loading

Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar 1
Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar 2
Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar 3
Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar 4
Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar 5
Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar 1
Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar 2
Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar 3
Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar 4
Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar 5

Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar

Dyert rrëshqitëse janë një mënyrë e shkëlqyer për të hapur shtëpinë tuaj dhe për të lënë jashtë. Por jo të gjitha dyert rrëshqitëse janë krijuar të barabarta. Dyert rrëshqitëse komerciale me tre gjurmë me performancë të lartë janë disa nga më të mirat në biznes.  

Të bëra nga materiale të cilësisë së lartë dhe të projektuara për forcë dhe qëndrueshmëri optimale, këto dyer janë ndërtuar për të qëndruar. Dhe për shkak se prodhuesit e dyerve të aluminit i prodhojnë ato, ju e dini se ato janë ndërtuar për t'i bërë ballë elementëve.  

 

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore

  Sistem dyersh komerciale të thyera termikisht


  Futni pjesën e jashtme, me dyer rrëshqitëse të sigurta, elegante dhe efikase ndaj energjisë termike.

  Dyert rrëshqitëse me efikasitet termik. dyert rrëshqitëse minimizojnë transferimin e nxehtësisë ose të ftohtit dhe ofrojnë efikasitet të shkëlqyeshëm të energjisë. Ideale për aplikime komerciale dhe banesore të nivelit të lartë, ju mund të zgjidhni midis kushinetave të rrokullisjes së poshtme prej çeliku të pandryshkshëm ose rrotullave të varur lart Centor për një operacion më i lehtë, më i qetë. Opsionet fleksibël të dizajnit ju lejojnë të përdorni këtë produkt të shkëlqyeshëm si një derë e vetme rrëshqitëse ose derë rrëshqitëse grumbulluese ku preferohen hapje më të gjera. Mund të konfigurohet gjithashtu si një derë me varëse ose rrotulluese. Plotësoni dyert tuaja të reja rrëshqitëse të hijshme dhe mbroni shtëpinë tuaj nga zvarritjet rrëqethëse me ekranin Centor Eco të tërheqshëm, dritën e gishtit, i cili tërhiqet në kornizën e derës kur nuk përdoret. Dera rrëshqitëse komerciale WJW është një përditësim i derës rrëshqitëse komerciale që përmban seksione të reja të pragut si për binarët e dyfishtë ashtu edhe për trefishtë dhe një numër opsionesh të reja brezash që lejojnë xhami më të trashë, xham të dyfishtë dhe një opsion lustrim në vend. Ndryshimet kryesore përfshijnë seksione të reja të pragut me rënie të shiritave të cilat mund të zëvendësohen lehtësisht nëse dëmtohen ose konsumohen dhe dizajni i tyre unik mbulon vrimat e shëmtuara të kullimit në pragjet me përfitimin e shtuar të performancës së shtuar të ujit. Të gjitha pragjet ekzistuese të zbrazëta vazhdojnë të jenë të disponueshme për aplikime ku nuk përdoret një nën-prag.  Pragjet e ulluqit si në versionet e dyfishta ashtu edhe në ato të trefishta janë tani të disponueshme për aplikime të pragut të larë dhe këto përfshijnë një grilë alumini ose çeliku inoks për të kulluar ujin sipërfaqësor.


  Po kërkoni një mënyrë të zgjuar dhe me stil për të hapur shtëpinë apo zyrën tuaj? Mos kërkoni më larg se dera rrëshqitëse komerciale e WJW! Ky produkt i mrekullueshëm mund të përdoret si një derë e vetme rrëshqitëse ose grumbulluese, e përkryer për hapje më të gjera. Dyert rrëshqitëse janë një mënyrë e shkëlqyer për të mbajtur nxehtësinë brenda ose jashtë, në varësi të sezonit.   Në dimër ndihmojnë në ruajtjen e nxehtësisë brenda dhe në verë parandalojnë hyrjen e ajrit të nxehtë. Dyert rrëshqitëse me efikasitet termik janë projektuar posaçërisht për të qenë efikase në energji, në mënyrë që të kurseni para në faturën tuaj të energjisë.  Mund të konfigurohet gjithashtu si një derë me varëse ose rrotulluese. Plus, me dritën e gishtit, ekranin Centor Eco të tërheqshëm, ju mund ta mbani shtëpinë tuaj pa insekte dhe dëmtues të tjerë. Jepini shtëpisë tuaj përditësimin që meriton me një derë rrëshqitëse komerciale të WJW!  Pse të zgjidhni derën rrëshqitëse të trefishtë prej alumini?


