, ose thjesht na tregoni madhësinë që ju nevojitet. Do të kujdesemi për pjesën tjetër.


  Panele Fasade Alumini Panele Fasadash Alumini 15

  FAQ

  1 Q:   A do të plasaritet boja në skajet e palosur?

  Përgjigje: Me panelet tona të ngurta prej alumini, nuk keni pse të shqetësoheni fare për çarjet në skajet, sepse ne përdorim klasën më të lartë të bojës PVDF ose FEVE në linjën tonë të mbështjelljes së vazhdueshme.

  2 Q:   A ka nevojë të bashkohen skajet e paneleve të kasetës/tabakave?

  Përgjigje: Nuk ka nevojë të bashkohen panele të ngurta alumini. Ne mund të ofrojmë mbështetje teknike se si të drejtojmë dhe palosim këto panele ose të ofrojmë panele gjysmë të fabrikuara (M2M) ose panele plotësisht të fabrikuara (R2I) nga fabrika jonë.

  3 Q:   Sa thellë duhet të bëhet gjurma për të palosur panelin dhe për të ruajtur forcën?

  Përgjigje: Në një panel 3 mm, drejtimi duhet të jetë në mënyrë ideale midis 1.5 mm në 2.3 mm.

  Në një panel 2 mm, drejtimi duhet të jetë në mënyrë ideale nga 1 mm në 1.3 mm.

  Shikoni udhëzuesin tonë të përpunimit për më shumë detaje.

  4 Q:   A ka ndonjë Warranti?

  A: Po. Panelet e aluminit të ngurta vijnë me 15 vjet garanci për produktet dhe sipërfaqen.

  5 Q:   Çfarë është ruajtja dhe transporti i paneleve të ngurta alumini?

  Përgjigje: Për të mbrojtur panelet e ngurta alumini nga dëmtimet mekanike dhe efektet e dëmshme të kushteve të motit duhet të respektohen sa më poshtë:

  - Paletat duhet të trajtohen me kujdes gjatë transportit dhe shkarkimit.

  - Pas dorëzimit, paletat duhet të kontrollohen për çdo dëmtim të shkaktuar nga transporti.

  - Ruani paletat të grumbulluara njëra mbi tjetrën (mos i ruani panelet në këmbë vertikalisht).

    me një maksimum prej 3 paletash të të njëjtit format të vendosura njëra mbi tjetrën (paleta të rënda në fund)

  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
  Prodhime të lidhura
  nuk ka të dhëna
  Dyer dhe dritare profile alumini, dyer dhe dritare nga aliazh alumini produkte të gatshme, sistem perdesh, ju dëshironi, të gjitha këtu! Kompania jonë është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit për 20 vjet.
  nuk ka të dhëna
  CONTACT NE

  Personi kontaktues: Leo Lin

  Telefoni:86 18042879648

  Whatsapp:86 18042879648

  E-mail:: info@aluminium-supply.com

  Shto: Jo. 17, Workshop Liannanshe, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

  E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes Dizenjues nga Lifisherë
  detect