Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Zhvillimi i Yue Mansion FUJU

2022-07-22

Zhvillimi i Yue Mansion FUJU 1

Projekti Emri::   Drejt Yue FUJ  

Vendndodhja e projektit:   Taishan, Jiangmen City, Guangdong

Përmbledhje e Përmbledhjes së Projektit dhe e Ndërtimit

7 ndërtesa Në total, 31 nivele të çdo ndërtese, ndërtesat e banimit luksoz në qytetin Jiangmen.

Prodhimet që i kemi siguruar.:   Sistem dyer dhe dritare alumini, 37600 m2

Shërbimet që i kemi dhënë.: Projektim dhe prodhim,Instalim

Dizenji & Aftësia e inxhinierisë

Para së gjithash, ne e kuptojmë se kontributi teknik në zhvillimin e projektimit është shumë i rëndësishëm për një projekt ndërtesash. Ekipi ynë i WJW ka përvoja të bollshme dhe është i specializuar në ofrimin e shërbimeve gjithëpërfshirëse të asistencës së projektimit dhe projektimit dhe buxhetit që nga fillimi. Ekipi ynë inxhinierik do të bëjë një bazë llogaritëse profesionale mbi ngarkesën lokale të erës dhe kushtet e sakta të ndërtimit të ndërtesës dhe kërkesat e materialeve për të bërë një zgjidhje fleksibël të projektimit për të përmbushur klientin tonë ’Pritje.

Për të gjitha projektet e fasadave të ndërtesave, sistemet e mureve me perde, mure perde të unifikuara, alumini   Dritaret & informacionet bazë të sistemit të dyerve janë:

Vizatim i lartë ,

Vizatim ,

Vizatim ,

Ngarkesa e erës lokale.  

Prodhimet

Zhvillimi i Yue Mansion FUJU 2

Materialet e kualifikuara dhe prodhimi i mirë janë shumë të rëndësishme për një projekt të mirë, proceset tona janë certifikuar sipas standardeve ISO 9001. Objektet tona përfshijnë zonat ngjitur të projektimit dhe prodhimit, duke kontribuar në dinamikën e inovacionit dhe bashkëpunimit nga partneritetet me shitësit e materialeve dhe furnizuesit e produkteve.

Të gjitha testet e kontrollit të cilësisë kryhen nga palë të treta të pavarura sipas klientit ’Sipas kërkesave, procesi i prodhimit kalon nëpër ushtrime rigoroze të kontrollit të cilësisë si nga testimi njerëzor ashtu edhe ai i kompjuterizuar.

WJW ofron shërbime të instalimit të ekipit dhe shërbime udhëzuese të instalimit, ndihmon që qëllimi i projektimit të përkthehet në ndërtimin e realitetit në kohë dhe klient ’Kosto brenda buxhetit. Ekipet e projektit përfshijnë menaxher me përvojë të projektit, inxhinierë projekti, menaxherë të lokacionit dhe kryepunëtor/udhëheqës i operacioneve të vendit, shërbimet e instalimit të ekipit mund të ndihmojnë klientët tanë të sigurojnë ekzekutimin në kohë dhe të suksesshëm të projektit. Shëndeti dhe siguria janë më të rëndësishmet për të gjitha projektet tona, deklaratat e metodave specifike dhe vlerësimet e rrezikut ofrohen për praktikë.

Zhvillimi i Yue Mansion FUJU 3
Zhvillimi i Yue Mansion FUJU 4
Zhvillimi i Yue Mansion FUJU 5
Zhvillimi i Yue Mansion FUJU 6

rekomandohet për ju
nuk ka të dhëna
Merrni kontakt me ne
Dyer dhe dritare profile alumini, dyer dhe dritare nga aliazh alumini produkte të gatshme, sistem perdesh, ju dëshironi, të gjitha këtu! Kompania jonë është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit për 20 vjet.
nuk ka të dhëna
CONTACT NE

Persona e kontaktit: Brus Wang.

Telefoni:86 13902826415

Whatsapp:86 13902826415

E-mail:: Info@aluminum-supply.com

Shto: Jo. 17, Workshop Liannanshe, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Sitemap  Dizenjues nga Lifisherë
bisedë në internet
We are here to help you! If you close the chatbox, you will automatically receive a response from us via email. Please be sure to leave your contact details so that we can better assist