  Nëse jeni duke kërkuar për një derë rrëshqitëse me cilësi të lartë dhe jetëgjatë, mos kërkoni më larg se Prodhuesit e derës së aluminit . Disa opsione të reja brezash lejojnë xhami më të trashë, xham të dyfishtë dhe opsione të tjera që mund të përmirësojnë performancën e dritareve tuaja.   Sistemet Triple Track ofrojnë një mënyrë të shkëlqyeshme për të përmirësuar pamjen e shtëpisë tuaj duke ofruar gjithashtu efikasitet superior të energjisë. Këto sisteme ju lejojnë të përdorni tre shirita në vend të dy, gjë që siguron një hapje më të madhe të dritares dhe ventilim më të mirë.   Për më tepër, ato mund të hapen nga lart ose nga poshtë, duke ju siguruar më shumë kontroll mbi sasinë e rrjedhës së ajrit në shtëpinë tuaj. Ato vijnë në dy stile: kushinetë çeliku të pandryshkshëm me rrotullim të rëndë me ngarkesë të rëndë ose rula të varur lart Centor. Zgjidhni stilin që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

  Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar 6

  Një gamë gjithëpërfshirëse opsionesh brezash janë tani në dispozicion:

  • breza ekzistues SG për xhami 5mm – 10.38mm

  • Breza të reja me xhepa të gjerë 18 mm për të pranuar xhami deri në 14 mm

  • breza të rinj DG për IGU 18mm – 25mm

  • Përshtatës dhe shirit xhami për IGU-të 28 mm

  • breza të rinj SG me xhepa të thellë për lustrim në vend 5mm – 6,76mm me xham të lagësht në vend

  • Breza të reja DG në vend për 18 mm, 24 mm dhe 25 mm pykë të IGU-së të lustruara duke përdorur gamën "eko" të guarnicioneve.


  Këto opsione të reja të pragut dhe brezit i shtohen një liste gjithëpërfshirëse të veçorive dhe përfitimeve të derës rrëshqitëse komerciale të WJW me performancë të lartë. Këto përfshijnë një gamë të gjerë kombinimesh ndërthurjesh për të përmbushur kërkesat e lartësisë dhe ngarkesës së erës, stilolapsa standarde të kyçjes që pranojnë bravë me fiksim të fytyrës ose bravë, opsione të gjera të stilolapsave për bravë speciale, opsione të larjes së lartë dhe të ekranit.


  Këto zhvillime të vazhdueshme do të sigurojnë që dera rrëshqitëse komerciale e WJW me Performancë të Lartë të mbetet në ballë të dizajnit të dyerve rrëshqitëse.

  Të dhëna teknike

  Përmasat e frame 150Mm.
  Alum. Trashësia 2.0-2.2mm
  Detajet e shilljes   5 - 13.52mm  
  Detajet e shilljes 18 - 28mm
  Prodhimi maksimum SLS/ULS/WATER AS BELOW
  SLS (Gjendja e kufirit të shërbimit) Pa 2500
  ULS (Kufiri i limitit) Pa: 4500
  Uja 300
  Madhësia maksimum e rekomanduar Lartësia 2950 mm / Gjerësia 2000 mm / Pesha 200 kg për panel  
  Performancë termale SG 2.3 - 51  
  SHGC j66  
  Rreshti Uw DG 2.3 - 5.1
  Intervali SHGC DG 0.14 - 059
  Hardware kryesore   Mund të zgjidhni Kinlong ose Doric, 15 vjet garanci
  Buka rezistencë e motit Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente
  Zëra strukturore Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente
  Fosh i jashtëmi EPDM
  Kuçin e ngjit Silicon

  Shpërthimi i lartë

  Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar 7

  Dera rrëshqitëse komerciale e WJW me performancë të lartë po zhvillohet vazhdimisht për të përmbushur nevojat e klientëve tanë. Shtesat tona më të fundit përfshijnë opsione të reja të pragut dhe brezave, duke i shtuar listës gjithëpërfshirëse të veçorive dhe përfitimeve të derës sonë.  


  Këto shtesa përfshijnë kombinime të gjera të ndërthurjes për të përmbushur kërkesat e lartësisë dhe ngarkesës së erës, stilolapsa standarde të kyçjes që pranojnë bravë me fiksim të fytyrës ose bravë, opsione gjithëpërfshirëse për bravë speciale, si dhe opsione të theksuara dhe kontrolluese.  


  Opsionet tona të reja të brezave ofrojnë të njëjtën zgjedhje ose një ndërthurje me gjerësi të plotë ose një ndërthurje offset. Ato përfshijnë gjithashtu mundësinë e të paturit të një brezi të vetëm ose të dyfishtë.  

  Këto zhvillime të vazhdueshme do të sigurojnë që dera rrëshqitëse komerciale e WJW me Performancë të Lartë të mbetet në ballë të dizajnit të dyerve rrëshqitëse.

  Gama komerciale e dyerve rrëshqitëse të WJW është zgjedhja perfekte për ata që kanë nevojë për hapje të mëdha dhe të gjera pa kompromentuar performancën ose estetikën. Dyert tona janë të forta, të qëndrueshme dhe me performancë të lartë, duke i bërë ato zgjedhjen perfekte për çdo ambient komercial.   Me gamën komerciale të dyerve rrëshqitëse të WJW, ju mund të keni më të mirën nga të dy botët - stilin dhe funksionin. Dyert tona rrëshqitëse komerciale janë të disponueshme në stile dhe përfundime të ndryshme, kështu që ju mund të gjeni atë të përsosur që i përshtatet nevojave tuaja.  Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për diçka elegante dhe moderne apo më tradicionale, ne kemi një derë që i përshtatet shijes tuaj. Dhe, për shkak se dyert tona janë bërë nga materiale të cilësisë së lartë, mund të jeni të sigurt se ato do t'i qëndrojnë provës së kohës.


  Veçoritë kyçe:

  • Opsionet e pragut të performancës së lartë të ujit për një përvojë pa shqetësime në të gjitha kushtet e motit

  • Panele të mëdha rrëshqitëse, ideale për banim dhe aplikime komerciale – perfekte për çdo projekt

  • Panele rrëshqitëse brenda ose jashtë – duke ju dhënë lirinë për të krijuar hapësirën tuaj perfekte

  • Lejon që deri në 4 panele të grumbullohen në çdo drejtim – duke shfrytëzuar sa më shumë hapësirën tuaj të disponueshme

  • Bllokime të rënda – duke siguruar paqe mendore në të gjitha kushtet

  • Pranon deri në 13,52 mm njësi me një xham dhe deri në 28 mm me xham të dyfishtë – që do të thotë se mund të krijoni një hapësirë ​​që duket dhe ndjehet shkëlqyeshëm duke përmbushur të gjitha nevojat tuaja praktike

  • Opsioni i qosheve pas 90 gradësh – për një përfundim të hijshëm dhe me stil

  • Rrotulla me funksion të rëndë – për një funksionim të qetë dhe të lehtë

  • Opsione hekurudhore të pjerrëta – për një pamje bashkëkohore

  Prodhuesit e dyerve alumini me dyer rrëshqitëse komerciale 150 mm me performancë të lartë, Australi të certifikuar 8

  FAQ

  1 Q:   Çfarë do të thotë dyer të thyera termikisht?

  Përgjigje: Një thyerje termike është një pengesë ose "thyerje" në kornizën e dritares ose derës. Sistemet e dyerve të thyera termikisht përdoren sa herë që ka një ndryshim midis temperaturave të brendshme dhe të jashtme. Metali është një përcjellës i shkëlqyer i nxehtësisë dhe të ftohtit, që do të thotë se ju mund të humbni një sasi të madhe nxehtësie përmes kornizës së derës.

  2 Q:   A janë dyert e aluminit termikisht efikase?

  Përgjigje: Ndërsa alumini krenohet me disa aspekte pozitive, ai vjen me një rënie, ai është një material shumë përçues. Si rezultat, Dyert dhe dritare aluminit janë të prirur për të humbur nxehtësinë, ftohen lehtësisht dhe rrisin problemet me kondensimin. Bërja e aluminit një zgjedhje materiale më pak të përshtatshme për shtëpitë e banimit.

  3 Q:   Çfarë do të thotë alumini i thyer termikisht?

  A: Kornizë alumini e thyer termikisht:

  Një kornizë termikisht e thyer është ajo e cila përmban një shirit poliamidi të përforcuar (një material jo metalik, i përbërë, strukturor) i fiksuar midis profileve të aluminit brenda dhe jashtë, duke krijuar një pengesë të izoluar brenda kornizës së dritares.

  4 Q:   Ku duhet të konsideroj dyert rrëshqitëse të oborrit prej alumini ose derën rrëshqitëse prej alumini?

  Përgjigje: Ne mendojmë se madhësia e hapjes suaj strukturore është një nga faktorët vendimtarë në zgjedhjen e një dere rrëshqitëse të oborrit. Ndërsa dyert e dyfishta dhe ato rrëshqitëse do të lejojnë masa drite dhe ajri në shtëpinë tuaj, dyert rrëshqitëse të oborrit ju japin mure të mëdha xhami, një efekt kornize në shtëpinë tuaj. Një derë rrëshqitëse do të ketë gjithashtu shumë më pak shtylla vertikale kur mbyllet, duke ju dhënë panele xhami më të mëdha.

  Këshilla jonë është që nëse keni fatin të keni një hapje të madhe prej katër metrash ose më shumë, një derë rrëshqitëse është perfekte, duke ju dhënë vija të holla, të dukshme dhe pamje fantastike.

  Edhe nëse mendoni se dëshironi një derë të dyfishtë, ne mund t'ju ndihmojmë, por ejani dhe shikoni gjithashtu dyert rrëshqitëse. Ju mund të habiteni kur zbuloni se ato janë të përshtatshme për shtëpinë tuaj.

  5 Q:   A kanë dyert rrëshqitëse të oborrit prej alumini U-vlera të mira?

  Përgjigje: Vlera U është matja e performancës termike të një dere rrëshqitëse duke ju dhënë humbjen e pritshme të nxehtësisë nga pjesa e brendshme e shtëpisë tuaj. Sa më e ulët të jetë vlera U, aq më mirë performon dera.

  Të gjitha produktet tona të dritareve dhe dyerve prej alumini ofrojnë korniza të izoluara termikisht. Megjithatë, për shkak se dyert rrëshqitëse të oborrit prej alumini përdorin shumë më shumë xham, ju merrni gjithashtu vlera U shumë të përmirësuara dhe efikasitet të shkëlqyeshëm të energjisë në shtëpinë tuaj. Na kontaktoni dhe ne mund të shpjegojmë se si një derë rrëshqitëse mund të ofrojë vlera U më të mira se sa mund të mendoni sepse përdor më pak kornizë dhe shumë më shumë xham.

  6 Q:   A janë praktike për t'u përdorur dyert rrëshqitëse të oborrit prej alumini?

  Përgjigje: Nëse ju pëlqen të ajrosni shtëpinë tuaj shpesh, atëherë një derë rrëshqitëse mund të jetë po aq efikase sa një dritare ose një derë me varëse. Dyert rrëshqitëse ofrojnë ajrim më të kontrolluar se dyert me dy palosje sepse nuk keni nevojë të palosni pjesërisht grupin e derës. Një panel dere rrëshqitëse mund të hapet sa më shumë ose aq pak sa të doni.

  Në përdorimin e përditshëm, dyert rrëshqitëse janë gjithashtu praktike. Të gjitha produktet tona përdorin gjeneratën e fundit të komponentëve, rrotullave dhe pajisjeve të drejtimit, duke ju dhënë funksionim të lehtë, pavarësisht nga madhësia ose pesha e derës.

  Dyert rrëshqitëse ju mundësojnë të hapni dyert pjesërisht, gjë që është ideale për ditët apo mbrëmjet më të freskëta pa e bërë shtëpinë tuaj të ftohtë. Kjo mund të jetë më praktike sesa një derë dyfishe që shpesh do të duhet të paktën një panel i hapur plotësisht.

  7 Q:   A janë dyert rrëshqitëse më të mira për pamje?

  Përgjigje: Një derë rrëshqitëse me dy panele ka vetëm një shtyllë vertikale. Një derë me tre panele ka vetëm dy. Këto llamba vertikale janë më të holla se llojet e tjera të dyerve, duke ju dhënë më shumë xham, më pak alumin dhe pamje krejtësisht më të mirë. Dyert e dyfishta ju japin vija më të trasha të shikimit për shkak të mënyrës se si ato bashkohen, rrëshqasin dhe palosen. Dyert e rrëshqitjes

  Nëse jetoni në fshat ose shijoni pamje fantastike nga shtëpia juaj, mendojmë se do t'i shijoni më shumë me një derë rrëshqitëse.

  8 Q:   A janë dyert rrëshqitëse më të mira për t'u hapur në kopsht?

  Përgjigje: Kur bëhet fjalë për një hapje të pastër të plotë, një derë rrëshqitëse nuk do t'ju japë një hapje aq të gjerë sa një derë e dyfishtë, por ato zënë më pak hapësirë ​​brenda ose jashtë.

  Dyert e palosshme kanë nevojë për hapësirë ​​brenda shtëpisë tuaj ose jashtë oborrit tuaj për t'u grumbulluar dhe palosur së bashku. Sa më shumë panele dyersh, aq më i trashë është pirgu dhe humbja e hapësirës. Dyert rrëshqitëse rrëshqasin brenda hapësirës së tyre ekzistuese duke i bërë ato ideale për hapësira të vogla oborr ose ballkone.

  Dyert rrëshqitëse të oborrit rrëshqasin përgjatë gjurmës së tyre duke ju dhënë një pamje më të efektshme qoftë të hapura apo të mbyllura. Vendimi juaj bazohet në mënyrën se si do t'i përdorni dyert tuaja rrëshqitëse. Me motin britanik që do të thotë se dyert tona janë të mbyllura shumicën e vitit, ju mund të preferoni pamjet e mrekullueshme dhe xhamin e madh gjatë gjithë vitit në vend të hapjes së plotë disa ditë në një kohë.

  9 Q:   A është i mundur një dysheme me dyer rrëshqitëse të oborrit?

  A: Po. Ne punojmë me ju ose me ndërtuesin tuaj për të siguruar që instalimi i dyerve tuaja të reja rrëshqitëse t'ju japë një prag sa më të ulët që të jetë e mundur. Dyert rrëshqitëse dhe dypalëshe do t'ju japin një prag të ulët. Ne shpesh instalojmë dyer që ndajnë një konservator dhe shtëpinë kryesore me dyer rrëshqitëse për një efekt të madh.

  Një derë rrëshqitëse përdor një rregullim të ndryshëm të trasesë nga dyert e palosshme që do të thotë se mund t'i vendosni ato ende të ulëta dhe gjithashtu të keni rezistencë të shkëlqyer ndaj motit. Na kontaktoni dhe ne mund të demonstrojmë se si funksionon kjo.

  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
  Prodhime të lidhura
  nuk ka të dhëna
  Dyer dhe dritare profile alumini, dyer dhe dritare nga aliazh alumini produkte të gatshme, sistem perdesh, ju dëshironi, të gjitha këtu! Kompania jonë është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit për 20 vjet.
  nuk ka të dhëna
  CONTACT NE

  Personi kontaktues: Leo Lin

  Telefoni:86 18042879648

  Whatsapp:86 18042879648

  E-mail:: info@aluminium-supply.com

  Shto: Jo. 17, Workshop Liannanshe, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

  E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes Dizenjues nga Lifisherë
  detect